104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• maffi
    OFF topic
  • zsolt515
    Üdv!
    Nah már töltöm a 9.3.0-ás patchet 152MB mondjuk láttam már 233Mb-os patchet de nem tom az miért nagyobb!
    Ugye magyarosítani nem kell csak crackelni?
  • Dzsoki Jujjing
    Az szép, gratulálok, remélem valami hasonló eredményeket fogok majd elérni. Hát igyekszem, amúgy barcikai vagy?
  • karajjj
    bl csoportkör, barca meg werder ellen is idegenben döntetlen, az eredeti csapatból már csak Kovács Peti, Botló, meg Kovács Roland van a nagycsapatban, ha jól emlékszek :D

később ha hazajövök, tolok majd képet
  • Dzsoki Jujjing
    4-4-2 a két szélső védő felnyilazva, egyik középső védő visszanyilazva, a 2 szélső kp is felnyilazva 1ik középső kp fel a másik vissza. Különösebb látnivaló nincs rajta. Most nem tolom a gammát azért nem tolok képet. De majd ha belépek és ez a leírás nem volna érthető akkor tolok. Te hogy nyomod? Miket értél el eddig?
  • Dzsoki Jujjing
    Írd be a Google-ba. Vagy keress vissza mert vagy 2000x belinkelték. :)
  • karajjj
    első szezonban Nick Lenicheck, Stefan Toleski, meg még valaki, de már nem emléxek, én már sokadik szezonomban vagyok, felállásról tolj egy képet
  • zsolt515
    Üdv!
    Valaki nem tudja honnét tudnám leszedni a 9.3.0-as Patchet mert FAQ-ban néztem de nem találtam és FMhungaryn meg nem indul a letöltés pedig be vagyok jelentkezve!
    Légyszi segítsetek!
  • Dzsoki Jujjing
    Nem igazoltam olyan sok mindenkit, de a két szélső középpályás, és a veterán Horváth Péter eddig nagyon bejött. Az első kettő játékos a 2 szélső. És még Kis Róbert is bevállt eddig, vagyis hozza a kötelezőt. Te kiket igazoltál? És hanyadik szezonban jársz? Hogy megy?
  • Legend Killer
  • zyndar
    Egyébként sokat javult a játékban ez a rész, mármint a generált tehetségek tulajdonságai terén. Most is vannak komoly "lyukak" azért, amik a valódi játékosoknál (akik ilyen szinten vannak) nem ilyen szembetűnőek. Ennek a portugál srácnak pl. minden értéke kimagasló, 19es technika, 18as cselezés és 10es passz.
  • DONGUBA
    ja csak hog a tokombe ilyen brutalis,:)
  • karajjj
    kiket igazoltál?
  • Dzsoki Jujjing
    Én is a Barcikával tolom most, a Kaposvár után most megkaptam a Százhalombattát, remélem kicsit simább lesz mint a Kaposvár ellen. :D
  • zyndar
    Hajrá-hajrá, régen jártál erre.
    Guba: nem tűnik olyan rossznak xD
  • DONGUBA
    Juvenak milyen jatekosa van....
  • karajjj
    átnéztem az utóbbi közel 300 hozzászólást, amivel le vagyok maradva, asszem ha hazaérek, beizzítom a barcikát :D
  • maffi
    Innen már fel kell jutni! Meglesz, csak okosan! :)
  • Tojesz
    Első tíz csapatból még játszok
    -otthon: Cagliarival, Cittaldellával, Ascolival, Frosinonéval
    -idegenben: Livornóval
    Úgyhogy a sorsolásom szerintem nagyon előnyös.
  • Tojesz
    12 fordulóval a vége előtt így fest a tabella. Reggina-t éppen előző meccsen vertem meg otthon 2-0-ra, így sikerült vmi kis előnyt szerezni.

• realgyula
    - Wigan (FA-kupa)
    megint "csináltunk magunknak" egy plusz meccset...ennyit tud a cseresor...
    - Leverkusen (BL nyolcaddöntő, visszavágó)
    nem okozott gondot...
    - Blackburn (PL)
    Diego döntött...megérdemelt 3 pont...! ezzel párhuzamosan:Chelsea - Arsenal 2-2, ami azt jelentette, hogy 5 pontra nőtt az előnyünk...
    - Wigan (FA-jupa, újrajátszott meccs)
    ezt elbuktuk...! Anderson kiállítása után jobb volt a Wigan, de még így is megvoltak a lehetőségeink....!
    - Chelsea (PL)
    sokkal jobbak voltunk, de hiába...! Ronaldo már kihagyott pár büntetőt ebben a szezonban, ezért Hargreaves lövi (vagy Diego ha az angol nincs pályán) de lehet jobb lett volna ha a céé lövi...
    az Arsenal nyert (szokás szerint) így visszaállt a 3 pontos differencia...
  • maffi
    gondolom semmit nem tudok tenni ellene.
  • Fabio Capello
    a részvényesek szívják ki vszeg a lét
  • maffi
    Nincsen. Majdnem 2 millás pluszból indultunk 2 éve, mára -200k körül járunk. :S Vmi pénzes befektető engem is megtalálhatna. :D
  • zyndar
    Add el a lelkedet te is valami yakuzának, mit Huni és lesz zseton dögivel
    Egyébkén nincs valami törlesztőd, amit fizetsz?
  • maffi
    egyszerűen nem értem mitől fogy folyamatosan a pénz a klub számlájáról. fizetési keret oké, prémiumok nincsenek, sok a néző, kupában állunk, bajnokságban újonc létünkre másodikok vagyunk, mégis csorog el a pénz. ha nem találok megoldást, hamar nagy bajban lehetünk. :S
  • Kreaal
    Köszi, sikerült :)
  • Itsuki
    hányadik vagy?
  • Huni92
    Szegény embert még az ág is húzza. Ha nem épp egy 80+ perces böntetővel, akkor egy 90+ perces lesgóllal kapunk ki. Isteni.
  • Tojesz
    Nagyon necces lesz ez a Serie B, pl. most kikptam idegenben, első helyről negyedikre csúsztam vissza
  • Itsuki
    nem láttátok a Pápa-Ajka meccset. Grőber ádi kapusunk kivetödött a labdára azt a nagy Bali térdével fejen rugta,4 hónapra kidült,most védett hétvégén... amugy csal,mert azért 4 napon belül 2 kapus kidül,esélye sok sincs,meg a játék hajlamos ilyenekre ha jól igazolok:D
  • Spring35
    Persze, élőben már láttam ilyet, de az FM-ben még nem
  • Huni92
    Mindenképpen a fiatal srácot tedd kapuba, mert ő legalább megfogja majd a 16-oson belülre érkező labdát.
  • Utley
    Ezt mutasd már meg nekem,ilyet még nem láttam!!!!
  • Huni92
    Egy kapus is megsérülhet akár kirúgás közben, vagy az ellenfél csatárával történő ütközéskor (lásd: Butt és Henry esete a BL-ben), vagy nekicsatta a kapufának, mint anno Lehmann...:D
  • Spring35
    Itsuki! Hogy bírták a kapusodat lerúgni? Nekem még soha nem volt ilyen. Alácsúsztak, vagy mi?

Lehet vagyok, de télleg nem tudom elképzelni. A kapusokra nem szoktak rácsúszni, nem?
  • Itsuki

picit szétestünk:)

de nem baj megjött az uj kapusom,igaz nem tudom nevezni,igy a lelátoról véd. vagy beteszem a most is védö legjobb játékosomat,aki 3 lövésböl 3 gólt kapott vagy felhozom az u-19böl a roppant tehetséges (még a megye 2es szintet se éri el) 15 éves sztárkapusomat
  • Magic Boy
    Nekem ezért van mindig 3-4 kapusom.
  • Itsuki
    na nekem elegem van

volt a Guraski nevü kapusom. halálra kereste magát mig sérült volt. eladtam. volt 2 kapusom,gondoltam hogy erre a 6 hónapra elég lesznek. igen,február 3.án a kezdö kapusom meghalt. temetése 11.én lesz. na de mentünk Offenbachba és az 57percbe a 2.számú kapusomat kivégezték szó szerint. nincs cserelehetöségem nincs kapusom...XD
  • Huni92
    a magyaritás fájljait bekell másolni az updates/930 mappába is.