104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
KoniZTE #50195 Már azt hittem vége a sorozatnak...de nem -> 11
-
81.ben megrúgták Nihatot, leszaladt a kondija 30%-osra, aztán mire lehoztam volna, máris ott volt az újabb sérülés :) -
Az semmi, engem az a páros sérülés érdekel, ilyet még nem láttam. Egymásnak szaladt két játékosod, vagy mi?
-
Nálam hasonló volt a helyzet egyszer. 2-1-re mentem, mire jött a hosszabítás. 90+3 perc. Ígyis fölényben voltunk egész meccsen, de a bekapott 1 potya gól (87.prcben) picit megrázta a fiúkat. Viszont elég jól bekkeltek !!!! 98. !!!! percig. Már majdnem idegbajt kaptam, és tudtam h ha a gép ennyire sokat húz rá 10 millió % h kiis egyenlít (megjegyzem egy rossz formában lévő kieső csapat volt).... Várakozásaimnak megfelelően jött egy védelmi hibából adódó gól. Sokszor okoz érdekes dolgokat az FM :):S -
KoniZTE #50191 Szezon eleje :
-
Namostakkorazvanhogy... -
köszi :)
Annyira nem fosok egyébként, csak van néhány tétel, amit nem szeretnék... -
sok sikert! ;) -
13 forduló után
Közben eldőlt, hogy BL-ben továbbmegyünk, annak ellenére is, hogy az Arsenal megvert 0-2 arányban. Utolsó csoportmeccs a Kijev ellen tétnélküli lesz számunkra. -
én meg holnap szóbelizem majd :D -
Nah végre túl az érettségin. Hatalmas siker a 2. évemben a Leeds-el... Otthon úgy érzem képesek leszünk győzni. Ezen a meccsen is fölényben játszottunk. 2 távoli lövésből is gólt szereztek :\ Több helyzetünk volt...
-
Még egy kérdésem lenne: mitől van az, hogy beraktam a játékba a letöltött grafikákat, és a régiek, pl. klublogók nem jelentek meg.
Törlés után megint jó.
U.azt a mappaszerkezetet kreáltam mint ami 07-ben van.
Köszi -
Gibbs, Walcott, Wilshere, Randall, Hoyte, Lansbury, Simpson, Jay - Emmanuel Thomas -
pinnacle #50182 fiatalok -
realgyula #50181 az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy az Arsenal, hogy nevezi a BL-re a játékosait?! nem csak a játékban, hanem élőben is, mert ha jól emléxem 8 angol kell, hogy legyen a BL keretben...
ehelyett pedig--->KATT
azért érdekel ez a téma annyira, mert a tervem a következő: az 5. szezon után a MU élén kezdek egy új játékot a csítarsenallal! :D -
hekket ettél? -
Utley #50179 Na most értem haza,gyors kaja,és irány az Óceániai kupa.Azt nem tudom,hogy a 22es keretembe 2 vagy 3 kapus legyen.Inkább hajlok a 2-re...Na még van 1 hónapom átrágni magam ezen:D
Grat és sok sikert mindenkinek!Este tolom az eredményeket.
-
realgyula #50178 én 1-2 hete feltettem egy kis taktikai dolgot, ha gondolod megkeresem...
véget ért a 3. szezon az MU élén, meglett a BL és a bajnokság is... -
pinnacle #50177 A vitát eldönteni szándékozom.
Betöltöttem gyorsan fm-et, elötte "hekkeltem" egyet és lám:
-
Na, erről beszélek :)
Egyébként gratu Tojesznek, szép eredmény! -
Értem :) Olvass vissza, drágaságom, leirtam, hogy mi volt a szitu :)
Túl azon, hogy nem szoktam csalni, hiszen azzal becsapom saját magam (is), abszolút logikusnak tűnik, hogy egy Daniel Parejo témát ügyködtem volna meg :D_SAF?AS_F?AS_:DSA_:?AS -
Béna vagyok hozzá 
Megmarad nekem
-
Nekem is annyiért kínálták anno. Nem mindenki piszkálja a db-t, csak szólok, ne magadból indulj ki.
Közben megnyertük simán a 3. osztályt, csütörtökön beszámoló. Érdekesség, hogy CH-ben 1 fordulóval a vége előtt a Charlton tuti bentmaradó volt, de levontak tőlük 10 pontot valami adminisztrációért és így kiestek :D -
grat! második gólt meg told fel dzsutubira -
Ezer euroert vetted az -

-
jogos, persze :) -
Meglett a győzelem, a második gól szerintem az év gólja is lehet, olyan szép volt.
A győzelem pedig meghozta a gyümölcsét, feljöttünk a negyedik helyre. Ilyen magasságban kb. egész évben nem voltunk
-
Sziasztok, pár napja nem jártam a fórumon,de ez nem azt jelenti hogy nem játszok. ;)
37. forduló eredménye, illetve a tabella. Lehet hogy BL lesz belőle, de akkor sem leszek elégedetlen ha csak UEFA.
(utolsó meccs a tökutolsó, már kieső Atalanta ellen lesz idegenben, majd dobok róla képet mi lett) -
Racing elleni bajnoki 0-1-es vereséggel végződött. A 17 éves Canales élete első felnőtt bajnokijának 37. másodpercében magasabbra emelkedett, mint Godin, és befejelt egy labdát a kapuba, mely döntőnek bizonyult :) -
Nem, de gondoltam, ez a tuti :D Van amikor átadón van egy játékos, megadom a kért árat, erre azt válaszolják, h nekik x összeggel több kell :D -
Neked meg annyi pénzed van hogy adtál egy kis borravalót?
-
Gyenge meccs volt.
Közben rájöttem, mi bajod lehet, Guba. Furcsállod az 1k eurós vételi dijat :) Elárulom, átadólistán volt, és ingyen kinálták. -
Csesza #50162 nah erre kíváncsi leszek :D hajrááá -
Mibaj vele? Valladolid ellen például az ő góljával nyertünk ^^ -
parejo hmmmmmmmmmmmmm -
-
Köszi a tippet, akkor lendülettel vetettem bele magam, hogy nem jött össze, mert a logo része 4 mappából míg a skin része 7+fejenként 3-4 almappából állt:P
Rendesen béna vagyok ehhez, pedig nem tűnik neccesnek, amúgy a sortiról szedtem le a kiegészítőket... -
Hi & Gratt All!
Kíváncsi lennék, kinek-melyik a kedvenc (leggyakrabban használt, esetleg bevált) taktikája.
Töltsétek fel légyszi!
-
Igazából a data/graphic/logo mappába menjenek a logók. Ez ugye ott van, ahová a játékot telepítetted. A skinek pedig C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\skins