104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Aztán bentmaradni
  • Huni92
    Igazolások
  • lemieux66
    Grat All!
    Lyonnal vagyok, Benzemát érdekesnek mondanám, nálam nagyon hullámzó a teljesítménye.
  • Huni92
    Huh...termeltetek rendesen :) Gratu mindenkinek!

A 3 csatáros felállás nekem kicsit morbidnak tűnik
  • Tojesz
  • zorrobomber
    hmhm, Benzema tolta már valakinél? :D
  • giorgio81
    Elmentünk olaszba túrázni az ETOval, elég jól sikerült szerintem

• zyndar
    Srác most szaladt ki az ifiakadémiáról :S

• zyndar
    NC...
  • Bagitsiga
    Grat all!

Írtam az off-ba valaki segítsen már légyszi mert lassan letépem a laptop fedelét! :)

köszi
  • John Cena
    milyen embereket ajánlasz az újpesti csapatba????
  • giorgio81
    Szerintem most nem fog megszorítani senki

• zyndar
    Kápelló miért van megint ez a falitapéta háttér? Olyan csúnya xD
    Pzoli: sok sikert!
  • zorrobomber
  • pzoli00
    Az első barátságos meccsem a Sochaux ellen.

• pzoli00
    Megkezdtem FM09-es karrieremet a holland másodosztálybeli FC Eindhoven csapatánál.

• zorrobomber
    Marquinhos értéke 1 év alatt 10 milliót esett 16 millára, és bár úgy volt kölcsönben hogy utána 26 milláért meg is veheti a Real, és ők éltek is a lehetőséggel, a taknyos nem visszautasította őket??
  • zorrobomber
    Közben átigazolási szezont nyomom, Kameni és Cigarini már átadólistán, tekintve hogy sikerült gond nélkül előre pótolnom mindkettőt, Yohann Pelé jön ingyen a kapuba Carrizo mögé, Cigarini helyett pedig Morgan Schneiderlin 9 milláért.
  • zorrobomber
    Na ezt nem tudtam pontosan hogy a natural fitness a meccsek közti regeneráció! Minden nap tanul valamit az ember :)
  • Fisicofan
    Épp most játszok ellenük a Ligakupában, hát az egyik csatáruk 500, a másik 1000 perce góltalan, elsősorban ez a bajuk. Meg mondjuk szépen kifosztották őket a nyáron, sok jó játékost elvittek.
    A BL-hez meg grat, és menetelj a döntőig :)
  • szabocsaba1983
    A tavalyi nagy rivális elleni derbi:
    úgy tűnik, maradt bennük némi harag: már a 30. percben 3-as (!!!) cserét kellett végrehajtanom, mert 3 embert is lerúgtak addigra, majd a 44. percben még egy embert, tehát innét emberhátrány. De itt nem áltak meg, a 2. félidőben is odapakoltak, így az 5. játékosomnak okozva sérülést. Kaptak 3 nyugtatót...

• giorgio81
    hogy kerül a tabella aljára az ETO?
    Felháborító!!
  • Fisicofan
    Üdv mindenki, látom zajlottak az események. A két nagy arányú győzelmem tényleg valószínűtlen volt, de mindkét csapatot kiismerhettem idegenben, így hazai pályán taktikailag jobbak lettünk, arról pedig nem tehetek hogy szinte semmi ellenállást nem mutattak. És persze nem ilyen rossz csapat a Sparta, de nincs betöltve a cseh bajnokság, ezért alig van normális játékosuk.
    A többiek is nem keveset szenvedve vezették győzelemre a Laziot, az Osasunát meg a többi csapatot, aki rendszeresen nézte a fórumot az láthatta hogy nem kisujjból végiggázoltak mindenkin, szóval tényleg nem értem a kritikákat, nem hiszem hogy ez unalmas lenne. Na mindegy, erről ennyi...
    A Legia Warsawa csapatán keresztül bejutottunk a BL csoportkörbe, ahol 3 meccs után 0 ponttal állunk, bár nem is túl könnyű a csoport (megjegyzem a Milant tavaly a Honvéd hazai pályán megverte a BL-ben, hát nekem nem sikerült):

A bajnokságot egész jól kezdtük, a két vereség a Debrecen és a Kaposvár ellen sikerült:
  • zyndar
    ja emberünk
  • zyndar
    Emberünknél hogy jön össze a 17es stamina és 1es natural fittness? Ami ugye a meccsek közti regeneráció. Pihenéskor betonozni szokott, vagy mi? :S
  • giorgio81
    Szép-szép, de nem vagyok elégedett
    Idegenbe kevesek voltak, Celtic és Palermo ellen is sima 0-2, mondjuk az Anderlechtet idegenben 4-1re vertük

• giorgio81
  • zsolt515
    OK! De honnét töltsem le?
    Amugy mire jók a téli igazolások?
    Mondjuk az ETO nem adott még áttigazolásokra pénzt!
    találtam egy oldalat de ott rámegyek a letöltésre és nem hoz ki semmit.
  • giorgio81
    ugyanaz kell mint a 9.2.0-höz
  • zsolt515
    De ahhoz van magyarosítás? Honnét tudom letölteni?
  • giorgio81
    tedd fel a 9.3.0. patchet, abba benne vannak a téli igazolások is
  • zsolt515
    aha! 9.2.0 patch
  • giorgio81
    09-el tolod?
  • szabocsaba1983
    Téli igazolások, a védelem megerősítésének jegyében:

• zsolt515
    Esetleg beavatnál eme jó eredmények rejtelmeibe?
  • giorgio81
    9. szezon, igen
    Mondom te is érj el ilyen szép eredményeket
    Hajrá!
  • zsolt515
    Jó de te már nem első szezonodat játszod!
  • Spring35
    Te jó ég! A Malaga ellen 3-3! Uche megszerezte a vezetést, de a Malaga egyenlített az 58. percben. (pont előtte cseréltem le az én csodacsatáromat) De Soldado jött, és gólt lőtt a 60. percben. 2-1. Cortes-t kiállították, és szétesett a védelem, gyorsan kaptunk 2 gólt... De jött a másik csodacsatárom, Soldado, aki a 91. percben a kapussal szemben nem hibázott, és gólt rúgott.

Nem vagyok annyira elégedett az eredménnyel, de így is tartjuk a 2. helyünket, mivel a többiek is betliztek.

• giorgio81
    Tessék Zsoltikám, ezt kéne utolérni
    amúgy üdv

• zsolt515
    Üdv!
    Nah én is nekiálltam játszani ajátékkal!!!
    Új menedzseremet a GYŐRI ETO-val kezdtem!
    Én még amatőr vagyok a játékban úgy-hogy tanácsot szereetnék kérni hogy legyek ütőképes csapat mert eddig 1-etnyertem 2-szer kikaptam barátságos meccsen!
    Elmondom meddig jutottam.
    Igzazoltam edzőket 3-7 szintig vannak. Az edzést nem tudom de feletettem keményre de a 3. meccsre a kezdő 11 beteg lett!
    LÉGYSZI SEGÍTSETEK!
    Esetleg taktikát is mutathattok 2008-ban vagyok!