104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hihetetlen, behuztuk mindkét kupát. -
Az tényleg szép, grat! :)
Velünk nem tudom mi van, de haldoklik a csapat, a hajdani 10 pontos előny 1 pontosra olvadt és még van 2 meccs :( -
az a szép, hogy a ligakupát megnyertük cselzi ellen, az fa kupa döntője meg most jön arsenal ellen -
Zsombinho #49952 Grat Newcastlel nem semmi.Igen azért tartogatom:D -
Pár év múlva 35-40 milkát érne a srác, szóval azért van anyag a kölyökben :) -
-
Zsombinho #49949 Lehet kezdek egy újat ugyanis ez nem reális.:D Ja és szokásom szerint csít nélkül.Azért örülök.Közben Paloschi értéke 10 mill erre jött a Milantól 10 milles ajánlat mondom 25 az ára:DErre annyit is adtak volna,de én visszautasítottam:D
-
Ezzel én is tisztában vagyok, de náluk se rossz a helyzet, pl a odajk-siófok évente 2-3 játékosom veszi meg 2-3 milliós áron (mármit egyet ennyiért..).
Vagy pl a Loki is eljut a csoportkörig a bl-ben.
-
Hát igen te már régóta a fasz rossz oldalán állsz
-
karajjj #49946 mert attól a többi magyar csapat színvonala nem nagyon emelkedik, ha adsz játékost és nem a pénz érdekel, akkor magyar csapatnak adjad és ezzel fejlődik a liga -
Akkor csak nálunk nem jó :D 2018-as évet írunk, 2 éve megvolt a bl--győzelem, minden szezonban ottvagyok a legjonn 4-8 között, mégse jönnek hozzám igazi sztárok. -
Igen azóta én és ezt csinálom :)
Amúgy nekem is ez a problémám a játékkal, hiába nyertem meg a bl-t, az igazi sztárok még mindig leszarnak. De azért van fejlődés, pl annó a fizetéseket se lehetett normálisan emelni, én meg akár 70000 euró/hétnyit is tudnék adni, illetve legalább a középcsapatokból már el-eljönnek hozzám a játékosok. És van angol válogatottam, kettő is :)
Viszont ha azt nézem, nálam is sztárok játszanak, a keretem 20. tagja (a cseréj cseréje :DDD) és elférne szinte akármelyik nagycsapatban :)
Zsombinho: én mikor nagycsapatokkal toltam (Inter és Pool), akkor Aquinot mindig leigazoltam de 1-2 év múlva el is adtam, hiába csodagyerek, nálam soha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket sem csatár sem kp poszton. -
Zsombinho #49943 Ajánlottam neki szerződést,csak nem azt fogadta el.Ugyanis még nem volt az éves célkitűzések meghatározása így nem tudtam neki annyit adni,amennyit kért. -
karajjj #49942 jajaja, ottvannak a képeid :D -
Zsombinho #49941 Há-há-há.Kaká eljönne,ha lenne pénzemxD -
meg kell cáfoljam, mert az ideiben ez működik -
Zsombinho #49939 Na,eligazolt Bojan.Remélem a Paloschi-Aquino duó jól fogja tolni.Mondjuk ha kapok sok pénzt átigazolásokra(+Bojanért kapott pénz)veszek pár középpályást:D -
karajjj #49938 ilyenkor még ajánlhatsz neki szerződést, ha elfogadja, akkor marad nálad -
Én ilyen esetekben szoktam a játékosnál az "összes ajánlat elutasítása" + "nem kölcsönözhető" + "kulcsjátékos" funkciókat beállítani. Így semmi esetben sem tudnak ajánlatot tenni, mert csak az a hír jön, h Reál ajánlatot tett, de a Fradi visszautasította :)
De ha nincs elutasítás beállítva, akkor sztem tesznek ajánlatot (amit persze nem fogadsz el), s az elnök rábólint. Sajna az FM-ben a mai napig nem csinálták meg, h pl egy magyar bajnokság 15 év múlva bl színvonalú csapatokkal tömve, világhírű játékosokat csalogasson. :( -
loál :D
sajnos már foglalt, szóval más pénisz után kell nézned hunikám ^^ -
Hát igen, ez mocskosul idegesítő tud lenni :(
Én annó a Fradis mentésemmel vettem egy játékost 11 millió euróért (jahh, pénz volt...:D), és egy év múlva a Reál tett érte egy szintén 11 milkás ajánlatot, erre az ökör elnököm eladta, mer ez jó ajánlat :( -
Annak nincs rossz oldala 
Rosenberg - Fortuna Düsseldorf 2-1. Pedig jobbak voltunk -_- -
Zsombinho #49933 Bmeg az elnököm elfogadta a Real ajánlatát Bojanért.
-
és gondolom a fasz rossz oldalán állsz:D -
Megszokás hatalma ^_^ Egyébként hiába árulkodtok, Kápelló bácsival teljes a harmónia SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hálószobában
Épp oralitásba torkollik a Werder elleni meccsünk. Szopókanyalóka van. -
Zsombinho #49930 

Jaja.
-
Huni uszít ellened mindenkit, egyébként semmi extra... -
Zsombinho #49928 Büntetőkkel a spanyolok kiejtettek minket.:( -
Na gyerkőcök, jók voltatok amíg apu nem volt itt?
-
Tulajdonságilag tényleg nem vészes :)
Rangadó
Leverkusen ellen sajnos csak 1-1-re futotta, hála Pejcinovicnak, aki összehozott egy tizit a hajrában, nameg kiállittatta magát. -
Zsombinho #49925 Mmm kieséses szakaszban spanyolokat kaptam,fincsi.:D -
Nem olyan rossz egyébként, nem emlékszem, hogy hibázott volna valaha.
-
Zsombinho #49923 Jelen,éppen tolom a VB-t:D -
Mekkora skilles kapusod van xDD -
Sir, yes sir! -
Fortuna loading. Bagoly valaki? -
Ezt a két gólt ugyanazon a meccsen kaptam...
-
Utley #49918 Óriási nagy grat :) -
Utley #49917 Soha ne add fel:)Én most bénázok a Messina-al majd.Nincs 1db szélső védőm se,de leigazoltam Tavano-t,meg pár fiatal tehetséget.Szerencsétlen a csapatom még Free-ről se nagyon jönnek az arcok.Szóval mindent bele,majd jövőre visszakerülsz:) Tabellát mutathatnál!!! -
Itsuki #49916 Befejeztem a Sandhausennel lévő állásomat. azért hihetetlen hogy 18 forduló után nem tudtunk nyerni... hiába igazoltam volna bárkit,vagy csal vagy ennyire béna vagyok...