104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zsombinho #49915 Köszi:D
-
ÖÖÖ elmegy 

-
Zsombinho #49913 Most jön a VB Elefántcsontparttal vok,most csak a tisztes helytállás a cél. -
Estét Urak! Keci kemények vagytok mind! :) -
Zsombinho #49911 Áhh ezt nem hiszem el,tripláztam a Betisszel!!!!!!!!!!!
-
newcastle-wigan, fa kupa elődöntő 4-1, seleznyov 10 perc alatt tolt egy mesterhásrmast. -
Zsombinho #49909 Nem tudunk veszíteni
-
Zsombinho #49908 Én nem használok. -
Itsuki #49907 nyem. -
Itsuki #49906 gratula:)
vezetőság váltás kihat a csapatra? 10 meccse pontot nem szereztünk:D -
halihó managerek
ti használtok GENIESCOUT-ot????? -
Zsombinho #49904 Meg lett!!!!!!!!!!!!!!:D
-
Itsuki #49903 gratulálok
már várom mikor jelentkezik be értem 1 csapat:) csak ne a fradi...:D -
Zsombinho #49902 Ezzel meg van az uefa döntő is.Ezt nem gondoltam volna év elején:bajnoki cím még meg lehet,spanyol kupa döntőt játszok a Valenica ellen,uefa döntő a Benfica ellen.
-
Zsombinho #49901 Ezzel meg lehet a bajnokság,3 pont az előnyöm!
-
Itsuki #49900 Hihetetlen. 17 perc alatt 2-0 ra vezetünk otthon a Cotbus ellen. és leadjuk 2-2re. talán ez volt az utolsó lehetöségünk. most marad majd az imádkozás hogy az Augsburg és a Koblenz is gyenge marad,és talán 1-2 csoda gyözelmünk lesz. -
Kellemes estét mindenkinek!
Ezek a széles képek tényleg lassitják a fórumot, irfanview meg egyszerű progi. Ctrl+v, majd ctrl+r, és meg kell adni nékije, hogy 750x563 :)
Január közepe fele járunk, assziszt utazik a barimeccsekre, én addig lazitok. -
Itsuki #49898 nem sok helyet foglal. könnyen kezelhetö... de te tudod,csak akkor nagyon figyelj már arra a méretezésre,mert belassitja is a fórumot. amugy grat:) -
Zsombinho #49897 Photoshopot szoktam,de most a mamámnál vok(hoztam a mentést is:D) és nem ismerem a programot. -
Itsuki #49896 használd infraviewet. egyszerü ingyenes és nagyon jó. -
Zsombinho #49895 Bejutottam az uefa elődöntőbe,és a spanyol kupa döntőjébe is! -
Zsombinho #49894 Méretezésért sorry nem otthon vok,így nem tudtam rendesen átméretezni a programmal. -
Zsombinho #49893 Tavaly összesen szereztünk 68 pontot.Azért most már reménykedem a bajnoki címben.
-
Itsuki #49892 20 fordulóba ki is estünk. minden uj igazolásomat lerugták,piros lapok,1 helyzetböl ki is lehet kapni a 92 percbe,sajnos reménytelen:) -
Zsombinho #49891 Nagyszerű,2-0-ás előnyömet 2 perc alatt eladtam a Racing ellen,így már csak 1 pont az előnyöm a Real előtt.Ráadásul a duplázó Paloschi lesérült 3 hétre és a két középső védőm is el van tiltva.Most jön az UEFA kupa negyeddöntő visszavágó a Newcastle ellen,1. meccsen otthon 3-0-ra nyertem. -
Rudee #49890 Már-már mesébe illik ez a kezdés:
A kupában egy kis csapat ellen kezdtünk, idegenbeli 1-0 a vége. Utánna az egy osztállyal feljebb szereplő Hvidovre ellen 11esekkel sikerült továbbjutni otthon. Majd most a 3. körben jön az élvonalbeli OB, na ott esély nem lesz. Viszont bevétel az lehet legalább. -
Itsuki #49889 én már inkább ebbe nem szolok bele:)
vége az átigazolási hercehurcának.Torghelle,Halil,Rojas (chilei középpályás meggyőzően játszik) és az utolsó perckbe a brazil Intertöl Dario Silva. na meg 1 szerb gyerek 2 ezer euróért,Ristic vmi szuper csapatból. Meg Gouhari cserepadra:D Selmani-t ujra elhoztam kölcsönbe 3szorra. kell is ide. első meccsünkön. nehéz lesz bentmaradni... -
pinnacle #49888 tudod mit jelent az, hogy maximális?:D -
pontosan. ez egy közösség, aminek megvannak a maga apró szabályai, amiket ILLIK betartani. -
Igen. Maximális, tehát ettől nagyobbat nem lehet. Ahelyett, hogy okoskodnál, elolvashatnád az egyértelműen leírt dolgokat. Normálisan szóltak, nem kell arcoskodni. Csendben kell maradni és legközelebb figyelni. ennyi. -
igen de a 750et illik betartani mert széthúzza az oldalt -
Legközelebb légyszi kétszer ekkora betűkkel írd ki, hogy biztos észrevegyem :)
Levettem a méretet 70%-ra, gondoltam jó lesz...én kérek elnézést... -
De vettük szerintem a lapot, nem kell 28-as betűmérettel írni... -
??????????? AZ VAN ODAÍRVA,HOGY MAXIMÁLIS KÉPMÉRET, NEMHOGY KÖTELEZŐ KÉPMÉRET!!!....... -
#49880, #49878 -> 750x563 -
ilyet láttatok már... :D -
Féltávnál.
17. fordulóban a Bayernnel meccseltünk, akik 12 emberrel sikeresen legyűrtek, 1-0. Tobias Kinhöfer spori elvtárs meg elmehet melegebb éghajlatra ;[[ -
Legjobb csapatukkal játszottak :) -
Utley #49877 Feljutottam a srácokkal.Rigano visszavonult,igaz idén nagyon ratyi volt...Vezetőség keménykedik,mert kerek 70,000 eurót toltak igazolásra a Serie B-be.Asszem kemény szezon elé nézünk...Tavaly igazolt srácoknak,asszem most lesz lehetőségük a játékra :D -
Üdv!
Nekem van 700ezer€-om igazolásokrra de nem találtam semmi jó játékost vagy ha találtam is nem volt hhajlandó odajönni hozzám ezért szereztem pár felfedezőt és elküldtem őket nagyobbb kontinensekre is edig csak 2 olyan fiatalt hozott akik naon jónak tűnnek.