104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    én pedig 11 davids-al végigverem a világot:)
  • karajjj
    akkor fosson ki merre lát :DDDDD
  • Fabio Capello
    Jópáéldát mutatok nektek, csúszott egy kis pálesz este, szal emelkedett hangulatban vagyok :D_ASS:FA:SD:AD
  • Huni92

Tavasszal innen folytatjuk :)
  • karajjj
    na meg "győzelemmel felérő vereséget szenvedtünk!"
  • Szega87
    Sziasztok! Az egyik játékosom 4 gólt lőtt egymaga az utolsó UEFA csoportkör meccsemen, gondoltam megosztom veletek :)

• zorrobomber
    Jah, és zárómondatnak:
    "Nem volt szerencsénk."
  • zorrobomber
    Ha irl magyar edző lennék, vszleg ezt nyilatkoztam volna meccs után:
    "Elégedett vagyok a játékunkkal, irányítottuk a pályán történteket. A Bayern egy egyéni villanásból gólt szerzett, majd hiába rohamoztuk a németek kapuját, Ribéry egy szép szabadrúgásgóllal megduplázta az előnyüket. Ettől a védelmünk mentálisan teljesen összeroppant, a gyors Pato egymás után verhette át a hátvédeinket."
  • zorrobomber
    Azt hittük hogy a bab is hús...
  • Diego85
    ja igen, bocsi, csak a szemem továbbfutott a linken az előbb.. Leszedtem, most állítgatom.. Remélem jó lesz, mert van pár leendő "wonderkidem" akik eddig sajna nem úgy fejlődnek ahogy kellene.. :(
  • Huni92
    Alább belinkeltem azt az edzést, amit használok, és igencsak hatásos. Ha esetleg mást szeretnél, akkor a Tug's Traininget ajánlom, mert erről olvastam a legtöbb pozitiv hozzászólást.

Kösz Mr. Büdös Áruló x))

Toltunk egy laza meccset a BVB ellen, sajnos 3-4 a vége. Még egy meccs decemberben, és lökök egy képet a tabelláról.
  • Diego85
    gondoltam hogy akkor minden posztra más edzés az ideális.. leszedtem múltkor vmi traning pack ot, van benne vagy 8-9 féle edzés (ez a Luca Training '09 v2), nemtudom ismeritek e, (agyon dicsérték külföldi fórumon)de ha valaki igen és használja, tudna segiteni hogy egyes posztokon melyik játékosokat kell berakni a különféle edzésekhez? A kapuson kivül, mert azt tudom :)
  • zorrobomber
    :)
  • zorrobomber
  • 5w0rdf15h
    Nos Mr. Felbujtó :))))

Xenon 2009 metallic
  • zorrobomber
    Welbeck-ről dobsz egy képet?
  • realgyula
    vicc: Rooney,Tevez,Berbatov---> 1-1- hónap...
    1 hét múlva jön az Inter elleni BL nyolcaddöntő...remek! ha meg nem sérül még valaki a támadók közül akkor Ronaldo és Welbeck lesz a 2 csatár...! :S
  • zorrobomber
    Brazíliaaa!
  • Huni92

Joga bonito:
  • zorrobomber
    bocsi, nem a stadiont akartam fikázni, csak technikailag nem biztos hogy háttérnek jó, kifolyik a szemem tőle, bár tény hogy szemészhez is el kellene mennem... :)

itt meg leizzadtam, 10 emberrel védekeztek, idegesítő egy taktika

• Itsuki
    engem nem. csak az a szar hogy rossz kép ez. mert a legszarabb részét fényképezték le,olyan tribünjük van hogy jó pár nb1es csapat megirigyelhetné... bár mi van ha kirugják a labdát és fennakad a fa tetején? az már 1 más kérdés...
  • zorrobomber
    jaja, vittük a fél disznót a bírónak, közben meg piáltunk
  • soma22
  • zorrobomber
  • Huni92
    :_SA:DA:_SD:A
  • zyndar
    Biztosra mentek
  • zorrobomber
    Ezek a fák nem zavarnak téged?
  • bexinho
    Nekem 7 posztra van állítva edzés:

Kapus, SZélsőV, KözépV, VédekezőKP, TámadóKP, SzélsőKP, Csatár
  • akvik
    köszönöm a választ a kérdésemre:)
    Ki az akit érdekelne egy fm08hoz készített klasszikus patch?tartalmaz kb olyan 150 csapatot átalakítva új játékosokkal korrekt értékekkel.ízelítő a játékosokból:Pelé,Kocsis,Puskás,Bozsik,Garrincha,Zico,
    Daraselia,Jasin,Brolin,Koeman,Basten,Gullit stb..természetesen minden játékos abban a klubban játszik ahol a legtöbbet vagy legjobban játszott(maradona-napoli,koeman-barca stb.)
  • Huni92
  • Itsuki

kiesési rangadó volt. 2 fórduló 6 pont. nagy lépés a bentmaradásért. és még a Koblenz ellen nem is játszottam. a zalaegerszegi Miljatovic nagyon jól beilleszkedett,és a diósgyőri Takács (aki 7.legjobb kpályásom) is belötte a kezdöbe magát az u-21es dortmundi Alexandrovval egyetembe. Imrik már nem buli 2es játékos,és a fehérorosz Blizanyuk is csalodás. Andorka,Jovánczai és jó pár lom-tól megválok. 1 védő kell.
  • Itsuki

Sporttörténelem Sandhausenben. 10 fórdulóban nyertünk.
  • Forza Italia
    nem gondoltam h ilyen jók leszünk
  • Itsuki
    elég érdekes ez a bundesliga 2...
  • Huni92
    Igy van, posztonként lebontva az optimális. Kapus, szélsővédők, középsővédők, védekező kp, támadó kp, szélső kp, és csatár beosztások vannak nekem
  • Utley
    Én nyertem nekem külön van a szélsőknek is :D
  • zyndar
    Természetesen, minden posztra külön edzés a legjobb. Nálam legalábbis 6 kategória van: GK, DC, FB, DM, AM, ST.
  • Diego85
    valakinek van egy nagyon jó edzése? illetve valaki elmagyarázná, hogy most a védőknek, kp oknak, csatároknak mindenkinek külön edzés a legjobb?
  • Itsuki
    elakarok kezdeni 1 uj játékot (tcm2003XD) de midnig feljövök ide és megjön a kedvem a vereséghez. gratulálok nektek:)
  • Forza Italia
    Újra kezdtem az Atleticoval
    Igazolások