104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
OFF topic -
Üdv!
Nah már töltöm a 9.3.0-ás patchet 152MB mondjuk láttam már 233Mb-os patchet de nem tom az miért nagyobb!
Ugye magyarosítani nem kell csak crackelni? -
Az szép, gratulálok, remélem valami hasonló eredményeket fogok majd elérni. Hát igyekszem, amúgy barcikai vagy? -
karajjj #48347 bl csoportkör, barca meg werder ellen is idegenben döntetlen, az eredeti csapatból már csak Kovács Peti, Botló, meg Kovács Roland van a nagycsapatban, ha jól emlékszek :D
később ha hazajövök, tolok majd képet -
4-4-2 a két szélső védő felnyilazva, egyik középső védő visszanyilazva, a 2 szélső kp is felnyilazva 1ik középső kp fel a másik vissza. Különösebb látnivaló nincs rajta. Most nem tolom a gammát azért nem tolok képet. De majd ha belépek és ez a leírás nem volna érthető akkor tolok. Te hogy nyomod? Miket értél el eddig? -
Írd be a Google-ba. Vagy keress vissza mert vagy 2000x belinkelték. :) -
karajjj #48344 első szezonban Nick Lenicheck, Stefan Toleski, meg még valaki, de már nem emléxek, én már sokadik szezonomban vagyok, felállásról tolj egy képet -
Üdv!
Valaki nem tudja honnét tudnám leszedni a 9.3.0-as Patchet mert FAQ-ban néztem de nem találtam és FMhungaryn meg nem indul a letöltés pedig be vagyok jelentkezve!
Légyszi segítsetek!

-
Nem igazoltam olyan sok mindenkit, de a két szélső középpályás, és a veterán Horváth Péter eddig nagyon bejött. Az első kettő játékos a 2 szélső. És még Kis Róbert is bevállt eddig, vagyis hozza a kötelezőt. Te kiket igazoltál? És hanyadik szezonban jársz? Hogy megy? -
-
Egyébként sokat javult a játékban ez a rész, mármint a generált tehetségek tulajdonságai terén. Most is vannak komoly "lyukak" azért, amik a valódi játékosoknál (akik ilyen szinten vannak) nem ilyen szembetűnőek. Ennek a portugál srácnak pl. minden értéke kimagasló, 19es technika, 18as cselezés és 10es passz. -
ja csak hog a tokombe ilyen brutalis,:) -
karajjj #48338 kiket igazoltál? -
Én is a Barcikával tolom most, a Kaposvár után most megkaptam a Százhalombattát, remélem kicsit simább lesz mint a Kaposvár ellen. :D -
Hajrá-hajrá, régen jártál erre.
Guba: nem tűnik olyan rossznak xD -
Juvenak milyen jatekosa van.... -
karajjj #48334 átnéztem az utóbbi közel 300 hozzászólást, amivel le vagyok maradva, asszem ha hazaérek, beizzítom a barcikát :D -
Innen már fel kell jutni! Meglesz, csak okosan! :) -
Első tíz csapatból még játszok
-otthon: Cagliarival, Cittaldellával, Ascolival, Frosinonéval
-idegenben: Livornóval
Úgyhogy a sorsolásom szerintem nagyon előnyös. -
12 fordulóval a vége előtt így fest a tabella. Reggina-t éppen előző meccsen vertem meg otthon 2-0-ra, így sikerült vmi kis előnyt szerezni.
-
realgyula #48330 - Wigan (FA-kupa)
megint "csináltunk magunknak" egy plusz meccset...ennyit tud a cseresor...
- Leverkusen (BL nyolcaddöntő, visszavágó)
nem okozott gondot...
- Blackburn (PL)
Diego döntött...megérdemelt 3 pont...! ezzel párhuzamosan:Chelsea - Arsenal 2-2, ami azt jelentette, hogy 5 pontra nőtt az előnyünk...
- Wigan (FA-jupa, újrajátszott meccs)
ezt elbuktuk...! Anderson kiállítása után jobb volt a Wigan, de még így is megvoltak a lehetőségeink....!
- Chelsea (PL)
sokkal jobbak voltunk, de hiába...! Ronaldo már kihagyott pár büntetőt ebben a szezonban, ezért Hargreaves lövi (vagy Diego ha az angol nincs pályán) de lehet jobb lett volna ha a céé lövi...
az Arsenal nyert (szokás szerint) így visszaállt a 3 pontos differencia... -
gondolom semmit nem tudok tenni ellene. -
a részvényesek szívják ki vszeg a lét -
Nincsen. Majdnem 2 millás pluszból indultunk 2 éve, mára -200k körül járunk. :S Vmi pénzes befektető engem is megtalálhatna. :D -
Add el a lelkedet te is valami yakuzának, mit Huni és lesz zseton dögivel 
Egyébkén nincs valami törlesztőd, amit fizetsz? -
egyszerűen nem értem mitől fogy folyamatosan a pénz a klub számlájáról. fizetési keret oké, prémiumok nincsenek, sok a néző, kupában állunk, bajnokságban újonc létünkre másodikok vagyunk, mégis csorog el a pénz. ha nem találok megoldást, hamar nagy bajban lehetünk. :S -
Kreaal #48324 Köszi, sikerült :) -
Itsuki #48323 hányadik vagy? -
Szegény embert még az ág is húzza. Ha nem épp egy 80+ perces böntetővel, akkor egy 90+ perces lesgóllal kapunk ki. Isteni. -
Nagyon necces lesz ez a Serie B, pl. most kikptam idegenben, első helyről negyedikre csúsztam vissza -
Itsuki #48320 nem láttátok a Pápa-Ajka meccset. Grőber ádi kapusunk kivetödött a labdára azt a nagy Bali térdével fejen rugta,4 hónapra kidült,most védett hétvégén... amugy csal,mert azért 4 napon belül 2 kapus kidül,esélye sok sincs,meg a játék hajlamos ilyenekre ha jól igazolok:D -
Spring35 #48319 Persze, élőben már láttam ilyet, de az FM-ben még nem 
-
Mindenképpen a fiatal srácot tedd kapuba, mert ő legalább megfogja majd a 16-oson belülre érkező labdát. -
Utley #48317 Ezt mutasd már meg nekem,ilyet még nem láttam!!!! -
Egy kapus is megsérülhet akár kirúgás közben, vagy az ellenfél csatárával történő ütközéskor (lásd: Butt és Henry esete a BL-ben), vagy nekicsatta a kapufának, mint anno Lehmann...:D -
Spring35 #48315 Itsuki! Hogy bírták a kapusodat lerúgni? Nekem még soha nem volt ilyen. Alácsúsztak, vagy mi?
Lehet
vagyok, de télleg nem tudom elképzelni. A kapusokra nem szoktak rácsúszni, nem?
-
Itsuki #48314
picit szétestünk:)
de nem baj megjött az uj kapusom,igaz nem tudom nevezni,igy a lelátoról véd. vagy beteszem a most is védö legjobb játékosomat,aki 3 lövésböl 3 gólt kapott vagy felhozom az u-19böl a roppant tehetséges (még a megye 2es szintet se éri el) 15 éves sztárkapusomat
-
Nekem ezért van mindig 3-4 kapusom.
-
Itsuki #48312 na nekem elegem van
volt a Guraski nevü kapusom. halálra kereste magát mig sérült volt. eladtam. volt 2 kapusom,gondoltam hogy erre a 6 hónapra elég lesznek. igen,február 3.án a kezdö kapusom meghalt. temetése 11.én lesz. na de mentünk Offenbachba és az 57percbe a 2.számú kapusomat kivégezték szó szerint. nincs cserelehetöségem nincs kapusom...XD -
a magyaritás fájljait bekell másolni az updates/930 mappába is.