104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #48270 valaki tudna adni 1 képfeltöltö oldalt,ami jó? -
csak hiszed, voltam én már 6. helyről 18. :D -
Nem működnek az FMHungarys letöltések adatbázis hiba miatt, de uncsi már hogy állandóan ezt kell szajkózni... -
Én is szoktam ezzel szenvedni. Jobbklikk a szerveren és megnyitás új lapon... -
Nem működik minden letöltés, 15456351 milliószor ellett mondva. A fent látható bannerban pedig ott van, hogy Sorti, mely az egyik legnagyobb FM-es kieg.-ekkel foglalkozó szájt. -
Nyílván ér annyit... :S
-
Laca1985 #48264 FM Hungaryn be vagyok jelentkezve, és ahol szerver01 van arra rámenve, mindig az FM Hungary főoldalára mutat a link.....Nem értem....Valaki esetleg? -
Így állunk féltávnál, jelenleg negyedik, de nagyon sűrű a mezőny. Egy-egy meccs után 3-4 helyet változik akár a helyezésem. Média 20. helyre vár, annál sztem már most több pontot összekapartam ×D
-
Spring35 #48262 És igen! A Mallorca ellen 4-0-ra nyertem Granero megszerezte a szezonban az 1. és a 2. gólját ezen a mérkőzésen, Uche is vágott 2-őt 
A fiúk nagyszerűen játszottak, bár azt meg kell említeni, hogy a Mallorca-ban elég sok sérült volt, de ez semmit nem von le az érdemeiből a fiúknak

-
Így sikerült a Juve elleni első meccs, nagyon szar meccs volt, a kapuk alig forogtak veszélyben, de Juve csak összekapart egy gólt
Remélem a visszavágón meglehet a továbbjutás
-
omg, ilyen sérülékeny játékos nem létezik még egy mit Jan Blazek. Előző szezon végén lesérült hat hónapra, azóta már visszatért, 2 sérülése volt ami miatt kb egy hónapot hagyott ki, meg úgy átlag két meccsenként könnyebb sérülés... Sztem megszabadulok tőle. -
én is így csinálom az ETOval, csak magyar bajnokság van betöltve és a környező "kultúrországok" játékosai -
Következő mentésemben (a liga már tdom melyik lesz)énem fogok más aktív bajnokságot berakni, csak több országból pléjákat. Néha igen sokat dolgozik a vas. -
Csak Németország. -
Fent FAQ vagy Sorti. FMhungaryn meg be kell jelentkezni. -
Laca1985 #48255 Sziasztok!
Hol tudok a játékhoz kiegészítőket letölteni? FM Hungaryn már próbáltam, viszont ott a legtöbbnél kidob a főoldalra, főleg ha régebbieket szeretnék letölteni....Elöre is köszi!
-
Spring35 #48254 Egyszer amikor a Reading-gel kezdtem nálam olyan vezetőségváltás volt, hogy a tulajdonos egy bazi gazdag japán úriember volt, és minden hónapban 5 millió fontot berakott csak úgy a kasszába! Mondjuk úgy már nem motivált az a karrierem, rá is hagytam 3 év után... -
Spring35 #48253 Hahó
Na szóval. A csapatom nem akar engedelmeskedni, a Malaga elleni 3-3 után a Numancia-t csak 1-0-ra vertem, utána jött egy 1-1 a Valladolid-dal (végig támadtuk az egész meccset, erre Ustari egy hatalmasat potyázott, elkapta már a labdát, és odapasszolta az ellenfél csatárának
. Atletico Madrid ellen végigtámadtuk szinte az egész meccset, de jött Forlan a 80. percben és a semmiből lőtt egy gólt. 1-0 lett. De a Sevilla-t idegenben 2-1-re megvertük
4.-ek vagyunk azonos pontszámmal a Real-lal, Athletic Bilbao-val, és a Racin-gal. A Barca előnye már 5 pont
Nagyon jól startoltunk, 4 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség! Jó kis csapat ez a Getafe, a szívemhez nőtt
-
Huni,te Bundesliga III-hoz milyen országokat töltöttél még be? -
Grat all!
Ilyen vezetőségváltás nálunk is lehetett volna, de az én új tulajdonosom hozott félmilló eurót, és gyanítom hogy ennyi volt, mostantól inkább csak kifele fogja vinni a pénzt -
Grat all! 
Nagyon jók vagytok.
-
Jó meccs lehetett
-
Na, most olvastam át a tegnap esti/mai üzeneteket, Pescarahoz, ETOhoz és Eindhovenhez is nagygrat!
A tegnap esti Leverkusen elleni meccsem
ELső félidőben konkrétan 0/0-val álltunk, aztán bejött mindenki Air Sanyija, átálltunk 2 csatárra, kicsit támadóbbra és voálá. -
Most nézem a 122.-ben fújta le de nekem 123-nak tűnt:D És amúgy grat mindenkinek. -
Lejátszottam a kupamecset a Kazincbarcikával, már a 3. fordulóban megkaptam a Kaposvárt hatalmas mecs volt. A 112. perctől végig mutatta az eseményeket és a 123.-ban fujta le... -
-
Én nem azt mondtam kihívást akarok...... -
Itsuki #48243 az hogy a 08ba sokkal nehezebb... kezdj a 07el ha kihivást akarsz...
azóta is 07be volt a legnagyobb sikerem,barimeccsen 1860 münchen-arsenal 3-0 helyzetek száma 3-20 volt:) -
Mi meglepő? 
-
meglepő... -
Tudom,hogy ott vannak még.....de majd én feljutok velük és Bundesligat nyerek velük,jah és BL-t is majd egyszer.
Am tudtok ajánlani játékosokat? Minden posztra jöhetnek emberek. 13M-om van,szal tudok pár embert hozni. 
Van 1-2 két kiszemeltem pl: Cicero (még Fluminense-be tolja), Stélvio (Sporting Braga).... eddig ők a fő célpontjaim. -
persze, a 08ban még bundesliga 2es a csapat:D -
-
Azt vettem észre hogy a Hoffenheimmel nehezebb sokkal lenni az FM08-ba mint az FM09-be. 

-
hajrá
gratula mindenkinek, jóltoljátok
-
Hajrá! -
Grat ALL!
Kezdtem egyet az Hoffenheimel (FM08-ba),mivel az megy szépen a gépemen. Remélem feljutok első évbe a Bundesligaba. 13M-ot adtak igazolni. Majd jelentkezem!
-
itt megtalaltam -
nem hiszem hisz az kulon patch -
Hali!
Szerintetek ez az adatbazásis tartalmazza a 8.0.2-es patch-et is? Arra lenne szükségem, de sehol nem találom!
Ez lenne az!
Jó meccs lehetett