104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szerintem a Fradis karrierben nem Kadlec átmenetele a furcsa, hanem hogy ilyen arányú győzelmet aratott, a Sparta Praha azért nem ennyire gyenge csapat. -
zorrobomber pl jó pár éve tolja a lazioval, az első években szenvedett, aztán beindult és azóta ilyen jól megy neki. De a bajnokságban most nem teljesített olyan jól, a bl-ben viszont aratott. zyndar Görögországban kezdett, ott egy kis csapatból csinált bajnokot, aztán átment az osasunához. Azt hiszem, 2 éve van az osasunánál, nem hiszem, hogy ez unalmas lenne. -
Fradis Vaclav Kadlec tudtommal valóban elmegy magyar csapatba, és elég magas szintű pléjer, az én játékomban a Bayernben tolja. -
A Fradis karrier nekem is furcsa kicsit, de a többi reális lehet hiszen már 2013-ban vagy utána járnak, azért addigra felépítheted a "saját" csapatod. -
gabor9 #48106 nagyon irreális eredmények vannak:ftc-sparta praha 9-0 (valószínű...), az osasuna már májusban bajnok, real barca sehol.......lazio a bl győztes...náluk van arshavin, podolski.....lazio-milan 5-3...pff...ftc-glentoran 10-0... mi ez?? mikor van ilyen meccs?????????? sztem kezdtek túl jók lenni!!!!.....ebben nincs sok élvezet -
jóéjt all! -
Parma-t nem tudtuk megverni uccsó meccsen, Juve beelőzött... :) Mindegy, nem sajnálom tőlük a kvalifikáció nélküli Bl helyet :)
-
Nálam Felipe volt 19 góllal gólkirály :xD -
Nekem a mostani idényben Pique 18 gólt fejelt szögiből:D -
thx huni :) -
köszi! -
Soma: én is terveztem velük tolni, már csak a 08-cas szép idők emléke miatt is :) SOk sikert neked! -
mivel a napokban kiderült hogy a szarkák kiestek a plből, ezért úgy gondoltam, megpróbálok sikeres lenni velük, és elkerülni ezt legalább a játékban.
ez az első képem:
-
sálálálá, sálálálá éáéáóó :)
nézhetjük úgy hogy szarok voltunk, de inkább mondjuk azt hogy ez volt a cél, kontrataktik, Poldi villant, pont :)
A télen a játékostemető Realból visszahozott Arshavin-> man of match
Santarelli(19 éves, 5 meccsen játszott idén) Onyewu kényszer-hátvédek megtették amit meg kellett, Mascio baszottul kinőtte magát, nem gondoltam volna... és nem utolsósorban Carrizo is felépült a döntőre -> 7.4-es rating :)
és jöjjön a már-már szokásos Non mollare mai, saját felvétel! :) ->
ui.: sry a sok szemétért :) -
itt egy guide:
http://www.thefootymanager.com/2008/01/08/football-manager-2008-facepacks-kits-logos-and-skins-installation-guide/ -
Jó lesz a védelmem, Fazio sem játszik a döntőben sárgalapok miatt :) -
VÁÁÁÁÁ, balfaaasz Drogbaaa!!! :DDD
bevallom a tizenegyeseket a szoba másik végéből néztem és néha a monitor elé ugráltam mint valami elmeroggyant :D
Stendardo védelmében :D lesérült és már hoztam volna le, mikor egy előrevágott labda és Drogba után kellett volna vágtáznia - csak Drogbát érte utol :) -
FM08-ba hova kell be másolni a cuccokat (logo,mez stb),hogy működjön is? -
A BL második selejtezőkörében a Sparta Praha csapatát kaptuk, idegenben egy jó meccsen kikaptunk egy szabadrúgásgóllal:
Majd az ETO ellen idegenben kiszenvedtünk egy 1-0-ás sikert a tartalékos felállással, ami jó döntés volt ugyanis 5 emberemet lerúgták 2 héttől 3 hónapig terjedő felépülési időszakokkal.
Ezután fogadtuk a Spartát, nem egészen ilyen meccsre számítottam:
Kadlecre így 4 meccs után nem igazán találok szavakat, hihetetlen módon érzi a labdát. És az is biztos hogy idegenben kicsit szenvedünk mostanság, hazai pályán viszont nagyszerű a csapat. -
clean sheet most se volt meg :)
-
Laza meccs volt.
Melka kapusomat eladtam, mert nem lenne már elég ezen a szinten, és elég jó árat kaptam érte, igy most vmi szürke kapus "véd", amig nem találok valakit a kezdőbe :) -
agreed :) -
Kozepso vedonek es vvk-mak egyarant allat. -
Federico Fazio egy istenplaya akarhova megvettem isten volt. -
Kameni-nek 4 clean sheet, Carrizo-nak 16 :) -
Carrizo-nak 32 app 21 conceded, Kameni-nek 17 app, 29 conceded, azért ez elég jelentős különbség akárhogy is nézem :) -
egyébként tény, lehet van abban valami amit mondasz, valahogy ez a mentés most ilyen lovechild valami lett, ragaszkodom az állandósághoz, anno mikor középmezőnyben vergődtem az első években már akkor is itt volt a keret fele legalább -
az a gond, hogy ahogy elnéztem, kameni előtt is kaptad a gólokat :) -
lehet
megvizslatom a problémát, berakom az ő és Fazio statjait, de nem látom hogy róla kapnám azt a sok gólt, tavasszal magasan a legkevesebb gólt kaptuk, ugyanezzel a védősorral, egy dolog változott, a kapus... :)
-
elég sok gólt kapsz, nem olyan biztos hogy megérik stendardo góljai azt, hogy minden meccsen kapsz róla 1-2 gólt -
basszus a mastercardos beszólásod óta csak úgy röpködnek a kártyák :D tiszta magic the gathering :D
egyébként meg vávává kicsit voltam csak hótideg :)
-
Gunner te FM08-al tolod? -
Fail ://
Amúgy meg gratula!
Töltöm Düsseldorfot. -
páráncsolj :)
-
grat! :D -
Ijjá, hogy pörög a topik.
: zyndar, csaba, fisico, tojesz
Zorro, te meg húzzál bele -
Csak megtörtek 
-
Védő a bronzérmes, ez mondjuk nem túl reális :)
-
FM2008-2007/2008-as szezonban a DVSC 30 spanyol és 5 francia plaját igazolt,és az összeset ingyen.a spanyolok többsége a segunda division-ből érkezett,és van köztük olyan is akikért már(2008/2009),spanyol primera division csapatok érdeklődnek...kicsit se lol 
-
Nos, véget ért a szezon. Miután biztossá vált, hogy bajnokok vagyunk, utolsó 3 meccsen 1 egész pontot sikerült összehozni. A kupa és BL-elődöntővel együtt sikeres évnek mondanám