104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na, akkor magyarázza el nekem valaki, hogy mi a kurva faszért kellett beépiteni az FM-be, hogy KÖTELEZŐ módon Kouemaha és Adler MINDEN meccsünk előtt pár száz perces góltalansági sorozattal büszkélkedjen, majd ellenünk megszakitsa eme fenomenális sorozatát?!
Nem beszélve arról, hogy Kouemaha 15 meccsen 3 gólt lőtt. Naná, hogy mindet nekünk.
-
áá hol lehet szavazni?? így jó ahogy van. nem kell ide a változás. így olvasható és megmaradhatunk a 750 pxl nél. -
Az éjjel még letoltam 2 meccset, de már nem volt kedvem beirni. A Hertha elleni 1-5ös fiaskó után a Salzburgtól 1-2 arányban kaptunk ki, majd jöhetett a kupameccs. Eddigi mérlegünk az Aachennel: 3 meccs, 3 Aachen győzelem. Szóval nem voltak túl jók a kilátások.
Durva egy meccset toltunk. A 70. perc környékén az éppen 10 perce pályán levő Federico megsérült, 50%os kondival csapta ezután. Nem hoztam le, mert cserém nem volt, aztán gondoltam, hátha...
..és lett hátha: a 105. percben egy átadást 7 méterről a kapuba bombázott.
Más kérdés, hogy kaptunk egy gólt lesről, de végülis nem lett komoly jelentősége.
Ezzel elértük a negyeddöntőt, ahol majd a Borussia Dortmund fogja jelenteni végállomást, főleg, hogy idegenben játszunk.
-
1860 ellen behuztuk, még lejáccok a Frankfurt ellen aztan ledölök énis, jo8 :D -
Hertha félidőben 4-gyel megy, úgy, hogy 4 lövésük volt. Lejátszom a 2. játékrészt, aztán megyek én is. Jóéjt! -
Ugrok egy fejest a párnák közé, holnapi első meccsen megyünk az írekkel selejtezni dojcslandba. Pá! -
Fortuna - Werder 2-4
Előző évben 1-6 volt, szal...:D Meg amúgyis, végig az elsőcsapat szerepelt a vendégeknél.
Mares nem nagy was ist das, meg elég drága is. Kb 1 misibe fájna, annyit meg nem ér.
Viszont jött Marcos Assuncao, 34 éves kora ellenére fizikálisan is jó. -
Huni nézz rá Jakub Maresra, sztem ócó lehet nálad. Épp most balhéztam össze vele, nem szereti a kispadot koptatni. -
Juji szarrá keresi magát
-
well, mondjuk úgy hogy 100%-os többség van egyelőre a régi dizájnra :D -
namivel a Schalke ellen jáccok majd a blben, a téli szünet alatt elmegyek egy német túrára, az ellenfelek között pedig a 4 csapatbol az egyik pont a Schalke:D a másik három az 1860 München, a Freiburg meg a Hannover -
Na, ottvan :D Mégis veszek lottószelvényt :D_SAD:ASD:DSA_A:FAS:F?A
Nyertünk 4-0ra vmi tanyasi csapat ellen, miután a 2. fi-re bejöttek a 'sztárok' :D -
ezt szavazta meg a nép?:D (nem szavazott, neki igazábol mindegy melyik dizájn van)
mondjuk már kezdtem megszeretni a Tsubasa-t avataromat :D -
Huni ma este már megtippelte hogy én kapom az Arsenalt, hát ha nem is én, de te megkaptad :D -
régi rendszer visszaállítva -
hát, itt még esetleg a Bordeaux és a City olyan amivel jól jártál volna... :D -
Nem tudom, jó-e ez nekem xD Szerintem nem.
-
Igen, rá gondoltam. -
Ha Marco Martina Rinire gondolsz, akkor gyengusz.
Momo pedig csak besegítette, Jarque felhőfejese megállíthatatlanul csapódott befelé. Igaz, Sanyitól lesett el egy-két trükköt, országos cimborák. -
realgyula #47891 a mai termés:
-Leeds (nagyon kellett az újrajátszás, így is szerda-szombat ritmus van)
-Arsenal
-West Ham
-Leeds
-Middlesbrough (mákos Boro...)
-Arsenal (a védekező taktika kis híján megbosszulta magát...)
-Hull -
na január van, az igazolások jönnek mennek szerte ukrajnába, de Kuzmanovicot bezzeg nem adja a Fio, pedig nem sajnálnám rá a pénzt :(
mindegy, akkor maradok a megszokott brazilos vonulaton :D
-
azér Sissoko is besegitett picit :D grat :) -
Na, megmondtamén :D
Btw nézzél rá egy bizonyos Rini nevezetű olasz kp-ra. Elég faszántos. -
Hát Disznóemelő a vetélytársa, szóval...:D -
A pamplonai harcosok 
-
érdekes csapat ez a Pachuca, ugy nyomulnak Fernandinhora (4M-s értéke van) hogy az nem igaz, de amikor érdeklődnek akkor megadom a 8M-t + 50% next sale részesedést, és visszalépnek, hát milyen procedúra ez :( -
hát Juják nemsok meccset játszott eddig bőrnadrágban :D -
nameg Juják aki a BL győztes BM tagja, és akit megválasztottak a Klub VB MVP-jének ^^ -
Sanyi a király! -
Nicsak, ki vezeti a bundáskettőt? Csak így tovább. -
Így zúgtunk ki a kupa elődöntőjében
:
-
Szóval, féltávnál igy néz ki a tabella
Torghelle a 19 gólunkból 9et vállalt.
-
Barca ellen most jön a hosszabítás és nagyon nyomnak.
-
Az még nincs elveszve, belehet még hozni.
Mindjárt dobok egy képet féltávnál. -
Jelentem tolom és baglyozok, ha lesz partner, ha nem
. Épp most fogok kiesni a BL-ből meg a kupából is, Juve 2-1-re, Barca 1-0 vert idegenben.
-
Látom a szemedben, érzem a körülötted forrongó levegőben, hogy Osasuna mentést akarsz tolni :o
Jön a 17. forduló, a 3. helyezett Karlsruhe ellen. Ha x-elünk legalább, akkor a telet a tabella élén töltjük, ha nyerünk, akkor 4 pont előnnyel várhatjuk a folytatást. -
Jéé emberek a fórumon! Örülök. Gratu Dzsordzsó, Gunner, Hunito! -
Yep :D
Lassan félidőhöz közeledünk a bajnokságban, és közeledik a naptári év vége is. -
azt szerintem a bl sorsolásos képemre irta :) -
miért nem veszel? vagy ez valami szleng?