104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
-
mind a négy csatárom sérült, feladom :| -
játék megfagyott, 2 meccsem oda (2gy) -
Nekem valamiért nem tölti be a képeket :( Áh, a jó öreg Darkon. Jól nyomta a Villarreallal :D
Durva lesz a BL. Játékosok nevezése szempontjából mindenképp. Van 2 saját nevelésű játékos a keretben, és 2 aki Németországban nevelkedett. Az ifik közül úgy érzem, sokan kerülnek majd be a BL csapatba :D Elég hülye egy helyzet, ami annak tudható be, hogy az évek során kiöregedtek a saját nevelésű játékosok, és megfelelő utánpótlás nem érkezett. Azok a fiatalok, akik tehetségesebbek, más együttesektől jöttek ide. Valahogy megoldom... -
Fantasztikus őszt zártunk, de egyelőre ez is csak a 3. helyre elég 
19 meccsen 14gy 3d 2v, azaz 45 pont, 36-11 gk.
A Barca egy ponttal megy előttem, a Real 45 pontos, a 4. Atlético már 10-el le van maradva. Ha Aquino és Paloschi felépül, talán esélyünk marad a dobogóra. -
-
áháháh, meg is van, kis nosztalgia. Első számú kapusom volt a srác, a mozgásán látszik, eléggé bamba, nem szaggat a gif, alapból ilyen volt :D
itt van
itt meg egy-két szép elmléket találtam :)
man city-s karrierem, fm08
sg kupa döntő, capello azóta is küldi a beígért VIP reget :D -
nekem tavalyimban volt olyan, hogy kapusokkal játszottam mezőnyben PL-ben és valamelyik gólt lőtt , jó 20ról :D -
lol grat :D
nekem még kapus nem lőtt gólt :D
de láttam egyszer hogy Casillas gólt lőtt vkinek, adatainál ott volt egy gól a válogatottban :D -
a Lazio kapusa egyenlített a 94. percben egy fejessel.
A tizenegyeseknél pedig a kapusok döntöttek. Kabaré volt ez a meccs. Jó hogy még lenyomtam. Na megyek aludni -
továbbjutottunk ×D
-
realgyula #49219 elnézést...
- Celtic (BL) -
realgyula #49218 - PSV (BL)
a legutóbbi hsz-emben szidtam a csatáraimat...erre tessék...! :)
- Liverpool (PL)
nagyon gyenge a 'pool! többel kellett volna nyerni...
- Celtic (BL)
a cseresorral és védekező felfogásban léptünk pályára, mégis sima 3 pont...!
(Amos-Rafael,Brown,Vidic,O'Shea-Martin,Hargreaves,Diego,Nani-Berbatov-Wellbeck)
- Fulham (PL)
nem lőttünk sokat, de annak az 5/3-a bement...! :D
Premier League
kicsit el tudtam lépni most az üldözőktől! most 1 hét szünet a bajnokságban, mert megyünk a Klub VB-re, az elődöntőben a nigériai Enyimba együttesével játszunk! :D -
:(
Racing:Real 0:0
Aquino és Paloschi nélkül szinte esélyünk nem volt elől, Asenjo 8.6-ot kapott, így húztuk ki. -
Ez egy kicsit felb@szott, 79. percig köze nem volt a meccshez az ellenfélnek
-
Kellett a penz alapbol kaptam 7 millat meg amugy is utalom pl forlant. -
grat -
Papírforma 
-
10 kanyar után. Mentem, pá
-
Real elleni kupameccset asszisztensre bíztam, szép 4:1es égés lett belőle otthon ^3 -
Most ráérek este, játszok néhány meccset. Roma ellen folytattam a játékot, hálisten nyertünk
Sorsolásomról/ eredményeimről is dobok egy képet.
-
Fognám a fejem nagyon, ha igazából is így igazolnának:P....kb lefejezted a csapatot:) -
meg egy üdvözlégymáriát és három hiszekegyet is :D
Valencia nyerte az EL-t a Sportinggal szemben, tizik után, mig a BL-t a Chelsea szintén tizik után, a Lyont verve nyerték meg.
Holtszezon ON. -
Meg vagy három üdvözlégyet.
-
Előre a BL menetelésért.
-
karajjj #49205 most elmondjak ezért két miatyánkot? :D -
BL bezony. Ezen a gólon múlott a 2. hely
Igy viszont selejtező, de nopara.
Egyébként tényleg karajj a bűnös, mert a 2 nick hasonlósága okán lehet keverni :D -
Elkiabáltam azt az ezüstöt, de minden elismerésem a bronzért! Erősíccsed meg a védelmedet és jövöre tied a salátás-tál.
A többieket meg karajjj zavarta össze, ő bájernezik
-
BL ? -
-
karajjj #49200 egyszer linkeltem egy brazil-dán meccset, ahol Bendtner 4:0 elintézte a brazilokat, és oda is írtam a kép elé, hogy nem én írányítom őket, de akkor is egy csomóan gratuláltak
-
:DD van ez így -
Szerintem nem. Szóval közölném, én a Racing Santander csapatával tolom, a BL meccshez semmi közöm. Az utóbbi 3-4 oldalt végig lehet olvasni. -
Mostnemazééér, dee....tényleg nem vagytok tisztában azzal, hogy nem a Bayernnel tolja kraawz? 
Vége a szezonnak, később hozok képeket. -
Diego85 #49196 gratula! nekem még a 4-0 is csoda néha, ha annyival verek egy kiscsapatot... :) -
huhú, paloschi 1 hónap, aquino 2 -
-
elég durva, gratulálok! -
Racing:MU 1:2 , így csoport 2.-ként mentünk tovább. Az ellenfeleket le sem írom, kik lehetnek.
Kis érdekesség:
-
A jobb bekkem egy állat, tavaly is ilyen labdákat osztogatott, 10 asszisztig jutott. Daniel Alves bekaphatja, haú!