104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22

hihetetlen, behuztuk mindkét kupát.
  • Terminátor14
    Az tényleg szép, grat! :)

Velünk nem tudom mi van, de haldoklik a csapat, a hajdani 10 pontos előny 1 pontosra olvadt és még van 2 meccs :(
  • soma22
    az a szép, hogy a ligakupát megnyertük cselzi ellen, az fa kupa döntője meg most jön arsenal ellen
  • Zsombinho
    Grat Newcastlel nem semmi.Igen azért tartogatom:D
  • Terminátor14
    Pár év múlva 35-40 milkát érne a srác, szóval azért van anyag a kölyökben :)
  • soma22
  • Zsombinho
    Lehet kezdek egy újat ugyanis ez nem reális.:D Ja és szokásom szerint csít nélkül.Azért örülök.Közben Paloschi értéke 10 mill erre jött a Milantól 10 milles ajánlat mondom 25 az ára:DErre annyit is adtak volna,de én visszautasítottam:D
  • Terminátor14
    Ezzel én is tisztában vagyok, de náluk se rossz a helyzet, pl a odajk-siófok évente 2-3 játékosom veszi meg 2-3 milliós áron (mármit egyet ennyiért..).

Vagy pl a Loki is eljut a csoportkörig a bl-ben.

• 5w0rdf15h
    Hát igen te már régóta a fasz rossz oldalán állsz
  • karajjj
    mert attól a többi magyar csapat színvonala nem nagyon emelkedik, ha adsz játékost és nem a pénz érdekel, akkor magyar csapatnak adjad és ezzel fejlődik a liga
  • Terminátor14
    Akkor csak nálunk nem jó :D 2018-as évet írunk, 2 éve megvolt a bl--győzelem, minden szezonban ottvagyok a legjonn 4-8 között, mégse jönnek hozzám igazi sztárok.
  • Terminátor14
    Igen azóta én és ezt csinálom :)

Amúgy nekem is ez a problémám a játékkal, hiába nyertem meg a bl-t, az igazi sztárok még mindig leszarnak. De azért van fejlődés, pl annó a fizetéseket se lehetett normálisan emelni, én meg akár 70000 euró/hétnyit is tudnék adni, illetve legalább a középcsapatokból már el-eljönnek hozzám a játékosok. És van angol válogatottam, kettő is :)

Viszont ha azt nézem, nálam is sztárok játszanak, a keretem 20. tagja (a cseréj cseréje :DDD) és elférne szinte akármelyik nagycsapatban :)

Zsombinho: én mikor nagycsapatokkal toltam (Inter és Pool), akkor Aquinot mindig leigazoltam de 1-2 év múlva el is adtam, hiába csodagyerek, nálam soha nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket sem csatár sem kp poszton.
  • Zsombinho
    Ajánlottam neki szerződést,csak nem azt fogadta el.Ugyanis még nem volt az éves célkitűzések meghatározása így nem tudtam neki annyit adni,amennyit kért.
  • karajjj
    jajaja, ottvannak a képeid :D
  • Zsombinho
    Há-há-há.Kaká eljönne,ha lenne pénzemxD
  • soma22
    meg kell cáfoljam, mert az ideiben ez működik
  • Zsombinho
    Na,eligazolt Bojan.Remélem a Paloschi-Aquino duó jól fogja tolni.Mondjuk ha kapok sok pénzt átigazolásokra(+Bojanért kapott pénz)veszek pár középpályást:D
  • karajjj
    ilyenkor még ajánlhatsz neki szerződést, ha elfogadja, akkor marad nálad
  • bexinho
    Én ilyen esetekben szoktam a játékosnál az "összes ajánlat elutasítása" + "nem kölcsönözhető" + "kulcsjátékos" funkciókat beállítani. Így semmi esetben sem tudnak ajánlatot tenni, mert csak az a hír jön, h Reál ajánlatot tett, de a Fradi visszautasította :)
    De ha nincs elutasítás beállítva, akkor sztem tesznek ajánlatot (amit persze nem fogadsz el), s az elnök rábólint. Sajna az FM-ben a mai napig nem csinálták meg, h pl egy magyar bajnokság 15 év múlva bl színvonalú csapatokkal tömve, világhírű játékosokat csalogasson. :(
  • Fabio Capello
    loál :D

sajnos már foglalt, szóval más pénisz után kell nézned hunikám ^^
  • Terminátor14
    Hát igen, ez mocskosul idegesítő tud lenni :(

Én annó a Fradis mentésemmel vettem egy játékost 11 millió euróért (jahh, pénz volt...:D), és egy év múlva a Reál tett érte egy szintén 11 milkás ajánlatot, erre az ökör elnököm eladta, mer ez jó ajánlat :(
  • Huni92
    Annak nincs rossz oldala

Rosenberg - Fortuna Düsseldorf 2-1. Pedig jobbak voltunk -_-
  • Zsombinho
    Bmeg az elnököm elfogadta a Real ajánlatát Bojanért.
  • soma22
    és gondolom a fasz rossz oldalán állsz:D
  • Huni92
    Megszokás hatalma ^_^ Egyébként hiába árulkodtok, Kápelló bácsival teljes a harmónia
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a hálószobában

Épp oralitásba torkollik a Werder elleni meccsünk. Szopókanyalóka van.
  • Zsombinho
    Jaja.
  • zyndar
    Huni uszít ellened mindenkit, egyébként semmi extra...
  • Zsombinho
    Büntetőkkel a spanyolok kiejtettek minket.:(
  • Fabio Capello
    Na gyerkőcök, jók voltatok amíg apu nem volt itt?
  • Huni92
    Tulajdonságilag tényleg nem vészes :)

Rangadó
    Leverkusen ellen sajnos csak 1-1-re futotta, hála Pejcinovicnak, aki összehozott egy tizit a hajrában, nameg kiállittatta magát.
  • Zsombinho
    Mmm kieséses szakaszban spanyolokat kaptam,fincsi.:D
  • zyndar
    Nem olyan rossz egyébként, nem emlékszem, hogy hibázott volna valaha.
  • Zsombinho
    Jelen,éppen tolom a VB-t:D
  • Huni92
    Mekkora skilles kapusod van xDD
  • zyndar
    Sir, yes sir!
  • Huni92

Fortuna loading. Bagoly valaki?
  • zyndar
    Ezt a két gólt ugyanazon a meccsen kaptam...

• Utley
    Óriási nagy grat :)
  • Utley
    Soha ne add fel:)Én most bénázok a Messina-al majd.Nincs 1db szélső védőm se,de leigazoltam Tavano-t,meg pár fiatal tehetséget.Szerencsétlen a csapatom még Free-ről se nagyon jönnek az arcok.Szóval mindent bele,majd jövőre visszakerülsz:) Tabellát mutathatnál!!!
  • Itsuki
    Befejeztem a Sandhausennel lévő állásomat. azért hihetetlen hogy 18 forduló után nem tudtunk nyerni... hiába igazoltam volna bárkit,vagy csal vagy ennyire béna vagyok...