104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
én pedig 11 davids-al végigverem a világot:) -
karajjj #49671 akkor fosson ki merre lát :DDDDD -
Jópáéldát mutatok nektek, csúszott egy kis pálesz este, szal emelkedett hangulatban vagyok :D_ASS:FA:SD:AD -

Tavasszal innen folytatjuk :) -
karajjj #49668 na meg "győzelemmel felérő vereséget szenvedtünk!" -
Sziasztok! Az egyik játékosom 4 gólt lőtt egymaga az utolsó UEFA csoportkör meccsemen, gondoltam megosztom veletek :)
-
Jah, és zárómondatnak:
"Nem volt szerencsénk." -
Ha irl magyar edző lennék, vszleg ezt nyilatkoztam volna meccs után:
"Elégedett vagyok a játékunkkal, irányítottuk a pályán történteket. A Bayern egy egyéni villanásból gólt szerzett, majd hiába rohamoztuk a németek kapuját, Ribéry egy szép szabadrúgásgóllal megduplázta az előnyüket. Ettől a védelmünk mentálisan teljesen összeroppant, a gyors Pato egymás után verhette át a hátvédeinket." -
Azt hittük hogy a bab is hús...
-
Diego85 #49663 ja igen, bocsi, csak a szemem továbbfutott a linken az előbb.. Leszedtem, most állítgatom.. Remélem jó lesz, mert van pár leendő "wonderkidem" akik eddig sajna nem úgy fejlődnek ahogy kellene.. :( -
Alább belinkeltem azt az edzést, amit használok, és igencsak hatásos. Ha esetleg mást szeretnél, akkor a Tug's Traininget ajánlom, mert erről olvastam a legtöbb pozitiv hozzászólást.
Kösz Mr. Büdös Áruló x))
Toltunk egy laza meccset a BVB ellen, sajnos 3-4 a vége. Még egy meccs decemberben, és lökök egy képet a tabelláról. -
Diego85 #49661 gondoltam hogy akkor minden posztra más edzés az ideális.. leszedtem múltkor vmi traning pack ot, van benne vagy 8-9 féle edzés (ez a Luca Training '09 v2), nemtudom ismeritek e, (agyon dicsérték külföldi fórumon)de ha valaki igen és használja, tudna segiteni hogy egyes posztokon melyik játékosokat kell berakni a különféle edzésekhez? A kapuson kivül, mert azt tudom :) -
:)
-
-
Nos Mr. Felbujtó :))))
Xenon 2009 metallic -
Welbeck-ről dobsz egy képet? -
realgyula #49656 vicc: Rooney,Tevez,Berbatov---> 1-1- hónap...
1 hét múlva jön az Inter elleni BL nyolcaddöntő...remek! ha meg nem sérül még valaki a támadók közül akkor Ronaldo és Welbeck lesz a 2 csatár...! :S -
Brazíliaaa!
-
Joga bonito:
-
bocsi, nem a stadiont akartam fikázni, csak technikailag nem biztos hogy háttérnek jó, kifolyik a szemem tőle, bár tény hogy szemészhez is el kellene mennem... :)
itt meg leizzadtam, 10 emberrel védekeztek, idegesítő egy taktika
-
Itsuki #49652 engem nem. csak az a szar hogy rossz kép ez. mert a legszarabb részét fényképezték le,olyan tribünjük van hogy jó pár nb1es csapat megirigyelhetné... bár mi van ha kirugják a labdát és fennakad a fa tetején? az már 1 más kérdés... -
jaja, vittük a fél disznót a bírónak, közben meg piáltunk
-
-
-
:_SA:DA:_SD:A -
Biztosra mentek 
-
Ezek a fák nem zavarnak téged?
-
Nekem 7 posztra van állítva edzés:
Kapus, SZélsőV, KözépV, VédekezőKP, TámadóKP, SzélsőKP, Csatár -
köszönöm a választ a kérdésemre:)
Ki az akit érdekelne egy fm08hoz készített klasszikus patch?tartalmaz kb olyan 150 csapatot átalakítva új játékosokkal korrekt értékekkel.ízelítő a játékosokból:Pelé,Kocsis,Puskás,Bozsik,Garrincha,Zico,
Daraselia,Jasin,Brolin,Koeman,Basten,Gullit stb..természetesen minden játékos abban a klubban játszik ahol a legtöbbet vagy legjobban játszott(maradona-napoli,koeman-barca stb.) -
-
Itsuki #49642
kiesési rangadó volt. 2 fórduló 6 pont. nagy lépés a bentmaradásért. és még a Koblenz ellen nem is játszottam. a zalaegerszegi Miljatovic nagyon jól beilleszkedett,és a diósgyőri Takács (aki 7.legjobb kpályásom) is belötte a kezdöbe magát az u-21es dortmundi Alexandrovval egyetembe. Imrik már nem buli 2es játékos,és a fehérorosz Blizanyuk is csalodás. Andorka,Jovánczai és jó pár lom-tól megválok. 1 védő kell. -
Itsuki #49641
Sporttörténelem Sandhausenben. 10 fórdulóban nyertünk. -
nem gondoltam h ilyen jók leszünk
-
Itsuki #49639 elég érdekes ez a bundesliga 2... -
Igy van, posztonként lebontva az optimális. Kapus, szélsővédők, középsővédők, védekező kp, támadó kp, szélső kp, és csatár beosztások vannak nekem -
Utley #49637 Én nyertem nekem külön van a szélsőknek is :D -
Természetesen, minden posztra külön edzés a legjobb. Nálam legalábbis 6 kategória van: GK, DC, FB, DM, AM, ST. -
Diego85 #49635 valakinek van egy nagyon jó edzése? illetve valaki elmagyarázná, hogy most a védőknek, kp oknak, csatároknak mindenkinek külön edzés a legjobb? -
Itsuki #49634 elakarok kezdeni 1 uj játékot (tcm2003XD) de midnig feljövök ide és megjön a kedvem a vereséghez. gratulálok nektek:) -
Újra kezdtem az Atleticoval
Igazolások

:)