104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    nem rossz :OO
  • Huni92
    Update: 16/11 a válogatottban :D
  • Huni92
    [URL=http://imagerz.com/QEROWUtvAwIHAFgZQwVR]Nesze ^^[/URL]
  • Mike94
    arról az Armando gyerekről jöhetne kép :)

[mindig képekkel foglak lehúzni :D ]
  • Huni92
    10 a maximum, de más kötöttség nincs.

Cserélni márpedig tudni kell 8)
  • myl0
    najó majd otthonról feltöltöm

Capello légyszi töröld a probáimat
    és bocsi mindenkitől akit megzavartam a probáimmal :(

modjuk nem értem ide miért nem tom feltölteni, ha offba igen, talán egyszerre nem lehet többet 1 hszbe v mi?
  • karajjj
    [img]ide a link [/_img]
    így kell, csak kiveszed az aláhúzás jelet a per-jel elől, de inkább az offtopikban próbálkozz
  • myl0
    Nem elég csak a kép feltöltő oldalon lévő linket bemásolni a hsz-be? Kell vmi extra dolgot tenni még vele?
    aki tud segitsen pls.
  • karajjj
    elment gombázni :D
  • Huni92
    A link lemaradt ^^
  • myl0
    Hi and grat all!
    Befejeződött az 1. szezonom az FC United Of Manchester Kispadján
    Képek:
    Igazolások:

Tabella:

Rájátszások:

Lehet h lesz beszámoló, de rá kéne szánnom magam :D
    Jövőre reszkess BS Premier :P
  • zyndar
    Akkoris :) Különben attól a közös játékjogtól falra mászok.
  • Fyrex
    közös játékjog
  • zyndar
    Na gyertek kecik!
  • zyndar
    Jaaaj de jól állsz Huni. Ez a kék is olyan... szép.
  • Csesza
    szval még kevesebb :D
  • Csesza
    az megkeveseb :D
  • Huni92
    A táv kétharmadánál igy állunk
  • Rudee
    Gyors helyzetjelentés.

Greve Fodbold, Dánia

Legyőzve a Microsoftot, csak sikerült befejeznem az első fél idényt. Célom hasonló volt a szurkolókéval, és sikerült is bentmaradni (11. hely).
    A 13 meccs alatt (3-5-5) finoman szólva sem sikerült olyan játékost találnom a keretben, akire azt mondhatnám, hogy nélkülözhetetlen. Talán a korábban már mutatott 2 középpályás, Bagge és Thomsen (bár vele a fanok nem túl elégedettek) Nyáron biztos lesz 1-2 új igazolás, de a 12953€-s fizetési keret nem könnyíti meg a dolgomat. Főleg úgy, hogy egyik csatár 1500at keres havonta, amit nem tudtam lejjebb "alkudni". Egy másik játékos szerencsére elfogadta az új szerződést (1400 -> 700€/hó).
    Van kapcsolat 2 élvonalbeli csapattal, így a kölcsönjátékosok érkezése a legvalószinűbb. Már ha valaki lealacsonyodik a 3. vonalhoz.
  • zyndar
    Vagy euró, tökmindegy
  • zyndar
    Paloschiért 2.1m font nagyon kevés volt.
  • Diego85
    2 érdekes meccs..
    ez az eredmény jó lenne egyszer már IRL is:

ez pedig csak azért érdekes, mert ezen a mecccsen játszattam életükben először a Hurst-Crane-Barton triót, és csak ők voltak újoncok a csapatban:
  • Fyrex
  • zyndar
    öööö cserélj hátteret...
  • Ramox
    Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan játékosokat akik nektek nagyon beváltak hasonló szinten, elérhető áron egy Championshipbe frissen feljutó Leedsbe? Leginkább egy megbízható csatárra lenne szükségem de minden más posztra is szívesen veszem a tippeket. Még nem tudom pénzem hogy lesz, de úgysejtem a feljutás biztos, ezért is kérek már most tanácsokat. még 15 forduló de már 13 ponttal megyek a Leicester előtt.
    Előre is köszönöm.
  • Itsuki
    gratu mindenkinek... + kitartás!

hát ez a fa még semmi,vannak olyan hátterek amikor cserélni akarok nem látom a neveket,mert fehér ugye,és felhős az ég,minden fehér:D de már megszoktam...
  • Diego85
    na ezt jó tudni.. :D Ha új játékot kezdek megveszem! :)
  • Gunnersboy
    ugy kapcsolódik hogy Andrejev a játékban is elég brutál értékekkel renelkezik a későbbiekben :D
  • zsolt515
    Nah én már 2 órája játszok!
    Most meguntam mert már csak magyar kupa van meg ilyenek de mondjuk 2. vagyok az NB1-ben 29 ponntal ennyi van az Újpestnek is csak ők 30 gólt lőttek mi meg 19-et. Most a fiúk megint szerencsétlenkednek és gondoltam mindig a csúcson kell abbahagyni.
  • Carpet
    A lényeg a néven van.

Nyikita Andrejev! Gondolom nem kell bemutatni.
  • realgyula
    az fmh, nem fm!
  • zorrobomber
    Ez hogy kapcsolódik az FMhez?
    Egyébként pepsifoci eléggé kinőtte magát.
  • zorrobomber
    Áá, valahogy ezt le kellene dolgoznom...
  • Carpet
    Hy!

Úgy látszik a Vidi vezetők is FM-eznek!

http://pepsifoci.hu/node/36316

A dőlt betűs részben van a lényeg.
  • realgyula
    - Chelsea (PL)
    jó az X, arra is játszottam...kis szerencse is kellett, de az 1 pont zsebben
    - Wigan (FA-kupa, újrajátszott meccs)
    sima, Welbeck villant...
    - Arsenal (PL)
    ez durva...nem számítottam erre...!
    - Tottenham (FA-kupa)
    elcsesztem! a következő szezontól az FA-kupában is a legerősebb csapatot fogom pályára küldeni...hiába cseréltem kettőt a félidőben (Ronaldo,Nani) csak helyzetekig jutottunk... :S a Ligakupa után az FA-kupából is kiestünk! előbbi annyira nem érdekel, utóbbi viszont nagyon is...
    - Portsmouth (PL)
    ismét 100%-os helyzetkihasználás az ellenfél részéről! :D
    - West Ham (PL)
    itt pont nem volt csatárunk, így a Ronaldo,Welbeck párossal áltam ki, és Welbecket váltotta Febian Brandy és rá is tette az "i"-re a pontot! szóval nem Machedának adtam lehetőséget, hanem Brandynak!
    - Inter (BL, nyolcaddöntő, első mérkőzés)
    Berbatov felépült, így ő volt Ronaldo párja elöl, de most a csereként pályára lépő Wellbeck döntött! :) necces lesz a visszavágó, még nem tudom, hogy milyen felfogásban küldöm pályára a játékosokat...

WELBECK
    évről-évre fejlődik, most már többször villan, de a játéklehetőség leginkább abból adódik, hogy ritka az amikor mind a 3 csatárom egészséges! beugrónak jó, bár sok helyzetet kihagy, de van mikor ő dönt...! elégedett vagyok vele!
  • Zsombinho

Bojan igazolásán nagyon meglepődtem,ugyanis a Bayern is le akarta őt igazolni.A Barca elengedett pár jó játékost akiket el tudtam hozni ingyen.Szerintem ezek jelentős átigazolások.Remélem jól fog sikerólni a 2. szezon.
  • realgyula
    igen, majd délelőtt...meg nyomtam pár meccset, született1-2 érdekesség!
  • Huni92
    Januári barátságos meccsek megnyitásaként az első találkozón a C csapat lépett pályára. Lecseréltem mindnekit a kezdőből. Legalábbis ezt hittem. kezdőrúgásnál láttam, hogy Cabaye a pályán van. Mindegy. 57. másodperc, Cabaye becsúszás, piros lap. Keleti kérdés meg is volt oldva ^^
  • norbinhOOO
    Helló!!
    Hát kezdj játszani, én is most kezdek. Úgy néz ki Corinthians-al kezdek, csak azon gondolkodom még, hogy milyen bajnokságokat töltsek be mellé. Corinthians ugyebár brazil 2.osztály még,de a frissítésnek köszönhetően Ronaldo már itt van,viszont pénz nuku, de majd csak kitalálok valamit
  • Huni92
    Valaki marad bagolynak? Tököltem egy félórát a skinnel, átállitottam pár dolgot benne, de most már játszanék..:D