104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fyrex
    köszönöm az üdvözléseket, és gratuláció az utánnam, s az előttem legutóbbi ittlétem óta szóló naggyából 2 millió fórumozónak :D

Soma: csajozásból nem nőttem ki azóta sem, csak igy este néha efemezgetek pár órát :>
  • zyndar
    Az első évben ennyi sérüléssel tűrhető Hajráf!
  • kraawz
    Racing:Numancia 4:0

Idei legjobb meccsünk, a lebaszások tettek valamit. Jonathan Pereire mesterhármast rúgott, 9.4-es rating. Egyetlen probléma, hogy a Villarreal-é és nálam csak kölcsönben van.. Utolsó meccs Sporting ellen idegenben, ha nyerek, 6. hely megvan (UEFA)
  • kraawz
    érted, előbb tök utolsó malagától szopok ki otthon, most recre megy 3 lövésből 3:1re, nem tudok 11+7 emberrel kiállni.
  • kraawz
    nemnormális, komolyan :|

5-6-7. helyért megy nagy csata, 3 meccs van még, nekem elég könnyűek vannak...

Jövőre elmegy a bal védőm, a két középső, a jobb védőm, a jobb szélsőm és a csatárom is, pénz az meg nincs. Fasza lesz ^^
  • Fabio Capello
    látom, szereted a 09-et :D
  • kraawz
    két ép csatárom volt , mindkettőt lerúgták meg. mocskos
  • Tojesz
    10 fordulóig jutottam eddig a mai napon, így áll a tabella. Jobbak vagyunk mint gondoltam a szezon előtt
  • Utley
    Tarts ki!!!Nekem sikerült az elején egy Playoff helyet elérnem,és osztályzón feljutottam annó a Go Ahead Eagles-el:D Már féltem,hogy nem lesz emberem az első osztályra,de a végén tudtam adni az arcoknak szerződést.
  • kraawz
    Miután Aquino góljával nyertem 1:0ra Athletic ellen, 1 hónap pihenő.

ekkora gecit, komolyan :|
  • karajjj
    hát nem hiszem el, ez a holland-kaland nehezebb lesz mint gondoltam :D
    a fél csapatnak lejár a szerződése év végén és hát persze, hogy az összes használható játékos nem akar hosszabbítani
  • Rudee
    Tetszik ez a kis csapat.
    Bajnokságban:
    FC Vestsjaelland (1.)-Greve 3-2
    Greve-HIK (3.) 0-0
    Stenlose (9.)-Greve 0-1
    Greve-Glostrup (13.) 3-1

Ezzel megerősítettük a 8. helyet.
  • zorrobomber
    Schneiderlin legalább akkora igazolás mint Benzema

• kraawz
    ez kellett nagyon, Aquino nagy igazolás volt

• kraawz
    gratula :)
  • Tojesz
    Szép eredmények, gratula
  • Rudee
    3 meccsen (1-1-1) vagyok túl a dán 3. osztályban, erre tessék:

• kraawz
    te fogsz indulni, majd kiírja

6 meccs után nyertem végre, Aquino dupla...
  • realgyula
    "Ha nem akarod eladni őket,akk hagyd meg néhai játékkal mig visszanem vonulnak,de igazolj helyükre másik playat..."

nyilván már megvannak helyettük a játékosok, de azért Neville és Giggs van akkora név az United történelmében, hogy csak úgy ne adjam el őket...!
  • karajjj
    na akkor egy kis összefoglaló a 6 évnyi csodáról, mielőtt lelépnék szülővárosom csapatától :D

6 szezon alatt a BL-csoportkörön kívül még ennyi fért bele

mindez számokban így néz ki

gazdaságilag elég stabilnak mondható a helyzet, ahoz képest, hogy a nulláról indultunk

és voltak bizony ilyen nagy nevek is Barcikán

most pedig felépítettem egy 70%-ban magyar válogatott tehetségekből álló, a hágyományokat folytatva főként saját nevelésekből álló csapatot, és akkor irány

Almelo

• BBeno2
    de tudomásom szerint attól még a 6. hely az UEFA kupát érő... szal nem értem.
  • BBeno2
    FA kupa - Portsmouth- Tottenham döntő lesz.

Ligakupát a pool nyerte.
  • BBeno2
    erről lenne szó:

poolt és a villa-t felcseréltem véletlen de nem az a lényeg.:

• Rudee
    Lehet, hogy az angolok annyira hátra estek a nezetek rangsorába, hogy csak egy helyezett + a kupagyőztes indulhat.
  • Huni92
    Kupát ki nyerte?
  • BBeno2
    srácok az mi, hogy behoztam a Reading-et a 6. helyre és nem írja ki hogy UEFA kupás helyezést értem el??? 5. lett a pool, ott kiirja. 7. lett a Villa. ott kirja és az én 6. helyemnél semmi sincs írva , az mi a fasz????
  • zyndar
    Ezek a ranciák tényleg nem normálisak...
    Mi a furcsa ezen a tabellán? Igaz is, hadd szokják a fiatalok, hogy a vereségért is jár pont.

• ErEcH
    Grat all.

Ha nem akarod eladni őket,akk hagyd meg néhai játékkal mig visszanem vonulnak,de igazolj helyükre másik playat...

Barival jól állunk:
    -bajnokságban:1.hely 20 meccs 46 pont
    2.hely Parma 20m 45p
    3.h Rimini 39p
    eléggé elhuztunk tőlük...
    kontratacticcsal tolom Copa Italybe(első fordulo) 3:2 re vertem Fiorentinát most jön visszavágó..
    utána AC Milan ellen megyünk tuti kiejtenek(bár még jussunk tovább Fio. visszavágón)

• kraawz
    grat all, üdv fyrex :)
  • Tojesz
  • Huni92
    Nemrossz, de nálam még mindig ez viszi a pálmát
    3-2re nyertünk a Duisburg ellen. Meg is érdemelték, amiért annyit szopattak Kouemahaval :D Werder viszont 2-4-re elintézett.
  • zorrobomber

• Huni92
    Jó volt, de szerintem menjél :D
  • karajjj
    2013/2014: Megint nem tudtam mitkezdeni a fradival, a tulaj pumpálja beléjük a zsét, én meg teszem itt barcikán amit tudok, de legalább a ligakupát behúztam előlük, 3:0-ra nyertem

a bajnokság pedig így alakult:

Most pedig nem tudom, hogy menjek-e Almeloba, vagy ne :D
  • Rudee
    Felkészülés nem lett olyan rossz, remélem a folytatás is hasonló lesz.

Greve-Brande 3-0
    Greve-Roskilde (dán 2.) 1-1
    Greve-Trollhättan (svéd 2.) 2-1
    Greve-Greve U19 4-2
    Greve-Greve Tartalék 3-0

Első tétmeccs rögtön a listavezető otthonában lesz, na oda nem nyerni megyünk :D
  • zorrobomber
    no komment
  • zorrobomber
    Csigaevő-uralom:
  • pzoli00
    Törünk fel, mint a talajvíz:

Tabella
  • McFrost
  • Gunnersboy
    igazibol egy olyan játékost érdemes választani aki azért már régebb óta a csapatban van, a tekintélye viszonylag magas, de a csapatmunka és az összpontosítás is számit sztem