104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
köszönöm az üdvözléseket, és gratuláció az utánnam, s az előttem legutóbbi ittlétem óta szóló naggyából 2 millió fórumozónak :D
Soma: csajozásból nem nőttem ki azóta sem, csak igy este néha efemezgetek pár órát :> -
Az első évben ennyi sérüléssel tűrhető
Hajráf!
-
Racing:Numancia 4:0
Idei legjobb meccsünk, a lebaszások tettek valamit. Jonathan Pereire mesterhármast rúgott, 9.4-es rating. Egyetlen probléma, hogy a Villarreal-é és nálam csak kölcsönben van.. Utolsó meccs Sporting ellen idegenben, ha nyerek, 6. hely megvan (UEFA) -
érted, előbb tök utolsó malagától szopok ki otthon, most recre megy 3 lövésből 3:1re, nem tudok 11+7 emberrel kiállni. -
nemnormális, komolyan :|
5-6-7. helyért megy nagy csata, 3 meccs van még, nekem elég könnyűek vannak...
Jövőre elmegy a bal védőm, a két középső, a jobb védőm, a jobb szélsőm és a csatárom is, pénz az meg nincs. Fasza lesz ^^ -
látom, szereted a 09-et :D -
két ép csatárom volt , mindkettőt lerúgták meg. mocskos -
10 fordulóig jutottam eddig a mai napon, így áll a tabella. Jobbak vagyunk mint gondoltam a szezon előtt
-
Utley #48822 Tarts ki!!!Nekem sikerült az elején egy Playoff helyet elérnem,és osztályzón feljutottam annó a Go Ahead Eagles-el:D Már féltem,hogy nem lesz emberem az első osztályra,de a végén tudtam adni az arcoknak szerződést. -
Miután Aquino góljával nyertem 1:0ra Athletic ellen, 1 hónap pihenő.
ekkora gecit, komolyan :| -
karajjj #48820 hát nem hiszem el, ez a holland-kaland nehezebb lesz mint gondoltam :D
a fél csapatnak lejár a szerződése év végén és hát persze, hogy az összes használható játékos nem akar hosszabbítani -
Rudee #48819 Tetszik ez a kis csapat.
Bajnokságban:
FC Vestsjaelland (1.)-Greve 3-2
Greve-HIK (3.) 0-0
Stenlose (9.)-Greve 0-1
Greve-Glostrup (13.) 3-1
Ezzel megerősítettük a 8. helyet. -
Schneiderlin legalább akkora igazolás mint Benzema
-
ez kellett nagyon, Aquino nagy igazolás volt
-
gratula :) -
Szép eredmények, gratula 
-
Rudee #48814 3 meccsen (1-1-1) vagyok túl a dán 3. osztályban, erre tessék:
-
te fogsz indulni, majd kiírja
6 meccs után nyertem végre, Aquino dupla... -
realgyula #48812 "Ha nem akarod eladni őket,akk hagyd meg néhai játékkal mig visszanem vonulnak,de igazolj helyükre másik playat..."
nyilván már megvannak helyettük a játékosok, de azért Neville és Giggs van akkora név az United történelmében, hogy csak úgy ne adjam el őket...! -
karajjj #48811 na akkor egy kis összefoglaló a 6 évnyi csodáról, mielőtt lelépnék szülővárosom csapatától :D
6 szezon alatt a BL-csoportkörön kívül még ennyi fért bele
mindez számokban így néz ki
gazdaságilag elég stabilnak mondható a helyzet, ahoz képest, hogy a nulláról indultunk
és voltak bizony ilyen nagy nevek is Barcikán
most pedig felépítettem egy 70%-ban magyar válogatott tehetségekből álló, a hágyományokat folytatva főként saját nevelésekből álló csapatot, és akkor irány
Almelo
-
de tudomásom szerint attól még a 6. hely az UEFA kupát érő... szal nem értem. -
FA kupa - Portsmouth- Tottenham döntő lesz.
Ligakupát a pool nyerte. -
erről lenne szó:
poolt és a villa-t felcseréltem véletlen de nem az a lényeg.:
-
Rudee #48807 Lehet, hogy az angolok annyira hátra estek a nezetek rangsorába, hogy csak egy helyezett + a kupagyőztes indulhat. -
Kupát ki nyerte? -
srácok az mi, hogy behoztam a Reading-et a 6. helyre és nem írja ki hogy UEFA kupás helyezést értem el??? 5. lett a pool, ott kiirja. 7. lett a Villa. ott kirja és az én 6. helyemnél semmi sincs írva , az mi a fasz???? -
Ezek a ranciák tényleg nem normálisak...
Mi a furcsa ezen a tabellán? Igaz is, hadd szokják a fiatalok, hogy a vereségért is jár pont.
-
Grat all.
Ha nem akarod eladni őket,akk hagyd meg néhai játékkal mig visszanem vonulnak,de igazolj helyükre másik playat...
Barival jól állunk:
-bajnokságban:1.hely 20 meccs 46 pont
2.hely Parma 20m 45p
3.h Rimini 39p
eléggé elhuztunk tőlük...
kontratacticcsal tolom Copa Italybe(első fordulo) 3:2 re vertem Fiorentinát most jön visszavágó..
utána AC Milan ellen megyünk tuti kiejtenek
(bár még jussunk tovább Fio. visszavágón)
-
grat all, üdv fyrex :) -
-
Nemrossz, de nálam még mindig ez viszi a pálmát
3-2re nyertünk a Duisburg ellen. Meg is érdemelték, amiért annyit szopattak Kouemahaval :D Werder viszont 2-4-re elintézett. -
-
Jó volt, de szerintem menjél :D -
karajjj #48797 2013/2014: Megint nem tudtam mitkezdeni a fradival, a tulaj pumpálja beléjük a zsét, én meg teszem itt barcikán amit tudok, de legalább a ligakupát behúztam előlük, 3:0-ra nyertem
a bajnokság pedig így alakult:
Most pedig nem tudom, hogy menjek-e Almeloba, vagy ne :D -
Rudee #48796 Felkészülés nem lett olyan rossz, remélem a folytatás is hasonló lesz.
Greve-Brande 3-0
Greve-Roskilde (dán 2.) 1-1
Greve-Trollhättan (svéd 2.) 2-1
Greve-Greve U19 4-2
Greve-Greve Tartalék 3-0
Első tétmeccs rögtön a listavezető otthonában lesz, na oda nem nyerni megyünk :D
-
no komment
-
Csigaevő-uralom:
-
Törünk fel, mint a talajvíz:
Tabella -
-
igazibol egy olyan játékost érdemes választani aki azért már régebb óta a csapatban van, a tekintélye viszonylag magas, de a csapatmunka és az összpontosítás is számit sztem