104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Dzsoki Jujjing
    Szerintem a Fradis karrierben nem Kadlec átmenetele a furcsa, hanem hogy ilyen arányú győzelmet aratott, a Sparta Praha azért nem ennyire gyenge csapat.
  • maffi
    zorrobomber pl jó pár éve tolja a lazioval, az első években szenvedett, aztán beindult és azóta ilyen jól megy neki. De a bajnokságban most nem teljesített olyan jól, a bl-ben viszont aratott. zyndar Görögországban kezdett, ott egy kis csapatból csinált bajnokot, aztán átment az osasunához. Azt hiszem, 2 éve van az osasunánál, nem hiszem, hogy ez unalmas lenne.
  • zorrobomber
    Fradis Vaclav Kadlec tudtommal valóban elmegy magyar csapatba, és elég magas szintű pléjer, az én játékomban a Bayernben tolja.
  • Dzsoki Jujjing
    A Fradis karrier nekem is furcsa kicsit, de a többi reális lehet hiszen már 2013-ban vagy utána járnak, azért addigra felépítheted a "saját" csapatod.
  • gabor9
    nagyon irreális eredmények vannak:ftc-sparta praha 9-0 (valószínű...), az osasuna már májusban bajnok, real barca sehol.......lazio a bl győztes...náluk van arshavin, podolski.....lazio-milan 5-3...pff...ftc-glentoran 10-0... mi ez?? mikor van ilyen meccs?????????? sztem kezdtek túl jók lenni!!!!.....ebben nincs sok élvezet
  • zorrobomber
    jóéjt all!
  • zorrobomber
    Parma-t nem tudtuk megverni uccsó meccsen, Juve beelőzött... :) Mindegy, nem sajnálom tőlük a kvalifikáció nélküli Bl helyet :)
  • zaki
    Nálam Felipe volt 19 góllal gólkirály :xD
  • tarti19
    Nekem a mostani idényben Pique 18 gólt fejelt szögiből:D
  • zorrobomber
    thx huni :)
  • soma22
    köszi!
  • Huni92

Soma: én is terveztem velük tolni, már csak a 08-cas szép idők emléke miatt is :) SOk sikert neked!
  • soma22
    mivel a napokban kiderült hogy a szarkák kiestek a plből, ezért úgy gondoltam, megpróbálok sikeres lenni velük, és elkerülni ezt legalább a játékban.

ez az első képem:
  • zorrobomber

sálálálá, sálálálá éáéáóó :)

nézhetjük úgy hogy szarok voltunk, de inkább mondjuk azt hogy ez volt a cél, kontrataktik, Poldi villant, pont :)
    A télen a játékostemető Realból visszahozott Arshavin-> man of match
    Santarelli(19 éves, 5 meccsen játszott idén) Onyewu kényszer-hátvédek megtették amit meg kellett, Mascio baszottul kinőtte magát, nem gondoltam volna... és nem utolsósorban Carrizo is felépült a döntőre -> 7.4-es rating :)

és jöjjön a már-már szokásos Non mollare mai, saját felvétel! :) ->

ui.: sry a sok szemétért :)
  • zorrobomber
    itt egy guide:
    http://www.thefootymanager.com/2008/01/08/football-manager-2008-facepacks-kits-logos-and-skins-installation-guide/
  • zorrobomber
    Jó lesz a védelmem, Fazio sem játszik a döntőben sárgalapok miatt :)
  • zorrobomber
    VÁÁÁÁÁ, balfaaasz Drogbaaa!!! :DDD

bevallom a tizenegyeseket a szoba másik végéből néztem és néha a monitor elé ugráltam mint valami elmeroggyant :D
    Stendardo védelmében :D lesérült és már hoztam volna le, mikor egy előrevágott labda és Drogba után kellett volna vágtáznia - csak Drogbát érte utol :)
  • Wayne Rooney
    FM08-ba hova kell be másolni a cuccokat (logo,mez stb),hogy működjön is?
  • Fisicofan
    A BL második selejtezőkörében a Sparta Praha csapatát kaptuk, idegenben egy jó meccsen kikaptunk egy szabadrúgásgóllal:

Majd az ETO ellen idegenben kiszenvedtünk egy 1-0-ás sikert a tartalékos felállással, ami jó döntés volt ugyanis 5 emberemet lerúgták 2 héttől 3 hónapig terjedő felépülési időszakokkal.
    Ezután fogadtuk a Spartát, nem egészen ilyen meccsre számítottam:

Kadlecre így 4 meccs után nem igazán találok szavakat, hihetetlen módon érzi a labdát. És az is biztos hogy idegenben kicsit szenvedünk mostanság, hazai pályán viszont nagyszerű a csapat.
  • zorrobomber
    clean sheet most se volt meg :)

• Huni92
    Laza meccs volt.
    Melka kapusomat eladtam, mert nem lenne már elég ezen a szinten, és elég jó árat kaptam érte, igy most vmi szürke kapus "véd", amig nem találok valakit a kezdőbe :)
  • zorrobomber
    agreed :)
  • DONGUBA
    Kozepso vedonek es vvk-mak egyarant allat.
  • DONGUBA
    Federico Fazio egy istenplaya akarhova megvettem isten volt.
  • zorrobomber
    Kameni-nek 4 clean sheet, Carrizo-nak 16 :)
  • zorrobomber
    Carrizo-nak 32 app 21 conceded, Kameni-nek 17 app, 29 conceded, azért ez elég jelentős különbség akárhogy is nézem :)
  • zorrobomber
    egyébként tény, lehet van abban valami amit mondasz, valahogy ez a mentés most ilyen lovechild valami lett, ragaszkodom az állandósághoz, anno mikor középmezőnyben vergődtem az első években már akkor is itt volt a keret fele legalább
  • Fabio Capello
    az a gond, hogy ahogy elnéztem, kameni előtt is kaptad a gólokat :)
  • zorrobomber
    lehet

megvizslatom a problémát, berakom az ő és Fazio statjait, de nem látom hogy róla kapnám azt a sok gólt, tavasszal magasan a legkevesebb gólt kaptuk, ugyanezzel a védősorral, egy dolog változott, a kapus... :)

• Fabio Capello
    elég sok gólt kapsz, nem olyan biztos hogy megérik stendardo góljai azt, hogy minden meccsen kapsz róla 1-2 gólt
  • zorrobomber
    basszus a mastercardos beszólásod óta csak úgy röpködnek a kártyák :D tiszta magic the gathering :D
    egyébként meg vávává kicsit voltam csak hótideg :)
  • Wayne Rooney
    Gunner te FM08-al tolod?
  • Huni92
    Fail ://

Amúgy meg gratula!
    Töltöm Düsseldorfot.
  • zorrobomber
    páráncsolj :)
  • zorrobomber
    grat! :D
  • Huni92
    Ijjá, hogy pörög a topik.
    : zyndar, csaba, fisico, tojesz
    Zorro, te meg húzzál bele
  • zyndar
    Csak megtörtek
  • zyndar
    Védő a bronzérmes, ez mondjuk nem túl reális :)

• xmogyix
    FM2008-2007/2008-as szezonban a DVSC 30 spanyol és 5 francia plaját igazolt,és az összeset ingyen.a spanyolok többsége a segunda division-ből érkezett,és van köztük olyan is akikért már(2008/2009),spanyol primera division csapatok érdeklődnek...kicsit se lol
  • zyndar
    Nos, véget ért a szezon. Miután biztossá vált, hogy bajnokok vagyunk, utolsó 3 meccsen 1 egész pontot sikerült összehozni. A kupa és BL-elődöntővel együtt sikeres évnek mondanám