104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    én tuti nézem, ha itthonleszek :D

amúgy nekem a rotáció hozta meg eddig minden sikeremet... :D
  • zsolt515
    Jah akkor ezért sírt nekem is az összes játékosom vagy jelentést kapok róla vmi más ügyben! Nah most legalább eggyivell okosabb letem kössz!!
  • Itsuki
    Szűcs Lajos. gólerös és kiütötte a wolfsburgi kapusomat a kezdöböl. kár hogy visszavonul:'(
  • Itsuki
    biztató az eredmény de a statisztika alapján van hova fejlödnötök.

ma valaki nézi a Dél-Afrika - Irak meccset?:D
  • Huni92
    Azt hogy sikerül összehozni? Nálad nincsenek eltiltások, sérülések, válogatott fellépések? :D
    1-1 a Galata ellen, Hajnal Tomi egyenlitett.
    Taskentbe utazunk, ahol 3 nap alatt lecsapunk 3 meccset.
  • zsolt515
    Jah mert a játékosok egy idő után megunják vagy valami ijesmi nem?
    Akkor változtatok a kezdőcsapaton!
    Amugy nem tudsz egy jó kapust 200€-ért?
  • Itsuki
    én a rotációt utálom. akkor az összes játékosom elkezd sirni hogy sose jáccik... szinte.
  • karajjj
    na pont ez a baj :D
    vagyis nem baj, csak egy idő után már semmi eredménye...
  • zsolt515
    Akkor változtatok valamit a kezdőcsapatomon és akkor jó lesz?!
  • zsolt515
    Vagyhát én mindig ugyan azzal a kezdővel állok ki!
  • zsolt515
    Aha
  • karajjj
    a játékosok meccsenkénti folyamatos cseréje a kezdőcsapatban, tehát nem mindig minden meccsen ugyanazzal a kezdővel állsz ki,
  • zsolt515
    Bocs hogy csak most írok de ballagtam a taktika az amit realgyula felett az ő támadó taktikája szerint megyünk de a rotációt az micsoda elmagyaráznád?
  • karajjj
    most kezdem az átigazolási szezont, tavaly volt 73 milliós bevételünk, mégis csak 22-t adnak igazolni és ebből ugye bl meg bundesliga győztes csapatot kell építenem...
  • Huni92
    Egyszerűen imádom a német klubokat. Marin ér 2,8 millió eurót. Jobbszélre jó volna, az a poszt lyukas. 17 milliónál tárgyalnak. És ugyanez van minden játékossal. Értékük többszörösét kérnék el, igy viszont nem tudom megvenni őket.
  • Huni92
    Első barimeccsünk....

Gratu Karesz, Itsuki & Gunner!
  • Forza Italia
    Reggelt. Tegnap játszottam áramszünet lett és elveszett a mentésem:S
    Kezdek ujjat az Atleticoval
  • Gunnersboy
    Genoa - Inter
    2:2
    Oliveira, Milito

itt az ideje aludni, jo8 mindenki :D
  • Gunnersboy
    és itt is a Cottbus játsza a rájátszást mint irl :D
    am. grat :)
  • karajjj
    2014/2015-ös szezon végeredménye

asszem azért kihoztam a keretből a maxiumot, 2 vereségünk volt, mióta ittvagyok :D
  • Itsuki
    kár hogy a 20. Hessen Kassel-t otthon sem tudjuk legyözni. a játékosomat 2 sárgával kiszorták (2. sárgát meg se kapta) majd a játékosom öngólt lött. azaz kapuralövés nélkül buktuk a csont utolsó 31 meccs alatt 10 gól 10 pontot szerző csapat ellen a meccset. nem jutottunk fel.
  • rooney8
  • Itsuki
    4szer jobbak vagyunk a 17. düsseldorf ellen mégis bedaráltak 2-0ra. utálom ezt a játékot.
  • karajjj
    Almeloban összeraktam a bajnokcsapatot, 5 hónapot töltöttem ott, de úgylátszik az utódom tudta folytatni, amit elkezdtem

• Itsuki

még 3 ilyen meccs és meglesz a házi gólkirályom... gratu Karesz a kupádhoz.
  • Gunnersboy
    :DDD
  • Itsuki
    sima 3-0ás zakó...
  • karajjj
    a német kupa legalább megvan
    Ballack nagyapánk fejelt egy csodás 20 méteres gólt, a kapus mozdulni se tudott, csak az a gond, hogy az öreg elnézte a házszámot...

• Itsuki
    mi meg Jenába megyünk... tavasszal minden nagycsapat otthagyta fogát,ha nyerünk lesz esélyünk még a BuLi2re... első elöjel asszisztensemre ahgytam a médiát,erre kiborult és kifutott a sajtótájékoztatoról.:D
  • Huni92
    Hát, ez igy alakult. Beckset egyébként sikerült meggyőzni, és edző lett belőle. Ofkorsz alkalmaztam is. Ez a terv Drogbaval is, ő még egy szezont marad.
  • Gunnersboy
    Félidöbe rendesen bevoltam szarva hogy lemosnak, de Milito jött látott és tüzelt
  • Itsuki
    valaki marad sokáig? (nálam 0.00át jelent:D)
  • Itsuki
    Huni mi ez a 7.hely barátom? bár jobban állsz mint nálam a Fortuna. elpártolt tölük,17. a csapat:D
  • Fabio Capello
    látom aktív a bagolyzóna, helyes, helyes
  • karajjj
    4:0-ra nyert a leverkusen
  • karajjj
    második vagyok, 3 pont a lemaradásom csak, de nagyon nem akarnak kikapni, van még 3 meccs, abból ketőt tuti nyernek, de remélem most a Hertha megfingatja őket, ahogy engem is :\
  • Huni92
    Biztató szavak következnek: egyszerűen sehogy :D
    Német bajnokságokban nagyon nehéz nagy hátrányt lefaragni. Annyira kiegyensúlyozott az egész bajnokság, hogy sosem tudod, mikor buksz el. A tökutolsó Freiburg megvert, mig élcsapatokat győztünk le. Ettől függetlenül szurkolok :)

13,25 a Bl, és 10,25 millió euró a Bundesliga szereplésünkért.
    Közben VéBé, melyen ott van a 36 éves Drogba és a 37 éves Ballack is például :D:D
  • karajjj
    nemtom a Leverkusent hogy fogom beérni :S
  • karajjj
    hírájem
  • Huni92
    Valaki?