104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
-
Gogo! Egyébként megnéztem, és nálam Tuma már edző, mig Strohman gyúró lett. -
Üdv! És nagy grat mindenkinek! Most kicsit félreteszem a PSG-s karrierem, 3 szezonban "csak" bajnokságot és liga kupát sikerült nyernem, most viszont kell egy nagyobb kihívás:D -
13 meccs van vissza, 9 pont a hátrány. Necces, de meglehet, főleg, ha az első 4ből megversz kettőt. -
Itsuki #48386 persze kapusok felépültek,azóta csak nyertem eddig. -
Itsuki #48385
meglehet a csoda? -
-
Spring35 #48383 "A vezetőséget örömmel tölti el, hogy a csapat jó úton jár afelé, hogy harcban legyen a LIGA BBVA elsőségért"
Hát igen
A meccs után a morál az egekbe szökött fel minden játékosnál
-
Hali és Grat All!
Vége a szezonomak Reallal.Bl és a Bajnokság megvan,később rakok képeket.
Már elkezdtem a 2.szezont sok átigazolási pénzt kaptam,+jó pénzügyi helyzet miatt megtoldták.C.Ronaldo 73M-ért elis jött hozzánk,41,5M adtál Messit de nem fogadta el a szerződést.Jó szezon elé nézünk... -
Spring35 #48381 De egy szemét vagyok!!!!
Ultra defenzíven idegenben a Villareal-t 1 helyzettel 1-0-ra megvertem

Ráadásul az is szögletből volt
De megdícsértem a fiúkat
Megvan a taktika a Barcelona és a Real Madrid ellen is
-
Hasonlóképpen állunk mi is, miután vertük a Freiburgot, 0-0 a Wolfsburg ellen, és 2-1es diadal a Frankfurt fölött.
Kápelló: retróóóóó...:/ :D
Dzsoki: az emberfogás jól működik? -
A 4. helytől a te csapatodig kicsit szoros a mezőny :D Sok sikert és Hajrá! -
Spring35 #48378 Kapusom, Oscar Ustari már 525 perce nem kapott gólt! Betonvédelem 
-
Köszi, nem haragszom meg, inkább örülök és megpróbálom alkalmazni a tanácsodat. Itt a csapatutasítás. -
hejj, üdv zoli :) -
12. forduló után 12 ponttal állunk a 17. helyen, ebből 11 pontot otthon szereztünk. A cél egy rájátszást érő pozíció elcsípése.
-
Én is így gondolom... 
-
Spring35 #48373 Dzsoki! Nagyon jó ez a taktika, a hátrafelé mozgó KP-od védekezik is és támogatja is a támadásokat! Ha ilyen felállással nyomod, akkor érdemes a VKP-ként játszatott KP-odra egyéni utasításánál labdatartást rakni! Elkéri a védőktől, felviszi félpályára és lepasszolja az előretolt KP-odnak! Bocs, hogy beleszólok, de hátha tudtam segíteni!
A csapatutasításról dobnál egy képet?
-
Itsuki #48372 sziasztok
nem tudtam felhozni az ifi kapust se. az egyik leggyengébb csapat ellen kikaptunk 4-2re otthon,és csak 4szer volt lövésük nekik:D nem jó kapusom a csatárom -
Itt a Barcikás taktika. -
Spring35 #48370 Jujj, bocsi! Csak nagyon új vagyok itt, de majd belejövök remélem
Bocsi! -
Spring35 #48369 szabocsaba, ha én lennék a menedzsere a Getafe-nak akkor ennyivel biztos nem versz meg 
Azért grat!
-
válasz erre gombot használd légyszi :) -
Spring35 #48367 wátdefákk? Ez a gyerek lő még pár mesterhármast.... 
a skillek elképesztőek
Közben lement a meccsem, Sporting Gijon-t 2-0-ra megvertem. 2. vagyok 1 ponttal mögöttem a harmadik Valencia, 5-tel előttem pedig a Barca -
Örömmel látom, hogy ismét léptünk egy nagy szintet a fejlődés útján: egy spanyol 1-es középcsapat ellen
/Tőlük 1-2 éve sima zakót kaptunk volna, 5-ből 4-szer./ -
grat:)
nem gyenge a gyerek :OO egyébként meg retrokeci!:D -
Előkerült a 06-os HSV mentésem, aki jönne azzal hogy retrózom az dögöljön meg :D
Whoshington új igazolás, soha rosszabb bemutatkozást :D
És nem mellesleg vszeg turbósítón élt, mert brutális...
-
OFF:
Hát már megbocsáss, de nem hiszem, hogy itt rajtad kívül valaki is sírna... Azért találták ki az OFF topicot, hogy oda írd a kérdéseid, biztos fog rá válaszolni valaki csak légy kicsit türelemmel, nem mindenki azt fogja nézni, hogy mi a porblémád, lehet 2-3 nap után válaszolnak, de biztos, hogy válaszolnak. A karrieredről meg a beszámolót nyugodtan írhatod, azt örömmel fogadja szerintem mindenki. :)
-
Azthiszem erre mondják, hogy maradt még benne lehetőség...
Olazabal, új téli igazolás, "szarul tolja"
-
Spring35 #48361 Van isten! Nagy nehezen nyertem. A 85. percben sikerült Soldado-nak befejelnie a gólt... Megint rosszul játszottunk, de a továbbjutás legalább megvan! 

-
Spring35 #48360 
Grat all
Almeria ellen 0-0, hiába voltunk jobbak, nem volt Uche, aki gólt szerzett volna. Az összes csatárom olyan impotens a kapu előtt, hogy az hihetetlen.
Jön az Elche, az idegenbeli 2-1-es vereség után hazai pályán javíthatok.
Getafe!

-
Kreaal #48359 Grat mindenkinek, szép eredmények születnek itt :)
Elkezdtem egy karriert a Dunaújvárossal, kezdésnek volt 13 játékos + 1 aki kölcsönbe volt adva. Átigazolási pénzt nem adtak, fizetési keret meg alacsonyabb volt mint a kezdő keret fizetése... Maradt a kölcsön, nem hoztam senki említésre méltót, kivéve talán Nicket.
Magyar kupából első furdolóban kiestünk Jászberény ellen, ami annyira nem lepett meg, mert előtte 1 felkészülési meccs volt csak, bár az jobban dühitett, hogy 2 kapura lövése volt ellennek, 1 gól - 1 hárítva, nekünk 8ból 5 mellé 3 hárítva.
És ezek után jött is az első bajnoki, ahol Gyírmot ellen játszottunk, még kerestem a jó felállást és a hozzá jól müködő taktikát, de az egyik csatárom megmutatta, hogy neki helye van a kezdőben ;)
Eddig még csak ennyi ment le, ebből nem tudok sok mindent levonni, de remélem az utolsó meccs növelte a csapat önbizalmát...folyt köv. -
Jó-jó értem nem kell sírni még új vagyok!
Majd azért a sikereinmet leírhatom? -
Itt viszont megkapod a banod előbb, vagy utóbb.... -
akinek kedvencekben van, annak azonnal megjelenik az üzenet, itt viszont jópár helyen szemedbe ötlik hogy ebben a topikban NINCS WAREZ. -
Off topik tegnap 20:10-óra-óta nem írt senki!
Ott aztán várhatom a csodát!! -
Talán az, hogy nem offban vagy privátban írsz
-
offtopik! -
Letöltöttem a Patchet de egy mdg fájlt kaptam nem tudom daemoon toolsba berakni meg telepíteni sem! Mi lehet a baj?? -
Ő vágott a Juvénak 3-at???
Mivel etetted?
/dobj róla egy picture-t. pls!/