104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
elég legyen mostmár! -
Az első BL-es idényem véget ért, sajna a pontszerzés nem sikerült, dehát ez van, azért teljesen szégyent nem vallottunk:
Bajnokság félidőben:
meglátszik azért hogy a BL-re tartalékoltam a csapatot, a tavaszi idényben elvileg simán át tudjuk venni a vezetést -
gabor9 #48548 kedves itsuki nem tom h ki rinyált 1-2 hónapja, hogy sose nyer meg csal a gép és hogy te abbahagyod az fmezést.... -
Hozzám meg nem írt alá! -
Én játékomban a srác ontotta a gólokat Bolognában, aztán elvitte egy kalap pénzért a Roma padozni :D -
Szép délutánt mindenkinek, izzitom a Düsseldorfot! -
Ez így van! Próbálunk 1-el több gólt lőni. Meglássuk... -

Szabocsaba: ezzel a felállással az a gond szerintem, hohy a középpályád átjáróház, ill. inkább az hogy nincs is :) Zorrobomber így tolja azt hiszem. -
Utley #48542 Már alakul a keret,de az edző keresés nagyon nehézkes!Szerintem érdemes velük lenni 2,5m euró kezdésből igazolásra szerintem elég. -
Igazolások:
sikerült kb. nullszaldóval zárni
A zsidó fiú london büszkeségéből, a tapasztalt védő kolozsvárról, a jó nevű afrikai franciaországból, a kis argentin akit senkinek nem kell bemutatni, és a venezuelai paripa
-
Hatalmas Grat és elismerés!!!

-
Új szezonra-új taktika
(lehet, picit támadóra sikerült) -
Ez a mentés nagyon érdekel. A Regginával régen akarok már kezdeni egyet, de sosem volt még bátorságom hozzá. :D told a képeket szorgosan! :) Sok sikert! -
Búcsúzni szépen kell...
CBye Bye BL döntő
-
Utley #48536 Asszem sok ellenségre tettem szert!Lecsücsiztem a Reggina kispadjára,és ha már odaültem az edzők 90%-át kirúgtam.Mondanám,hogy a saját embereim számára csináltam a helyet,de mégse.
Ja és az utánpótlást is helyre raktam.Sacc/kb 20 emberkének bontottam fel a szerződését.
De az milyen már,hogy még le se tettem az edzői mappám,egy forma már lázadozott,hogy tapasztalatlan vagyok.Már átadó listán van
grat a szép eredményekhez!!!!
-
Itsuki #48535 nem szeretsz vesziteni,szenvedni mi? szivesen látnálak a bundesliga 3as Wuppertal kispadján ... de izlések és pofonok... és hogy ne legyen off,jövö szezontól Thomas Sowumni és Kosi Saka is csatlakozik a kerethez. és ugye a wolfsburgi kapus is jön,most már talán csak 1-2 kiegészitő emebr kell,és reszkess bundesliga 3. -
Valaki nem tud adni a 9.3.0-as patchez egy magyarosítást? -
Ennnnyi -
igen erős alapnak tűnik:)
sok sikert -
-
ez jó alap lehet a visszavágóra
nem mintha lenne esélyem a továbbjutásra
-
Hm... még a végén meglesz a továbbjutás
-
Jelentem, megtaláltam a Paripát.
Tudom, generált, és argentin bajnokság, de srácok, ha ennek csak a fele igaz...
-
és erre a hangnemre szerinted ki kíváncsi?
ha megjött a havi menzeszed, ne a fórumon örjöngd ki magad, főleg, ha nem te vagy a hg. -
-
Játék elején Mantova. -
Féltávnál így állunk:
A Bl kiesés után átalakítottam kicsit a keretet és a nyáron is folytatódik az átalakítás. -
az meg ki? nálam ilyen nincs! Hol játszik? -
Csesza #48522 még a játék elején elég jól néz ki -
Pöppet jobb, mint nálam :) -
Federico Coppiardi valakinél valahol? Tapasztalat? -
A Juve-verő kameruni csatár, aki győri kekszet eszik
egyébként voltam kameruni szöv.kap, ott fedeztem fel és utána elhoztam -
Tényleg ne haragudjon senki, akinek a lelkébe gázolok!
KI A FASZ KIVÁNCSI ERRE A SOK OFF SZARRA?
Offtopicot senki sem nézi, ok. Bazdmeg, írj kibaszott privátot, arra mindenki válaszol, és nem lesz tele az oldal szeméttel! -
gabor9 #48517 a muszáj szót pontos j-vel kell leírni, nem pedig ly-nal...amúgy nekem 2x volt nagy győzelmem, egy másodosztályú csapat ellen(5-0) meg egy kiesőhelyen lévő csapat ellen tavaly(6-0). ok csak nekem szúrja a szememet h a győr 3-1-re veri a juvét.. de ok, mind1. amúgy te gyerek nagyon keménynek hiszed magad.. csak véleményt mondtam!kis butus..tod h kit ráz a hideg??ilyen értelmes emberrel mint veled szóba se kéne álljak még fórumon sem.. am szerintem is unalmas nagycsapattal lenni. én vtam már interrel, romával, chelseavel, 'poolal, arsenallal stb. most a sportingot semmiképp se hagynám el. később talán sevillával lennék. az szimpatikus csapat. -

-
Igen, facepack, de azok közül is csak a kivágott arc típusú érdekelne. Nekem sokkal jobban bejön, mint a fényképes. Sajnos már nem 1x töltöttem le 2-300 megányit, ami végül csak fényképes volt... -
Csesza #48514 http://www.sortitoutsi.net/ -
A szuper optimista média a tavalyi 7. hely után a 11.-re vár.
Bekaphatják! -
Csesza #48512 azért mert az off topik az saját fórumokba van és ahhoz bejelentkezve kell lenned, ill. ha új vagy akkor nem is tudom mennyi az időkorlát, hogy a saját a gumi fórumot nem láthatod -
Facepakra gondolsz?
Elkezdem 09-ben Reallal még1 karriert,észrevettem másik játékmód..
még nemkezdek bele 1kicsibe :P