104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
A 81. percig minden oké volt... Minden elismerésem a pamplonai harcosoké! 
-
0-1 idegenben nem vészes eredmény, otthon javítani kell -
Ügyes gyerek :D
Közben kis technikai zűr, mert nem tölti be a mentésem. -
Na EHHEZ a meccshez semmi közünk nem volt, ennyi hiányzót nem bírunk ki.
-
Játékosmegfigyelőmnek mondtam nézelődjön Skandináviában, végignézte Svédországot, Finnországot, Norvégiát, erre most látom Izlandon van 
Mondom visszarendelem azonnal, nem talál úgysem semmi értelmeset. Erre két hét alatt talált annyi jó fiatalt, mint az előző országokban egy év alatt
-
Mindjárt jön az első meccs, van 4 sérültem és 1 eltiltottam a kezdőből... -
Na Huni, Fonsecahoz miccóc? :) -
Körömrágás helyett told a Bayernt :) -
Igen, tudom hogy sokat igazoltam, de nagy része szükséges is volt, borzalmasan szerepelt a csapat az őszi idényben meg sok volt a sérülés is. A következő idényre már más átigazolási politikát vetek be mivel a BL-re akarok csapatot építeni, az első idényben még csak a bajnokság volt a fontos. Törökországba pedig hamarosan úton lesz egy megfigyelőm, kösz a tippet :) -
nna :)
-
hűű :)
-
Huni ne tökölj, lerágtam a körmöm! 
(na jó, nem) -
igazad van, ezek az igazolások NB1-be még jók lesznek, de nemzetközi szinten már kevés lesz
Koltai jó lesz, nálam is alap -
szép eredmény, viszont az erősítéseket gyengének és nagyon soknak(szám szerint) érzem, ami elbaszhatja az összhangot, és az öltözői hangulatot. törökországba küldj ki jo megfigyelőket, hidd el meg fog térülni.
sok sikert! -
Németországban 1-2 meccsen még játszott, nálam már csak tartalékos volt -
szééép, ráadásul fradival 
-
Vincze Ottó még játszik??? -
Hajrá Fradi! -
Hmm nem rossz! Grat! -
A riválisok meccsei:
Bochum - Duisburg
St. Pauli - Freiburg.
Armando épphogy elkezdett edzeni 1 nappal a meccs előtt, a középsővédőm -aki előző meccsen csatárként játszott, és gólt lőtt- pedig megsérólt, de összedrótozták a dokik. Kemény lesz.
-
Hi és grat, jó hogy kezd feléledni a fórum
Végeztem az első NB1-es idényemmel, lehetett volna könnyebb is, idény közben sokat szenvedtünk, de aztán végülis összeállt a csapat, és nagyszerű eredményeket értek el a srácok:
A bajnokságról csak annyit hogy csak a legutolsó meccs után álltunk az élre, előtte egy pillanatig sem vezettünk, 5-6 meccsel a vége előtt még 7 pont volt a Debrecen előnye
A Magyar Kupa döntője is nagy izgalmakat tartogatott, a végén a szögletekből életveszélyes védőm Liscevic döntött:
Igazolások:
Pénzügyek, stb.
Csapat statisztikák
Játékos statisztikák
-
Várom az uccsó meccset, izgi -
Nyerni kell :S -
Harminchárom... -
-
Spanyol dominancia van-e?
-
Hi and grat allez!
Na, a téli vesszőfutás ->
után csináltam egy kis kora-tavaszi nagytakarítást, elzavartam a 'csába az épp emlegetett Markinnyoszt(kölcsönbe vissza a Margitba, majd nyáron eladjuk), a fos Adriano-t(9milla->Porto), Lell-t(8milla->Samp), és a képességeihez mérten semmit nem mutató Buonanotte-t(7milla Palermo). Úgy gondoltam, hogy mind csak kerékkötő, éés eddig úgy tűnik bejött. Visszahoztam a tékozló fiú Andrey-t a Margitból, kvázi megbántam hogy eladtam, jó helyen van ő itt :)
Alleszusamme, talán mondhatom hogy we're back in track:
Idei szezonra azért módosítottam a célomat a bajnokságot illetően, jó lesz egy sima Bl-hely a címvédés helyett, Bl-t meg majd meglátjuk, Gignac visszatért a féléves sérüléséből(hozzáteszem, a vesszőfutásban talán Cabaye 3 hónapos sérülésének is szerepe volt, Cigarini nem tudott felnőni a szerephez, hullámzó teljesítményt nyújtott, Cabaye pont azért jó mert kősziklaként tartja össze a középpályát minden meccsen)... -
Kérem a következőt!
A rossz hír az, hogy Vadóczkrisz a visszavágó három perces hosszabításának 4. percében lesérült (ő rúgta le Eduardot mondjuk) és az ő szezonjának vége, pedig alapember.
-
Nehéz lesz. Armando is sérült, és ő legjobb esetben is csak az utolsó, Karlsruhe elleni bajnokira épül fel.
Utolsó két forduló előtt -
A hátralevő 2 meccsen nem játszhat? :) Azért csak kiálltok valahogy. -
Nemnem :) Van még egy másik skilles is, aki az egész bal oldalt bejátsza. Ha meg betöltöd Braziliát, vagy a brazil playakat, ak rengeteg lesz :D
Nem kommentálnám. Csupán annyi: Sanyi szezonjának vége. -
Azt hittem egy Markinnyosz van
-
Perea tényleg érdekes...:/
Mindjárt vége a szezonnak, még 3 meccs van. Szerencsés esetben a 2., szerencsétlenebb esetben a 3., még szerencsétlenebb esetben meg a 4-5. helyek vmelyikén végzünk :D -
nem tom a átigazolási időszak utolsó napján kaptam ezt az ajánlatot. -
Estét és grat mindenkinek :) -
De utálom az ilyen meccseket (persze nemkevés az ilyen)
Forza Italia: Luis Perea-ért 30 millió font, azt hogy? Érhet kb. 3-4 milliót. -
Azért ez húúúúzós volt.. -
szivesen
-
Ohh, végre a facepack. Köszönöm Szépen! -
http://i44.tinypic.com/wv7hxi.png
http://i41.tinypic.com/fcr0hc.png