104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabocsaba1983

• Huni92
    Gogo! Egyébként megnéztem, és nálam Tuma már edző, mig Strohman gyúró lett.
  • Sergio RamosS
    Üdv! És nagy grat mindenkinek! Most kicsit félreteszem a PSG-s karrierem, 3 szezonban "csak" bajnokságot és liga kupát sikerült nyernem, most viszont kell egy nagyobb kihívás:D
  • zyndar
    13 meccs van vissza, 9 pont a hátrány. Necces, de meglehet, főleg, ha az első 4ből megversz kettőt.
  • Itsuki
    persze kapusok felépültek,azóta csak nyertem eddig.
  • Itsuki

meglehet a csoda?
  • Huni92
  • Spring35
    "A vezetőséget örömmel tölti el, hogy a csapat jó úton jár afelé, hogy harcban legyen a LIGA BBVA elsőségért"

Hát igen A meccs után a morál az egekbe szökött fel minden játékosnál
  • ErEcH
    Hali és Grat All!
    Vége a szezonomak Reallal.Bl és a Bajnokság megvan,később rakok képeket.
    Már elkezdtem a 2.szezont sok átigazolási pénzt kaptam,+jó pénzügyi helyzet miatt megtoldták.C.Ronaldo 73M-ért elis jött hozzánk,41,5M adtál Messit de nem fogadta el a szerződést.Jó szezon elé nézünk...
  • Spring35
    De egy szemét vagyok!!!! Ultra defenzíven idegenben a Villareal-t 1 helyzettel 1-0-ra megvertem Ráadásul az is szögletből volt De megdícsértem a fiúkat Megvan a taktika a Barcelona és a Real Madrid ellen is
  • Huni92
    Hasonlóképpen állunk mi is, miután vertük a Freiburgot, 0-0 a Wolfsburg ellen, és 2-1es diadal a Frankfurt fölött.
    Kápelló: retróóóóó...:/ :D
    Dzsoki: az emberfogás jól működik?
  • Dzsoki Jujjing
    A 4. helytől a te csapatodig kicsit szoros a mezőny :D Sok sikert és Hajrá!
  • Spring35
    Kapusom, Oscar Ustari már 525 perce nem kapott gólt! Betonvédelem
  • Dzsoki Jujjing
    Köszi, nem haragszom meg, inkább örülök és megpróbálom alkalmazni a tanácsodat. Itt a csapatutasítás.
  • Fabio Capello
    hejj, üdv zoli :)
  • pzoli00
    12. forduló után 12 ponttal állunk a 17. helyen, ebből 11 pontot otthon szereztünk. A cél egy rájátszást érő pozíció elcsípése.

• szabocsaba1983
    Én is így gondolom...

• Spring35
    Dzsoki! Nagyon jó ez a taktika, a hátrafelé mozgó KP-od védekezik is és támogatja is a támadásokat! Ha ilyen felállással nyomod, akkor érdemes a VKP-ként játszatott KP-odra egyéni utasításánál labdatartást rakni! Elkéri a védőktől, felviszi félpályára és lepasszolja az előretolt KP-odnak! Bocs, hogy beleszólok, de hátha tudtam segíteni!

A csapatutasításról dobnál egy képet?
  • Itsuki
    sziasztok

nem tudtam felhozni az ifi kapust se. az egyik leggyengébb csapat ellen kikaptunk 4-2re otthon,és csak 4szer volt lövésük nekik:D nem jó kapusom a csatárom
  • Dzsoki Jujjing
    Itt a Barcikás taktika.
  • Spring35
    Jujj, bocsi! Csak nagyon új vagyok itt, de majd belejövök remélem

Bocsi!
  • Spring35
    szabocsaba, ha én lennék a menedzsere a Getafe-nak akkor ennyivel biztos nem versz meg

Azért grat!
  • Fabio Capello
    válasz erre gombot használd légyszi :)
  • Spring35
    wátdefákk? Ez a gyerek lő még pár mesterhármast....

a skillek elképesztőek

Közben lement a meccsem, Sporting Gijon-t 2-0-ra megvertem. 2. vagyok 1 ponttal mögöttem a harmadik Valencia, 5-tel előttem pedig a Barca
  • szabocsaba1983
    Örömmel látom, hogy ismét léptünk egy nagy szintet a fejlődés útján: egy spanyol 1-es középcsapat ellen

/Tőlük 1-2 éve sima zakót kaptunk volna, 5-ből 4-szer./
  • miki36
    grat:)
    nem gyenge a gyerek :OO egyébként meg retrokeci!:D
  • Fabio Capello
    Előkerült a 06-os HSV mentésem, aki jönne azzal hogy retrózom az dögöljön meg :D

Whoshington új igazolás, soha rosszabb bemutatkozást :D

És nem mellesleg vszeg turbósítón élt, mert brutális...
  • Dzsoki Jujjing
    OFF:
    Hát már megbocsáss, de nem hiszem, hogy itt rajtad kívül valaki is sírna... Azért találták ki az OFF topicot, hogy oda írd a kérdéseid, biztos fog rá válaszolni valaki csak légy kicsit türelemmel, nem mindenki azt fogja nézni, hogy mi a porblémád, lehet 2-3 nap után válaszolnak, de biztos, hogy válaszolnak. A karrieredről meg a beszámolót nyugodtan írhatod, azt örömmel fogadja szerintem mindenki. :)

• szabocsaba1983
    Azthiszem erre mondják, hogy maradt még benne lehetőség...

Olazabal, új téli igazolás, "szarul tolja"

• Spring35
    Van isten! Nagy nehezen nyertem. A 85. percben sikerült Soldado-nak befejelnie a gólt... Megint rosszul játszottunk, de a továbbjutás legalább megvan!
  • Spring35

Grat all

Almeria ellen 0-0, hiába voltunk jobbak, nem volt Uche, aki gólt szerzett volna. Az összes csatárom olyan impotens a kapu előtt, hogy az hihetetlen.

Jön az Elche, az idegenbeli 2-1-es vereség után hazai pályán javíthatok.

Getafe!
  • Kreaal
    Grat mindenkinek, szép eredmények születnek itt :)

Elkezdtem egy karriert a Dunaújvárossal, kezdésnek volt 13 játékos + 1 aki kölcsönbe volt adva. Átigazolási pénzt nem adtak, fizetési keret meg alacsonyabb volt mint a kezdő keret fizetése... Maradt a kölcsön, nem hoztam senki említésre méltót, kivéve talán Nicket.

Magyar kupából első furdolóban kiestünk Jászberény ellen, ami annyira nem lepett meg, mert előtte 1 felkészülési meccs volt csak, bár az jobban dühitett, hogy 2 kapura lövése volt ellennek, 1 gól - 1 hárítva, nekünk 8ból 5 mellé 3 hárítva.

És ezek után jött is az első bajnoki, ahol Gyírmot ellen játszottunk, még kerestem a jó felállást és a hozzá jól müködő taktikát, de az egyik csatárom megmutatta, hogy neki helye van a kezdőben ;)

Eddig még csak ennyi ment le, ebből nem tudok sok mindent levonni, de remélem az utolsó meccs növelte a csapat önbizalmát...folyt köv.
  • zsolt515
    Jó-jó értem nem kell sírni még új vagyok!
    Majd azért a sikereinmet leírhatom?
  • Huni92
    Itt viszont megkapod a banod előbb, vagy utóbb....
  • Fabio Capello
    akinek kedvencekben van, annak azonnal megjelenik az üzenet, itt viszont jópár helyen szemedbe ötlik hogy ebben a topikban NINCS WAREZ.
  • zsolt515
    Off topik tegnap 20:10-óra-óta nem írt senki!
    Ott aztán várhatom a csodát!!
  • szabocsaba1983
    Talán az, hogy nem offban vagy privátban írsz
  • Fabio Capello
    offtopik!
  • zsolt515
    Letöltöttem a Patchet de egy mdg fájlt kaptam nem tudom daemoon toolsba berakni meg telepíteni sem! Mi lehet a baj??
  • szabocsaba1983
    Ő vágott a Juvénak 3-at???
    Mivel etetted?

/dobj róla egy picture-t. pls!/