104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
man.city szinte mindenkinél ezt csinálja, most nálam eddig kb 8 embert vettek olyan 90 misiért pedig még csak július van :o -
Zsombinho #49794 Bojant 2.szezon előtt szerződtettem ingyen,akárcsak Aquinot.És Kreeal pont akkor volt nálam.:D -
megvan bocsájtva, szépségdíjas találat :D -
hát, bocs fiúk, de ezt a gólt hajnal 5kor is muszáj volt feltolnom :D
-
-
megnéztem, 86 misiért igazoltak, pl 20ért jagielkát, 26ért santa cruzt...
ennyit értek:D
én is lépek pihenni, holnap a kupákat le kell tudni. -
Szép volt :)
És sok sikert holnapra
-
-
ja, de ez sajna csak LK volt ...
Ezzel lépek is, holnap életem első melós napja. Eladó leszek cd/dvd boltban ;) -
Mi pedig toltunk egy gyenge meccset a Stuttgart ellen :o -
mi most megyünk a sokszázmillióért összevásároló man. cityhez, akik mi meglepő, listavezetők.csak csatárokra elbasztak vagy 60 misit...ráadásul teljesen nevetlenekre -
kiroá:) -
hoppá
Porstmouth:Liverpool 2:0
G: Gekas, Gignac -
lecsekkolom őket, köszi.
Joe Mattock-ot elhoztam év elején, DL, és angol is, de neki még idő kell. -
tököm kivan az afrikakupákkal, kb 2 hónapja nem számíthatok enyeamára:S -
balra mathieu tuluzbol, istencsászár. ezenkívül szvsz bassong is kibaszottul megbízható, nomeg mongongu.ők elérhetőek egész jó áron, és nagy jövőt jósolok nekik -
-
Itt van egyébként a kissrác, elég pro :)
Sevilla, Sheriff Tiraspol és Heerenveen van egyébiránt az EL csoportunkban. 2. hely elvárás. -
fasza, 3:0ás zakó. 4 kapuralövésből 3at belőttek, mi egyet sem.
Az egész védelmem egy átjáróház, a bal oldalon mintha ember sem lenne, a 34 éves izlandi srác nagyon alibizik... -
azok nem mi vagyunk:D
épp az előbb néztem, hogy szinte csak a védelemből maradt meg több ember, és a kp-n 2-en, akik teljesitenek is nem csak felveszik a nagy zsét. -
Na, somáék jönnek, idegenben :) -
A bajnokságban jól kezdtünk, 5.-ek vagyunk 4 forduló után, igaz, nagy ellenfelünk nem volt még. -
Jelen \o/
Épp most vertük a heerenveent idegenben 5-0-ra au Uefa Kupában. Marquinhos, Uranga és Armando kb 1 hónap múlva már játszani tud.
Igazolásokaról annyit, hogy jött Bendtner ingyen, Di Maria 5,5 millióért -Huntért kértek 19 milliót. köszi.-, és egy 16 éves titán, 900k euró kompenzációs dijért. -
addig én is tutira, akkor hajrá, pl-re fel:)
mostanság igencsak belendült a szekér, most szereztem meg dos santost 10 misiért, tkp minden poszton és csatárként is tudja tolni. -
fél1ig vagyok szerintem, hnap meló -
lesz valaki bagolyba? -
bekaphatják a 20M fontos igazolásaikat :D
-
Kreaal #49768 2. szezon előtt vette meg (asszem), ezt már ő jobban tudja :) -
Leeds-be nem akar jönni :( Pedig feljutottunk -
Itsuki #49766 bojannak első évbe jár le a szerződése? ha ezt tudtam volna hoztam volna a sandhausenbe... -
Kreaal #49765 Leigazolta?
Amúgy pont ott voltam nála amikor leszerződtette, asszem nem hosszabbított a Barcával. Bayern, Blackburn illetve ő ajánlott neki szerződést, és utóbbit fogadta el. -
oszt bojan hogy van nalad? -
Itsuki #49763
magabiztos gyözelem. 13 fórduló alatt 3 gyözelem nem rossz:) 2 forduló mulva Augsburg jön. a 4 kiesési rangadó! 3ból 3! -
Itsuki #49762 nézd meg h a magyaritás a helyére került-e. jobb nekem nem jut eszembe,de ha hibaüzit a googleba beirod akkor hátha összejön vmi. -
janek91 #49761 A pontos szöveg: not well formed (invalid token) at line 1 of speed. xml -
janek91 #49760 hali!
Tudna nekem segíteni valaki egy kicsit?
Működik a gamma minden fasza egészen addig míg meccsre nem kerül a sor. Ilyenkor kiír valami hibaüzenetet, hogy a speed.xml fájl nem található. A vicc az, hogy eddig minden hiba nélkül ment a game kb. egy hete viszont nem tok meccset nyomni. Mindent megpróbáltam, dokumentumok, mentések teljes törlése de nem segít semmi. Újrarakni nem tom viszont, mert nincs meg DVD-n, hanem pendriv-ról volt meg. Valami ötlet?
előre is köszi
-
Imádom az Arsenalt <3
Fortuna - Arsenal 0-2, teljesen kiegyenlitett meccsen
Arsenal - Fortuna 3-0, és ez is x-es volt.
BL-nek annyi. -
Zsombinho #49758 Madridistaként nagyon örülök,hogy sikerült megvernünk a Barcát.
-
rendberaktam a védelmet, és azóta igencsak jönnek a skalpok, eredmények:
Forza italia:
nincs ilyen. vannak jók, de ha figyeled a fórumot látod őket, viszont nem adnak senkit ingyen. javaslom a játékbeni scoutok segítségét igénybe venni, és hidd el rengeteg csiszolatlan gyémántot találnak majd neked -
srácok mondjatok léci pár olyan fiatal játékost akikből sztár lehet??