104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #49549 én tuti nézem, ha itthonleszek :D
amúgy nekem a rotáció hozta meg eddig minden sikeremet... :D -
Jah akkor ezért sírt nekem is az összes játékosom vagy jelentést kapok róla vmi más ügyben! Nah most legalább eggyivell okosabb letem kössz!! 

-
Itsuki #49547 Szűcs Lajos. gólerös és kiütötte a wolfsburgi kapusomat a kezdöböl. kár hogy visszavonul:'( -
Itsuki #49546 biztató az eredmény de a statisztika alapján van hova fejlödnötök.
ma valaki nézi a Dél-Afrika - Irak meccset?:D -
Azt hogy sikerül összehozni? Nálad nincsenek eltiltások, sérülések, válogatott fellépések? :D
1-1 a Galata ellen, Hajnal Tomi egyenlitett.
Taskentbe utazunk, ahol 3 nap alatt lecsapunk 3 meccset. -
Jah mert a játékosok egy idő után megunják vagy valami ijesmi nem?
Akkor változtatok a kezdőcsapaton!
Amugy nem tudsz egy jó kapust 200€-ért? -
Itsuki #49543 én a rotációt utálom. akkor az összes játékosom elkezd sirni hogy sose jáccik... szinte. -
karajjj #49542 na pont ez a baj :D
vagyis nem baj, csak egy idő után már semmi eredménye... -
Akkor változtatok valamit a kezdőcsapatomon és akkor jó lesz?! -
Vagyhát én mindig ugyan azzal a kezdővel állok ki! -
Aha -
karajjj #49538 a játékosok meccsenkénti folyamatos cseréje a kezdőcsapatban, tehát nem mindig minden meccsen ugyanazzal a kezdővel állsz ki, -
Bocs hogy csak most írok de ballagtam a taktika az amit realgyula felett az ő támadó taktikája szerint megyünk de a rotációt az micsoda elmagyaráznád? 
-
karajjj #49536 most kezdem az átigazolási szezont, tavaly volt 73 milliós bevételünk, mégis csak 22-t adnak igazolni és ebből ugye bl meg bundesliga győztes csapatot kell építenem... -
Egyszerűen imádom a német klubokat. Marin ér 2,8 millió eurót. Jobbszélre jó volna, az a poszt lyukas. 17 milliónál tárgyalnak. És ugyanez van minden játékossal. Értékük többszörösét kérnék el, igy viszont nem tudom megvenni őket. -
Első barimeccsünk....
Gratu Karesz, Itsuki & Gunner! -
Reggelt. Tegnap játszottam áramszünet lett és elveszett a mentésem:S
Kezdek ujjat az Atleticoval -
Genoa - Inter
2:2
Oliveira, Milito
itt az ideje aludni, jo8 mindenki :D -
és itt is a Cottbus játsza a rájátszást mint irl :D
am. grat :) -
karajjj #49530 2014/2015-ös szezon végeredménye
asszem azért kihoztam a keretből a maxiumot, 2 vereségünk volt, mióta ittvagyok :D -
Itsuki #49529 kár hogy a 20. Hessen Kassel-t otthon sem tudjuk legyözni. a játékosomat 2 sárgával kiszorták (2. sárgát meg se kapta) majd a játékosom öngólt lött. azaz kapuralövés nélkül buktuk a csont utolsó 31 meccs alatt 10 gól 10 pontot szerző csapat ellen a meccset. nem jutottunk fel. -
-
Itsuki #49527 4szer jobbak vagyunk a 17. düsseldorf ellen mégis bedaráltak 2-0ra. utálom ezt a játékot. -
karajjj #49526 Almeloban összeraktam a bajnokcsapatot, 5 hónapot töltöttem ott, de úgylátszik az utódom tudta folytatni, amit elkezdtem
-
Itsuki #49525
még 3 ilyen meccs és meglesz a házi gólkirályom... gratu Karesz a kupádhoz. -
:DDD -
Itsuki #49523 sima 3-0ás zakó... -
karajjj #49522 a német kupa legalább megvan
Ballack nagyapánk fejelt egy csodás 20 méteres gólt, a kapus mozdulni se tudott, csak az a gond, hogy az öreg elnézte a házszámot...
-
Itsuki #49521 mi meg Jenába megyünk... tavasszal minden nagycsapat otthagyta fogát,ha nyerünk lesz esélyünk még a BuLi2re... első elöjel asszisztensemre ahgytam a médiát,erre kiborult és kifutott a sajtótájékoztatoról.:D -
Hát, ez igy alakult. Beckset egyébként sikerült meggyőzni, és edző lett belőle. Ofkorsz alkalmaztam is. Ez a terv Drogbaval is, ő még egy szezont marad. -
Félidöbe rendesen bevoltam szarva hogy lemosnak, de Milito jött látott és tüzelt
-
Itsuki #49518 valaki marad sokáig? (nálam 0.00át jelent:D) -
Itsuki #49517 Huni mi ez a 7.hely barátom? bár jobban állsz mint nálam a Fortuna. elpártolt tölük,17. a csapat:D -
látom aktív a bagolyzóna, helyes, helyes -
karajjj #49515 4:0-ra nyert a leverkusen -
karajjj #49514 második vagyok, 3 pont a lemaradásom csak, de nagyon nem akarnak kikapni, van még 3 meccs, abból ketőt tuti nyernek, de remélem most a Hertha megfingatja őket, ahogy engem is :\ -
Biztató szavak következnek: egyszerűen sehogy :D
Német bajnokságokban nagyon nehéz nagy hátrányt lefaragni. Annyira kiegyensúlyozott az egész bajnokság, hogy sosem tudod, mikor buksz el. A tökutolsó Freiburg megvert, mig élcsapatokat győztünk le. Ettől függetlenül szurkolok :)
13,25 a Bl, és 10,25 millió euró a Bundesliga szereplésünkért.
Közben VéBé, melyen ott van a 36 éves Drogba és a 37 éves Ballack is például :D:D -
karajjj #49512 nemtom a Leverkusent hogy fogom beérni :S -
karajjj #49511 hírájem -
Valaki?

Valaki?