104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    akkor nagy gratula, két év alatt serie A
  • Tojesz
    Harmadosztályban, meglepően erős kerettel
    A feljutás már megvan, még egy pont kell a hátralévő két meccsen a bajnoki címhez

• kraawz
    ez már meglesz

pescara ideiben 2. vagy 3. osztályból indul?
  • Tojesz
    3 fordulóval a vége előtt így állunk. Előző két meccsemen (tegnap játszottam őket) hihetetlen mázlim volt, mert mindkét meccset a hajrában nyertük meg.

• kraawz
    zigicnek nincs hova visszaesni szinte, eddig talán 3 gólos, igaz, hetente sérült...

Racing:Espanyol 1:0

Pedro Munitis játszott éket, 33 évesen, 12-es erő, 13as gyorsaság és gyorsulás, mégis betalált :D
  • nagy hős
    ezért kell csak kommentárral nyomni ;> ha szerencséd van zigic nem esik vissza, uché sérülés után 5 meccsig kapu közelében nem járt kb.
    ezét meg kár
  • kraawz
    amúgy nyugi, én is most szoptam ki, 89. percben a bal védőjük feljött, és 30ról akkorát ragasztott a felsőbe, hogy a kapusom csak nézte... 2:1 lett ezzel..
  • Itsuki

nekünk csak ez jutott.

huni meg sose tesz tabellát:)
  • kraawz
    megint szögletgól, december eleje van és ez a 8. :D:D

Közben Sevilla-val játszok, 4. és 5. számú csatárom játszik (el lehet képzelni)
  • kraawz
    tabellát lökhetnél
  • Huni92
    Jóaz, jövőre flejutás lesz!

Hannover ellen játszottunk, félidőben Armando 2 góljával 2-0ra vezettünk. 2. játékrészben a középhátvédjük ragasztott egy irgalmatlan nagy gólt 25 méterről (10-es távoli lövés), majd a 80. percben újabb távoli bombát kaptunk, ezúttal is kb 25-ről a 12-es távoli lövéssel rendelkező Ballitschtól. 2-2 a vége, jó eredmény. Az viszont nagyon nem tetszik, hogy Belaid a 18-as távoli lövésével miért nem talál kaput 15 méterről, mig a sokkal szarabb playak vagdossák az űrből jövő gólokat.
  • kraawz
    jogtalan piros, egyetlen csatárom is lerúgják... :|
    ez meg a 7. szögletgólom idén, 0 taktikkal :D

• Itsuki
    gratu all

drámai volt az utolsó forduló. Kikapott a 15.ellen a feljutásra váró Berlin,utolsó percbe gólt kapott Huni Düsseldorfja Emdenbe igy csak rájátszás jutott nekik. 10.lett a csapat,annyira nem rossz...
    a nem hivatalos végeredmény:
    2. lett a Braunsweig első a Paderborn 3. a Düsseldorf.
  • Fabio Capello
    szééép
  • kraawz
    Hoppá. a zs kategóriás csapatom is tud azért :D

• kraawz
    Zigic másfél hónap, hurrá :D
  • kraawz
    Na, ez viszont szép volt :)

Természetesen két kulcsjátékosom lerúgták, Sjelbred még egy hónapot pihen, kvajó, majdnem full tartalékosan játszunk...

• kraawz
    szép
  • pzoli00
    az utolsó két hazai meccsem, kezd összerázódni a csapat, 3 fordulóval ezelőzz teljesen átvariáltam a taktikát és a csapatedzést, íme az eredmény:

FC Zwolle

Stormvogels Telstar
  • kraawz
    eddig bal szélen kellett játszania kényszerből, most megnézem középen milyen :)
  • Forza Italia
    Hát nem gondoltam volna h továbbjutunk.

[IMG][/IMG]
  • Wayne Rooney
    Mondjatok már játékosokat,minden posztra mondhattok egy párat...... mert alig jön el valaki Bundesliga 2-be
  • Huni92
    Gratula a Getafe & Racing kettősnek!
    Kraawz: Marcano nem tolja jól? Elég faszántosnak néz ki tulajdonságilag.
  • nagy hős
    csak le kellet tolnom még :)
    éjszakai képáradat /off
  • nagy hős
    nah így állunk. túl fasza ez még, de jó a sorsolásom nagyokkal otthon tolom. 6. helynél nem kéne alább adni azt mondom. ollé.

tudják a fiúk mikor kell lőni

• nagy hős
    aprítós foci forever

• nagy hős
    együttérző vereséges kép:
  • Utley
    Nézem,hogy mindenki villog a jobbnál is jobb eredményekkel:) Na én ezt tudom felmutatni :D

Genoa(i),Inter(o),Udinese(i),Fiorentina(o),Bologna(i) eddig.Asszem mára lepihennek a srácok,mert még 1 meccs és Brienza-t agyonverem!
  • nagy hős
    háj gájz :)
    első meccsem a Getafeval. 5/4 nem túl reális, de ELÉGJÓ, szerintem. kevesen érkeztek (Leonardo, Farias, Ljungberg) és senki nem távozott. cél egy európai kupa, majmeglátjuk.

jaés. szorri a vágásért, de péjntben csak ez jött össze :D
  • kraawz
    /watch?v=TeNGVS2T_Rk&feature=related]megmondtam, hogy a pokolban vacsorázunk, ha nem nyernek :][/URL]

[amúgy csak utolsó 5 perc volt ilyen beteg, felbasztam magam, elvettek zigictől 2 gólt és le is rúgták]

jó8
  • Fabio Capello
    mitcsinálsz ember?? :D ilyen agybeteg felállást még nem láttam A:SWF:SAD_::ASF:SD
  • kraawz
    Na, chité is megtalálta a góllövő cipőjét, 10 meccsig nem sokat csinált, utóbbi 4en 4et vágott. A tunájt vi dájn in hell bikóz disz iz szpártáááhhh taktik most bejött :D

• kraawz
    Vért szenvedve, de ez is megvolt :)

• maffi
    Hát úgy már egészen más. :) Tényleg jó üzletet csináltál így. nálam mindig nagyok veszik meg egy zsák pénzért, azért tűnt kevésnek.
  • kraawz
    én mindenesetre gratulálok, bárki bármit mond. az a 98 pont nájszos
  • realgyula
    - Arsenal (Bajnokok Ligája döntő)
    ezt érdemlik, csítadebayorral az élen...
    - Fulham (PL)
    ezen múlott a bajnoki cím...Ferdinand és Vidic katasztrofális teljesítménye miatt majdnem bajba kerültünk a végén, de mivel az Arsenal is csak X-elt, így még a vereség is belefért volna...
    azt hiszem, így teljes a kép...ez az Arsenal nagyon erős, és örülök neki, hogy sikerült a két legfontosabb fronton megelőznünk őket...!
    Itt pedig a bajnokság végeredménye
    majd írok összegzést, bár tisztában vagyok vele, hogy senkit nem érdekel az "unalmas" és "kihívás nélküli" karrierem... csak azért is írok, így jártatok!
  • kraawz
  • Fabio Capello
    hát erre a barcelonai kiruccanásra valami szenzációs módon rákeféltük, a BL negyeddöntőnél meg is álltunk...

• kraawz
    Nálam van, egyetlen értelmes védő :)

Közben egy ilyen is besikerült, Zigic és Skjelbred nélkül.. Most bajnokságban jön 3 könnyebb meccs, 7 pontot hozni kéne..

• Gunnersboy
    Garay nálad van még vagy az új patchekkel már a realnál ?