104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
főőőőőőőő!!!!!!!xD -
köszi -
Csesza #47708 te kis homár :DASDASdasds -
megtörtént -
Capello beraknád nekem:
-
ha dobsz egy jó hátteret, akkor lehet róla szó, tegnap este nem volt kedvem nekiállni készíteni, ez volt az egyetlen használható darab -
egy fm-es hatter milyen lenne a kek helyett? -
grat hozzá :)
Csesza: merhogy aki kitalálta a comblogot, az írta a scriptet is :D -
Csesza #47702 bazz nemértettem, hogy ha az sg-re klikkelek akkor miért a "másik" oldal jön be :D -
Thx.....amugy ő a kissebbik fiam 4 honapos -
-
-
dizájn jó, háttérkép talán lehetne sötétebb! -
Szabad vélemény van, szóval csak nyugodtan ha nem tetszik :) Amúgy mint említettem csak tesztüzemben van, korántsem biztos hogy ez így marad :)
Rooney: ha jól tudom, UEFA-ban indulnak -
"Ha saját képet szeretnél, PM-ben, vagy a topikba linkelj egy 50x50-es képet és bepakolom" -
Es nekem marad majd ez a hulye labda? :) -
Belgiumban a Standard Liège csapata szerepel valami Uefa Cup selejtezőben vagy valami Europai kuban? -
Nekem rohadtul nem tetszik
Háttér még ok, de szövegdobozok megjelenítése nem tetszik -
Szerintem az előző design jobb volt!
-
jó8 :) -
tunézia kiütött minket. löttek két durvát az elején(14 p alatt), onnantól full támadáson sem sikerült bepaszíroznunk nekik gólt, ugyhogy megérdemelten estünk ki.
legalább mehetek szunyálni.:)
szevasztok -
Gyors helyzetjelentés:
Elindult a hatodik szezon Monopoliban, sajnos idén semmilyen komolyabb erősítést nem sikerült elcsábítani, de reményeim szerint így is elég kemény lesz a keret a feljutáshoz, és jövőre már az elitligában bizonyíthatunk :) -
realgyula #47688 a ma (ami már tegnap) lejátszott meccseim:
West Ham (a végét nehézzé tettük, de magabiztos győzelem)
Carlton (sima...)
Boro (itt sem idegeskedtem, hogy meg lesz-e a 3 pont...)
Sheff Wed (Jovetic Ronaldót váltva góllal debütált...)
jah és nem unalmas, nekem nagyon is bejön most az MU! mármint a játékban! a szívem már más csapaté, még akkor is ha az a csapat éppen teljesen szét van esve...
FOREVER REAL MADRID!
ennyi
-
:D:D:D Hajrá katona :) -
háh vagy mégsem:hisz megy tovább az afrika kupa a negyeddöntővel tunézia ellen:)
nemvágom én mi hogy megy itt -
no bejutottunk az afrika kupába a selejtező 3 meccséből 2-t nyertünk 1 pedig x lett.
nyáron vb, addigra azt hiszem jól fel kell frissítenem ezt a keretet, és kell pár edzőmeccs is. azt hiszem mára elég, délután 4 óta efemezek:D
jó éjt -
realgyula #47684 a 3. szerintem a legoptimálisabb...! sőőőőt biztos -
Well, a képek kilógásával az a probléma, hogyha megemelem a szélességet, a szöveg beugrik a logo alá. Ha a logoknál kurtítom a dolgokat, úgy lehet pár pixelt nyerni, így három választás van:
1. Vagy 20x20as logokkal játszadozunk (ami elég kicsi lóf,*sz se látszik belőle)
2. Ha csak ideiglenes lesz a téma, tűrni egy darabig, aztán visszaáll a régi rend
3. Ha marad állandóra, 750es max szélesség helyett 730-nak kell lennie.
Meglátjuk, mi lészen :)
Az aláírásért ennél többet tenni pedig nem tudok, sry -
:D azért nem hiszem hogy ez a gond fennáll :) -
nekem bejövős:)
csak nehogy összekeverjem hol vagyok:D -
van egy ilyen színsémánk, ez hogy ízlik? -
realgyula #47679 szerintem meg az aláírás alá 1 fekete csík kéne, és fehérrel a szöveg... -
Átlátszóságot lejjebb vettem, így már nagyjából jobb, a méreten dolgozom -
-.- -
jólvan akkor még kitalálok 1-2 dolgot csak hogy ne legyen jó -.- -
nagyon átlátszó, azon lehetne
egyébként pedig egy necces meccset zsebeltünk be a kongó elleni x után. ghána tele van beérett sztárokkal, ahhoz képest megopattuk őket:
-
na nézdmár mennyi éjszakai baglyunk van... :D -
egy sötétebb háttérrel vszeg jobban látszódik minden, de meglátom mit tehetek -
realgyula #47672 az aláírással szerintem csinálj valamit, hogy jobban látszódjon... -
TottiZsolt #47671 Üdv!
Régen játszottam már, így nem is vagyok képben. Azt szeretném csak kérdezni, hogy melyik a legfrissebb adatbázist most a játékhoz? És honnan lehet letölteni?
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv!