104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Leigazoltam egy toronycsatárt, kell egy ilyen is a csapatba
-
Kreaal #48309 Amikor felrakom a magyarítást, mindig kidob új játék kezdésnél, azzal a hibával, hogy no text was found line xyz v vmi ilyesmi és csak feladatkezelővel lehet bezárni a játékot utánna. Valaki kitudna segíteni? -
játékosaim imádják a vádliszakadást meg hasonló finomságokat, amivel 4-5-6 hónapra kiesnek. Most a fiókcsapatomnál pallérozódó hátvédemmel történt ez. -
Most mit ráz itt a hideg kishaver??? Ha nem tetszenek az eredmények, nem kell látogatni a topikot és főleg nem kell postolni....tartsd meg magadnak az irreális eredmények véleményt és ne buzeráld a népet. Ez egy JÁTÉK, semmi köze az IRL eredményekhez...mindenki a sikerességre hajt, ha neked ez nehezen jön össze, nem feltétlen másokban kell keresni a hibát, hanem talán nem neked való ez a játék... -
A karácsonyfa felállással én se nagyon tudok mit kezdeni. -
másik ágon Real-Valencia -
Szezonkezdésként elbuktuk a spanyol szuperkupát a Barca ellen. Mindkét meccsen 0-1es vendégsiker, majd tizikkel nyerték a serleget. Összkép alapján nem érdemeltük volna meg. Ezellen a karácsonyfa ellen bármit csináltam, 3szor annyit lőttek kapura.
-
Itsuki #48303 pech... és grat:)
picit átszerveztem a Sandhausen pénzügyi dolgait -
Puff, jön az Arsenal ... -
Én is hoztam egy irreális eredményt gabesznak
Hatalmas meccs volt, 1-1nél azt hittem vége, de jött ez a kamerumi gyerek akit az év elején hoztam és elcsendesítette a Juve drukkereket. A végén már Buffon (aki már 40 éves és még mindig jók a mutatói) is előrejött fejelni, de sorra kivágtuk a labdákat.
Hatalmas siker!! Most először jutottunk be a BL Elődöntőbe
-
Nem, mert max 4-et lehet. Azt hiszem 4 kölcösnplayam volt.
50 mihály érkezett az új elnökkel. -
Itsuki #48299 na akkor most már csak pálcikás kaját fogsz enni. sajnállak:( -
6 meccs után -
Itsuki #48297 sok kölcsönbe lévö játékost hoztál még a bundesliga 3 ra?(bár igy is erös keret volt ott...) -
Spring35 #48296 1-0-ra nyertem az Espanyol ellen. 3 kapufát rúgtunk... Elég sima meccs volt, de az én Manu del Moral bevan oltva góllövés ellen, vagy mellé rúgja vagy a kapusba... Célzóvíze van valakinek? 
Sajnos Gavillán (aki egyébként a gólomat fejelte) 2 hónapra, Uche 1 hónapra dőlt ki.
Huni, neked sok sikert, remélem bentmaradsz! Egy tabellát dobj már! -
Ja, egyik legjobb védőmet :D
Magic: több országra kattintasz...:) -
Itsuki #48294 nagy meccs volt ahogy látom. és ilyen meccsen ki lehet esni... -
Ilyen alapon én se játszok reálisan, hiszen most a Békéscsabával nyertem második évben NB1-et és jó pár csapatott juttattam már föl a legmagasabb osztályba akik IRL esélytelenek voltak a bennmaradásra is az adott osztályban. -
amennyit akarsz, annyit adsz hozzá -
Vége a kupamenetelésnek, két Serie A-s csapatot így is kivertem, Lazio sokkal jobb volt. Hízelgő az eredmény
-
Itsuki #48290 ki kell rugni... -
Ezt tudom és egy nemzetből tudok is, de, hogy lehet több nemzetből játékosokat hozzáadni? -
Na, hajrá!
Egyébként csordogál a szezon. A kupában rögtön a 2. körben a S04 csapatát kaptuk, ezt le is szartam, igy a B csapat játszott. 0-2.
Elképesztő, hogy a Karlsruhe és a Mainz is tizivel vert el, Rodnei hibázott mindkétszer. -
Így -
Lehet hogy meglesz, 25. perc, 2-0 nekem -
Itsuki #48285 mennyi a sansza hogy az ajka gyöztes lesz? semmi,8 évet nb2be voltam,mert szeretem a reálisokat,de egyszer elkezdtem nyerni... ha nem teccenek ez a dolgok ne gyere ide... amugy meg mi az értelme ha én az Ajkával 2312ig nb2be leszek? semmi... -
Amikor elkezdesz egy játékot, a bajnokságoknál tudod kiválasztani, az "összes játékos betöltése innen" gombnál -
Itsuki #48283 Kezdtem 1 uj karriert,német BuLi 3ba (csak németet meg a magyar focit szeretem...) a leggyengébb német klubcsapattal akivel lehetett lenni,az SV Sandhausennel. Csapatot a 18.helyre várták,stadion elég pindur,utánpotlás képzés átlagos,edzéslehetöségek megfelelök,pénz nincs. Igazából csapat sincs. De Imrik Lászlót eltudtam hozni,messze ö a legjobbunk.
tabella 20 forduló után. a mecsceink közel sem tippmix gyilkosok,inkább az orosz Vlagyivosztok csapathoz tudom viszonyitani (otthon gyözelem idegenbe zakó.)
otthon 2 vereség 9 gyözelemmel ugyanannyi pontal állunk mint a berliniek. szenzációs...
idegenbe 3 döntetlennel 3 pontot gyüjtöttünk össze,első csapatom ahol nem vok ideges ha kikapunk idegenbe:D
Köszönöm fiuk a linkeket,Huniét fogadtam el,maga a neve miatt,de az oldal is 1 vicc:D -
Spring35 #48282 Istenem! Így bizzak meg a tartalék játékosaimban!
Kikaptunk az Elche ellen 2-1-re! Hihetetlen
Szerencse, hogy a Copa del Rey-ben 2 meccs dönti el a továbbjutást... Hazai pályán ledarálom őket
-
hogy lehet több bajnokságból játékost betölteni és mennyiből lehet? -
Most jön az újabb Olasz Kupa meccsem, a Pescara egyik legnagyobb riválisa, a Lazio ellenében. Ha vége a meccsnek, rakom a képet -
Szerintem pont az a jó ebben a játékban hogy lehet mai szemmel nézve irreális eredményt is elérni, ha valaki az angol hatodosztályból akar feljuttatni a premier ligába egy csapatot, akkor csinálja azt, abban legalább van kihívás, meg izgalom. Nem hiszem hogy a legtöbbünket az hajt hogy csak unalmas, tökreális eredményeket érjünk el, mert abban nem lenne izgalom hogy mindenki az élcsapatokkal megy, és szarrá veri a világot, persze ha valaki azt szereti, hát csinálja. Csak ne szólja le azokat akik kisebb csapattal érnek el eredményeket. Egy ilyen játéknak pont az a lényege hogy azt csinálsz benne amit akarsz, nem muszály tökéletesen reális dolgokat csinálni. Egyébként meg nem értem mit kell ordibálni, meg felháborodni, te kezdtél leszólni mindenkit.
Ha meg nem tetszenek az eredmények, akkor nem kötelező olvasni a fórumot, hozzászólni meg pláne nem muszály, szerintem. Isten ments hogy el akarjalak küldeni, de ha téged itt minden ennyire felháborít... -
én 2009ben BL-t nyertem a Salzburggal, szia :D -
Spring35 #48277 gabor9, a Football Manager-ben abszolút nem nehéz egy első osztályú csapattal (legyen az bármilyen) bajnok lenni. 2 év alatt felépítesz egy ütőképes keretet, és 3. évben zsebben is van a végső győzelem. (legalább is nálam így szokott)
A taktika is sokat számít, aki jó taktikus és rájön az ellenfél gyenge pontjaira és kihasználja, az röhögve nyeri a meccseket!
10-0-ákat meg 9-0-ákat én se nagyon hiszek el (persze ha a taktikád nagyon szuper akkor lehetséges), de az legyen az illető dolga, hogy ha ilyen képeket rak fel! Amúgy írtál már te egy ilyen tipusú hozzászólást, ha jól emlékszem, nem értem minek kell 100X elmondani...
Peace -
OMFG! 5 éve gondolta volna valaki, hogy Rivaldo a Kuruvcsi Taskent igazolt játékosa lesz?
Gondolta volna valaki, hogy Denilson, a világ egykori legdrágább játékosa idéntől Vietnamban folytatja? Szerintem nem.
Az FM továbbra is "csak" egy játék , de látom ezt nehéz felfogni...
Itsuki: parancsolj :) -
:)
2 ponttal lettem bajnok. Eto'o meg 32 évesen elment a Nancyba, ahol 5.000 euróval több hetente a fizuja.
Ilyenkor mivan? -
ez egy játék. a játékban pedig bármi megtörténhet. Én pl az olasz negyedosztályba elhoztam Alessio Tacchinardit.
A játék kis részben alapul a valóságon, de annál nagyobb módon befolyásolja a User. Elvégre ez egy managerszimulátor vagy mi a szösz
És itt most meguntam ezt a beszélgetést, ha folytatni akarjátok, az offtopikban tegyétek, ez az első és utolsó figyelmeztetés. -
kepfeltolto.net -
Ezt ajánlották nekem a fórumon, én is ezt használom -
gabor9 #48271 szó sincs arról h csalásra gondolnék, azt se tudom h van-e ilyen vagy h hogy kell csinálni.. és kedves huni!én 10 ropit felteszek arra, hogy 2013-ban nem lesz bajnok az osasuna. fogadunk? két éven belül másodosztályú csapat lesz, 4 éven belül az inter, milan, juve triót a roma sem fogja tudni megállítani, nemhogy a lazio...de örömmel fogadok veled! én is azt szeretem h ha nyerek, de 9-0 meg 10-0..ilyen mikor van???én vezetem a portugál bajnokságot 1 ponttal, legdurvább győzelmem a kupában egy 5-0 a másodligás belenenses ellen. de már megbocsáss: az osasuna kb 20 ponttal nyeri meg a primera ligát?? úgy, h utsó 3 meccsen 1 pontot gyűjtött össze??? EZ SZÁMOMRA NEVETSÉGESEN IRREÁLIS. de az csak az én véleményem, ha valaki így szeret játszani, csak rajta!én próbálok reális maradni. meg hogy eto'o a nancyban???????? nem mond h létrejöhet mert te tudod a legjobban, hogy kizárt!

tabella 20 forduló után. a mecsceink közel sem tippmix gyilkosok,inkább az orosz Vlagyivosztok csapathoz tudom viszonyitani (otthon gyözelem idegenbe zakó.)