104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsombinho
    Köszi:D
  • zyndar
    ÖÖÖ elmegy
  • Zsombinho
    Most jön a VB Elefántcsontparttal vok,most csak a tisztes helytállás a cél.
  • zyndar
    Estét Urak! Keci kemények vagytok mind! :)
  • Zsombinho
    Áhh ezt nem hiszem el,tripláztam a Betisszel!!!!!!!!!!!
  • soma22
    newcastle-wigan, fa kupa elődöntő 4-1, seleznyov 10 perc alatt tolt egy mesterhásrmast.
  • Zsombinho
    Nem tudunk veszíteni
  • Zsombinho
    Én nem használok.
  • Itsuki
    nyem.
  • Itsuki
    gratula:)

vezetőság váltás kihat a csapatra? 10 meccse pontot nem szereztünk:D
  • trnokikoma
    halihó managerek
    ti használtok GENIESCOUT-ot?????
  • Zsombinho
    Meg lett!!!!!!!!!!!!!!:D
  • Itsuki
    gratulálok

már várom mikor jelentkezik be értem 1 csapat:) csak ne a fradi...:D
  • Zsombinho
    Ezzel meg van az uefa döntő is.Ezt nem gondoltam volna év elején:bajnoki cím még meg lehet,spanyol kupa döntőt játszok a Valenica ellen,uefa döntő a Benfica ellen.
  • Zsombinho
    Ezzel meg lehet a bajnokság,3 pont az előnyöm!
  • Itsuki
    Hihetetlen. 17 perc alatt 2-0 ra vezetünk otthon a Cotbus ellen. és leadjuk 2-2re. talán ez volt az utolsó lehetöségünk. most marad majd az imádkozás hogy az Augsburg és a Koblenz is gyenge marad,és talán 1-2 csoda gyözelmünk lesz.
  • Huni92
    Kellemes estét mindenkinek!

Ezek a széles képek tényleg lassitják a fórumot, irfanview meg egyszerű progi. Ctrl+v, majd ctrl+r, és meg kell adni nékije, hogy 750x563 :)

Január közepe fele járunk, assziszt utazik a barimeccsekre, én addig lazitok.
  • Itsuki
    nem sok helyet foglal. könnyen kezelhetö... de te tudod,csak akkor nagyon figyelj már arra a méretezésre,mert belassitja is a fórumot. amugy grat:)
  • Zsombinho
    Photoshopot szoktam,de most a mamámnál vok(hoztam a mentést is:D) és nem ismerem a programot.
  • Itsuki
    használd infraviewet. egyszerü ingyenes és nagyon jó.
  • Zsombinho
    Bejutottam az uefa elődöntőbe,és a spanyol kupa döntőjébe is!
  • Zsombinho
    Méretezésért sorry nem otthon vok,így nem tudtam rendesen átméretezni a programmal.
  • Zsombinho
    Tavaly összesen szereztünk 68 pontot.Azért most már reménykedem a bajnoki címben.
  • Itsuki
    20 fordulóba ki is estünk. minden uj igazolásomat lerugták,piros lapok,1 helyzetböl ki is lehet kapni a 92 percbe,sajnos reménytelen:)
  • Zsombinho
    Nagyszerű,2-0-ás előnyömet 2 perc alatt eladtam a Racing ellen,így már csak 1 pont az előnyöm a Real előtt.Ráadásul a duplázó Paloschi lesérült 3 hétre és a két középső védőm is el van tiltva.Most jön az UEFA kupa negyeddöntő visszavágó a Newcastle ellen,1. meccsen otthon 3-0-ra nyertem.
  • Rudee
    Már-már mesébe illik ez a kezdés:

A kupában egy kis csapat ellen kezdtünk, idegenbeli 1-0 a vége. Utánna az egy osztállyal feljebb szereplő Hvidovre ellen 11esekkel sikerült továbbjutni otthon. Majd most a 3. körben jön az élvonalbeli OB, na ott esély nem lesz. Viszont bevétel az lehet legalább.
  • Itsuki
    én már inkább ebbe nem szolok bele:)

vége az átigazolási hercehurcának.Torghelle,Halil,Rojas (chilei középpályás meggyőzően játszik) és az utolsó perckbe a brazil Intertöl Dario Silva. na meg 1 szerb gyerek 2 ezer euróért,Ristic vmi szuper csapatból. Meg Gouhari cserepadra:D Selmani-t ujra elhoztam kölcsönbe 3szorra. kell is ide. első meccsünkön. nehéz lesz bentmaradni...
  • pinnacle
    tudod mit jelent az, hogy maximális?:D
  • soma22
    pontosan. ez egy közösség, aminek megvannak a maga apró szabályai, amiket ILLIK betartani.
  • maffi
    Igen. Maximális, tehát ettől nagyobbat nem lehet. Ahelyett, hogy okoskodnál, elolvashatnád az egyértelműen leírt dolgokat. Normálisan szóltak, nem kell arcoskodni. Csendben kell maradni és legközelebb figyelni. ennyi.
  • Gunnersboy
    igen de a 750et illik betartani mert széthúzza az oldalt
  • Terminátor14
    Legközelebb légyszi kétszer ekkora betűkkel írd ki, hogy biztos észrevegyem :)

Levettem a méretet 70%-ra, gondoltam jó lesz...én kérek elnézést...
  • galmat
    De vettük szerintem a lapot, nem kell 28-as betűmérettel írni...
  • galmat
    ??????????? AZ VAN ODAÍRVA,HOGY MAXIMÁLIS KÉPMÉRET, NEMHOGY KÖTELEZŐ KÉPMÉRET!!!.......
  • zorrobomber
    #49880, #49878 -> 750x563
  • galmat

ilyet láttatok már... :D
  • Huni92
    Féltávnál.
    17. fordulóban a Bayernnel meccseltünk, akik 12 emberrel sikeresen legyűrtek, 1-0. Tobias Kinhöfer spori elvtárs meg elmehet melegebb éghajlatra ;[[
  • Terminátor14

Legjobb csapatukkal játszottak :)
  • Utley
    Feljutottam a srácokkal.Rigano visszavonult,igaz idén nagyon ratyi volt...Vezetőség keménykedik,mert kerek 70,000 eurót toltak igazolásra a Serie B-be.Asszem kemény szezon elé nézünk...Tavaly igazolt srácoknak,asszem most lesz lehetőségük a játékra :D
  • zsolt515
    Üdv!
    Nekem van 700ezer€-om igazolásokrra de nem találtam semmi jó játékost vagy ha találtam is nem volt hhajlandó odajönni hozzám ezért szereztem pár felfedezőt és elküldtem őket nagyobbb kontinensekre is edig csak 2 olyan fiatalt hozott akik naon jónak tűnnek.