104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nézd meg hullban kamil zayate-t vagy a sahtarban azt a kimondhatatlan nevűt. -
Na, jó áron sikerült egy jó jobb védőt vennem, Carlos Diogo jött a Zaragozabol 2.5M eurpoért, részletre. Több pénzem nincs, pedig kéne még egy tuti védő, két középpályás és egy csatár,de ez jövőre marad. BL-re nagyon kevesek leszünk.. Bár oda be kell még jutni -
Lehetnek, de a két kupát nyerjék meg (mindkettőben a döntőben vagyok).
-
Utolsó 5 meccsen full másnaposak lesznek és jó, ha szerzel 2 pontot. -
Én ezt mostanában nem is használtam csak a mentalítást mikor vezetünk 1:0-ra vagy 2:0 akkor visszateszem ultra védekezőre aztán lehet jönni de nem mindig szoktam alkalmazni mert erős csapat ellen nem mindig válik be mert megtalálják a rést! De én nálam ez be szokott válni 80%.ban csak az a baj hogy még nem teszteltem az ETO-nál. -
Az FTC kikapott az MTK-tól (1-0-ra) így újra mi vagyunk a bajnokok:
-
Ok!
Kösz majd megkeresem holnap! -
Egyébként a mentalitást csapat szinten használjátok vagy játékosonként/csapatrészenként változó. Nálam a mostani 4-4-2nél a vk/vjl/kk/szélsők és csatárok különbözőn vannak. -
Szép késődélutánt Nektek!
Olvasgattam a hsz-eket, kraawz továbbra is csiterkedik, ahogy látom, tojesz meg elképesztőt művelt :D Kijár a grat Gunnernek, Zolinak, Gyulának is!
Fortuna Düsseldorf loading.. -
realgyula #49061 - Chelsea (PL)
tüzeltek kékek rendesen, de gólra játsszák, nem labdabirtoklásra meg kapura lövésre!
- Crystal Palace (Liga Kupa)
lenullázva az ellenfél, még is van 1 góljuk...! :D
- Portsmouth (PL)
Jovetic egyre jobb, nagyon jól játszik...! :)
- Celtic (BL)
így kell 1-0-ra nyerni, 7 ziccert kidolgozva...! :S
majdnem 1-1 lett, lőttek 1 kapufát a végén a skótok...
- Arsenal (PL)
köcsög Arsenal! utálok ellenük játszani! bár most nem lehet panasz... :) -
Sziasztok! Szeretnék letölteni az fmhungary-ról facepackot de ha a server 1-re kattintok nem történik semmi, pedig percekig vártam...
Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
-
köszi, az a bajnokság nyerés még pár szezon lesz -
Sima 4-4-2 az alap taktik, bár meccs közben és előtt sokat variálom a sérülések/kondik miatt.
(néha a kontrát meg az irányító használatát bepipálom) -
Emberünk megint kezdi.... Jövőre bajnok lesz
Gratula!
(Giggs-nek mióta van Sieraa Leone-i második állapolgársága?
)
-
realgyula #49056 kraawz, tolj képet a felállásról és a csapat utasításokról! -
Óóóó, csak lenne már vége ennek az átigazolási szezonnak, mindenki el akarja vinni a játékosaimat, azok meg képesek kísértésbe esni -
A BL pénzt sajnos nem előre kapom meg, szóval a 4. szezonra remélek sokat. A következő szezonra a cél a játékosok megtartása és 1-2 védő igazolása, bár egyetlen jobb szélsőm van és csere-csatárom sincs -
Grat. 
Jövőre a BL pénzből megerősödve simán beérhetsz az első 3-ba. -
grat, szép teljesítmény, csatáraid megosztoztak :) -
A 2. szezon képekben. Nagyon durva volt, tavaly 61 pont elég volt a 6. helyemhez, idén már 75 kellett volna! Aquino és Paloschi egyértelműen az év igazolása, Pedro Leon pedig jobb szélről osztogatott. Jövőre szinte a komplett védelmet le kéne cserélnem (meglátjuk,mennyi pénz lesz), mert az egy kalap fos. De beszéljenek a képek!
Az utolsó, mindent eldöntő forduló, ahol a 91. percben nyertünk
A tabella év végén:
Idén szép számban termeltük a gólokat, nyáron szerintem a fél világ vinné ezt a 3 játékosom.
És akik ezt összehozták:
-
-
Elzavartam a Pescaratól vagy 20-30 tehetségtelen ifit, tartalékot
-
ÁÁÁ... megvan...
Betis:Racing 1:2
Aquino góljával vezetést szereztem 1. félidőben, aztán egyenlítenek. A 91. percben Paloschi befejelte, így függetlenül attól, mit játszik a Villarreal, megvan a 4. hely. Nemsokára képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444 -
meg kell csinálni, szurkolok -
Kurva jó vagy a Racingal Kraawz! -
Hoppá.. Eddig mindig 2-3 góllal kiszoptam tőlük, erre tessék. Ígí kiestek a 4. helyért folyó harcnból, utolsó meccsem Betis ellen idegenben
-
R. Sociedad : Racing 0:1
Colsa a félidő legvégén rúgott egyett, aztán 5-4-1es felállásban, 2 sérülés után ezt őriztük, sikeresen. -
vannak érdekes követelések a FM-ben. Mikor egy játékos minimálbért követel, de mellette magasnak számító pályára lépési díjat, és más prémiumokat -
Piotr Czaplinski?
nálam 08ban a fradiban jól tolta -
Racing:Recreativo 2:0
Aquino dupla, Paloschi 10 órája nem lőtt gólt, ennek ellenére elnyerte az év ifije díjat is. -
biztos nem fejjel szerezte a gólokat 
zsolt515 sajnos nem tudok kapust ajánlani, mivel Mo.-n még nem játszottam FM09-ben. De javaslom a keresőt és az irreális jelöltek kiszűrését, vagy megfigyelőt megkérni hogy nézzen szét az országban. -
hábáze' :D:D:D
-
Valaki nem tudna mondani egy olcsó de jó kapust mert az ETO-ban nekm eladják a Stevanovicot és szereznem kéne 200ezer €-ból egy hozzá hasonlót! 

Mondjuk érdekes hogy nem csináltam semmit csak az aszisztensel kijelöltettem a csapatot és győtem 6:1-re meg csapat utasítást sem adtam! -
Malaga:Racing 2:2 , elég csúnya
Valladolid:Villarreal, 2:1 :D -
istenem de hullámzó a teljesítményünk, Fiot megverjük, aztán az Atalantával xelünk, utána meg a Palermo ellen a sírbol visszahozzuk 4-4re a meccset.....
viszont Milito eddig 8/8, ő ugylátszik tudja tartani a formáját -
igen -
Következő szezonra szereznem kell egy bal oldali középpályást erősítés gyanánt, sztem szokásosan nem kapok sokat, max 1 milliárd forint (4 m euro) -
Wow, Villarreal edzőjét (Pellegrini) kirúgták, hátha összeesnek :D -
Racing-Real 1:1
17 ép játékosom van, a ZS csapattal álltunk ki, Pedro Leon egy fejessel megmentett, Asenjo pedig állta keményen a sarat, 8.5öt kapott. Még 5 meccs, abból 4et be kell húzni. -
Üdv!
Nah nem bírtam ki hogy ne kezdjek egy új játékot az ETO-val. Még csak 1 barátságos meccsen vagyok túl de máris 6:1-re győztem a DAC-ellen! Nem tudom 150ezer €-ból milyen kapust lehetne igazolni mert ugye az okos vezetőség eladja Stevanovicot!
Aki az eto-val megy rakhatna fel képeket!
Az a baj én nem tudok képet csinálni mert nem tom hogy kell