104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zaki
    nem semmi, grat :D
  • Huni92
    Üdv és gratu mindenkinek!
    Giorgio, Zaki, Soma külön kiemelve

Töltöm Dusseldorfot, mindjárt mutatok egy tabellát is.
  • Itsuki
    gratu Giorgio,nagyon jó a teamod,de neked is hatalmas grat Soma... :)
  • soma22
    zóna, a sebesség pedig a választott passzstilustol függ:
    rövidpassz lassu tempoval, közvetlen/hosszu passz gyors tempoval
  • soma22
    pár kommentel lejjebb ott a taktika beállitásokkal, olvass vissza picit
  • atti59
    De jó vagy a Fradival muti hogy milyen a felállásod meg a csapat instrukciók!
    LÉGYSZI!
  • atti59
    Üdv megínt én vagyok!!!xdxd
    Szerintetek mi a jobb a ZÓNAVÉDEKEZÉS vagy az EMBERFOGÁS?
    A játékot milyenre tegyem normál vagy lehet gyorsabb?
    Jah és szerintetek mit tegyek hogy ne mondja azt az aszisztens hogy nem tudunk passzólni és nem tartjuk meg a labdát?
    Egyébként amit eddig mondtatok azok jók! Debrecen-Fradi 2-2 és Fehérvár-Fradi 1-1! Ez magyar kupa!
  • soma22

PL 3. helyezettek, überdurva 5 emberes kp-val. idegenben 4-2 lett nekik
  • zaki
    Ez milyen durva már, 37 évesen még mindig mekkora pléja... :O

Ez egy nagy újítás a korábbi részekhez képest
  • Magic Boy
    Grat!
    jövőre nemzetközi kupát nyersz hajrá.
  • giorgio81
    Befejeztem a 8. szezont az ETOval
    Bajnokságot 8. alkalommal is sikerült elhódítani. Mivel a nemzetközi szereplésünk szerencsére hosszúra sikeredett, ezért a magyar kupákon nem volt akkora hangsúly, az MK-ban az elődöntőben estünk ki simán az MTK ellen, míg a LigaKupában a döntőig mentünk, de sajnos a Fradi ellen nem volt ellenszer
    A BL csoportkörben a 3. helyen végeztünk, erre kicsit rá is játszottam, hátha az UEFÁban nagyobb eredményeket lehet elérni mint a BL egyenes kiesési körében. A BLben kétszer tudtunk bejutni a 2. kieséses körbe, ez a legjobb eredményünk. Na hát akkor az UEFA: Cluj ellen kezdtünk februárban, 3-1el mentünk tovább, aztán jött a Juve meglepően passzívak voltak így sima 5-1el mentünk tovább, aztán a Bragát küldtem haza 6-1el, az elődöntőben jött a Bayern idegenben 0-1, míg hazai pályán szép játékkal 2-0ra nyertünk, a döntőben az Arsenallal már nem tudtunk mit kezdeni, a kapusunkról becsorgott egy labda és így nyertek.

Tabella:

Az év csapata

A keret:

• soma22
    bravó
  • zaki
    üdv, nagy grat mindekinek.
    befejeztem az 5. szezonomat is az Udinesevel, először lettünk bajnokok. 5 év alatt 1 bajnoki cím, 1 olasz kupa, 1 UEFA kupa, és 1 olasz kupa a mérleg. Nem egy nagy durranás, de én élvezem a játékot ezzel a csapattal. Szinte csak olasz pléjáim vannak. A 6. szezon elég tréül indult, bajnokságban beragadtam, de taktikát váltottam kb 3-4 szezon után, és elkezdett a szekér újra beindulni.

• soma22
    ne keverten, hanem célembernek:)

célember használatánál javasolt a kevert
  • atti59
    Akkor beállítom a szélsőkél hogy keverten adják be!
  • soma22
    célembert használni jo márpedig azért mert ha erős széljátékkal játszol akkor tudod a szélsőktől kérni azt, hogy a beadásaikkal a céljátékost keressék. céljátékosnál pedig be tudod állitani, hogy fejre, lábra vagy indításra kapja.
  • atti59
    Fradiban a Ferenczinek 17-es a fejelése esetleg akkor neki lehetne fejre adni a labdát!
  • atti59
    Nekem még a középpályásknak a nyíl előre van és a 2 szélső védőmnek is így ők is előrejönnek támadni csak a 2 középső védőm marad hátul!
  • Magic Boy
    Ha valaki véletlenül csapatot keres akkor ajánlom nekik a Nottingham Forrest(Angol 2. osztály)-et.
    Van múltjuk (2 BL és 1 UEFA Kupa győzelem), most jutottak föl a 3. osztályból és éppen csak bennmaradtak.
  • realgyula
    alapba minden középen van, szóval nem értem amit mondasz...
    célember pedig ne középpályás legyen, hanem csatár...de szerintem 2 csatáros felállásban nem érdemes célembert használni...esetleg akkor ha az 1ik magas és jól fejelő, akkor az ő fejére lehet irányítani a labdákat...
  • atti59
    Ok ezt értettem!
    Még mit csináljk hogy jók legyünk?
  • soma22
    célembernek csatárt adj meg, ne védekező kp-t...
  • atti59
    Nem tudok képet beszúrni mert nem tudom hogy kell a játékban képet csinálni!
    Azt tudom minden úgy van ahogy alapból a játékban csak a támadást vittem feljebb pont annyival hogy az legyen a mentalításhoz írva hogy támadó!
    A felállásom pedig olyan mint Somá-é! Lipcsei és Kouruma a Fradiban a célemberem!
  • Darthmushroom
    Twente eddig:

és a büszkeségem:D
  • zorrobomber

Kadlec az én gémemben pont a Bayern-ben van :)
  • Itsuki
  • Itsuki
    kontratámadás?:D a tököl ellen? enyje...
  • DONGUBA
    Celember csak egy kell hogy legyen az eleg
  • realgyula
    szerintem így nem fog tudni sok ember segíteni! mondjuk dobhatnál egy képet a felállásról és a csapat utasításokról...akkor talán okosabbak lennénk!
    azt pedig, hogy érted, hogy kijelölted a célembereket?
  • atti59
    Üdv!
    Tanácsot szeretnék kérni!
    Én most a Fradival megyek az NB2-ben!
    Igazoltam egy csomó edzőt hogy a támadás,védés,védekezés,taktika,6-os csillagú legyen!
    Na akkor kijelöltem célembereket kontratámadást mentalítást támadóra meg ilyenek, és csak 6-dik vagyok az NB2-ben!
    Légyszi segítsetek ti hogyan csináljátok hogy ilyen jó csapatotok van!
  • zyndar
    Öngól, 52 szabálytalanság, 2 kiállítás, sérülés, rengeteg kimaradt helyzet, tömören

• zyndar
    Azt nem tudom, hogy mi alapján teszi a gyorslistára a játékosokat, de mindenki ottvan aki számít. De te is rakhatsz oda.

• zyndar
    Én azt mondom szép eredmény azért, így persze bosszantó. Nomeg, ha már ottvagy, akkor úgyis bevérzik a szemed
  • giorgio81
    Nemzeti válogatott/ válogatott gyorslistájára tenni

Buktuk az UEFA kupát, kapusom öngóljával nyert ezt a köcsög Arsenal

• soma22
    ez ok, de abba a nagy listába hogy teszem be:)vagy ott van az összes elérhető?
  • giorgio81
    így kell betenni a keretbe ( a játékosprofilnál)
    Játszom az UEFA kupa döntőt

• soma22
    király, köszönöm!
  • zyndar
    A játékos keresésnél van olyan szűrő, hogy csak a nemzeti csapatnál szóba jövőket mutassa, ha szövkap vagy.
  • zyndar
    Soma és Giorgio le a kalappal!
  • soma22
    a fradival párhuzamosan elefántcsontpart csapatát is irányítom egy jó ideje, és most kijutottunk veretlenül a 2018as vb-re. az lenne a kérdésem, hogy a nemzeti keretbe hogyan tudok felvenni új játékosokat?illetve hogyan tudok keresni?vicces pl hogy 2 kapus van összesen, meg rengeteg bőven 30 feletti játékos