104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Gunnersboy
    én csak a 08ból teszek képeket..
  • Darthmushroom
    grat all
  • zorrobomber
    trágya fos szar hugy Kameni, végén elbaszom a bl helyet is :/
  • zorrobomber
    toljad nyugodtan, szokott más is
  • Tojesz
    A bíró addig-addig vezette a meccset, míg ki nem egyenlített a Bari. Egyébként ez volt Blazek legelső meccse hat hónap után, és egyből lerúgták. Szerencsére semmi baja nem lett...
  • Wayne Rooney
    Am ide még lehet írni FM08-as karriereket nem? Csak hát nem mindenkit érdekelne úgy mint az FM09-es karrier..... tudom én ezt.
  • Wayne Rooney
    FM 08-hoz tudja valaki honnan tudom letölteni hozzá a 8.0.2 pacht,mert fifahungaryn nem jó a letöltése!?
    Előre is köszike!
  • zorrobomber
    kratula!

• Fisicofan
    Megvolt a BL első selejtezője a Glentoran ellen, a múltkori karrieremben is őket kaptam, akkor jobbak voltunk, hazai 12-0 után 4-0 idegenben.
    Most az idegenbeli 4-2 eléggé felhúzott, de itthon azért javítottunk valamennyit :). A csatáraim talán kezdenek felébredni, remélem tartják a formájukat
  • zorrobomber
    a francba, tudtam hogy angol ellenfelet fogok kapni
  • zorrobomber
  • zorrobomber
  • zyndar
    20.000-es a stadionunk és mostmár van zseton is... Úgysem mernek kirúgni, megyek még kicsit később :)

• zyndar
    Ki a tróger? xD Jarque a védelem oszlopa. Különben pedig a zseniális managernek köszönhető ez a sok fejesgól. Én is Csank 'rögzítetthelyzetekkel nyerünk bajnokságot' Jánostól lestem el pár dolgot :)
  • zorrobomber
    úgy látszik ez ilyen vén trógerek specialitása :)
  • zyndar
    Huni neked meg gratula, előre a bundásegyben. Még két meccs és mutatom a végleges tabellát.
  • zyndar
    Ha már a szögleteknél és a fejre ívelt szabadrúgásoknál tartunk, itt van Jarque papa :)

• zorrobomber
    jó lesz az, ne kezdj újat :)
  • szabocsaba1983
    A Sevilla a 2.
    Lőttünk még 2 gólt, (0-1-nél) amit les miatt nem adtak meg.

• ErEcH
    Okés,de sztem az emberek megvannak hozzá
    Kezdek 1 nagyobb klubbal 1 új szezont...
  • zorrobomber
    részvét :)
    Porto is beleszaladt, de nem mondom hogy könnyű volt :)
  • Tojesz
    Beleszaladtam a késbe, Chievo ellen idegenben 0-4, ilyen rosszul sosem játszottunk. Hátul mindent bekaptunk, elöl meg mindent mellérúgtunk
  • zorrobomber
    jah, és mint a mellékelt ábra mutatja bajnokság nem lesz meg zsinórban harmadjára, maradt a bl..., bár akkor sem dőlök a kardomba ha azt se védjük meg, a vezetőség véleménye meg majd kiderül :D
  • zorrobomber
    bakker jó kapus ez a Kameni, de Carrizo egyszerűen sosem kap ennyi gólt, talán az is a pakliban van hogy ő már összeszokott a védelemmel...

szögletre meg: jó az pedig, persze jó ember is kell hozzá, pl Stendardo papa :D
  • Itsuki
    Köszi Huni meglesem

töltöm is a Sandhausent,Düsseldorf elleni zakó után lesz mit tenni
  • ErEcH
    Értem,valami szöglet beállitást tudsz javasolni?
    Rövid sarkos beállitáson vagyok 1 ember a kapuson 1 ember rövid sarkon,de csak néha válik be..
  • Tojesz
    Beszóltam egy frissen igazolt játékosomnak, hogy elég gyengécskén teljesített az első 10 meccsen (6.57-es átlag)
    Erre visszaszólt nekem hogy igazságtalan vagyok, igenis jól játszott, bár tudna jobban. Hát akkor játsszon jobban OMG
  • Tojesz
    Idegenben, vagy sokkal erősebb ellenfél ellen azért ajánlatos más taktikát használni. Pl. majd kupában az Inter ellen nem úgy állok ki én sem mint most a Piacena ellen
  • Fabio Capello
    láttam persze, csak nem tudtam még rá érdemben reagálni :)
  • Fabio Capello
    nem kellenek drasztikus módosítások, csak finoman hangold a taktikát, kicsit támadóbb, kicsit védekezőbb, kicsit szabadabb, stb
  • zorrobomber
    Apropó gépkiismeriataktikot, nem tudom nézegetted -e a tolt képeimet, de kis módosítással+ a kerékkötők eltakarításával tavaszra so-so feltámadtunk :)
  • ErEcH
    Akkor érdemesebb 2 taktikát használni?
    De akkor a 2.dik nemnagyon üthet el az elsőtöl h jó legyen,
    vagy felállásban maradjon és instrukciókban más?
  • Fabio Capello
    mindenféleképpen. És ne felejtsd el az update mappákba is bemásolni a magyar fájlokat, különben előjön a kavar a német és a magyar nyelv között!
  • szabocsaba1983
    Hy & grat régiek és újjak!

Gyűlnek a skalpok
    /az ath. madrid kezdőjéből 3 játékos keres annyit, mint nálunk az egész csapat:) /

• lippet
    Köszi szépen a linkeket! Mit tanácsolsz először patch aztán magyarostás?
  • Fabio Capello
    A gép kiismerte a taktikát, erre is figyelj oda, elég gyakori jelenség

lippet: az fmhungaryn még dolgozunk rajta hogy lehessen végre letölteni, de immáron nem rajtunk múlik hanem a főnökökön. Addig is:

magyarosítás: huncm.fw.hu (most nme elérhető, karbantartanak)

többi: cmfrenzy.com, fmbase.co.uk, és szerintem a packokat és az updatet megtalálod a sortin
  • zorrobomber
    detto
  • lippet
    Kipróbáltam a 09-et, de az az én gépemnek elég lassú! Maradok a 08 mellett, de azzaz meg nem tudok gamelni, mert se patchet, se adatbázist, semmit nem tudok az fmhungaryról leszedni! A sortin meg meg se találtam a patch-et! Aki esetleg tudna segíteni, ha a következőket belinkelné valahonnan az megköszönném:

Patch 8.0.2,
    Magyarosítás,
    Giga Facepackek,
    Giga Logopackek,
    Adatbázis, mely tartalmazza a 2008-as nyári igazolásoikat is!

Nagyon hálás lennék!

További szép napot!
  • ErEcH
    Liverpoollal toltam és félévig bejött a taktikám:Torres 24 meccsen 27 golt lőtt,de utána leromlott,és csak a döntetlenek vereségek jöttek.Manchestert 5-0 ra vertük és most meg kikaptunk 2-0 ra tölük...
  • Tojesz
    Nálam a szélsők tömik leginkább labdákkal a csatárokat + kontratámadások. Ezekből esik góljaim kb. fele. Középen nem is nagyon próbálkoznak a játékosok, inkább csak távoli lövésekkel