104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Murcia. -
gabor9 #49508 hol focizik eredetileg ez a daniel aquino?? mert kb mindenkinek megvan és állítólag naon pro. -
Az aktuális helyezésem 20 forduló után!
-
Tudomén :)
Végülis papirforma eredmény született, 2-4 arányban kikaptunk. Egy generált csóka, bizonyos Ubiratan lőtt 3 gólt 25+ méterről, ezzel megpecsételte a sorsunkat.
Paloschi gólját nekünk, fórumozóknak cimezte.
Átnézés
Igazolások
Statisztika
Tabella
Csalódást jelent ez mindenképpen. Nagy volt a nyomás. A vezetőség alapból bajnoki cimet akart, ez pedig nem kis teher. Aztán sok volt a sérülés, melynek máig sem tudom az okát. Talán Viviano kivételével mindenki volt sérült az idényben. A játék nem ment, rossz volt a hangulat. Talán nem is érdemes több szót szólni erről a szezonról. Jövőre sokkal jobb lesz, remélem. -
Rudee #49505 Nem bug, legjobb spanyol góllövőről van szó. -
erről ennyit akkor
-
Zsombinho #49503 Mostanában nincs sok időm játszani,úgyhogy még csak az első szezonomban járok. 28 forduló után:
-
Nem is azért mondtam -.-
Egy kalappal ^^ -
Ha hiszed, ha nem, ez érdekel legkevésbé ^^ :D:D
Kezdünk. -
Hajrá, viszont ha elvered a Stuttgartot bajnokot csinálsz vagy a Bayer vagy a Bayernből :D -
Aha, ok. Azt hiszem vége az álmoknak. Utolsó fordulóban Stuttgartba utazunk. Mati Fernandez kb másfél hónapja kidőlt, Marquinhos pedig 1 hete harcképtelen. Drogba pedig közel van ahhoz, hogy 36 évesen gólkirályi cimet nyerjen. Ehhez "csupán" annyi kell, hogy Gómezt megfogjuk az utolsó bajnokin, és ne lőjjön 5, vagy annál több gólt.
Dzagoev átadólistára került Barcelonaban, kb 14 miskáért hozható. Erősen gondolkodom rajta, hiszen még csak 23 éves. -
Gratu zoli, gunner, utley!
Szezon végére helyrerázódott némiképp a csapat, túltettük magunkat a Porto elleni kettős vereségen (idegenben 0-2, hazai pályán 0-5 (!) arányban kaptunk ki), és beláttuk, elúszik a BL-es helyezés is.
Utolsó előtti forduló, VFL Bochum ellen volt. Vezettek a vendégek, akik épphogy megúszták a rájátszást. Félidőben bejött Paloschi -valami hatalmas megérzés volt, hogy őt kell behoznom-, és lőtt 2 gólt a hajrában.
Igy fest a tabella. Egyáltalán nem szoros.
Kupát a Hertha megnyerte, igy hatalmas szerencse kellene, hogy az EL-ben induljunk jövőre, ti. ehhez 5. helyet meg kell szerezni. -
szépséges
közben nálam ismét 4 ember sérült a kezdőből, így atléticotol otthon szoptam 0:1re, most pedig idegenben jön a Real és Bayern. Már vereségnek elkönyveltem... -
Milito - Juventus 4:2 :DDD
-
Utley #49495 Második szezonom,de az első a Messina élén!Feljutást vártam bármi áron.
Bajnokok közt is bajnokok lettünk :)
-
idegenben lőtt góllal, de megis van, a legjobb 4ben vagyunk
-
Egy nagyon fontos hazai győzelem az Utrecht ellen
-
xavi és llorente, ő is spanyol :) -
szerintem nem bug csak a spanyol legjobb gólszerző díját nyerte ő és xavi meg 2. lett -
Az eddigi legkeményebb meccsem, nézzétek meg a gólok időpontját!
-
Lemostuk őket a pályáról!
-
karajjj #49488 offtopik, link a bannerban -
CsubakkaSandor #49487 Sziasztok!Feltettem a9.2.0 patch et de a játék most meg nem idul el.valami kodot kér.Help pls segitsetek mert nagyonn szeretnék játszani de igy nem tudok
pls help -
Asszem ez a serie b sok lesz nekünk. Örülök, ha jövőre is ebben az osztályban leszünk. Eddig 2 nyalóka, 1 x. Természetesen utolsók vagyunk. A szerencse sem áll mellettünk. 3 lövés, 3 gól az ellenfélnél, nálunk semmi nem megy be, 94. percekben kapjuk a gólokat. Az inter nullát kért Kerlonért, természetesen nem jött, inkább maradt az interben tartaléknak. 2 értelmesnek mondható igazolást tudtam lebonyolítani, egy fiatal generált kapust, meg egy francia csatárt (eddig vezeti a liga góllövőlistáját). Csak maradjunk bent. -
fordjee #49485 Szia Kraawz!
Az nem Bug, a legjobb Spanyol nemzetiségű góllövőt jelenti, akik előtte vannak, nem spanyolok. -
karajjj #49484 megvolt a visszavágó is, az októberi kinevezésem óta most először kaptunk ki, ez zsinórban 25 meccses veretlenségi sorozat
-
Sziasztok, gratula mindenkinek, jó rég nem írtam, ilyen-olyan okokból.
Most viszont a laptopon már tudok elfogadható sebességgel játszani a 09-cel is, szóval ha minden jól megy, jönnek a képek, beszámolók. -
Öngól tipikus esete...
-
karajjj #49481 új taktika, vagy rotáció -
Üdv!
Nem tudja valaki hogy mit csináljak mert a szezon vége előtt 12 fordulóval leengedett a csapat van 10 döntetlenem ami 1:1 lett meg 2 vereségem!
Légyszi segítsetek hogy rázzam fel a csapatot még a 2. helyet megzerezhetjük! -
Utley #49479 Az ilyen meccsektől kapuk gutát!
-
karajjj #49478 itthon kellett volna őket megszorongatni, dehát ennyire futotta :S
-
VV-n 2-0 a Moszkva ellen, Porto a következő. Bayern ofkorsz megvert a két EL meccs között, de már hozzászoktam Jankovic bombáihoz.
Azért eléggé szánalmas, hogy egy Német Kupa második fordulós vereség is több pénzt jelent, mint az EL nyolcaddöntőbe jutás... -
Na, mára elég is ennyi, lépek tanulni, 3 napom van :D
-
karajjj #49475 jó reggelt az uraknak, töltöm a Bayernt :D -
Itsuki #49474 vagy... nem tudok irni
tudtam igazolni 1 védöt,visszahoztam kölcsönbe Selmani-t a Leverkusentöl,jövöre jön Andorka,Granát is. -
Itsuki #49473 remélem megveszi.... csak inkább ajkát kellett volna,nagy a veszprémet... -
Ejha. Azt hiszem, először fordul elő FM-es karrierem során, hogy a csapatmegbeszélésre pozitivan reagálnak a játékosok. Néhányan már nem aggódnak, és bizonyitási vágytól fűtöttek. Armando mesterhármasával pedig idegenben 3-1-re nyertünk a Moszkva ellem. -
tomzoo #49471 Úgy látszik nem csak fmbe van ilyen :D -
Első 2 forduló vereség. 3-ba barca