104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Ha már az "élete gólja" c. fejezetnél járunk,most fordítva történt a dolog. Emberünk fél éve nem lőtt gólt (mondjuk keveset is játszik) csereként állt be és ez az egy lövés találta el a kapujukat. Láttnk már ennél nagyobbat is, de nekem tetszik :)

• Zsombinho
    Most fejlesztették az edzőközpontot erre benyomom nekik,h fejleszzék a stadiont.Kenyérre kenem a vezetőséget:D
  • Terminátor14
    Az igeeeeeeen :DDDD
  • kraawz
    _DSA_DS_AD_SA_DSA_DSA_DSADSA

• Zsolti9014
    köszi, összeszedtem a dolgokat
  • zorrobomber
    Van az CM3 is :)
  • Terminátor14
    Persze, azért is írtam, hogy nem egyedi :P
  • Zsolti9014
    köszi, ott még nem is néztem. hiába, sok volt a kihagyás. :)
  • karajjj
    sorti fórumán nézz szét, ha nem találsz, majd este linkelek
  • Grusi
    Ez mindig igy van, minden lószar játékos ellened lő debüt-gólt. Szerintem a cm4 óta igy van :D
  • Zsolti9014
    Sziasztok! Gratula mindenkinek.

Valaki tudna adni esetleg egy dán superpack linket? vagy külön-külön mez-arc-logo is jó lenne.

Mert sortin csak egy kobenhavn arccsomagot találtam, fmhungaryról meg nem tudok tölteni, ott asszem mezek lennének.

Előre is köszi :D
  • Terminátor14
    Fél szezon alatt én is 4-5-ször olvastam, hogy "ez élete első gólja", vagy hogy "első gólja új csapatában", dehát ez van :(
  • mgkp
    Az ugye teljesen véletlen, hogy az ellenfél 4 kapura tart
    ó lövésből 4-et be is lő? Velem érdekes módon ilyen sose történt. Sőt örülök ha 15 kaput eltaláló lövésből 1-et belövök.
    A másik az, hogy a Manchesterből az a segg Anderson egy gólt se lőtt egész évben de ellenem véletlenül pont duplázni tud.
    Örülnek neki a fejlesztők, hogy néha megszivatják a játékosokat?
  • DONGUBA
    jo neked en allando delutanos vagyok 15-23.30 ig :(
  • Huni92
    Deigen, meló és bulik :]]
  • DONGUBA
    Na egy het szabi utan go to work
  • zyndar
    Na csak nem nyaralsz, netán melózol :) A nyár az mindig ilyen. Nekem egyszer egy nyári "most kicsit nem fmezekből" 1 éves kihagyás lett ^^.
  • Huni92
    Majd kiderül :) Mindenesetre most egy kicsit lazább melóra vágytam, és a Villarreal megfelelő lesz erre a célra. Jövő hét közepéig tolom, aztán július az no FM & no szgép :)
  • zyndar
    Most mit komolytalankodsz itt vazze? 3 év és rommá versz mindenkit. (Ha nem 2...)
  • Huni92
    8 szép év után elhagytam Németországot, és új csapat után néztem. Választásom rájuk esett:

Első meccsünk :) Védelem nocomment kategória egyelőre :D
  • Zsombinho
    Atl.Madrid-Betis 1-1 Első félidőben katasztrófálisak voltunk, másodikban jócskán feljavultunk,de nem lett meg a győzelem.Ja és Kaká leigazolását a szurkolók rossz döntésnek tartják.
  • DONGUBA
    Valami nekem is jar azert
  • karajjj
    vagyok énis, de csak olvasóként, most weboldalt írok :D

gratula mindenkinek!
  • soma22
  • soma22
    ittenavygok:D
  • Fabio Capello
    no, kihaltunk?
  • Fabio Capello
    szép :)
  • pzoli00
    egy újabb nagy meccset játszottunk a Veendam ellen, az eddigi stabil kezdőcsapaton 3 helyen is változtattam, csatár poszton beraktam Pollack-ot kezdőnek, a középpályán pedig három új ember kapott bizonyítási lehetőséget. Íme az eredmény:

• Huni92

Somának is jár :)

Nem figyeltem, hogy ték következik, pedig lecsaptam volna :((
  • Fabio Capello
    szépséges :)

Gubának pedig innen üzenem hogy kapja be, elkúrta az 50k-s téket :D
  • soma22
  • soma22
    szép feltámadás
  • pzoli00
    egy szenzációs meccsen vagyok túl, otthon vertük a VVV Venlo eggyüttesét 4-3 -ra, úgy, hogy az első félidőben 3-1 -es vesztésre álltunk, aztán a félidőben alapos fejomosásban részesítettem a csapatom és lám lám meglett az eredménye, az utolsó 4 percben megfordítottuk a meccset!

• soma22

35 éves beck's.

nyernünk kellett volna, de ez sem rossz
  • kraawz
    (Y)

Közben Tranmere:Scunthorpe 4:4 ... 3:1ről fordítottunk 3:4re, de nem bírtuk ki.
  • Huni92
  • soma22
    királyság, sok sikert. a leedsnek pedig sajna mára csak a neve van meg, minden más egy rakás fos...
  • kraawz
    A legjobbal nem akartam kezdeni, akkor nincs kihívás :)
  • DONGUBA
    En leedsel kezdtem 100000 pezt adtak igazolni de eladtam a 3 legjobbamat azokbol igazoltam par jatekost de nem tul ismerteket.Egy van Diego costa az atletico madridbol de csak kolcson.
  • kraawz
    A sok szarozás után végül angol 3-ban kezdtem egyet, a Scunthorpe Uniteddel. Volt még két másik favorit, végül ők lettek. Eddig szépen megy minden, félévkor majd jövök beszámolóval, csak moszanában dolgozok / vizsgázok, mikor mi, alig haladok.

Viszont Ligakupa 2. körében:

Scunthorpe : Wolves ( ugye CL feljutásért küzd) 2:1