104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
én csak a 08ból teszek képeket.. -
grat all -
trágya fos szar hugy Kameni, végén elbaszom a bl helyet is :/
-
toljad nyugodtan, szokott más is -
A bíró addig-addig vezette a meccset, míg ki nem egyenlített a Bari. Egyébként ez volt Blazek legelső meccse hat hónap után, és egyből lerúgták. Szerencsére semmi baja nem lett...
-
Am ide még lehet írni FM08-as karriereket nem?
Csak hát nem mindenkit érdekelne úgy mint az FM09-es karrier..... tudom én ezt.
-
FM 08-hoz tudja valaki honnan tudom letölteni hozzá a 8.0.2 pacht,mert fifahungaryn nem jó a letöltése!?
Előre is köszike! -
kratula!
-
Megvolt a BL első selejtezője a Glentoran ellen, a múltkori karrieremben is őket kaptam, akkor jobbak voltunk, hazai 12-0 után 4-0 idegenben.
Most az idegenbeli 4-2 eléggé felhúzott, de itthon azért javítottunk valamennyit :). A csatáraim talán kezdenek felébredni, remélem tartják a formájukat
-
a francba, tudtam hogy angol ellenfelet fogok kapni 
-
-
-
20.000-es a stadionunk és mostmár van zseton is... Úgysem mernek kirúgni, megyek még kicsit később :)
-
Ki a tróger? xD Jarque a védelem oszlopa. Különben pedig a zseniális managernek köszönhető ez a sok fejesgól. Én is Csank 'rögzítetthelyzetekkel nyerünk bajnokságot' Jánostól lestem el pár dolgot :) -
úgy látszik ez ilyen vén trógerek specialitása :) -
Huni neked meg gratula, előre a bundásegyben. Még két meccs és mutatom a végleges tabellát. -
Ha már a szögleteknél és a fejre ívelt szabadrúgásoknál tartunk, itt van Jarque papa :)
-
jó lesz az, ne kezdj újat :) -
A Sevilla a 2.
Lőttünk még 2 gólt, (0-1-nél) amit les miatt nem adtak meg.
-
Okés,de sztem az emberek megvannak hozzá
Kezdek 1 nagyobb klubbal 1 új szezont... -
részvét :)
Porto is beleszaladt, de nem mondom hogy könnyű volt :)
-
Beleszaladtam a késbe, Chievo ellen idegenben 0-4, ilyen rosszul sosem játszottunk. Hátul mindent bekaptunk, elöl meg mindent mellérúgtunk -
jah, és mint a mellékelt ábra mutatja bajnokság nem lesz meg zsinórban harmadjára, maradt a bl..., bár akkor sem dőlök a kardomba ha azt se védjük meg, a vezetőség véleménye meg majd kiderül :D -
bakker jó kapus ez a Kameni, de Carrizo egyszerűen sosem kap ennyi gólt, talán az is a pakliban van hogy ő már összeszokott a védelemmel...
szögletre meg: jó az pedig, persze jó ember is kell hozzá, pl Stendardo papa :D
-
Itsuki #48046 Köszi Huni meglesem
töltöm is a Sandhausent,Düsseldorf elleni zakó után lesz mit tenni -
Értem,valami szöglet beállitást tudsz javasolni?
Rövid sarkos beállitáson vagyok 1 ember a kapuson 1 ember rövid sarkon,de csak néha válik be.. -
Beszóltam egy frissen igazolt játékosomnak, hogy elég gyengécskén teljesített az első 10 meccsen (6.57-es átlag)
Erre visszaszólt nekem hogy igazságtalan vagyok, igenis jól játszott, bár tudna jobban. Hát akkor játsszon jobban OMG -
Idegenben, vagy sokkal erősebb ellenfél ellen azért ajánlatos más taktikát használni. Pl. majd kupában az Inter ellen nem úgy állok ki én sem mint most a Piacena ellen -
láttam persze, csak nem tudtam még rá érdemben reagálni :) -
nem kellenek drasztikus módosítások, csak finoman hangold a taktikát, kicsit támadóbb, kicsit védekezőbb, kicsit szabadabb, stb -
Apropó gépkiismeriataktikot, nem tudom nézegetted -e a tolt képeimet, de kis módosítással+ a kerékkötők eltakarításával tavaszra so-so feltámadtunk :) -
Akkor érdemesebb 2 taktikát használni?
De akkor a 2.dik nemnagyon üthet el az elsőtöl h jó legyen,
vagy felállásban maradjon és instrukciókban más? -
mindenféleképpen. És ne felejtsd el az update mappákba is bemásolni a magyar fájlokat, különben előjön a kavar a német és a magyar nyelv között! -
Hy & grat régiek és újjak!
Gyűlnek a skalpok
/az ath. madrid kezdőjéből 3 játékos keres annyit, mint nálunk az egész csapat:) /
-
Köszi szépen a linkeket! Mit tanácsolsz először patch aztán magyarostás? -
A gép kiismerte a taktikát, erre is figyelj oda, elég gyakori jelenség
lippet: az fmhungaryn még dolgozunk rajta hogy lehessen végre letölteni, de immáron nem rajtunk múlik hanem a főnökökön. Addig is:
magyarosítás: huncm.fw.hu (most nme elérhető, karbantartanak)
többi: cmfrenzy.com, fmbase.co.uk, és szerintem a packokat és az updatet megtalálod a sortin -
detto -
Kipróbáltam a 09-et, de az az én gépemnek elég lassú! Maradok a 08 mellett, de azzaz meg nem tudok gamelni, mert se patchet, se adatbázist, semmit nem tudok az fmhungaryról leszedni! A sortin meg meg se találtam a patch-et! Aki esetleg tudna segíteni, ha a következőket belinkelné valahonnan az megköszönném:
Patch 8.0.2,
Magyarosítás,
Giga Facepackek,
Giga Logopackek,
Adatbázis, mely tartalmazza a 2008-as nyári igazolásoikat is!
Nagyon hálás lennék!
További szép napot! -
Liverpoollal toltam és félévig bejött a taktikám:Torres 24 meccsen 27 golt lőtt,de utána leromlott,és csak a döntetlenek vereségek jöttek.Manchestert 5-0 ra vertük és most meg kikaptunk 2-0 ra tölük... -
Nálam a szélsők tömik leginkább labdákkal a csatárokat + kontratámadások. Ezekből esik góljaim kb. fele. Középen nem is nagyon próbálkoznak a játékosok, inkább csak távoli lövésekkel