104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• norbinhOOO
    Akkor ez így gáz:S
    És ha kirúgom az összes orvosom?:)
  • Tojesz
    Én úgy tudom sérült játékost le lehet igazolni, ez nem kizáró ok. Ami miatt nem lehet, esetleg EU-n kívüli játékosok limitje/ szezon, nincs elég pénz az igazolásra, stb.
  • zyndar
    Semmit, ha az orvosin nem megy át, abba nem tudsz belenyúlni.
  • Tojesz
    Ha nem sikerül a hetedik hely szezon végén, lehet lemondok, és keresek valami nagyobb klubbot.
  • norbinhOOO
    Valaki válaszoljon légyszíves!!
  • Tojesz
    Gratulálok!

Nálam idegesítő a helyzet, Olasz Kupa elődöntő első meccsen Inter fogadtam hazai pályán. Jobban játszottam, és 0-2 lett a vége... Marad a bajnokság, csak ott tudom kiharcolni a kupaszereplést. Nehéz lesz, nagyon nehéz.
  • zyndar
    Ismét elismerésre méltó szezon, gratulálok!
  • norbinhOOO
    Helló.
    Kérdésem lenne, megegyeztem Kakával hogy átigazol hozzám a Realba de a játék elején sérült 3 hónapig és így megszakadt az átigazolás, eléggé idegesítő.Mit tudok tenni ez ügyben?
    Köszi.....
  • kraawz
    Na, kérem tisztelettel, a 3. szezonomnak is vége.

A 3. helyre büszke vagyok, mégis a BL-t érzem a legnagyobb sikernek. A 3. körben az Intert sikerült búcsúztatnunk 2:1, 1:1-el. A csoportban az MU-t , Juvet és Spartha Prahat kaptam, innen pedig 12 ponttal mentem tovább, a 16 között az Arsenal búcsúztatott 2:1 , 2:1-el.

Képek
    A TABELLA

AKIK EZT VÉGIGCSINÁLTÁK

LEGNAGYOBB IGAZOLÁSOM VOLT, MÁR VINNÉK IS EL

ŐT IS MOST IGAZOLTAM, A JÖVŐ WONDERKIDJE
  • Tojesz
    Most visszaadta a sors amit az előbb elvett. Kötelező győzelem volt, rosszul is lettem volna ha nem hozzuk a három pontot.
  • Tojesz
    Ez kérlek szépen BUG
  • kraawz
    4000 fővel bővítik a stadionom
  • kraawz
    Ez mi a szar ? :DD

• kraawz
    A nyári igazolásom, a 22 éves Willians úgy robbant be a La Liga-ba, hogy Xavi mögött már második lett az év játékosa választáson :D
  • Itsuki
    na lesérólt csapatom motorja 8 hónapja,erösiteni nem tudok,szétvették 1-2 alapemberemet,csoda lenne a 6.hely... kér érte,asszem év végén elválnak utjaink... további jó játékot.
  • Tojesz
    Ascoli managere beszólt nekem, erre reagáltam. A végén azt hozták ki belőle, hogy a kiesés elleni harcban számomra fontos az Ascoli legyőzése. Nem tudom hogyan eshetnék ki, de biztos
  • Tojesz
    Látom neked is befigyelt a 90+5. perc :D
  • realgyula
    - Ipswich (PL)
    a végére kijött a különbség, de...BE KELLENE LŐNI A HELYZETEKET! pláne ilyen kicsik ellen!
    - Blackburn (PL)
    hamar döntésre vittük, utána pedig a biztoságra helyeztük a hangsúlyt

- Everton (PL)
    revans a Liga Kupa kiesésért...
    - Wigan (FA-Kupa)
    --->
    - Man. City (PL)
    hozni kellett volna, de nem lehet minden meccset megnyerni...
  • kraawz
    ezt csekkoljátok, a rio ave-s srác gammában is egész jó :o

Közben BL jogdíjért kaptam 21(!) millió eurot
  • Tojesz
    Hát ez a játék komolyan szívat. 90+3. percben megnyertem a meccset.
    Csak hittem 90+5.-ben 3-3-ra módosult az állás...
  • Huni92

Itt is ANK jön, Gueye, Belaid és Drogba is elutazik. Szerencsére január nagyjából offos a németeknél, igy nem maradnak le sok meccsről.
    David Luiz lassan 4 hónapja elégedetlenkedik, mert a Milan nyal neki. Távozni akar, ugyanakkor ajánlat nem érkezett érte még. Nincs szándékomban eladni őt, hacsak az Elnök Úr közbe nem szól.
  • karajjj
    BL-ben Ajaxon 4-1-es összesítéssel túlléptem, megkaptam a Realt... :S
    viszont most húzok aludni, jó8
  • kraawz
    utolsó 3 meccset nincs erőm lejátszani, így is-úgy is 3. vagyok, assisztensre bízom, aztán nemsokára hozok képeket.
  • Tojesz
    Kicsit álmos lehetek, össze- vissza írok most, nézzétek el nekem
  • Tojesz
    Üdv, játszok néhány meccset. Tájékoztatásul egy tabella, célom a hetedik hely.

Meglehet, bár nem jött jól az ANK, lerúgták minkét játékosomat, egyik hat hónapra (fuck), másikat meg a torna alatt kétszer is (fuck,fuck) összesen 2 hónapra. Télen leigazoltam Gilberto Silvat, tapasztalatával segítsen a csaptnak. Húzásom bejött, első meccsen gól+gólpassz, a sérülések miatt meg előtérbe is került a srác. Persze is sérült most. De azért igyekszünk :D Nem szaporítom
  • norbinhOOO
    Jó estét!
    Még soha nem kezdtem nagy klubbal karriert, általában alacsonyabb osztályú csapatokkal voltam, vagyok, de most úgy érzem ki kell próbálnom ezt is, és ezért úgy döntöttem a Real Madrid edzője leszek:)
    Mit tanácsoltok, milyen bajnokságokat lenne érdemes betöltenem?
  • Huni92
    Megy is, mert az elnök elfogadta. Helyére Cabaye fog érkezni, kb 11 millióért + egy barimeccsért cserébe. Megjött a kapuba Viviano, és a védelem bal oldalára Insua.
    A főbb lyukak tehát befoltozva, bizakodva várom a folytatást.
  • kraawz
    mehet :D

Közben Aquino elnyerte az év ifije díjat, 2. Paloschi.
  • Huni92
  • Fabio Capello
    Teendők listája:

ligakupa behúzása... pipa
    már korai stádiumban megfélemlíteni a riválisokat... pipa
    hatásos taktika nagy ellenfelek ellen... pipa
    BOSSZÚ A BAJNOKSÁGÉRT... PIPA :D

• kraawz
    lál
  • zyndar
    Hiába, vannak született tehetségek.
  • kraawz
    kurvaistenfaszára

osasuna már félidőben 2:0-ra megy érted 2 kapuralövésből, de vadócz 30ról rúgja be Aseonjonak, hát beszarok.
  • Itsuki

viccöl betettem Szűcs Urat a kapuba. bejött.
  • Huni92
    Najólvanmár, ezt nem kommentálom :_DA:da- Elég low playak, hallod..:D
  • kraawz
    Na, a klub azt írja, hogy szereztek pénzt és a -8M euros egyenlegem levitték 0-ra :)
  • 5w0rdf15h
    lol azigen :D
  • karajjj
    most Medináért még a stadiont is eladnám, ha lehetne... :D
  • zyndar
    Miezmár??? Abels is demigod, de a Medina gyereknél tényleg elgurult...
  • Fabio Capello
    hinnye, elég durva