104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    Az lesz.
    Ablakban elindulna, bejön FM, de egyből kidob, hogy fmexe hibát észlelt..
  • soma22
    ahhoz el kellene jutni a beállításokig. egyébként esélyes hogy az a baja:S
  • kraawz
    Nem tudom.

Most tartalék laptopra tettem fel, ez meg ilyen msi mini notebook, 10".
    Szóval képernyő max felvontása 1024x600, lehet ez a nyűgje.

Hogy kell ablakban futtatni ? :)
  • pzoli00
    Az első bajnokim:

• soma22
    elkurhattál vmit:)reinstall első lépésben?
  • soma22
    nálam a szélen jobban érzi mint középen. középen azért nem szeretem, mert alacsony, és nem tud fejelni, ami igencsak sorsdöntő
  • kraawz
    offba bedobtam egy kérdést, valaki ? :)
  • zorrobomber
    Csak azért kérdem, mert nálam baloldalt játszott végig, 1 évad után kipukkadt, szerintem középen érezné magát igazán elemében. :) Nem mondom hogy rossz volt nálam, de a képességei ennél többre predesztinálják :)
  • soma22
    hol a bal szélen, hol középsőként irányít. egyelőre nincs még meg a helye, alakul a csapat, de messze még a kész. taktika sem az igazi...:(
  • zorrobomber
    Buonanotte-t milyen poszton játszatod? Taktkról dobsz egy képet?
  • Tojesz
    Ehhhh... Ilyenem nekem is volt '08-ban
  • zyndar
    Barimeccsen kaptam ezt a kapusgólt...
  • Tojesz
    Kezdek elgondolkozni, mi lesz ha odaérek a 3.-6. helyre, s netán feljutnék.
    Szorosan, de meglehet
  • maffi
    A szöglet nekem is nagy fegyverem, bár olasz harmad osztályban kicsit könnyebb gól szerezni szögletből is, mint egy Inter ellen. :)
  • soma22
    a vereséget nem illik, a győzelmet és a nagy eredményeket pedig nem kell megmagyarázni:)

grat
  • Tojesz
    Persze hogy az volt, részben azért is, mert nem játszott Zlatan (bár Adriano sem gyenge), Bolzoni volt a vkp-juk...a gólom am. nem a ziccerből, hanem egy kapu előtti keveredésből, szöglet után esett.
  • maffi
    Egy pici szerencséd volt nemde? :D Amúgy gratulálok, szép eredményt! :)
  • soma22
    azt hiszem végeztem a tisztogatással a necastle csapatánál:

utolsó távozó a heti 140ezerért semmit sem csináló owen, aki 4.2 misiért ment a man. citybe padozni. télen kell egy klasszis a középpályára védekező posztra, veloso a fő kiszemeltem, aki tökéletes párja lenne buonanotte-nak, aki már nálunk van
  • Tojesz
    A módszer, amit mindkét meccs előtt alkalmaztam (Bologna, Inter), hogy a sajtó kérdésére egyértelmű nem a válaszom hogy esélyesek vagyunk-e, és a fiúknak sem mondom azt hogy nyerhetnek vagy ilyesmi.
    Ja, és a csapatot nem küldöm védekező szellemben a pályára, régebben mindig óriásit szívtam belőle. Kaptam két gólt, s esélyem sem volt gólt lőni, mert kb. kapura sem lőtt a csapat. Így legalább van esély gólszerzésre, a kapott gól meg ugyanúgy benne van a pakliban.
  • Tojesz
    Újabb elsőosztályú ellenfelet búcsúztattunk újonc csapatként a másodosztályból. Megint 1-1, megint a büntetők kedveztek nekünk.
  • zyndar
    Idén is sikerült spanyolt igazolni a kezdőbe, ráadásul nálunk kezdte a karrierjét anno.

• Tojesz
    Kezdek félni, mindjárt kezdődik az Internazionale - Pescara kupameccs. Most találkozok először ilyen nagy csapattal
  • realgyula
    a 3 pontos előny tudatában, egy kicsit védekezőbb felfogásban küldtem pályára a "fiaimat" az Emiratesben, és taktikailag meg is valósították az elképzeléseimet...!
    kellett némi szerencse is, meg 1-2 Asenjo bravúr, de megérdemelten hoztuk el az 1 pontot, így maradt a különbség a 2 csapat között (ez is volt a célom).
    Arsenal - Manchester United
  • Tojesz
    A Porto gólszerzője:
  • realgyula
    mai meccseim (érdemes figyelni a dátumokat is, mert hihetetlen terhelést kapnak a játékosok):
    - Bolton (PL)
    - Aston Villa (PL)
    - Man. City (FA-kupa)
    - Everton (PL)
    - Leverkusen (BL nyolcaddöntő, első mérkőzés)
    - Man City (FA kupa, újrajátszott mérkőzés)
    - Tottenham (Ligakupa döntő)
    most pedig 2 nap "szünet" után az Arsenallal játszok bajnoki rangadót...kemény a program! hiába bő a keret, néhány játékos a fülén veszi a levegőt...
  • zorrobomber
    hopp, wonderkid lett a fiju

• giorgio81
    Ez nagyon nyögve nyelősre sikeredett, de legalább meg van a továbbjutás
    A Negyeddöntőben jön a Juventus. Itt szoktunk általában kiesni, vagy előbb

• Tojesz
    Éppen leigazoltam egy marha nagy brazil tehetséget, vkp a posztja, 20 éves, össz-vissz 70 millió FT volt, erre jön a hír az érkezése előtt hogy lesérült 5-6 hónapra.
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    Végeztem az átigazolási szezonnal, jött egy generált fiatal aki védelemben mindenhol tud játszani, akár már most is vész esetén, Naldo személyében egy rutinos toronyhátvéd, ha netalántán Stendardo, Onyewu kiégtek volna, ugye donFabio :) Középpályára Cigarini helyett Schneiderlin-> backup, Cabaye, Fellaini maradta first choice, Fausto Rossi olasz, 22 éves, kész Arshavin helyét átvenni, jobboldalt Cazorla tökéletes, elöl meg a francia válogatott(megnyerték a koföderációs kupát, Gignac lett a gólkirály) csatársora :)
  • giorgio81
    alázás

• Tojesz
    Huhh, asszem ez volt az év meccse. Az elsővel játszottam idegenben, 8. percben már elhúztak 2-0-ra, mondom ússza meg öt gól alatt. Utolsó 20 perc hihetetlen izgalmas volt, itt is ott is lehetett volna gól. Végül 3-3-ban megállapodtunk.
    Itt a kép a meccsről
  • Magic Boy
    Azon vagyok (jött egy kapus és a télen jön egy védő), de az egész csapat gyenge volt nemzetközi szinten míg az NB1-et idén is simán nyerem.
  • giorgio81

Belaid jó lesz
  • zorrobomber
    erősíccsed meg a védelmet!
  • Huni92
    Pedig esély megvan rá..:D Épp szopó van a Leverkusen ellen is.
  • Magic Boy
    A BL-ben első nekifutásra csak egy pontra futotta (a 15 gólból 8-at az Atrsenáltól kaptam a két meccsen(4-et-4-et).

Na de majd jövőre.
  • zorrobomber
    Jaja, nehogy a végén Lothar kitúrjon a helyedről :)
  • zorrobomber
    Faszaa! :D
  • zorrobomber
    Szerintem utolsó szezonomat kezdem Lazio-val...