104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #48910 tabella?:)
Grat Soma, Zyndar,Tojesz -
Fiorentinát oda-vissza vertem a szezonban. Egyébként ez volt az első hazai győzelmem a szezonban, a 10. meccsen. 1 győzelem 5 döntetlen 4 vereség a hazai mérleg. Idegenben negyedikek vagyunk a ranglistán.
-
üdv & grat all :)
loading Parma -
Itsuki #48907
jó nevek a bundesliga 3 ba -
Befejeztem a szezont, a döcögő kezdés után jó évet zártunk. Köszönhető ez többek között a lengyel srácnak, akit "véletlenül" igazoltam. Szélsőt kerestem, házigólkirályt találtam
. Másik kettő helyi srác, jobbbunkó egy technikai zseni, 10 gólpassza nálam szélsővédő poszton még soha senkinek nem volt és ez mind akcióból született. Egyébként komplett csapatot kéne igazolni, gondolom 250k euróból, majd látjuk.
-
Választásom rájuk esett:
-
Jófajta! 
Sztem pont 2en elől tökéletesek együtt
-
hát kb:D
owent eladtam a faszba, fél idény alatt 2 gólt rúgott, 140ezerért hetente:D
-
mármint értsem úgy , hogy ez: makk ? :)
gratula
(owen nálam 1. évben aranycipős lett :D) -
van olyan hogy a fasz jó oldalán állok:D
-
Itt a két Manoel (az egyik már Dias) Megfigyelőim mindkettőre max csillagot mondanak, tehát fejlődnek még. Mindketten 1 m euró körüli összegért kerültek hozzám
-
Napolinál eleve jó a keret,el tudnám adni Hamsikot 40M-oért kb,és be tudnék vásárolni egyből rajta..... Szal már egyből tudnék jókat igazolni. Genoanál pedig nincs olyan játékos akit el tudnék adni 10-15M-oért többért. Meg a Genoa amúgy is kicsit szimpatikusabb. -
Én is velük leszek szerintem,mert nagyobb kihívásnak tartom én is,mint a Napolit. -
mindkettő nagyon jó választás szerintem, én a Genoa-ra voksolok, ott talán picit több kihívás van. -
Szerintetek melyikkel kezdjem? -
Azt hiszem áttérek FM09-hez.... FM08-al nem élvezem annyira. Kezdek egyet Olaszországban a Genoa vagy a Napoli csapatával,de már az FM09-el! -
Megfigyelőm ajánlott 2 brutkó brazilt (akik végre nem drágák), mindkettőt Manoelnek hívják. Egyiket átkeresztelem Diasnak (Manoel .... Dias a neve)
-
ÜDV! Német Kupa első fordulójából továbbjutottam,de nem könnyen,hiszen a Holstein Kiel,majdnem meglepetést okozott,de nyerni tudtunk idegenben 2-1-re Salihovic és Andreas Beck góljaival. 1.fordulónál tartok még csak a bajnokságba,de nem kezdtünk valami fényesül,mivel csak 2-2-őt játszottam idegenben a KSC ellen,pedig 2-0-ra vezettem félidőbe.... Erre jött 77 percben egy szép fejes gól szögletből nekik,aztán a 93 percben egy szabadrúgás gól. Ne legyek ideges... Na,de mind1 legalább nem kapott ki a csapat. Sok sikert mindenkinek,további szép napot és jó játékot! Majd még jelentkezem... -
Racing:Sevilla 0:2
Aquino és Paloschi nélkül nullák vagyunk, 12 kapuralövésből kaput sem találtak -
Real:Racing 2:1
Jó meccs volt, az első félidőig mi vezettünk Juhász góljával :)
83. percig 1:1 volt, amikor is a drágalátos szélsőm az ötösön odaadta Palombonak a labdát, aki köszönte és berúgta (4.8at kapott a végén :|) A meccs embere Juhász lett, nem tudták átjátszani, 7.6ot kapott. -
2 vereség a Real és a Barca ellen. Simán. Egy ideig pihentetem a játékot, mert nagyon fel..szott.
Nektek sok örömöt a játékhoz! -
Folytatódik a bajnokság egy hónap után, 17. fordulóban Torino ellen idegenben 1-0-ás siker, ráfért a csapatra.
Tabella:
-
Jan Blazek. Be vannak töltve a svéd, cseh játékosok, egy a sok közül. Első osztályba már nem ajánlanám, ahhoz gyenge -
Hy And Grat all!
Bari szezonom befejeztem.
93 pontal Tabella legelső "csűcskén" 10 pont előnnyel feljutottunk..
Cavalli 41 góllal Gólkirály lett,de már júl.ba elis vitték 1,3M
(közös tulajdon -.-)
Kaptam 3,3M igazolni,Cavalli helyére Fotit és Stancut hozom...
Sok KölcsönPlaya volt és a félcsapat hiányzik,elég szükös lett a helyzet nagy erősitést várok de nemlesz belőle sokminden..
És mégjobb hogy rögtön első meccsünkön Intert kaptuk
Később tolok képeket!
Tojesz:ez melyik playa?
realgyula:én mindenre ami machesterrl szól kiváncsi vagyok
Huni,Tojesz:Juhászon én is gondolkodom hogy most S.A-ba leigazoljam-e Barihoz.. -
realgyula #48886 - Arsenal (Community Shield)
ez kurva nagy mák...
- Newcastle (PL)
sima...
- Ipswich (PL)
ez gyenge...de a 3 pont megvan...
- Chelsea (Európai Szuperkupa)
gyenge volt a Chelsea, de nem rugdosódásban... :S
- Blackburn (PL)
Tevez eldöntötte a meccset, aztán a favágók úgy gondolták, hogy ne legyen teljes az öröm, ezért lerúgták 5 hónapra az argentint...
- Everton (PL)
a kérdés csak az volt, hogy mennyivel nyerünk, mert hatástalan volt támadásban az Everton...
- PSV (BL csoportkör)
hogy mit tesz a kiállítás...
-
Elment a legelső igazolásom a klubtól, jó üzletet csináltam azért vele.
-
Fölbasz
-
Nálam még keresi a góllövőcipőjét. Jövőre szerintem beindul. Mondjuk közrejátszik az is, hogy a Pompeyban mocskosmód lecsökkentek a tulajdonságai. -
Nem jött össze, ez a szerencsétlen most is szívat, nem írt alá a másik csapathoz. -
realgyula #48881 oké nyomom a képeket akkor...! :D nem sokára... -
Volt egy brazil játékosom (Mauro), már hónapok óta rinyál, újabban edzésre sem jár. Kicseréltem egy kb. ugyanolyan játékossal (+300.000 euro)
-
aquino 3 hét, és most jönnek a fontos meccsek ( real, sevilla, lazio ) -
Hihetetlen ez a srác, ajánlom mindenkinek. Parmaban kezdi talán, én már a Metz-ből igazoltam, egyelőre minden pénzt megér :D Utolsó 10 percet keményen megnyomtuk, a kondikat le is vitte, de bejött.
-
hát, nálam ő van középen a Real meg Barca ellen is :D -
Ez volt a gondom nekem is vele, ezért nem vettem meg. Bár tény, voltak jobb védőim is. Rolika azért elég skilles.
Közben január, Toselli visszamenne a Bayernbe, Marquinhosnak benyalt Augenthauer és Mourinho is, ettől függetlenül a Juveba igazolni, Armandot és Filipet meg német klubok ostromolják. -
Szemezek Juhász Rolanddal, ingyen le tudnám igazolni. Ami eltántorít hogy lassú -
Racing:Aberdeen 5:1
Paloschi és Aquino megint hármat vágtak :) -
-
Üdv, töltöm a Pescarat. -
karajjj #48871 na bemutatkoztam a holland másodosztályban egy küzdelmes meccsen