104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
paloschi 5 hét megint -
-
karajjj #49188 az szép -
Ez már tuti ezüst! -
Szóval, tabella 3 körrel a vége előtt. -
Bruál vagy, ahogy Magic és kraawz is az :)
3 forduló van még hátra, legutóbbi 2 találkozónk a Leverkusen és a Frankfurt ellen volt. Azt tudni érdemes, hogy velük vivjuk a csatát a dobogóért és ezzel együtt a BL-es helyért is. Nos, Leverkusen ellen 1-1, mely mindenképpen jó eredmény, majd az idény egyik meglepetésének számitó Frankfurt ellen sima 4-1. A gólok sorát -ki má, mint- David Beckham nyitotta, és betalált még Marquinhos valamint David Luiz is -ő kétszer-. Szóval jelenleg 2. helyen vagyunk, mindjárt tolok egy tabellát is :) -
Csakúgy :)
-
Gratu Medzsik!
-
'zigen -
-
Juve oda-vissza verve
-
utóbbi 4 meccsemen 4 hátvéd lőtt gólt, 1 védekező-, 1 támadó-középpályás, és 1 csatár... basszus észre se vettem hogy eljöttem Olaszországba, és csináltam egy olasz módra játszó csapatot!
-
Megvan a Magyar Kupa is 3-1-es összesítéssel:
Ez lett végül az NB1 végeredménye:
Kaptunk egy UEFA Kupa helyet a sportszerűség választáson.
Természetesen én lettem az év managere.
Angyal lett az év ifi és felnőtt játékosa is.
Szőke lett a góllövőlista másodika 16 góllal. (Oláh 31 gólt rúgott vele nem lehetett versenyezni), Angyal lett a 4. (Tokody a 3. 15 góllal) 12 góllal.
Tele vagyunk pénzel (Magyar viszonylatban) és küszöbön az új főtámogatói szerződés.
9 játékosom az év csapatában:
-
-
Üdv!
Az ETO-val 2 uefa fordulót megnyertem 7:0-ra meg 4:3-ra erre örülök a fejemnek hogy megint valmi velünk 1 szintű csapatot kapok erre jön az AC Milan.
Ott mondjuk biztos a kiesés de majd ultra védekezésre állítom a csapat instrukciót hogy ne kapjunk ki olyan sokkal! Nah mind1 nekem menni kell focozni majd holnap megmondom az eredményt! -
Igen, mert siralmasan játszottunk az első félidőben. Aztán gyorsan meg is sérült a behozott Lambertz, igy 10 emberrel toltuk tovább.
Becks egy állat egyébként, bár 38 évesen már gyengélkedik :) -
west ham ellen 5-2re nyertünk, beckham 2 gólt és 2 gólpasszt vállalva igazi klasszisként játszott, mejd jött a pool elleni meccs(4.-ek voltak), ahol ismát ő lett a meccs embere. szögletet term ő adta be, ameobi pedig befejelte. minden szögletünk életveszél amióta itt van, és már rúgott 2 szabi gólt is.
-
Rudee #49173 Win reinstall és egyéb nyalánkságok után ma végre folytathatom a dán bajnokságot. -
érdekes az a Bolton logó :D
Mallorca:Racing 1:2
Asenjo kőkeményen állta a sarat, 30/13 helyzetük volt, nagyon szétestünk erre a meccsre. Igazából most tudott bemutatkozni a legdrágábban igazolt játékosom, Willians (2*6.5M euro), és a bal szélről duplázott egyet 4 perc alatt. -
Most örülök igazán, hogy nem váltam meg néhány feleslegesnek vélt játékostól nyáron -
kezdenek engem is bosszantani a sérülések, újabb 5 hónapos kihagyás egy játékosnál. Kezdőmből így most sérült 2 csatár, egy középpályás és egy védő. Ebből ketten ugye öt hónapot pihennek.
-
realgyula #49169 - Aarau (BL)
lenullázva...de lőhettünk volna többet is...
- Stoke (PL)
sima...
- Sheffield United (PL)
nagyon sima...
- Everton (Liga kupa)
köcsög Everton, ezt visszakapják a bajnokságban...
- Bolton (PL)
erre mit lehet mondani?
be kell(ene) lőni a helyzeteket, csak az a baj, hogy nincs ki megtegye...Ronaldo sem lőhet minden meccsen gólt/gólokat...Berba vicc, Rooney meg hullámzó mióta visszatért a sérüléséből...! kell igazolnom egy klasszis csatárt, és ezt alighanem Dimitar Berbatov fogja bánni... -
Félidőben hármat cseréltél, vagy mi?
-
10 emberrel elég szép...:D
-
Játszok néhány meccset, eddig 5 forduló után negyedik vagyok. :)
Első meccs vereség, utána döntetlen, s sorban három győzelem. Csatárom 2 van épen, de ennyi éppen elég még. ×D -
Paloschi is 1 hónap, szánalmas már
grat magic -
A bajnokság mellett behúztuk a ligakupát is és készülünk a Magyar Kupa döntőre a Ferencváros ellen.
-
Höh...a szöveg miért nem jelenik meg? 
Mindegy, újra már nem irom, az tuti :D
Letolok pár meccset a Fortunaval, amig odakint lehűl az idő. -
karajjj #49162 Zlatan első meccse a téli felkészülési szezonban
-
-
Megvan az idei 1. vereségem a bajnokságban, 7 meccsig bírtuk. Athletic intézett el, 2 kapuralövésből, a 89. percben rúgták, 1:0ra nyertek. -
SOCCER #49159 nem kötekedésből, de Asenjo többe kerül, mint ötmillió euró (a kivásárlási ára valami nyolc fölött van emlékeim szerint) kizárt, hogy az első szezonban ilyen olcsón megvehesd. Srna alapból legalább hétmillióba kerül nem ? még nem láttam egyik mentésem során sem, hogy 12 millió alatt eligazolt volna bárhova is, sőt, inkább a húszmillióhoz közeli ár a reális. Fazio pedig a csúcs. spanyol csapatként 18,75M€-ért lehet megvenni (ennyi a kivásárlási ára), de ha más bajnokságba próbálod csábítani akkor sem sokkal olcsóbb ... ezt hogy csinálod ? -
De rendes tőled, hogy jutalmul elengeded szabadságra. 
-
azigen
Közben a jobb védőm szenzációs formában (7.40) , 10 meccsen 2 gól, 4 assist, kapott is érte 5 hét pihenőt.. -
Zsombinho #49156 Kupában a Real otthon 2-0-ra megvert.Még mindig nem hiszem el mi volt a visszavágón:
-
Zsombinho #49155 -
Na, ez igen! Régen látott fasza beszámoló, érdekes és szines bemutató volt ez :9 Mindamellet természetesen az eredményeid is magukért beszélnek. Remélem mostmár meglesz a feljutás -
Köszi mégegyszer mindenkinek, elkezdtem tolni a második szezont ;) -
Utley #49152 Pöpecc mentés!Pöpecc leírás,remek élmény óriási grat sok sikert:) -
karajjj #49151 angol sokadosztályban nézegess még játékost, aki kölcsönlistán van