104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    huni lattad carbonarorol a kepet?
  • DONGUBA
    grat jo vagy
  • Huni92
    Olympiakosz ellen 5-1-es összetett eredmény, következő körben a sokkal acélosabb Fiorentina jött. Frenzében kikaptunk 0-2 arányban, pedig x-es meccs volt, hazai pályán viszont senkit és semmit nem kimélve 4-0-ra nyertünk.
    A negyeddöntőben a Stuttgart lesz az ellenfél.
    Német kupa elődöntőjében a Frankfurtot kaptuk, a bajnokságot pedig 8 fordulóval a vége előtt 1 pont előnnyel vezetjük.
  • 5w0rdf15h

• Rudee
  • Huni92
    Böngészd :)

Fortuna betöltve.
  • eLiXir
    Meg egy gyors kerdesem lenne, 9.1.0es patch van fenn, a tovabbi (9.2.0 illetve a 9.3.0) patchek csak adatbazis ujitasokat tartalmaznak (uj igazolasok, etc...) vagy a jatek mechanikajat is ujitjak? Kocce
  • Yulcsa
    mit ír ki pontosan?
  • Itsuki
    müködnek.
  • Itsuki
    Ha véletlenül elmegy az áram stb,akkor az asszisztensemmel játszatom le azt a 1 hónapot,majd ahol abbahagytam akkor onnan folytatom. csak épp érdekes hogy én simán 5-0 ra kikaptam akkor 0 lövéssel otthon az aachen ellen addig most látom hogy simán 2-0 ra nyertünk. és bevolt állitva hogy uanaza taktik és kezdő legyen...
  • eLiXir
    Hello.
    Most rakom fel ujra a jatekot 3 honapos kihagyas utan, erdemes felrakni a 9.3.0as patchet, illetve mukodnek a magyarositasok ezalatt, vagy maradjak a 9.2.0nal?
  • Terminátor14
    Ja hát oké, de papíron az is tétmeccs :)
  • Huni92
    Ezért irtam, hogy tétmeccs. Mert az, hogy 2015-ben a 20. fordulóban bajnok vagy az NB1-ben, és nem akarod a maradék 10 meccs mindegyikét letolni, belefér :)
  • DONGUBA
    Tok fasza erdeklodott a barcelona erdekelne-e a munka naluk mondom siman.....erre felveszik Rafa benitezt kovetkezo korben meg szerzodest ajanl a Liverpool
  • DONGUBA
    nekem bejott ez a carbonaro gyerek...
  • Terminátor14
    Én régen sokszor csináltam ilyet pl a Fradival, mikor a meccseknek mer semmi tétje nem volt, mert 6-7 fordulóval a vége előtt nyertem...Egy idő után elég unalmasak tudnak lenni a magyar meccsek.
  • DONGUBA
    en akko szoktam amikor mar pl bajnok vagyok es marad meg meccs.
  • Huni92
    Van egy kérdésem, puszta kiváncsiságból: mi a jó abban, ha valaki tétmeccseket az asszisztenssel játszat le?
  • bexinho
    Frissen feljutottként, megerősített, minőségi kerettel kezdtem el a 4. osztályt a York-kal, 7. helyen vagyok ebben a pillanatban (22 forduló), de egy ideje nekem is úgy van, h vagy az első percekben kapok gólt, amit nem tudok behozni, hiába játszok fölénnyel egy nálam lejjebb értékelt csapat ellen, vagy nyerésre állok, és a 90+ 5. percekben mindig kapok egy semmiből jött gólt. WTF?!
    Nagyon felakarok jutni, mégha osztályzón keresztűl is, mert itt szörnyű h nem jön ide senki, vagy ha igen, akkor annyit kér h nem tudom megadni... Nem baj, nem adom fel, de valahogy néha lerongyol az egész. DE ilyenkor gondolok arra, h ezért szép az FM, mert nem minden csapattal lehet elérni olyan eredményt, mint a valóságban a HOffenheimel (lehet nem jól írtam:S).
  • Fabio Capello
    szabadságra mész
  • Lacc 88
    Először én is azt hittem, töröltem is le dolgokat hogy legyen hely, de ugyanaz a gond. Másik meghajtóra mentem akkor is.
  • zsolt515
    Üdv!
    Régóta izgat ez a dolog de még nem mertem megkérdezni lehet nem is kelett volna. Az lenne kérdés hogy hogyan tudom az aszisztensre bízni a meccset?
    Légyszi mondjátok meg már kerestem hol lehet de soha nem találtam meg!
  • Yulcsa
    Nem lehet, hogy elfogyott a helyed a C meghajtón? nekem 1x ez volt a gond
  • Lacc 88
    SZiasztok lenne egy kérdésem. Nem olyan régen raktam fel a Football Manager 2008-at, eddig minden fasza volt de most állandóan mikor menteni akarok kiírja hogy a mentés nem sikerült. Már újraraktam a game-t, de semmi változás. Van vmi megoldás?
  • Zsombinho
    Itsuki nekem is volt ilyen,hogy az asszisitens jobb eredményeket ért le,mint én,na ilyenkor szoktam új csapattal kezdeni.
  • pzoli00
    Szép eredmény, gratulálok!
  • Itsuki
    miért van az hogy az asszisztensemre hagyom a meccset ált-ba nyer. mig én jáccok,helyzet nélkül kikapunk vagy az utolsó percbe adnak nekik 1 tizit h azért én ne nyerjek. mind1. bentmaradtunk ez miatt,de nem örülök neki,mert a tavaszi 17 meccsböl 4et játszottam,első meccs gyözelem,többi 0 lövéses 3-0ás zakó vagy 1 utolsó percbe kapott tizivel bukunk el. perdig szerintem a csapatom nem volt ennyire rossz. egyszerüen kezdem megunni ezt,nem tudom hogy nektek h jön mindig az eredmény (ajkánál nekem is mindig jött...) de ezt a mentést jó meszsire elrakom,sőt a játékot is. addig is sok sikert mindenkinek.
  • Zsombinho
    Európai szuperkupa is meg lett,bár az a ****** Manchester 4 játékosomat lesérítette.
  • Zsombinho
    Spanyol szuperkupát behúztuk Valencia ellen.Most jön az Európai Szuperkup a Manchester llen,nincs sok sanszom,ugyanis Kaká sérült.
  • kraawz
    3 kapuralövés , 3 gól

most hagytam ott a picsába
  • kraawz
    öngól, ezaz... még fújjanak be 3 lesgólt és
  • kraawz
    na, a 9. percben 11-es és piros lap is... ekkora mocskos szájba**** *****
  • kraawz
    utóbbi 3 meccsem úgy kezdtem, hogy mindegyik meccsen az első 5p-ben gólt kapok szögletból/szabadrúgásból/11-esből.
  • Itsuki
    én itt vagyok,még 5 forduló van vissza...
  • Gunnersboy
    sehol senki? :o
  • Huni92
    Itt találod meg :)
    Mostanra kijavitották a hibát az fm-basen, igy lehet tölteni.
  • Zsombinho
    Na jó éjt mindenkinek,a nap folyamán jövök képekkel.
  • Huni92
    Jó vagy Soma!

Megvertük a Herthat, elképesztő magabiztossággal játszva, és következik az Olympiakosz elleni EL meccs, merthogy őket kaptuk ellenfélként. Necces volt azért, mert utolsó csoportmeccsen a Sevilla gyakorlatilag 2 támadást vezetve 2-1-re nyert, igy csak csoportmásodikok lettünk, és kaphattunk volna nehezebb ellenfelet is. Példának okáért a B2-ben szereplő Hannover a Poolt kapta :D:D

Jóéjt, ennyi volt mostanra!
  • karajjj
  • Zsombinho
    Grat,az szép.