104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
NA vége az első szezonomnak. Túlszárnyaltuk az elvárásokat.
-
Itsuki #49269 most már jó,tavaly volt 6 akkor cseréltem... de megint a meccs közbe halt meg,idegesitőXD -
Az nemnormális. Azt javaslom, cisnálj valamit a kapusedzéssel, mert ez igy nem ok. Kapusedző van a csapatnál? Erőnléti edzők milyenek?
A több, mint 5 év alatt amit a Fortunanál töltöttem, nem volt több, mint 10 kapussérülésem. És azok is rövid időtartamúak.
Celtic ellen idegenben 1-1, várjuk a csoport sorsolását. -
Itsuki #49267 persze megint a mecscen lerugják a kapusomat. a 10. egykapuzik a meccsen mert mi szart se tudunk csinálni... örülhetek h 1-1 lett... kapusom meg meccs után már 3000méteres sprintet is kitudott vágni. mind1 ez volt a 7 kapussérülésem 17 hónap alatt. -
Itsuki #49266 ja 5 évvel elöre kellene gondolkodni! ebbe a játékba a szép ez. Ajkámba is elsö szezonba hoztam sokat az u-19be és amikor nem tudtam igazolni vagy ilyenek,akkor fel tudtam hozni öket,és még nem voltak kifejlett példányok(XD) de már akkor megbizható stabil játékot mutattak. de végülis nekem is ha 1 alapemberem eltünik,akkor igazolok 1 olyan kaliberüt... de mind2öt üzd...:) -
estét, grat mindenkinek, énis tolom Genoa-t
Genoa - Samp 2:0
Milito dupla -
Itsuki #49264 Csúcs meccs. a Didi Hammannal felálló Dresdentől elhoztunk 1 pontot. 0-0 lett. -
végülis igazad van, kész csapatot könnyebb összevásárolni, mint valamit letenni az asztalra
-
realgyula #49262 nekem nem fiatal kisgyerek kell akiből 5 év múlva világklasszis lesz! nekem kész játékosra van szükségem, aki egyből át tudja venni Rio szerepét...de még nem aktuális annyira 1-2 szezont még "bír" :D legalábbis nálam... -
mostanáan elég szar formát hozunk:S -
szerintem anglia televan egyébként jobbnál jobb védőkkel, küldj el egy scoutot körútra -
realgyula #49259 na majd lefigyeltetem ezt a 2 játékost, meg Anton Ferdinandot is, de ő szerintem nem nagy szám... -
Egy tabellát dobsz? :)
A szezont 4-1es győzelemmel kezdtük, az ősi rivális 'gladbach otthonában nyertünk 4-1re. Paloschi 2, Marquinhos és Drogba 1-1 gólt vállaltak. -
majd a scoutod megmondja -
Mi a véleményetek róla, lehet belőle nagy játékos, mert akkor szerződtetem az ifi csapatomból, nehogy lecsapjon rá valaki más.
Marc de Man -
Csesza #49255 az öccse? -
taylor, huntington? -
realgyula #49253 angol védőt szeretnék mindenképp Rio utódjaként, de Richardson kívül nem tudom, hogy lenne-e más aki méltó lenne erre a feladatra... -
a megnyerhetetlen meccseim egyike...jol felcseszte az agyam
-
-
Itsuki #49250 hány milliótol mondja be a csapat a csődöt? -
Itsuki #49249 nekem már csak a szerencse segithet...:) vagy elmegyek a fehérvárhozXD -
Nem hinném. 3x milliót meg pláne nem ér.
Gratu Itsuki, meglesz az! -
Picit alacsony. -
Utley #49246 Nálam annó a WHU-ba az első szezonba már alapemberem volt és 7,3as átlagot hozott -
Itsuki #49245 nehéz lesz megcsinálni... gratu all -
Egy ideje hanyagoltam az FM-et de most h vége a sulinak folytatom. Hamarosan jövök a bajnokság képeivel. Pár forduló van hátra. -
realgyula #49243 mit gondoltok, ő méltó utódja lehet Rio Ferdinandnak 1-2 év múlva?
Jordan Spence
az edzői jelentés is bíztatóan néz ki... -
realgyula #49242 Benzemát én a Realba vettem meg a mostani MU játékom előtt, és viszonylag jól termelt, nem bajlódott sérülésekkel, jól játszott...! Agüero pedig még a 2008-as játékban volt a gólvágóm, rengeteg találat fűződik a nevéhez...! :)
úgy tűnik akkor megveszem a kis argentint...Tevezzel és Rooneyval remélhetőleg több gólt fognak elérni, és nem Ronaldonak kell a gólokat is lőnie...! hozzáteszem, hogy Tevez most épült fel 5 hónapos sérüléséből, Rooney 2 hónapig volt sérült, Berbatovnak pedig volt több 2-3 hetes kihagyása, de most a bolgár megtalálta a góllövő cipőjét...mégis neki kell mennie... -
FYI:
Benzema nálam eddig bukta, bár tény hogy ideje sincs formába lendülni, fél év alatt már sokadik sérüléséből épült fel, ennek örömére Fausto Rossi 5 hónapra, Gignac 2 hónapra dőlt ki :) -
Kreaal #49240 Ha van sok pénzed, akkor nagyon ajánlom Robinhot, na ő tényleg állat. Kp, tkp illetve csatár posztot is betudja játszani és nagyon jól használja ki a helyzeteit. -
Diego85 #49239 agüero nem rossz, de még az elején vedd meg amig ki lehet olcsóbban vásárolni.. -
van....egy allat -
Diego85 #49237 az szép! :) -
realgyula #49236 Agüero van olyan állat mint a tavalyi játékban? mert ő az egyik kiszemeltem a "gólvágó" szerepre...! mindenképpen olyan játékos kell aki gyors és jól cselez, így ki tudom használni a célember opciónál a labdához utasítást...! -
Első félidőt durván megnyomtuk -
realgyula #49234 Klub VB:
- Enyimba (Elődöntő)
Danny Welbeck nagy meccse! (cseresor játszott: Amos-Rafael,Brown,Evans,O'Shea-Martin,Camacho,Diego,Nani-Rooney,Welbeck)
- Boca (Döntő)
ki kell használni a gólhelyzeteket, és akkor nem kell várni a 89. percig...! de megvan az a lényeg! -
-
Matias Fernandez érkezett 11 mihályért, a kp közepén fog helyet kapni. Bal oldalra jön majd Caner Erkin, akiért 6 millió fogok fizetni, valamint padra Ekici, kb 3 millió ojróért.
A vezetőség nem szarozott, elvárás a bajnoki cim. 20 milliót kaptam igazolni, melyet kicsit megdobtam a játékos eladásokból bejött moneyval.
Védelem bal oldalára talán ráférne az erősités, de minden valószinűség szerint nem lesz pénzem a kiszemelt Ivan Ivanovra, igy a Ribeiro-Brasseur-Ekici hármas fogja megoldani a szélsővédekezést. -
szép. sok szerencsét serie A-ban