104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
a 08 óta nincs szabvány bevált csodataktika, minden csapathoz egyedileg kell megtalálni a legjobbat. -
Középpályások? Mióta visszahoztam Arsha-t a csatárok is megtalálták a góllövő cipőjüket. -
Szerintetek mit kellene csinálnom hogy a csatáraim végre elkezdjenek gólokat szerezni? Most elhoztam Kadlecet meg egy fiatal román csatárt, de nekik sem megy. A legnagyobb gond hogy nem is igazán kapnak jó labdát. Valamit csak be lehet állítani hogy gólokat szerezzenek...? Morális gondok nincsenek, az öltözői hangulat is jó, úgyhogy az biztos nem okozza -
_:DSSA?D_AS:DA_ 
Amúgy még meccs előtt, amikor egyszerre mutatja mind2 csapat kezdőjét és felállását, a bal sarokban van egy Meccs nevezetű opsön. Na, ott kell kiválasztani, hogy klasszikus nézet. -
Sziasztok!
Már rég FM-ztem,de sose ment nagyon taktika része,és mielőtt Fm09-et elkezdem szeretnék 08-al újabb tapasztalatokat szerezni...
De még mindig nem nagyon megy a taktika része,valaki nemtudna küldeni pár jó taktikát ami hoszutávra is jó?Igy a Taktikákbol,tudnák később magamnak is összeállitani egyet...
Előre is kössz..
-
"Visszavágón" sima 2-0-ás győzelem -
OMG amiket az előbb írtam tárgytalan, hálisten újraindult a gépem minden parancs nélkül -
uefa-nál dolgozó haverra idén is rácsörögtem hogy intézzen már el valami fasza sorsolást 
-
Az első ez akart lenni -
Megy a szekér 
Grosseto elleni meccsem, Irineu sérülése nem súlyos, mindösszesen hat nap
Tabella öt forduló után, úgy néz ki kiesési gondjaim nem lesznek első szezonban.
Írtam itt Irineuról, előző szezonban alapból kölcsön volt adva, egy darab meccset nem játszott kölcsönben, de életében sem. Én beraktam a kezdőbe és szárnyal. Ha felépül Blazek (hat hónapos combtörést szenvedett még május elején) szerintem jó kis csatárkettősöm lesz -
húú, de megérdemelték :D piros lap után, elkezdtek favágó módjára rugdosni, a játék már kevésbé ment, Poldi meg elég szar, de asszem csereembernek kontrázni tökéletes lesz még évekig :)
öregember nem vénember kérdésre:
Fonseca elég jól bírja, csak néztem hogy még nőnek a statjai, most az acceleration lement 9-re, de az meg még kb 4 éve is 10es volt, kíváncsi leszek meddig bírja még.
-
Itsuki #48019 igen,csak nekem utána is mindig tvvel kezdi...
ha már kapussérülés,kapusom meghalt a meccsen,észre se vettem 1 hónapra rá h felépült,jött az üzi h sprint közbe meghalt. még 2 hónap. szerintem eladom. ugysincs pénz kenyérre. -
Szerintem ezen a szinten hogy ne legyen nagy törés, min. egy évvel előbb gondoskodj ha vmi sztárjátékost igazolsz, hogy legyen átmenet.
Ha fiatalt kívánsz majd beépíteni, azt akár már most is elkezdheted, leigazolod, 1-2 év kölcsönben valahol, és ha szerencséd van kész játékosként kapod vissza, aki már a nyelvet is beszéli.
Ja és kérdezted meddig bírják legmagasabb szinten. Szerintem 31 éves korig biztosan, onnan már játékosfüggő. -
Nekem mindig a legelső alkalommal van TVmód, de leikszelem (asszem jobb felső sarok), és utána már a sima 3D-vel indít -
Itsuki #48016 sziasztok
gratu mindenkinek
miért van az h elkezdi a meccset és mindig tv-s modot nyomja? nem lehe tátálitani valahol? -
jee. na most aztán megmutathatja Kameni
-
-
a feljutási fizetésemelés nagy úr ;) -
realgyula #48012 ha hiszed, ha nem, elég izgalmas és szoros a bajnokság! az Arsenal alig-alig hibázik, most 3 pont az előnyöm, mert ők csak X-eltek a Boltonnal...! Liga Kupában ott vagyunk a döntőben, ahol a Tottenhamel játszunk majd, BL nyolcaddöntőben nem sokára a Leverkusen jön, az FA kupában pedig az 5. fordulóban a Man.City vagy a Blackburn...!
egy kérdés, tudom, hogy még korai, de sok játékosom (akik a mai Unitedben is kulcsemberek) 28 éves vagy egy kicsit idősebb, ilyen Vidic, Evra, Berbatov, O'Shea, Brown, Carrick és Hargreaves! a kérdés az, hogy meddig bírják ezek a játékosok a legmagasabb szinten, illetve mikor kell elgondolkodnom a pótlásukon? tudom, hogy posztonként változik ez is, de mégis, mi az ideális?
Berbatov utódjaként gondoltam Paloschira, most 20 éves, az értékei nem rosszak, de még messze van a bolgártól...! akinek volt játékosa Paloschi annak bevált? -
8,5 misi a keret, ebből 6 már használatban van. Átigazolásokra kaptam majd' 7 millió ojrót, cél a bentmaradás. -
ööh
salary hogy áll?
közben Bl-eztünk :)
-

-
Vége a szezonnak, fenomenális volt. Duma helyett inkább tolok pár képet.
-
Olvastam a tegnap este ^^
Első meccs idegenben 1-1
Durva volt. 2. sárgalap miatt kiküldték a középső védőmet, igy rögtön cserélnem kellett. Meglepő módon sokkal aktivabbak voltunk, és ez a szünet után sem változott. Kaptunk egy szabadrúgást, melyet a szélről Cziommer csavart be, és épp Rodnei fejére tálalt -mint a szezon során annyiszor-, aki 2 kapufán megpattanó gólt szerzett. Egy kontrából viszont jött az egyenlités, és behoztam Torghellét, aki alig 65%-os kondival ült a padon. A 16 éves Zawadzki ekkorra már elfáradt, igy kellett a csere. Hosszabbitásban nyomtak, viszont nagy helyzetig nem jutottak el. Aztán rögtön az első tizit kihagyták, mi pedig 5/5-ös mutatóval teljesitettük a feladatot.
Bundesliga! Jövüüüüüüünk! -
HUNI: "Lothar Matthäus a Fortuna Düsseldorf sportigazgatójaként folytathatja"
-
Olaszország, ahol minden másra ott a MasterCard :D
Tojesz, neked is -
Hatalmas csata volt a kupában, mi a harmadosztályból frissen feljutott csapat kiütöttük az elsőosztályút 
Irány az ötödik forduló, ahol az Internazionaleval találkozunk! -
előbb ezt akartam tolni:
-
semmi kedvem kilépni és fm09ezni, ez a váááá:)
hihetetlen hogy ez a gamma visszaadja azt, amiért régen ugyanez megfertőzött:) -
vááá
-
mekkora szarok voltunk :)
-
Inkább írj a munkádról, az izgibb lehet mint a karriered. :) -
realgyula #47998 ma (tegnap) reggel 7-től, este 8-ig melóztam, szóval csak ennyire futotta:
-Charlton
-Sheff Wed -
egy kis retro, de még mindig ez a beszt:)
-
Ibrahímtagovic
-
-
Minket meg elpicsázott az Inter 3-1re, szokásos Ibrahímtagovic góllal, meg a bal oldalról a 90es kondijú Cassani oldaláról jövő bombázásokkal, De Silvestre persze pont egy Inter meccs előtt sérül le... :/ -
Kár, viszont 3 meccsel a vége előtt ezzel vigasztalódok
Huni te meg remélem feljutsz.
-
Kár bezony...
Na, egy halom tökölés után szerencsére találtam egy épkézláb mentett fájlt, melyet betudtam tölteni, és befejezni a szezont.
Tabella
Aalen ellen kellett lejátszani újból a meccset, 2-1re nyertünk, majd 0-2es vereség a Karlsruhe együttesétől.
Rájátszás a Freiburg ellen, majd -ha jól gondolom- vereség esetén az első osztály 16. helyezettje ellen egy újabb kör, győzelem esetén meg feljutás. -
ejj, kár ezért