104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
norbinhOOO #49430 Akkor ez így gáz:S
És ha kirúgom az összes orvosom?:) -
Én úgy tudom sérült játékost le lehet igazolni, ez nem kizáró ok. Ami miatt nem lehet, esetleg EU-n kívüli játékosok limitje/ szezon, nincs elég pénz az igazolásra, stb. -
Semmit, ha az orvosin nem megy át, abba nem tudsz belenyúlni. -
Ha nem sikerül a hetedik hely szezon végén, lehet lemondok, és keresek valami nagyobb klubbot. -
norbinhOOO #49426 Valaki válaszoljon légyszíves!! -
Gratulálok!
Nálam idegesítő a helyzet, Olasz Kupa elődöntő első meccsen Inter fogadtam hazai pályán. Jobban játszottam, és 0-2 lett a vége... Marad a bajnokság, csak ott tudom kiharcolni a kupaszereplést. Nehéz lesz, nagyon nehéz. -
Ismét elismerésre méltó szezon, gratulálok!

-
norbinhOOO #49423 Helló.
Kérdésem lenne, megegyeztem Kakával hogy átigazol hozzám a Realba de a játék elején sérült 3 hónapig és így megszakadt az átigazolás, eléggé idegesítő.Mit tudok tenni ez ügyben?
Köszi..... -
Na, kérem tisztelettel, a 3. szezonomnak is vége.
A 3. helyre büszke vagyok, mégis a BL-t érzem a legnagyobb sikernek. A 3. körben az Intert sikerült búcsúztatnunk 2:1, 1:1-el. A csoportban az MU-t , Juvet és Spartha Prahat kaptam, innen pedig 12 ponttal mentem tovább, a 16 között az Arsenal búcsúztatott 2:1 , 2:1-el.
Képek
A TABELLA
AKIK EZT VÉGIGCSINÁLTÁK
LEGNAGYOBB IGAZOLÁSOM VOLT, MÁR VINNÉK IS EL
ŐT IS MOST IGAZOLTAM, A JÖVŐ WONDERKIDJE
-
Most visszaadta a sors amit az előbb elvett. Kötelező győzelem volt, rosszul is lettem volna ha nem hozzuk a három pontot.
-
Ez kérlek szépen BUG
-
4000 fővel bővítik a stadionom
-
Ez mi a szar ? :DD
-
A nyári igazolásom, a 22 éves Willians úgy robbant be a La Liga-ba, hogy Xavi mögött már második lett az év játékosa választáson :D -
Itsuki #49416 na lesérólt csapatom motorja 8 hónapja,erösiteni nem tudok,szétvették 1-2 alapemberemet,csoda lenne a 6.hely... kér érte,asszem év végén elválnak utjaink... további jó játékot. -
Ascoli managere beszólt nekem, erre reagáltam. A végén azt hozták ki belőle, hogy a kiesés elleni harcban számomra fontos az Ascoli legyőzése. Nem tudom hogyan eshetnék ki, de biztos
-
Látom neked is befigyelt a 90+5. perc :D -
realgyula #49413 - Ipswich (PL)
a végére kijött a különbség, de...BE KELLENE LŐNI A HELYZETEKET! pláne ilyen kicsik ellen!
- Blackburn (PL)
hamar döntésre vittük, utána pedig a biztoságra helyeztük a hangsúlyt
- Everton (PL)
revans a Liga Kupa kiesésért...
- Wigan (FA-Kupa)
--->
- Man. City (PL)
hozni kellett volna, de nem lehet minden meccset megnyerni... -
ezt csekkoljátok, a rio ave-s srác gammában is egész jó :o
Közben BL jogdíjért kaptam 21(!) millió eurot
-
Hát ez a játék komolyan szívat. 90+3. percben megnyertem a meccset.
Csak hittem 90+5.-ben 3-3-ra módosult az állás... -
Itt is ANK jön, Gueye, Belaid és Drogba is elutazik. Szerencsére január nagyjából offos a németeknél, igy nem maradnak le sok meccsről.
David Luiz lassan 4 hónapja elégedetlenkedik, mert a Milan nyal neki. Távozni akar, ugyanakkor ajánlat nem érkezett érte még. Nincs szándékomban eladni őt, hacsak az Elnök Úr közbe nem szól. -
karajjj #49409 BL-ben Ajaxon 4-1-es összesítéssel túlléptem, megkaptam a Realt... :S
viszont most húzok aludni, jó8 -
utolsó 3 meccset nincs erőm lejátszani, így is-úgy is 3. vagyok, assisztensre bízom, aztán nemsokára hozok képeket. -
Kicsit álmos lehetek, össze- vissza írok most, nézzétek el nekem
-
Üdv, játszok néhány meccset. Tájékoztatásul egy tabella, célom a hetedik hely.
Meglehet, bár nem jött jól az ANK, lerúgták minkét játékosomat, egyik hat hónapra (fuck), másikat meg a torna alatt kétszer is (fuck,fuck) összesen 2 hónapra. Télen leigazoltam Gilberto Silvat, tapasztalatával segítsen a csaptnak. Húzásom bejött, első meccsen gól+gólpassz, a sérülések miatt meg előtérbe is került a srác. Persze is sérült most. De azért igyekszünk :D Nem szaporítom -
norbinhOOO #49405 Jó estét!
Még soha nem kezdtem nagy klubbal karriert, általában alacsonyabb osztályú csapatokkal voltam, vagyok, de most úgy érzem ki kell próbálnom ezt is, és ezért úgy döntöttem a Real Madrid edzője leszek:)
Mit tanácsoltok, milyen bajnokságokat lenne érdemes betöltenem? -
Megy is, mert az elnök elfogadta. Helyére Cabaye fog érkezni, kb 11 millióért + egy barimeccsért cserébe. Megjött a kapuba Viviano, és a védelem bal oldalára Insua.
A főbb lyukak tehát befoltozva, bizakodva várom a folytatást. -
mehet :D
Közben Aquino elnyerte az év ifije díjat, 2. Paloschi. -
-
Teendők listája:
ligakupa behúzása... pipa
már korai stádiumban megfélemlíteni a riválisokat... pipa
hatásos taktika nagy ellenfelek ellen... pipa
BOSSZÚ A BAJNOKSÁGÉRT... PIPA :D
-
lál -
Hiába, vannak született tehetségek. -
kurvaistenfaszára
osasuna már félidőben 2:0-ra megy érted 2 kapuralövésből, de vadócz 30ról rúgja be Aseonjonak, hát beszarok. -
Itsuki #49397
viccöl betettem Szűcs Urat a kapuba. bejött. -
Najólvanmár, ezt nem kommentálom :_DA:da- Elég low playak, hallod..:D -
Na, a klub azt írja, hogy szereztek pénzt és a -8M euros egyenlegem levitték 0-ra :) -
lol azigen :D -
karajjj #49393 most Medináért még a stadiont is eladnám, ha lehetne... :D -
Miezmár??? Abels is demigod, de a Medina gyereknél tényleg elgurult...
-
hinnye, elég durva