104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• xmogyix
    én sima 8.0.0-val tolom..de ahogy érzed,amelyik neked jobban tetszik;) (bocs a 2 hsz-ért)
  • xmogyix
    tojesz jönnek nyugati játékosok szerintem...igaz az fm2008-ban de az első szezonban a dvsc 30 spanyol és 5 francia playát igazolt.szal jönnek,csak keresni kell
  • Wayne Rooney
    Aki az FM08-al tolja,milyen pachel tolja már? Mert én találtam egy 2008 szeptemberi pacht és Hoffenheim,Hull city meg ilyenek már első osztályba vannak mint az FM09-be.
    Vagy sima 8.0.2 pachel toljátok az FM08-at? Én nem tudom melyikkel lenne jobb elkezdeni..... valami tipp?
  • realgyula
    ez szép:
    2010.02.24: Leverkusen - MU (BL)
    2010.02.26: Man.City - MU (FA-kupa, újrajátszott meccs)
    2010.02.28: Tottenham - MU (Ligakupa döntő)
    kicsit sűrű a program...
  • Spring35
    Bocs már, hogy ilyen sokat írok, de elég könnyű 3 meccsem következik. Malaga és Numancia idegenben, a Valladolid hazai pályán. Jön egy druva sorozat a Sevilla és az Atletico Madrid ellen idegenben, aztán január környékén sorban a Valencia, Barcelona, Real Madrid

Jó játékot mindenkinek!
  • Spring35
    Yesss! A Recre 3-1-re elintézve, úgy, hogy a szünetben még ők vezettek, de lekiabáltam a játékosok fejét, és összekapták magukat! Ikechukwu Uche (jó neve van...) az én nyerőemberem, 2 forduló alatt 3 gól, most is lőtt egyet! De lecseréltem, a Malaga elleni meccsre gondolva, had pihenjen egy kicsit. Behoztam Soldado-t és ő is vágott nekik!

Jó vagy szabocsaba, előre spanyol foci!!

2. vagyok 6 ponttal!
  • zorrobomber
    Én játszottam Újpesttel, 1 angol játékos se jött el :)

Tojesz: ha arra vagy kíváncsi hogy nő e a rep sikerek elérése után, nem igazán a válasz. A legnagyobb real név - nem generált - kb Zé Elias volt, meg Florin Lovin. IRL Bl csoportkör esetén talán 1-2 ennél nagyobb nevet azért el lehetne csábítani, de talán az is bennevan a pakliban, hogy ez a realitás, lássuk be :)
  • Fabio Capello
    úristen, négy év alatt a Serie B-ig vittem a Monopolival, szánalmas és unalmas a játékom,...

Könyörgöm, nézd meg ki hol tart és rájössz hogy ezek reális eredmények.
  • Tojesz
    Ebben az FM-ben már jönnek "nyugati" játékosok Magyarországra?
  • John Cena
    Srácok most kezdtem egy szezon-t az Újpestel tudnátok 3-4db fasza angol playákat akik jönnének is valószínűleg Újpestre? ha kérhetném lehetőleg 30 év alattit!
  • mgkp
    Na befejeztem a karrieremet mert már kezdett lassú lenni a játék meg már untam kicsit.
    Most kezdtem egyet a Porto-val. Még az elején járok, Benficával, Sportinggal azonos pontszámmal vezetem a bajnokságot. Portugál Szuperkupát elbuktam a Sporting ellen 2-1-re ( mondjuk amilyen túlértékelt magas pontszámokkal rendelkezik a középpályájuk így nem csoda)
    BL továbbjutás szempontjából kis kétségeim akadtak:
    Könnyű BL csoportba kerültem :)
  • Spring35
    Sziasztok

A Numancia-s mentésemmel egyszerűen nem tudom mi történt! Nem bírja megnyitni! PEdig olyan jól álltam, 5 forduló után a 11. helyen Na mindegy, kezdtem egyet a Getafe-val, elég erős a keret, nemzetközi kupaszereplést ígértem a vezetőknek! Elég jó taktikát csináltam, a barátságos meccseken eddig bejött!

Meg is volt az első meccsem a spanyol bajnokságban, a Deportivo-t szenzációsan játszva 2-1-re megvertük! Most jön a Recreativo, mindjárt írom is az eredményt

Huni, 4-2-1-3-mal játssz, a full-back-ek hátra nyilazva, a VK-k is, a 2 VKP meg emberfogást alkalmazzon (azokra, akik szerinted a legjobbak az ellenfél csapatában), az 1 KP felnyilazva, a szélsők pedig a csatár vonalába felnyilazva! Sok sikert kívánok, én amikor kis csapattal voltam mindig ezt játszottam, és bejött!
  • szabocsaba1983
    Beszarok Srácok!

(Majdnem)féltávnál 3 pontra az UEFA kupától!

/ 6 csapat tudott csak legyőzni minket az egész mezőnyből/
  • Tojesz
    Aláírt a drága, télen leküldöm harmadosztályba kölcsönbe, hagy szokja az olasz lebegőt.
  • szabocsaba1983
    Hy és Grat All!

Nyomom LP-t.
  • soma22
    védekezni szerintem egy 4-1-4-1 a legzsírabb, erős szélső játékkal, és hosszú labdákkal. anno a deporban bevált
  • soma22
    brutkó, ki ne hagyd:)
  • Huni92
    Azigen o_O

Lement 3 bajnoki forduló, 0-3 a BVB, 1-1 a Nürnberg és 1-5 a Hoffenheim ellen. Azt hiszem, cisnálok egy 5-4-1-es felállást, és beállunk védekezni :D
  • Tojesz
    A megfigyelőm ajánlotta a figyelmembe ezt a játékost ingyen...
  • Tojesz
    Egy balfék vagyok, most jók lesznek a képek...

• Tojesz
    Mégsem, változott a helyzet, utóbbi négy meccsen 1 győzelem, 1 döntetlen 2 vereség. Félidőben írtam az előző üzenetet, bámulatos volt a csapat a második félidőben. Még a kapus kiállítását is elviseltük.

• soma22
    nyugi, fradit sem vette át senki nálam:)
  • Tojesz
    Valamit változtatok a csapaton, mert utóbbi négy meccsen 3 vereség, egy döntetlen.
  • Itsuki
    és a 4szer bajnk bl csoportkörrésztvevő Ajkát miért nem milliárdos vesz át?:(
  • Tojesz
    Ezt olvasd el :D
  • Huni92
    Fejlemény: egy milliárdos venné át a klub irányitását.
  • soma22
    nálam pl kadlec egy fosgurigát nem ér:D

főleg nem fiatalon, de én már nem szólok le senkit, mindenkinek szive joga hogy játszik.
  • Tojesz
    Mostmár megjeleníti, sztem az oldal vacakol. Kipróbálom majd azt a tinypic.com-ot legközelebb
  • zorrobomber
    nekem sem látszik, tinypic.com elég jó
  • Huni92
    Lehet, hogy csak nálam van a hiba, de a myimgre feltöltött képeidet egyszerűen nem jeleniti meg :s
  • Tojesz
    Livorno a meccs előtt harmadik volt, így jónak is mondhatnám a X-et, de ebben a meccsben benne volt a győzelem. Sokkal több ziccerem volt, csak hát az ellenfél kapusa lett ma a meccs embere...(7.7-es osztályzat)
  • Huni92
  • Huni92

Gratulálok. Azt hiszem, ezzel a hozzászólással sok mindent elárultál..
    Garantálod nekem/nekünk azt, hogy 2010 nyarán a Fradi nem jut tovább a BL első selejtezőköréből?
    Garantálod azt, hogy 2013-ban nem lesz BL győztes a Lazio, avagy nem nyeri meg a spanyol elsőosztályt az Osasuna?
    Mert ha igen, és ez igy is fog történni, akkor elnézésedet fogom kérni.
    Mindenki szeret nyerni, és ezért IS játszuk az FM-et. Nem hinném, hogy te azt élvezed az FM-ben, hogy meccset csak elvétve nyersz...://
  • Tojesz
    Közbejött egy ebéd, meg lejátszottam az első meccset is. 2-0-ás vereség idegenben a Pisa ellen, 11 meccs után 12. vagyok. Idegenben nagyon nem megy a csapatnak, 6 meccsen 4 pont, hazai pályán 5 meccsen 3 győzelem, 2 döntetlen. Célom feljutóként a 8. - 14. hely, ez meglesz valszeg.
  • zorrobomber
    Fc Nantes, Hull City, Betis, Leverkusen :)
  • paly90
    Üdv!!Ajáljatok nekem csaopatot akivel kezdjek plz!!
    Egyszeruen nem tom kivel(Anglia,francia,olasz,német,spanyol)
    elore is koszi
  • zorrobomber
    várjuk - munka közben jó olvasgatni :D
  • Tojesz
    Üdv mindnekinek, játszok néhány meccset
  • zyndar
    Ahogy maffi írta, egyáltalán nem unalmas. Iraklisnál lehúztam 3 szezont, Osasunánál eddig kettőt. Túl jók? Az én véleményem: Taktika, Taktika, Taktika! Ha az el van találva, akkor születhetnek meglepő eredmények. Ez egy játék, ahol a júzer szórakozása a cél, a megfelelő beállításokkal történnek a mai erőviszonyokhoz képest hihetetlen dolgok. Minden ligában van változás, én az 5. szezont tapostam és más csapatok dominálnak egy adott bajnokságban. A Valencia veretlen volt 60 bajnokin keresztül. Reális? Nem.
    Ha pedig csalásra gondolsz, akkor lehet azért teszed mert neked nem megy annyira ez a játék?
  • zorrobomber
    nameg pont most mondod hogy túl jó vagyok, mikor az előző idényem sokkal jobb volt? :) Bajnokságból csak ezen az oldalon van kirakva képem egy 3-3 Genoa ellen, 1-2 Roma ellen, 2-5 Juve ellen, stb. Bl-t meg kell vallanom, mákkal nyertem :) -> Porto geci jó volt, 7-5-el vertem ki, Chelsea ellen 4-4, tizenegyesekkel, döntőben Arsenal ellen meg két lövésem ment kapura, mind2 gól lett, szóval Fortuna, a kontrataktikok istene velem volt :) Közel sem volt unalmas szezonom :)