104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• maffi
    Újoncként a harmadik vonalban így állunk. Elég durva 5 meccs vár még ránk, ha egyből fel akarunk jutni. Az ötből három idegenben lesz... Ja, és az utolsó fordulóban pont a Ternana jön hozzánk.

Sok sikert mindenkinek!
  • nagy hős
    namár tényleg utolsó.
  • nagy hős
    nem mondok semmit erre. madrid valencia 3:1 lett így a real lett a második. -.-

masszív összeszokott kezdő volt mindig

• nagy hős
    happy finish. kb. 4 éve játszottam ennyit utoljára egyhuzamban, de hát fav mentés lett. 6.-8. hely volt a cél. saccra meg 14.-et írtak
  • pzoli00
    sorozatban harmadik hazai győzelem:

• nagy hős
    hihi
  • ErEcH
    Hy,Grat all!

Bari karrierem jól megy 5 bari meccsünk volt és kiválló eredmények születtek:
    Beitar Jerusailem 2-1 re vert :S de
    Lyon 0-2 (ra vertük 1 szögi és 1 25m bomba gól)
    noname csapat 0-3
    Palermo 1-1 (sikerült egyenliteniük -.-)
    noname csapat 0-3

és a vezetőség nagyon elégedett..
    eddig befele csak Hasselbainkot igazoltam,mert senki nem akar jönni..
    feljutásra pályázom,bár még nincs meg a gólgép csatárunk...
  • Huni92
    Akkora körbeverések vannak itt, hogy az csak na.
    Most viszont hatalmas szerencsénk volt. A HSV megverte a Hannovert, és mi kikaptunk a Schalketól (pedig vezettünk, de 3 perc alatt forditottak).
    Kemény erősitések lesznek a nyáron, jópár ember távozik majd.
  • nagy hős
    Sanyi :D
    szép lett én azt mondom. német a legnagyobb hullámvasutas bajnokság
    eddig így megy. plusz most volt egy depor elleni fordítás.
  • karajjj
    szép
  • Huni92

Tabella
    Igazolások
    Csapat
  • zaki
    7. év vége:

Lehet kipróbálom magam egy másik csapattal, de maradok ebben a mentésben.
  • Huni92
    Na, az utolsó kanyar következik
    Hannover a HSV, mi pedig a S04 ellen toljuk.
  • nagy hős
    németben sosem lefutott semmi, meglesz az. ;>
  • Huni92
    Idegenben 3-1re megvertük a Werdert, hatalmas meglepetés(em)re. Még 2 pont a maradék 3 meccsen gyakorlatilag a bentmaradást jelentené.
  • Fabio Capello
    nyugi, én most kaptam ki otthon a dortmundtól1-2re 17-12/5-3 kapuralövési statisztikával, szóval weidenfeller szüljön SÜNT!
  • Huni92
    Na, sok esély van a bentmaradásra. Werder, Bayern, Stuttgart, Schalke az utsó 4 meccsen.
  • Huni92
    3 szögit lőttek....
  • nagy hős
    lehet maradok az informatív képek mellett :D
  • Huni92
    Szóval, 99%...:D
    Nemtudok mit kezdeni a 4-1-2-2-1-es taktikával. A Frankfurt 31x lőtt, mi 2x -.- 0-2 a vége.
  • Huni92
    Kivágod azt a részt, amelyen van az eredmény, meg a stat, jobbklikk, fájlba másolás---> 24 bites bitkép tipus és mentés. Megnyitod, leveszed a %-ot egy kicsit, és elmented.
    99%-osra állitottam, és jó :)
  • nagy hős
    mikor elkezdtem managerezni még euró sem volt :D cm 01/02 óta fontot használok. csak így látom át hogy kinek mennyi az ára satöbbi.
  • nagy hős
    úgy csinálom, de olvashatatlanra nyomja össze.
  • Tojesz
    Szép
    Én meg az eurót. Próbálkoztam vele többször is, mert ugye mindenki azzal a valutával játszik. De nem bírtam megszokni, mivel még FM05-ben forinttal és Fradival indultam
  • Huni92
    Bilbao engem is mindig szopat :)
    Egyébként Painttel is meglehet oldani a méretezést. CTRL+W, és beállitod, hogy a jelenlegi képméret hány %-ára méretezze a képet.
  • nagy hős
    nájsz. sose tudnám megszokni a forintot :c
    ezeket meg harmadjára is elkaptuk
  • zsolt515
    Sok gondom van ezzel a játékkal!!
    De ha majd sikerült megjavítani szerintetek kivel kezdjek új menedzsert?? Erre a 3 országra gondoltam mindegy hogy 1 vagy 3 osztály: Magyarország,Olaszország,Spanyolország esetleg még Anglia! Annyi jó csapat van hogy tippeteket szavazatotokat kérem!
  • Tojesz
    Serie A-tól félek, kb. 700 millió Ft-om van most (2-3 millió euró), és igazolnom is kell majd. Remélem a TV-s pénzek itt már tényleg magasak lesznek. Vagy valaki befektethetne a klubba
  • swabo
    hali!

Nem tudnátok segíteni?? Ha elindítanám az fmet nem történik semmi... rákattintok az ikonjára és nem indul el a játék...tegnap még jó volt...mi lehet a baja?:S:S
  • Tojesz
    Vége a bajnokságnak, egy pont előny maradt a végére, majdnem elszórakoztuk. De megvan, ez a lényeg! :)

• nagy hős
    -.-
  • Tojesz
    Ez a döntetlen gyakorlatilag bajnoki címet hozott, de még nem biztos. Egymás elleni meccseket nézve egálban vagyok a Regginával, (egy-egy győzelm), gólkülönbségem meg öttel jobb.

• Huni92

Az a 13,5 millió forint pedig nem sokat mond ^^

27 forduló után
  • kraawz
    Colsa góljával nyertünk idegenben a Malaga ellen.

Este majd folytatom, Sporting elleni hazai meccset ha lehozzuk, egész jól állunk majd ^^
  • Tojesz
    Ez az olasz kupa nem fizet valami jól, most kaptam a hírt hogy 13,5 millió forintot kaptam a negyeddöntőért
  • kraawz
    jó tudni :o
    majd jövőre kiderül :)
  • Tojesz
    , ahogy néztem a játékban már az új Európa Liga is benne van a második idénytől :)
  • kraawz
    megkaptam a portstmouht majd, óje!
  • Tojesz
    Jövőre nagyon be kell vásárolnom, főleg a védelembe és a középpályára
  • kraawz
    Ezt sem gondoltam volna