104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    A hajnalig tartó kockulás pihentet, ez tudományosan bizonyított TÉNY.
  • Fabio Capello
    vipeskeci -.- :D
  • szabocsaba1983
    Nemis vonodvissza XD:) ASDASASD
  • Fabio Capello
    harmadik forduló, Numancia (L2)

ötödik ford, Numancia (L1), otthon sima 3-0, és idegenben is 1-2 ide, kettős győzelem!!

:D
  • szabocsaba1983
    Kupa:

a második fordulóban csatlakoztunk, Badalona, szintén L2-es

harmadik forduló, Numancia (L2)

negyedik kanyar, az első osztályú Tenerife az ellenfél. Itt már 2 meccs dönt. Otthon 1-2 oda, idegenben hatalmas csatában: 0-1 ide, 2-1 oda, 2-3 ide= továbbjutás /0 ziccer=5 gól/

ötödik ford, Castellon (L1), otthon sima 3-0, és idegenben is 1-2 ide, kettős győzelem!!

8-ad döntő!!! Deportivo. Otthon bravúr 3-2, idegenben 3-1, hajszálon múlt, de búcsú

Szerintem nagyon szép eredmény ez is, 2 L1-es csapaton is átmentünk.
  • Fabio Capello
    az a gond hogy ad1, vizsgaidőszakban hozzá vagyok szokva az éjszakázáshoz (másnapi vizsgára tanulás roxx), másrészt nincs az az isten hogy én hajnali négykor teljes eleganciával frissen vidáman pattanjak ki az ágyból :D Szal a két rossz közül a jobbik rossz :D

Karesz: pedig max két szobára lehet számításaim szerint, erőltesd meg a vastag hurkáidat :D:D:
  • zyndar
    Függöny...alvás fel sem merül benned, de ezt más is eljátszotta már
    Szabocsaba neked meg csak így tovább, igaz, már 2 szezonnal ezelőtt beígértem egy sarokban térdelést, ha nem jutsz fel.
  • karajjj
    jajjj pöcsöm fm-ezni kéne már, mert hiányzik, de lusta vagyok a másik gép elé ülni :D
  • Fabio Capello
    Mindazonáltal ki marad éjszakára, hajnalba vonatom van, ma csak fm lesz éccaka :D
  • Fabio Capello
    szépséges, gratula :)

Hunito te meg sürgősen tosszad seggbe a brigádot egy ánuszvibrátorral mer nagyon nem frankó amit művelsz :D:D
  • Huni92
    Gratu, érett már :)

Tökjó, hogy leirtam, hogy vezetünk, mert 5 perc alatt megfordult az állás és végül 2-3as szopó lett. ://
  • Huni92
    Majd belejövünk..:D Shao ismét gólt lőtt, és ismét szabadrúgásból. Épp 2-1re vezetünk az 1860 ellen.

Megkeresett engem már a Schalke és a Bayern München is az elmúlt napokban, de elutasitottam a felkéréseket.
  • szabocsaba1983
    Na, hát ha már így pörög a topik(5 hsz/24 óra), én bemutatnám a 4. szezonomat, aztán majd szerda-csütörtök fele elolvassa valaki :)

Nélkülük nem jöhetett volna létre:
    /húzóemberek/

A hűség mintaképe

Nauzet Alemán

A megbízható kapus

Santamaría

Éderson, a jövő sztárja
    Éderson

Maric, azért szükség volt a góljaira
    Maric

Sarr, a szezon legjobbja
    Ousmane Sarr

Teljes keret

A kupárol egy új hsz-ben

• zyndar
    Hunito kapd össze a csapatot!
  • Huni92
  • Itsuki
    Ök az uj csapatom 18.helyre várják,semmi sincs.
  • Szilardk
    hát sajnos! ugyebár a 4-3-3-ban a 2 szélső támadó nyilát mindig befelé a csatársorba szoktam húzni! mindig így játszottam! kb mint most a Barcelona! de most akkor ezt nem lehet megoldani sajna! pedig isteni taktika volt!
  • maffi
    Már nincs olyan nyilazás, mint a 08-ban. A nyilak itt már csak azt mutatják hogy milyen gyakorisággal fut előre az adott játékos.
  • Szilardk
    ebben miért nem lehet pl egy támadó jobb középpályást úgy beállítani h a a nyilat a csatársorba teszem! 2008-ban lehetett, ebben ugye csak egyenes nyilat lehet a taktikában! valaki esetleg tud megoldást erre?
  • Darthmushroom
    grat all
  • DONGUBA
    vázápp nigger?
  • BBeno2
    grat all.
  • Itsuki
    mindenki várja a forma-1et:D
  • Fabio Capello
    vasárnap van és pang a topik... EMBEREEEEKKK!!! :D
  • zyndar
    Eseménytelen barimeccs :D

• SOCCER
    mindenféle magyar ingatlanból telik nekik rá khm :)
  • Utley
    Befektettem a jövőbe :) Néztem egy 16 éves Dél-Koreai csávót 2x felnőtt válogatott a srác 1000 euróért hozom,igaz csak 2010.01.01.-én jön hozzánk.
  • maffi
    Vkinek van vmi ötlete arra, hogy miért csökken az egyenleg annak ellenére is, hogy a fizetési kereten belül vagyok? A játékosoknak nincsen pályára lépési bónusza, sem pedig más jellegű extra dolog.
  • Itsuki
    jah mert 1 veszsó lemaradt 3,8 millió:D de a szélsőmet is elakarták vinni 3,1 millióért de sajnos betelt az 5 külföldi helyük igy 2,3ért ment el ausztriába:D
  • Fabio Capello
    jahm
  • zyndar
    Izraeli csapatnak honnan a túróból van ennyi zsetonja?
  • szabocsaba1983
    Van még itt vki???
  • Itsuki
    na végre...:)))

és most a dán védpmet elviszik 38milla euróért. izraelbe megy:D
  • szabocsaba1983
    Nakérem:
    legutóbbi jelentkezésem óta megdőlt a klubrekord

És így:

Még 8 kanyar.
  • Itsuki
    a többi 40 giga cucc,csak mellékes volt,fm mentést akartam hisz 2020ra jó csapatot csináltam nagy kár lett volna,de megérte. csak most a logo fájlomat kellene leszedni
  • zyndar
    Jó kis meló
  • Itsuki
    reggel 9töl délután 2ig álitottam vissza a filekat,és megérte. Izlandi srácom tizijével elvertük az Etot az ETO parkba...:)
  • Itsuki
    Gratu all!

Visszatudtam állitani a filekat,de sajnos nem tölti be az új mentéseimet,de a régieket igen. arra gyanakszok hogy ami a 9.3as peccsel ment a 9.1es nem tudja jáccani. ha ez a gond,akkor lehet még tom folytatni...
  • cenobite
    Hi all!

CWC-ben egész jók voltunk a végén!

További jó játékot mindenkinek!
  • zaki
    jah :P
    thx Capi, nektek is grat.

na innen már nem lenne szép elveszteni a bajnoki címet :c