104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fyrex

• kraawz
    mind a négy csatárom sérült, feladom :|
  • kraawz
    játék megfagyott, 2 meccsem oda (2gy)
  • Huni92
    Nekem valamiért nem tölti be a képeket :( Áh, a jó öreg Darkon. Jól nyomta a Villarreallal :D

Durva lesz a BL. Játékosok nevezése szempontjából mindenképp. Van 2 saját nevelésű játékos a keretben, és 2 aki Németországban nevelkedett. Az ifik közül úgy érzem, sokan kerülnek majd be a BL csapatba :D Elég hülye egy helyzet, ami annak tudható be, hogy az évek során kiöregedtek a saját nevelésű játékosok, és megfelelő utánpótlás nem érkezett. Azok a fiatalok, akik tehetségesebbek, más együttesektől jöttek ide. Valahogy megoldom...
  • kraawz
    Fantasztikus őszt zártunk, de egyelőre ez is csak a 3. helyre elég

19 meccsen 14gy 3d 2v, azaz 45 pont, 36-11 gk.

A Barca egy ponttal megy előttem, a Real 45 pontos, a 4. Atlético már 10-el le van maradva. Ha Aquino és Paloschi felépül, talán esélyünk marad a dobogóra.
  • zorrobomber
  • kraawz
    áháháh, meg is van, kis nosztalgia. Első számú kapusom volt a srác, a mozgásán látszik, eléggé bamba, nem szaggat a gif, alapból ilyen volt :D

itt van
    itt meg egy-két szép elmléket találtam :)
    man city-s karrierem, fm08
    sg kupa döntő, capello azóta is küldi a beígért VIP reget :D
  • kraawz
    nekem tavalyimban volt olyan, hogy kapusokkal játszottam mezőnyben PL-ben és valamelyik gólt lőtt , jó 20ról :D
  • zaki
    lol grat :D
    nekem még kapus nem lőtt gólt :D
    de láttam egyszer hogy Casillas gólt lőtt vkinek, adatainál ott volt egy gól a válogatottban :D
  • Tojesz
    a Lazio kapusa egyenlített a 94. percben egy fejessel.
    A tizenegyeseknél pedig a kapusok döntöttek. Kabaré volt ez a meccs. Jó hogy még lenyomtam. Na megyek aludni
  • Tojesz
    továbbjutottunk ×D
  • realgyula
    elnézést...
    - Celtic (BL)
  • realgyula
    - PSV (BL)
    a legutóbbi hsz-emben szidtam a csatáraimat...erre tessék...! :)
    - Liverpool (PL)
    nagyon gyenge a 'pool! többel kellett volna nyerni...
    - Celtic (BL)
    a cseresorral és védekező felfogásban léptünk pályára, mégis sima 3 pont...!
    (Amos-Rafael,Brown,Vidic,O'Shea-Martin,Hargreaves,Diego,Nani-Berbatov-Wellbeck)
    - Fulham (PL)
    nem lőttünk sokat, de annak az 5/3-a bement...! :D
    Premier League
    kicsit el tudtam lépni most az üldözőktől! most 1 hét szünet a bajnokságban, mert megyünk a Klub VB-re, az elődöntőben a nigériai Enyimba együttesével játszunk! :D
  • kraawz
    :(

Racing:Real 0:0

Aquino és Paloschi nélkül szinte esélyünk nem volt elől, Asenjo 8.6-ot kapott, így húztuk ki.
  • Tojesz
    Ez egy kicsit felb@szott, 79. percig köze nem volt a meccshez az ellenfélnek
  • DONGUBA
    Kellett a penz alapbol kaptam 7 millat meg amugy is utalom pl forlant.
  • kraawz
    grat
  • Tojesz
    Papírforma
  • zyndar
    10 kanyar után. Mentem, pá

• kraawz
    Real elleni kupameccset asszisztensre bíztam, szép 4:1es égés lett belőle otthon ^3
  • Tojesz
    Most ráérek este, játszok néhány meccset. Roma ellen folytattam a játékot, hálisten nyertünk Sorsolásomról/ eredményeimről is dobok egy képet.

• Gnome
    Fognám a fejem nagyon, ha igazából is így igazolnának:P....kb lefejezted a csapatot:)
  • Huni92
    meg egy üdvözlégymáriát és három hiszekegyet is :D
    Valencia nyerte az EL-t a Sportinggal szemben, tizik után, mig a BL-t a Chelsea szintén tizik után, a Lyont verve nyerték meg.
    Holtszezon ON.
  • Magic Boy
    Meg vagy három üdvözlégyet.
  • Magic Boy

Előre a BL menetelésért.
  • karajjj
    most elmondjak ezért két miatyánkot? :D
  • Huni92
    BL bezony. Ezen a gólon múlott a 2. hely
    Igy viszont selejtező, de nopara.
    Egyébként tényleg karajj a bűnös, mert a 2 nick hasonlósága okán lehet keverni :D
  • zyndar
    Elkiabáltam azt az ezüstöt, de minden elismerésem a bronzért! Erősíccsed meg a védelmedet és jövöre tied a salátás-tál.

A többieket meg karajjj zavarta össze, ő bájernezik
  • kraawz

BL ?
  • Huni92

• karajjj
    egyszer linkeltem egy brazil-dán meccset, ahol Bendtner 4:0 elintézte a brazilokat, és oda is írtam a kép elé, hogy nem én írányítom őket, de akkor is egy csomóan gratuláltak
  • 5w0rdf15h
    :DD van ez így
  • kraawz
    Szerintem nem. Szóval közölném, én a Racing Santander csapatával tolom, a BL meccshez semmi közöm. Az utóbbi 3-4 oldalt végig lehet olvasni.
  • Huni92
    Mostnemazééér, dee....tényleg nem vagytok tisztában azzal, hogy nem a Bayernnel tolja kraawz?
    Vége a szezonnak, később hozok képeket.
  • Diego85
    gratula! nekem még a 4-0 is csoda néha, ha annyival verek egy kiscsapatot... :)
  • kraawz
    huhú, paloschi 1 hónap, aquino 2
  • kraawz
  • pzoli00
    elég durva, gratulálok!
  • kraawz
    Racing:MU 1:2 , így csoport 2.-ként mentünk tovább. Az ellenfeleket le sem írom, kik lehetnek.

Kis érdekesség:
  • zyndar
    A jobb bekkem egy állat, tavaly is ilyen labdákat osztogatott, 10 asszisztig jutott. Daniel Alves bekaphatja, haú!