104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Üdv és Grat All!
realgyula:játsz akivel jólesik, told a képeket, és felejtsd el ezt az önsajnálós dumát. Nyomjad, hajrá!Képeket fel!
Kraawz: 'azé ez nem rossz keret, Aquinot elfogadnám...szép eredmény, és nem rossz igazolások.
Dzsoki Jujjing:Betisről nagyon szép emlékeim vannak, anno a legjobb mentésem volt, még amikor Joaquín ott nyomta.(talán 06, vagy 07 volt) Nemgyengén. (bajnok lettem velük 3 év alatt)
BBeno: Déja Vú --> nézd meg-->#48406
Fyrex: Parma már üti az Intert?
-
Napot és grat all!
18 forduló után ez a helyzet -
Utley #48868 Egy pici helyzetjelentés féltávon így állunk :) Mindenkinek ajánlanám Regonesi-t a Rimini-be van bal hátvéd,és nagyon jól terelgette a pontrúgásokat,ezért januárba le is igazoltam.
Pl: RealGyulának ajánlom a Reggina-t van neves játékos is a keretbe :P
-
Spring35 #48867 Sziasztok! 
Grat mindenkinek!http://fm2008.fw.hu/szmajli/gratula.gif[/img]
Kezdek egyet a francia 2. osztályban szereplő Stade Brestois 29 csapatával. Célom: feljutás kivívása!
Majd írok még! Jó játékot[img]
-
karajjj #48866 na nagyjából összeraktam a csapatot, egyedül de Cler az egyetlen nevesebb játékosom, a felkészülési meccseket sorra nyerjük, remélem a bajnokságban is ilyen jól fog menni, Barcikára Geleit választották helyettem, szépen el is adogatta fillérekért a tehetségeimet... -
A védelmem még mindig egy kalap szart ér, de legalább elől van két jó csatár :D
-
Ezzel a Paloschival nagyot húztam, 9 meccsen már 9 gólos és 3 assistja van :D -
realgyula #48863 ez szép, szeptember 9.-e van, és íme a sérültlista:
Berbatov: 3 hét
Camacho: 1 hónap
Rooney: 2 hónap
Tevez: 5 hónap
fasza, Ronaldo és Wellbeck lesz a 2 csatár amíg Berbatov fel nem épül... -
Hát akkor sok szerencsét.
OFF
Megvan a csapat ez is egy B betűs lesz a Betis. Jó a keretük a valóságban meg ismerjük, hogy mi lett a sorsuk. Megpróbálom elkerülni velük. :D -
realgyula #48861 azt várhatod...
az nem az én reszortom, hogy a kiesés ellen harcoljak, meg full ismeretlen játékosokkal játsszak...! ezt élvezem! minden sorozatban a végső győzelemre akarok törni!
-
Na a Barcikás karrierem jól felidegesített, szóval most pihentetem kicsit, addig keresek valami csapatot akik kevésbé idegesítenek fel. -
Hát akkor próbálj meg kisebb csapattal kezdeni, lehet nagyobb lesz az érdeklődés a karriered iránt, nem akarok beleszólni, de így kicsit egysíkú a játék ,hogy minden nyersz. Jó a bajnokság izgalmas volt írtad is az Arsenal miatt, de sokkal izgalmasabb a feljutásért küzdeni, vagy egy kisebb csapattal a bent maradásért, és fokozatosan felépítve a csapatod a bajnoki címért küzdeni, mint egy már "kiforott" csapattal bajnokságot meg kupákat nyerni. -
Utley #48858 Én igazából azt várom már,hogy valami alacsonyabb osztályú csapattal menetelsz:) Persz tudom nem nekem játszol:) -
realgyula #48857 nem hülyeség! többen mondták már itt, hogy semmi értelme a játékomnak, meg semmi kihívás...stb.stb.stb.! meg egyszer írtam, hogy nem volt túl sok időm játszani, csak pár meccsről tettem be képet, mert melóznom kellett, és jött a válasz, hogy inkább a melóról írjak... -
"Carizzo 8.6-ot kapott náluk.." 
azért persze hajrá! :) -
Lazio:Racing 1:0
Egyetlen kipattanót bepofoztak, egyszer sem támadtak mellette. Én 15x lőttem kapura, 8 kaput talált, Carizzo 8.6-ot kapott náluk.. -
rakj, érdekel -
Akkor minek postolsz ha ilyen hülyeségeket írsz a végére? -
realgyula #48852 3. szezon(kezdet):
Angol Szuperkupa:
Arsenal-MU 1-2
Európai Szuperkupa:
Chelsea-MU 1-3
képeket nem rakok, mert senkit sem érdekel...
-
Btw. Az euro ligában hogy vannak a meccsek?
Mert négyen vagyunk egy csoportban, de akk az 6 meccs v 3 ? :)
Itt is megkaptam a legjobbat, Schalke-Lazio-Aberdeen -
Első meccsen 3:0ra szoptam idegenben a Barcatol..
Keirrison duplázott meg egy öngól. A gond csak ott van, hogy 47x lőttek kapura, Asenjo meg 5öst kapott :\ -
karajjj #48849 na éjszaka még belekezdtem a nagy csapatépítésbe Almeloban, elég húzós lesz, eddig többségében tehetséges fiatalokat hoztam, plusz úgy néz ki, hogy 35 évesen Tim de Cler is hozzám fog igazolni, de még nem válaszolt az ajánlatra, viszont anyagilag még szarabbul állunk, mint anno a barcikával, minuszban vagyunk és egyre csak nő a tartozás, televagyok használhatatlan ifikkel, akik csak a pénzt viszik el, a vezetőség meg a feljutást várja... -
na, elég jól sikerült zárnom az átigazolást, bár számomra szinte tök ismeretlen játékosok, a scoutomra hivatkoztam (szereztem egy jót, 18-18)
Érkezett:
Asenjo a Valladoidból, 5+5M euro (40 meccs után) Kapus fiatal, jó értékei vannak, a jövő nagy tehetségének van kikiáltva. Remélem beválik
Középre kinéztem David Luizt és Diego Luganot, előbbi nem akart jönni, utóbbi drága volt. Szóvala védelmem elég lyukas, középre az Anderlechtből leigazoltam Juhászt és Van Damme-t (nem jean claude:D), 9M euro körül fájtak, de mind részlet.
Jobb szélre a Romaból jött 350k-ért Andreolli, egy évig jó lesz ő is.
Jobb támadó szélre ismét fiatal, ismét a Valladoiból, nagy reményekkel Pedro Leon , 5.5M euroba fájt.
Előre pedig a Metz-ből jött az olasz Paloschi, őt már a Parmaban kiszúrtam magamnak, de nem volt rá pénzem, most 4M euroért jött.
Ezek persze mind részletek, szóval összesen 20-25M euro körül költhettem, és ugyanennyiért adtam el játékosokat is, kicsit többért. A számlámon lett 13M euro, de szerintem hamar le fog apadni a részletek miatt :) -
Valaki még? -
pinnacle #48846 jóva-.-
-
buzilengyel, nem megy a boltonba.. éreztem -
fene sem tudja már itt követni, kellett mindenkinek bannoltatni magát :D -
karajjj #48843 akkor nemszóltam :DDDDD -
Smolarek ér 1.8M eurot, hülye Bolton meg ajánlott érte 6ot. Jó utat neki Angliába -
ezoly:]
karajj: hogyapicsába.. scout 10,10 , mond baromságokat összevissza :D -
Most néztem meg a csapatom idegenbeli és hazai mérlegét, elég érdekes, különösebben nem is tűnt fel. Naszóval:
Idegenben 7 meccs 5 győzelem 1 döntetlen 1 vereség (14 - 10)
Otthon: 6 meccs 0 győzelem 4 döntetlen 2 vereség (5 - 8)
Érdekes, előző két osztályban a jó hazai mérleg volt a jellemző a csapatra, most ez változni látszik -
pinnacle #48839 milyen enyo:(
-
karajjj #48838 keressél jó ifiket, abban van a jövő :D -
enyobenyo :O -
pinnacle #48836 rexiszexi:O -
hajrá hajrá, jóéjszakát -
Szép teljesítmény kolléga!
-
Mivel kt kanyarral a vége előtt eldőlt a feljutás kérdése, így a szezon befejezése holnapra marad. Jó8
-
Euroligából lesz egy kis bevétel jövőre, úgy talán könnyebb lesz :)
amúgy grat, hogy legalább az meglett -
Utolsó forduló előtt kapusom lerúgták 3 hónapra, nem mondok semmit. A vége így néz ki, pocsék tavaszt produkáltunk ...
Itt pedig a keret. Senki kiemelkedő, nevetséges 10 góllal házi gólkirálynak lenni. Zigic egyszerűen szánalmas volt, ennyit az ifi csatárom termelne egy év alatt. Jövőre kéne egy kapus, egy komplett védelem, egy jobb szélső és egy csatár, különben nagy bajban vagyunk. Ezt 0 eurobol kell megoldanom :| Remélem a Marcano-ért kapott 13M eurom megjelenik majd valahol...