104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nna 
Tres latas de cerveza, por favor.
-
jelen -
Bagolyzónába valaki? -
hát igen, a tapasztalatot, és a rutint a legjobb játékosok sem pótolják -
Jaja, tudom. Tavalyi FM-ben volt, hogy egyik tagnál Sychev csak akkor lőtt gólt, ha a 60. perc környékén becserélte :D
Zaragozamba pedig Goitom volt ilyen sokáig. -
Jóvan, okos vagyok. Alighogy leirtam, visszaléptem FM-be, na, mit látok? FC Köln - FSV Frankfurt 2-1, Podolski 2 gólt lőtt :D
Épp most volt február 1., és nevezték a bajnokság tavaszi idényére. -
azért ebben keményen lassan 10 évi melom bennevan a fradi padján:)
Capello:
sims nekem is fennvan, és még tetszik is:)csak nehéz fm elől elszakadni:) -
viszont van olyan hogy egy csatár csereként állat, kezdőként fosh -
tegnap romantikázás volt asszonnyal, nulla gép :)
amúgy csak a szokásos, vizsgák, tanulás, egy kis FM, egy kis Sims :D -
Na -szokásomhoz hiven- a nagy irogatásban elfeledkeztem beszámolni arról, hogy az 1. FC Köln csapata egyre inkább a kiesés fele kacsintgat, köszönhetően annak, hogy Lukas Podolskit nem nevezték a bajnokságra o_X Szépen kizúgnak a haramadosztályba, LuPot meg elhozom potom pénzért :D -
merre jártál báránykám?:) -
lemieux66 #47619 Ja még annyit, hogy Vagner Love az 1. szezonjában az első 10 meccsen meccs/gól átlagot nyomott, majd megfagyott, és 13 góllal zárta a szezont, pedig semmit nem állítgattam. Csak azért kérdeztem, mert Nálatok a csatárok frankón pörögnek.
Na, mindegy, majd próbálkozom. -
A beállitásokon múlik minden. Rengeteg variációt kipróbáltam már, és nem jött be mindegyik. Szerencse is kell ahhoz, hogy optimális legyen az utasitás mind a csatárnak, mind a többi játékosnak.
Fontos kérdés az is, hogy hány csatáros felállást játszol, milyen szintű a rotálás, ki mennyi időt kap. Magától értetődő, hogy 3 jó képességű csatár feleannyi időt játszva nem fog annyi gólt termelni, mint az egy kiemelkedő támadó, akit orrvérzésig játszatsz. Kétcsatáros taktika esetében megoszlanak a gólok, három csatárnál pedig méginkább.
Szvsz próbálgatni kell -persze nem ész nélkül, csak a csúszkákat húzogatva- a beállitásokat, néhány meccs erejéig alkalmazni őket, és előbb-utóbb meglesz a legoptimálisabb.
Ha gólkirályt akarsz, játssz egyszem csatárral, viszont számolj azzal, hogy a másik kettőt vagy elkell adnod, vagy elégedetlenek lesznek, ergo ha csereként beállnak, nem fognak olyan jól teljesiteni, és ez az eredményeken is meglátszhat. -
én büszke vagyok ha egy kp-m joban áll mint a csatárom:) -
nem rossz darab
-
ha a csapatban minden rendben akkor elégedj meg ezzel:)
az hogy valaki golkirály legyen kell a szerencsefaktor is:) -
lemieux66 #47614 Köszi, de türelmes vagyok (nem variálom a taktikákat, nem cserélgetem a játékosokat meccsenként, stb), csak arra gondoltam, a csatároknál van valami beállítás, ami fontos lehet, csak nem érzek rá.
Egyébként M. Fernandez a házi gólkirályom, és ilyen csatárokkal ez elég vicces. -
Itsuki #47613 picit türelmesebb legyél...
Kápello,megmentetted az életemet,köszi
BL első körbe a norvég Lyn Oslot kaptam. egyik legerösebb nem kiemelt ő,de tovább kell mennünk! de ezt majd csak késöbb -
Ha valakinek balszélső kell és őt megengedheti magának (nekem "csak" 8M euróba fájt), akkor ne habozzon, gusztustalan dolgokat művel a pályán :)
-
Grat mindenkinek, jól toljátok :)
Itsuki: elintéztem az erepes dolgunkat -
lemieux66 #47610 Én is megkérdezném a profikat (Huni, Soma, Gorgio), hogy a csatáraitok hogy vágnak annyi gólt? Felállásaim 442, 4231, 4132 - csatáraim Benzema, Vagner Love, Markinnyó.
Mondjuk mi lőjük a legtöbb gólt a bajnokságban, simán vezetünk, de egyszer szeretnék már megérni egy gólkirályt. Nem jön be a célember sem.
Esetleg valami tanács?
Előre is köszi. -
Itsuki #47609 hát nekem au összes meccsemen 4300an vannak,nagy meccseken meg 4 éve teltház. azóta könyörögtem... -
nekem sem:S -
győzelmet!!! -
grat hozzá, ilyen nekem még sosem volt :o -
barca ellen szivtunk sima 3-0ra idegenben, igy 3. lettem a csoportban...faszkivan. remélem uefában alkotunk vmit -
Itsuki #47604
-
realgyula #47603 értem! :D
Huni neked mi a véleményed erről? te úgyis nagyon vágod a célemberes témát! :D -
Ja, az más :D -
Giorgio, Zaki, Soma :
!
-
én csak azt tudom hogy nálam igy van ahogy leirtad, és mindenki rugja a gólokat:) -
realgyula #47599 én most a MU-val nem használok célembert, de felvetődött bennem egy kérdés, ha már így témába vagyunk! :D
ha mondjuk én a célember "rublikába" behúzom Rooneyt, Tevezt és Berbatovot, bepipálom a célember használatát, beállítom mondjuk kevertre (de ez most lényegtelen, hogy mire) és mondjuk pályán van Rooney és Berbatov (a 3 közül egyszerre csak 2 van pályán nálam) akkor mind a két játékost célemberként kezeli? mert én eddig abban voltam, hogy ha Rooney van az első helyen a célember "rublikában" akkor ő a célember, és hiába van behúzva még Berbatov is Rooney alá, attól még az angol a célember...!
remélem érthető amit kérdezek!? :D mert ha mind a 2 csatárt célemberként kezeli akkor beállítom... -
köszi -
Itsuki #47597 sport 1. jájj lemaradtam az amatörök meccséröl:'(
5 fordulóval a vége elött behozhatatlan 12 pontos elönnyel vezetünk a DVSC elött. (ök 2vel többet meccseltek...) -
mi közvetíti? -
Ez kellene a mai Magyar Kupa döntőn is
Mindjárt megyek és nézem is
-
de két csatárnál már lehet értelme ugyanis ott nekem mindkettő célember:) -
Jaigen, meglátásom a célember opsönnel kapcsolatban: szvsz nem kell feltétlenül 'kevert'-re állitani, hiszen Oscar Cardozo a maga 12/12-es gyorsasági értékeivel nem fogja lefutni a 18/18-as Yobot, ergo a 'labdához' cimű téma nemigazán működne. Viszont ha fejre irányitják a neki szánt labdákat, jó eséllyel lefejeli a jobb képességű védőket is.
Ugyanakkor Villa nem lesz eredményes a fejpárbajok során, szóval ő inkább lefutja a védőjét.
Summa summarum, a kevert opciót én akkor látom igazán hasznosnak, ha egy komplex csatár az alanyunk, aki jól ugrik, jól fejel, és gyors valamint technikás is.
Sóbisnál tavaly a labdához, idén Vagner Love detto, mig pl Palikuca fejre való megjátszást kapott.
Félidőben
-
Nem semmi, hogy én vagyok az 1. kiemelt
2016/17 BL csoport
-
kurvajo, hogy a 2 fő csatárom, és az egyik belső védőm 4-4 honapra sérül meg 1-1 ligakupa meccsen, és mindháromnak elszakad a vádlija...fasza igy a barca elleni bl meccs előtt