104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én ugyanígy vagyok ezzel, én angol legalsó osztályból jövök felfelé, ez miatt gondolom nem olyan a klubbom megitélése mint kéne, csak furcsa, hogy máshol nem játszó játékosok sem jönnek hozzám pedig pénz az lenne rá. -
Bocs h ide írom, de off-ra kattintok, nem jön be csak fehér oldal. 3 böngészőben is próbáltam. Kérdésem csak annyi, h van aki használ Kivágott Játékos képeket? Tudna ajánlani oldalt, ahonnan ő szedte? FM2008as van fent, de sajnos sok játékosnál (sztároknál) nincsen :( -
Aki kellene, az nem ír alá, vagy hosszú szerződése van, és 4x-es árat kérnek érte. Felesleget, mint tavaly (Fred, Maric, Jo) nem igazolok. Nem baszom el a pénzt szamárra. Nekem Ló kell. Paripa.
Asszem, inkább veszek egy kapust
-
Játék közben mindig bedob Hints and Tippset de olyan rövid ideig látszik csak, hogy soha nem tudom elolvasni pedig látszólag érdekeseket ir. Össze vannak ezek valahol szedve? Vagy meglehet itt állítani a játékot? -
én az fm-base.co.uk-t is ajánlom mindenkinek, én ezt szeretem a legjobban -
Itt van minden (több fajta logo,face stb....) : http://www.sortitoutsi.net/forum/lofiversion/index.php/f7.html -
a Fehérváron gyártott Győri Kekszel etetek mindenkit 
délután, meló után felteszem a képet, tegnap volt egy kis piálás ezért nem néztem fórumot -
Laca1985 #48503 Sziasztok!
Valaki tudna nekem, egy olyan oldalt adni ahonnan logokat, illetve mezeket tudnék főleg magyar csapatoknak, meg a nagyobb liga cspatainak letolteni? FM Hungary nem mukodik rendesen, masik 3 oldalt is probaltam ami a FAQ ban van de ott sem találtam semmi ilyet! Előre is köszi a segítséget! -
Na Felrakom 09-et és elkezdem valamelyik kisebb csapattal tolni.. -
Úgyvan. Gouhouri és Shao Jiayi ugyanazon napon szenvedett térdszalag-húzódást, igy mindketten 7 hetet kifognak hagyni. -
Én saját magamnak Szoktam megcsinálni csatáros beállitást de 1 Célember szokott lenni..
másik meg CSv -
Finomítani én is szoktam rajta.
06-07-08-ban volt, aki egyedüli csatárként, célember beállítással 30-40 gólokat vágott, azért kérdeztem. -
És a kis kamikazéra gondoltatok volna?
-
Csesza #48497 hát ha a játékos instrukciókra gondolsz, akkor nálam az pl. egyedi és nem az alapján állítom be, sőt sztem itt elég kevesen a szerint nyomják -
csatar...celember szerepe mas -
1 csatárral játszom.
Célember legyen a beállítása.
Vagy Csatár.
Taktika-->játékos utasítások
:) -
mi a kerdes pontosan? -
en mar jol haladok csak nem nyertem meg semmit......serie a ezust csak:) 2015 talan -
Egycsatáros taktiknál célemberre, vagy csatárra szoktátok állítani? -
ötödik szezon, serie b, most megint a hsv-t tolom -
Új szerződés előtt kellett volna leigazolni, akkor simán 10 misi alatt is odaadták volna :) -
Elgurult a gyógyszerük...
-
hol jarsz monopolival tesa? -
Ja, és nem is jáccik, nemtom méé akarnak lehúzni?
Biztos gyűjtenek C. HisztiNaldóra
-
azigen, Paloschi Milanos, tehát
Milan - Parma - Milan - Stoke - Inter - ???
korrekt? -
Függ az asszisztodtól is..:)
Közben elkezdődött 2012, és megérkezett Viana, Marquinhos, valamint Pejcinovic. -
Vért ne adjak 
-
az irreális jelölt kiszűrése csalóka... Még a Monopolis első évemben, irreál szűréssel eltüntette tacchinardit a listából, aztán röhögve el tudtam hozni. 08ban ugyanez a Paris FC-vel, amikor jött a francia másodba Micoud, Flachi, Crespo -
Tudom. Az hsz-emben ott bújkál (talán túlságosan is rejtve) az önkritika. Akik jönnének, azoknál nagyobbak az igényeim
-
Szerintem használd az F5-ös gombot. Ott belehet állitani, hogy milyen játékost keresel, milyen poszt, tulajdonságok, és ha bepipálod, hogy assziszt szűrje ki az irreális jelölteket, akkor csak azokat jeleniti meg, akik el is mennek hozzád ;) -
nemgyenge
csak be kéne lőni a játékot.... :D -
Tudom. Megtörtént. (én kértem ott) -
Igen, igen.
Elég rapszódikusak. Aki jó, az öreg.
Olyat keresek, aki "tutijó", biztosíték az évi gólözön, valami nagyágyú, aki ide is jön. Tudom, nagyok az igényeim, és lehet, hogy ilyen nincs is
Talán Ő lett volna, de nem jön, pedig a Milan elfogadta a 10 M ajánlatot (5M + 5m 24hó)
beszarás a csávó -
nem az én művem, szóval dobj egy köszönömöt a Logoműhely topikba :) -
Nemgyenge
-
Nekem középpályásokat kéne ajánlani,akik jók,és nem is drágák,olyan 2-3M-oért eljönnek PL-be. -
Csabi még van itt pár csatár,ha érdekel: Diego Biseswar,Yannis Tafer,Jonathan Cristado,Bogdan Stancu,Humberto Suazo,Ruben Rochina,Younis Mahmoud,Sergio Floccari,John Fleck.... -
#48469 -
Viszont találtam őt:
(leigazoltam)
-
Így van, de már (remélhetőleg) készül az új logo.
Wayne:
köszi a sok tippet, a 95 %-át ismertem, de azért megnéztem őket
Toto Tamuz-->itt gyenge, Robert Lewandowski-->jól néz ki, Kadlec-->nálam van, gyenge, Németh Krisztián-->itt gyenge, Welbeck-->itt nagyon gyenge, Alberto Paloschi-->jól néz ki, Henri Saivet-->most ment a Cityhez, valami 38 millióért, Willians Santana-->jó, de City, megpróbálom, Christian Benitez-->Bristol, 27 éves, közepes, Mario Mandzukic-->közepes, 27 éves, Eugene Seleznyow-->28 éves, bár nagyon jó, Branimir Kostadinov-->nincs benne nekem, Damien Le Tallec-->nemrossz