104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lacc 88
    Bocsi mégcska most tudok válaszolni. Azt írja ki hogy: A mentés nem sikerült. Új játékot kezdtem azzal már nincs gond de 3 szezon így mehet a kukába.
  • zsolt515
    Én csak 4-2-2-2-őt láttam meg 4-1-4-1-et!
  • zsolt515
    azzal a 4-1-2-1-2-es taktikával az nem semmi!
  • karajjj
    Barcikával BL csoportkörig :D
  • zsolt515
    ETO-val mentél már?
  • karajjj
    ezt te tudhatod... :D játékoskerettől, meg tudástól függő
    én általában 4-1-2-1-2-őt játszok
  • Itsuki
    azért már ilyen csitet....
  • zsolt515
    Aha mondjuk tényleg igazad van mert mire megszoknak a játékosaim egy taktikát az 1000 év de van nagyon sok kidolgozott taktikám majd egyet keresek ami jó a srácoknak. Szerinted a 3-5-2-es taktika a jó vagy a 4-5-1-es?
  • karajjj
    szerintem hülyeség állandóan váltogatni a taktikát, inkább te találj ki olyat, ami a csapatodra jellemző és a játékosaidnak is a legjobb
  • Forza Italia
    Reggelt. Nagyobb kihívásra vártam ezért abbahagytam az Atletico Madridos mentésem és kezdek egyet a Leeds-el. Aki már játszott vele az segítsen egy kicsit kik azok a játékosok akik eljönnek és jó játékosok is???
  • zsolt515
    Üdv!
    Azt szeretném kérdezni hogy ha nincs olyan jó játékoskeretem akkor kiválasztom a legjobb 11-et kezdőbe és jó teljesítményt nyújtanak utána nem hozzák a meccseket akkor nem a játékosokat cserélem le hanem a taktikát váltosztatom meg? Mert töltöttem le egy csomó taktikát és mondom akkor ezeket váltosztatom nem a játékosokat. Csak véleményeteket szeretném kérni.
  • Huni92
    Pool elintézve.
    Döntőbeli ellenfél pedig a Sevillat 4-3-mal kiverő tavalyi ezüstérmes és tavalyelőtti győztes Lyon lesz.
  • Huni92
    Hoppá o.O
    Ez volt a 11. meccsünk ellenük, és először tudtuk legyőzni őket ^^
  • Itsuki
    ne csináld azt amit én az ajkával:) juss fel
  • Itsuki
    valahogy áttudod küldeni? igérem nem küldöm senkinek tovább:)
  • Rudee
    2. hely nehéz lesz, meg messze van a realitástól is.
    Bár a nagyobb meccseket (B93, FCK II), valamint az üldözők elleniket (Koge, Brondby II, HIK, Helsingor) is otthon jáccom majd. Nem hiszem, hogy most kellene feljutni. Igaz, nem szomorkodnék. Viszont akkor teljesen új csapatot kéne építeni és a 2. osztályban már kevés lenne a jelenlegi anyagi helyzet. Részidős szerződés esetén a minimális fizetés 700€/hó, ami a ~12000es havi kerethez képest sok. Persze fordítva is lehet nézni és a keret a kevés, de sajnos nincs tőke amiből emelni lehetne.
  • Huni92
    Olvastam a hsz-ed, és a végére értem. Igazad van, kikapcsoltam a csitet. 3-0-s vezetésről hipp-hopp 3-2-re felzárkózott a Frankfurt a kupa elődöntőjében. De megnyomtam a csitgombot, és a maradék idő eltelt nagyobb helyzet nélkül. Meleg volt :D:D
    VFB ellen hazain 3-0, idegenben 0-0, elődöntőben a pool lesz az ellenfél. Másik ágon Lyon - Sevilla.
  • Itsuki
    öööö most h mondod,lehet updatelnem kellene,me virusirtom se vt a mai napig,tűzfalat is elfelejtettem visszakapcsolni:D 2 helyet tarsd meg...:)
  • Rudee
    Windows update mostanában nekem odabaszik, lehet az a baj nálad is.
  • Rudee
    Greve (Dánia, 3. osztály) folytatás

A korábban prezentált jó kezdést és az akkori formát sikerült tovább menteni a folytatásra is.
    A kupától ugyan búcsúztunk, de ott nem is volt sok esély. Mint írtam, az élvonalbeli OB ellen készültünk a 3. fordulóban. Mivel a legjobb összeállításban se lett volna esélyem (viszont nyerhető bajnokik jöttek), így a lehető legfiatalabb 11 jáccott ellenük. 5-0ra nyertek, de legalább a fiatalok szereztek egy kis tapasztalot vmi komolyabb ellenfél ellen is.
    A bajnokságban hoztuk a már-már szokásos kevés gólos meccseket. Szerencsére a legtöbb alkalommal soványka szurkolótáborunk örülhetett. Talán egy meccs volt eddig, mikor nem voltak megelégedve a lefújás után. Akkor otthon az utolsó előtti ellen buktunk 3-1re. Igaz, hogy a 2. (!) perctől emberhátrányban jáccva.
    A téli szünetben túl nagy erősítés nem várható.

• Itsuki
    Nem tudjátok h mitöl lehet hogy 1-2röl belassult a gépem? teljesen? de csak a windows... játék 1-2 perci bizonytalanság után hajt. igaz megütöttem az fm miatt,dehát nem is volt erös:D Huni,kapcsold ki a csitet,kösziXD
  • Ramox
    Öngólt is tudni kell rúgni :) Jót nevettem rajtuk, de mindenesetre jól jött az a gól! :)
  • Huni92
    27 forduló után.
  • DONGUBA
    es nem 9.03 as alapatch hanem fmupdates adatbazis
  • DONGUBA
    atigazolasi listan volt meg caceres is meg madridban diarra saviola gago is de ok nem akartak jonni....kesobb vdvart se.
  • Huni92
    Henrique első évben
  • DONGUBA
    mi kozom hozza hova megy.....anderlechtel eleg sokaig eljutottam bl-ben gondolom nyomott a reputacion.Amugy meg leszarom hova megy a penz kellett.
  • Huni92
    Hm. Gond van az emlékezeteddel? :D
    Egyébként 7 forduló van, és 4 pont az előny.
  • DONGUBA
    elso ev

masodik ev
  • kraawz
    xabi alonso elmegy belgiumba... hátpersze
  • 5w0rdf15h
    Bajnokságba hogy állsz felbújtó kisbarátom? :D
  • Huni92
    Mindkettő, ha lehet :)
    Közben megvan a Carbonaros kép. Nemrossz :D

• DONGUBA
    ket evet voltam ott melyik kell?
  • Huni92
    Dobj egy képet az Anderlechtes igazolásaidról.
  • DONGUBA
    hu mekkora tekkkkkk volt:)

Huni a mostanit betoltotte?
  • DONGUBA
    es kozben hivott olaszorszag es brazilia is kapitanynak de az olaszokhoz mentem.
  • Huni92
    Nem tölti be -.-
    Fiorentina elleni visszavágó. Előbb lemaradt :)
  • DONGUBA
    Na elfogadtam liverpool invitalasat es hoztam a jatekosaaimat magammal:)

• DONGUBA
    Kiket igazoltal?
  • DONGUBA
    Lattam mar ilyet eleg nagy:)