104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• KoniZTE
    Már azt hittem vége a sorozatnak...de nem -> 11
  • Huni92
    81.ben megrúgták Nihatot, leszaladt a kondija 30%-osra, aztán mire lehoztam volna, máris ott volt az újabb sérülés :)
  • Tojesz
    Az semmi, engem az a páros sérülés érdekel, ilyet még nem láttam. Egymásnak szaladt két játékosod, vagy mi?
  • bexinho
    Nálam hasonló volt a helyzet egyszer. 2-1-re mentem, mire jött a hosszabítás. 90+3 perc. Ígyis fölényben voltunk egész meccsen, de a bekapott 1 potya gól (87.prcben) picit megrázta a fiúkat. Viszont elég jól bekkeltek !!!! 98. !!!! percig. Már majdnem idegbajt kaptam, és tudtam h ha a gép ennyire sokat húz rá 10 millió % h kiis egyenlít (megjegyzem egy rossz formában lévő kieső csapat volt).... Várakozásaimnak megfelelően jött egy védelmi hibából adódó gól. Sokszor okoz érdekes dolgokat az FM :):S
  • KoniZTE
    Szezon eleje :

• Huni92
    Namostakkorazvanhogy...
  • Zsolti9014
    köszi :)

Annyira nem fosok egyébként, csak van néhány tétel, amit nem szeretnék...
  • Yulcsa
    sok sikert! ;)
  • Huni92
    13 forduló után

Közben eldőlt, hogy BL-ben továbbmegyünk, annak ellenére is, hogy az Arsenal megvert 0-2 arányban. Utolsó csoportmeccs a Kijev ellen tétnélküli lesz számunkra.
  • Zsolti9014
    én meg holnap szóbelizem majd :D
  • Ramox
    Nah végre túl az érettségin. Hatalmas siker a 2. évemben a Leeds-el... Otthon úgy érzem képesek leszünk győzni. Ezen a meccsen is fölényben játszottunk. 2 távoli lövésből is gólt szereztek :\ Több helyzetünk volt...
  • Zsolti9014
    Még egy kérdésem lenne: mitől van az, hogy beraktam a játékba a letöltött grafikákat, és a régiek, pl. klublogók nem jelentek meg.
    Törlés után megint jó.

U.azt a mappaszerkezetet kreáltam mint ami 07-ben van.

Köszi
  • Gunnersboy
    Gibbs, Walcott, Wilshere, Randall, Hoyte, Lansbury, Simpson, Jay - Emmanuel Thomas
  • pinnacle
    fiatalok
  • realgyula
    az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy az Arsenal, hogy nevezi a BL-re a játékosait?! nem csak a játékban, hanem élőben is, mert ha jól emléxem 8 angol kell, hogy legyen a BL keretben...
    ehelyett pedig--->KATT
    azért érdekel ez a téma annyira, mert a tervem a következő: az 5. szezon után a MU élén kezdek egy új játékot a csítarsenallal! :D
  • zorrobomber
    hekket ettél?
  • Utley
    Na most értem haza,gyors kaja,és irány az Óceániai kupa.Azt nem tudom,hogy a 22es keretembe 2 vagy 3 kapus legyen.Inkább hajlok a 2-re...Na még van 1 hónapom átrágni magam ezen:D
    Grat és sok sikert mindenkinek!Este tolom az eredményeket.
  • realgyula
    én 1-2 hete feltettem egy kis taktikai dolgot, ha gondolod megkeresem...

véget ért a 3. szezon az MU élén, meglett a BL és a bajnokság is...
  • pinnacle
    A vitát eldönteni szándékozom.
    Betöltöttem gyorsan fm-et, elötte "hekkeltem" egyet és lám:

• Huni92
    Na, erről beszélek :)

Egyébként gratu Tojesznek, szép eredmény!
  • Huni92
    Értem :) Olvass vissza, drágaságom, leirtam, hogy mi volt a szitu :)

Túl azon, hogy nem szoktam csalni, hiszen azzal becsapom saját magam (is), abszolút logikusnak tűnik, hogy egy Daniel Parejo témát ügyködtem volna meg :D_SAF?AS_F?AS_:DSA_:?AS
  • Tojesz
    Béna vagyok hozzá
    Megmarad nekem
  • kraawz
    Nekem is annyiért kínálták anno. Nem mindenki piszkálja a db-t, csak szólok, ne magadból indulj ki.

Közben megnyertük simán a 3. osztályt, csütörtökön beszámoló. Érdekesség, hogy CH-ben 1 fordulóval a vége előtt a Charlton tuti bentmaradó volt, de levontak tőlük 10 pontot valami adminisztrációért és így kiestek :D
  • zorrobomber
    grat! második gólt meg told fel dzsutubira
  • DONGUBA
    Ezer euroert vetted az
  • kraawz
  • zorrobomber
    jogos, persze :)
  • Tojesz
    Meglett a győzelem, a második gól szerintem az év gólja is lehet, olyan szép volt.

A győzelem pedig meghozta a gyümölcsét, feljöttünk a negyedik helyre. Ilyen magasságban kb. egész évben nem voltunk
  • Tojesz
    Sziasztok, pár napja nem jártam a fórumon,de ez nem azt jelenti hogy nem játszok. ;)
    37. forduló eredménye, illetve a tabella. Lehet hogy BL lesz belőle, de akkor sem leszek elégedetlen ha csak UEFA.

(utolsó meccs a tökutolsó, már kieső Atalanta ellen lesz idegenben, majd dobok róla képet mi lett)
  • Huni92
    Racing elleni bajnoki 0-1-es vereséggel végződött. A 17 éves Canales élete első felnőtt bajnokijának 37. másodpercében magasabbra emelkedett, mint Godin, és befejelt egy labdát a kapuba, mely döntőnek bizonyult :)
  • Huni92
    Nem, de gondoltam, ez a tuti :D Van amikor átadón van egy játékos, megadom a kért árat, erre azt válaszolják, h nekik x összeggel több kell :D
  • zorrobomber
    Neked meg annyi pénzed van hogy adtál egy kis borravalót?
  • Huni92
    Gyenge meccs volt.

Közben rájöttem, mi bajod lehet, Guba. Furcsállod az 1k eurós vételi dijat :) Elárulom, átadólistán volt, és ingyen kinálták.
  • Csesza
    nah erre kíváncsi leszek :D hajrááá
  • Huni92
    Mibaj vele? Valladolid ellen például az ő góljával nyertünk ^^
  • DONGUBA
    parejo hmmmmmmmmmmmmm
  • Huni92
  • tarti19
    Köszi a tippet, akkor lendülettel vetettem bele magam, hogy nem jött össze, mert a logo része 4 mappából míg a skin része 7+fejenként 3-4 almappából állt:P
    Rendesen béna vagyok ehhez, pedig nem tűnik neccesnek, amúgy a sortiról szedtem le a kiegészítőket...
  • szabocsaba1983
    Hi & Gratt All!

Kíváncsi lennék, kinek-melyik a kedvenc (leggyakrabban használt, esetleg bevált) taktikája.
    Töltsétek fel légyszi!
  • zyndar
    Igazából a data/graphic/logo mappába menjenek a logók. Ez ugye ott van, ahová a játékot telepítetted. A skinek pedig C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\skins