104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
www.fmscout.com -
viszont ha valakinek van scout (genie/mini), az adjon egy linket pls, ide kell :) -
Én kedden fogok egyet , a Racing bemelegítésnek jó volt.
Anglia, de nem első osztály, és nem dobogós helyre várják :) -
jóféle (Y)
felraktam énis 9.3.0s peccset, kezdtem egyet sunderlanddel -
Opare. Tudás/érték/kor viszonylatban legoptimálisabb volt.
[pont egy óra :D:D] -
Szeva Mike! Köbö egy óra, és adok :) -
Opare-ról képet :) -
Hátőőőő 20. helyre vártak 
-
Hö..ez elkerülte a figyelmem. -
Miért? Azért remélem tolod majd másik csapatnál. -
Igazolások -
Üdv Urak!
-
Itsuki #49580 készülünk a bundesliga 3-ra ...XD -
Ha nem akarsz az ő sorsára jutni, szerintem erről többet ne irj itt :)
Inkább figyeld, ahogy Mati Fernández beverte a 6. gólt is a Hannover ellen. A vége egy 7-es lett.
-
Üdv!
Kipróbáltam a támadó taktikádat az jó volt csak az a baj hogy rettentő sok lett a döntetlenem. Mert lőttünk sok gólt de ellentétben majd nem ugyan annyit is kaptunk.
Most a "biztonsági taktikát" teszteltem hát nálam az nem jött be mert akkora zakókat kaptunk mint az állat. A Védekező taktikát még nem próbáltam de szerintem ha össze tudnád rakni a támadó és a védekező taktikát az jó lenne. Én próbálkoztam vele csak a csapat és a játékos utasításokat nem tudtam kiokoskkodni. Én a kettő összetételét úg ygondoltam hogy 4 védő maradhátul a 2-ő irányító szerintem mehetne támadóba és a 2-ő támadó középpályás is lehetne valami támadó fleség a csatárok meg adják magukat. Nekem ez lenne az elképzelésem ha van kedved kidolgozni akkor én örömmel fogadom úgy mint ezt a 3 variációt. Remélem érted majd hogy mit akarok. Nah én megyek sztem ma már nem leszek. ÜDV! -
Drogba tolt egy mesterhármast vmi noname kiscsapatnak a kupában, + adott egy gp-t. Első bajnokin 1-0 a Köln ellen. Fiókcsapat lett az MSV Duisburg, amely pár éve sokszor tört borsot az orrunk alá :D -
Zsombinho #49573 Köszi szépen.Igen nálam a Getafe minden spanyol mentésemben az első nyolcban ott van. -
Grat! Nagyon szép eredmény. (A getafe nem kis meglepetést okozott.) -
Zsombinho #49571 Ez lett a bajnokság vége:
Kupában az elődöntőben a Barca búcsúztatott.Gignac 2. lett a góllövőlistán 21 góllal.Következő szezonban is az UEFA kupa v Európa Liga a célom.Ja és én lettem a tunéziai válogatott szöv kap. -
Itsuki #49570 jó felkészülési eredmények:) -
-
Itsuki #49568 egyik sem akar jönni:D -
Itsuki #49567 köszi. Rodnei már szerencsére "végigjátszotta" a szezonomat,többit meglesem. csak azt hittem hogy a buli 3ba maradok azt jön,Andorka,Granát,Jovánczai trió:D -
Na, igy kell ezt :)
Adok néhány tippet játékosokra, akik nálam beváltak B2-ben: Steve Gohouri, Stefan Jarosch, Jan Tauer, Nuno Valente, Pascal Cygan, Rodnei, Edinho.
Érdemes meglesni, vannak szép nevek az edzők között :) -
Utley #49565 Gratu!Szerintem pénz nélkül is tudsz 4-5 jó játékost igazolni!Sok sikert:) -
Martins15 #49564 Maradjunk az URL-nél :| -
Martins15 #49563
sry itt a kép -
Martins15 #49562 Sziasztok!
Rég nem írtam ide,de mindig figyelem a fórumot,mert nagyon jó beszámolók szoktak itt lenni.Magamról:
Nemrég kezdtem egy új karriert a Newcastle csapatával.Eléggé a szezon elején járok még,de vannak jó eredményeim.Pl:Megvertük az Arsenalt idegenben.
Igaz az az utáni meccseken nem sziporkázott a csapat,de most a West Brom elleni meccsen bebizonyították,hogy van bennük tartás és feltudnak állni a padlóról.
Remélem a bajnokság végén elcsípünk egy UEFA-s helyet.
Jelenleg 9. vagyok 10 meccs után. -
Itsuki #49561 Aalenbe a 90. percbe kapott gól után azt gondoltam csak a 3. hely lesz meg. jött az Unioin Berlin sima 3-2es gyözelem. Rw Ahlen be látogatott az Aalen és nyert 2-0ra igy feljutottam. nem ünneplek mert ez a keret sehova se lesz elég a BuLi2be és aligha tudok igazolni valakit pénzért. -
Itsuki #49560
remélem kicsibe mutatja. mindenki bukott. 3 nehéz meccs van vissza. nagyon nehezek. -
Zsombinho #49559 Racingot is megvertem,uefa bebiztosítva.:D -
Zsombinho #49558 Köszi,Mallorcát idegenben vertem meg 2-1-re,szal most már szntem meg lesz az uefa. -
Itsuki #49557 legyen meg az uefa... gratu hozzá:)
jöna véghajrá 2 védöm nem sérült:D na meg 2 ifi,csak a belső védök haltak meg,mind. és ök csak szélsők:D érdekes lesz -
Zsombinho #49556 Ezt év elején nem hittem volna,még a BL hely is meg lehet. -
Itsuki: 2 éve a kieső csapat asszem 4 pontot szerzett...:D -
karajjj #49554 én 22-nél kevesebb játékossal ki se állok, általában az a cél, hogy ki tudjak állítani két egyforma képességű csapatot is -
Itsuki #49553 ja nézem ,azért picit komolytalan ez a kupa... -
Én nézem és este az Új-Zéland-Spanyolo-t nézitek?
Jó isten csak 18-án játszik Olaszország Egyiptom ellen! -
Itsuki #49551 azért az égő 1 csapatnál ha 33 fórduló után igy áll. 0 win 12 draw 21 lose 13-59 XD szegény Hessel Kassel. na jön otthon az Osnabrück. elsők most kaptak ki a DFB kupa elödöntöbe,ugyérzem fáradtabbak lesznek mint mi. van esélyünk. -
Itsuki #49550 általába van a keretembe 30 játékos,akkor szétesik a csapat. jön az eredmény de mindenki sír. ezért szoktam kis 18-22 játékossal számolni. most is van 14 bundesliga 3as játéksoom, kiegészülve 6 ifivel. ök nem sirnak.