104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zsombinho #50437 Bár lehet kevés vagyok én még a spanyol másodhoz és kezdenem kéne egy olasz kiscsapattal,olaszban még úgyse toltam.:D -
Zsombinho #50436 Lehet én is felrakom a 9.3-as,ugyanis már abszurd számomra,hogy bár utolsó előtti helyre várnak a Rayoval az esélyesebb ellen 8 ziccerből egyet se tudunk belőni. -
mgkp #50435 Jó ezt tényleg hülyén írtam le de gondolom ha feltenném a 3-as patchet akkor azért Laurito nem lőne 50 gólt egy szezonban a 37 helyett csak azért mert fenn van egy jobb patch. Bár ezt nem tudhatom :) -
KoniZTE #50434 FM07-hez valaki nem tud egy jó taktikát ? -
Az elmúlt 3 rész problémája pontosan az volt, hogy mindig lecserélték a meccsmotort. Remélem jövőre ezt nem teszik meg és ezt fogják javítani, mert már a 3d nézetet is nagyon megszoktam. Ezzel a 3-as patchel a játék egész nyárra garantáltan le fog kötni.... -
<3333 -
Én elolvastam speciel tegnap, nem az van benne hogy "minden csatár kettővel több gólt lő minden meccsen" de attól még hasznos. SI Games-ben a bizalom, remélem jó pár évig nem cserélik le ezt a meccsmotort, csak javítják. -
Már miért borulna? A SI fórumában pedig megtalálható a lista :)
Isakkson 8,1 --> MoM, valamint lőttünk 4 (négy) kapufát. -
Azt tudom ennyire hülyenem vagyok talán!XDXD
Csak azért mondtam mert vannak leírások a patchekhez hogy mit javít. Pár emberkének meg kéne keresni és elolvasni talán akkor nem lennének találgatások vagy esetleg veszekedés!
Nehogy már egy ilyen patch zürzavar miatt boruljon fel a topik. -
Jójó, dehát egy próbát megér és gondolom csak pozitív hatással lehet egy patch a játékra :D Csak eddig kedvem nem volt emiatt törölni patchelni stb. -
Mivanmá, esgé megeszi a betűket? D:SA_D:A_
Szóval a 930-assal is lesz ilyen eset, de azért kevesebb. -
az arsenal a játék csítcsapata, ez köztudott :D -
Ilyen a 930-assal is előfog fordulni, effelől ne legyen kétséged. -
Nem is azért mondtam. -
Hát én most felbasztam az agyam hogy arsenal ellen játszottam 3 ziccerjük volt nekem 7 és a vége 3-2 lett.... úgyhogy bízok Benned és most törlöm az fmet és 920 ról átállok 930ra -
s közben cserekapust cseréltem a holtszezonban, Scarpit a Cesena elvitte ingyen, énmeg elhoztam a Juvénál lejárt szerződésű Manningert -
Jól van. -
Látom nem jött le, hogy mit akartam mondani.
Nekem a 910-es patch alatt sem volt komolyabb gondom a csatárokkal, de a 930 óta egyértelműen javult a viselkedésük, a helyzetkihasználásuk. Nekem édesmindegy, ki mivel játszik, csak megosztottam a tapasztalataimat. -
általában ezért adják ki a patcheket, hogy valamit változtasson :D -
Biztos van némi változtatás a 9.3.0-ás patchben csak nem olyan feltűnő nekem is az van fennt de még annyira nem figyeltem mondjuk a 9.1.0-ással nem toltam sokat.
De ezt inkább hagyom a profikra. -
Nekem anno a Leedben Beckford 34 gólt szerzett a 3. ligában. Ezzel ő lett a gólkirály :) .... 9.1.0-ás patch. -
már ha steames, és nem lemezes verzió, ugyebár :D -
Nem vagyok izé. Csak nem szeretem a butaságot :) A 3-as patch igenis sok mindent javit, köztük a csatárokra is hatással van. És szvsz ha valamit nem próbáltál, arról érdemben nehezen tudsz véleményt formálni
-
Csatárom kétszer emelte át a kapus felett a labdát a hálóba egy meccsen. Megszégyenítés
-
Gyerekek gyakorlatilag játszhatatlan a játék az 3-as patch nélkül.
Na meg ugye az eredeti játékra a steam automatikusan fel is teszi, úgyhogy nem értem hogyan nyomhatjátok 1-es patchel:) -
Hát, emlékeim szerint Újpestben nekem sem volt gond a csatárokkal, de itt a Lazio-nál nem akartak beválni. Azért szerintem ha már elhatároztam, felrakom a peccset és nekikezdek valami izgalmas kihívásnak :) -
olyan izé vagy:)
carbonaro odabasz mi? -
Hogy is jelentene ^^ Biztos csak viccből adták ki a 3. számú patchet. -
mgkp #50409 Semmit nem jelent, én is 1-es patch-el tolom és mondom nálam Laurito 42 meccsen 37 gólt lőtt előző szezonban. -
carbonaro ismet kitett magaert ezuttal leedsben.
-
Ritkán látni az első 5 percben 3 gólt :D
kraawz: csak meglesz a feljutás! Szorítok! A rájátszások mindig sanszosak, de általában a kiscsapatoknak jobban szokott menni. 2 év alatt úgy vettem észre :) -
Megvan a 6. , azaz a rájátszást érő hely , elég nagy mákkal :)
Este majd letolom az osztályozókat, bármi lehet.. Van, amikor a 2. vagy 3. Readinget 3:0ra verem, van amikor meg az utolsó csapattal ennyire kapok ki -
Szuperkupa első meccs
Szuperkupa második meccs
-
Üdv!
Nah meguntam ezt a nagyon erős magyar bajnokságot és most szeretném más országban kipróbálni magam gondoltam Angliában a Manchester City-re vagy a például a Bolton szerintetek melyik jó választás.
De ehhez hasonló csapatokat ajánlhatok még.

Amugyminden edzőnek aki FM-el tolja
-
Srácok, valaki játszik estleg FM-mel Win7 alól?
Nekem nem sikerült elidnítani...:( -
kraawz szerint azért dőlt be nálam minden csatár(Benzema, Seleznyov, Marquinhos, akárki) mert 1-es peccsel toltam :) és a karriert folytattam volna még ha Laziot nem is de így újrakezdés lesz -
csatáros-peccses?
Amúgy grat mindenki :) -
Kicsit elkedvetlenített ez a csatáros-peccses dolog, nem szívesen kezdek új karriert, de most úgy tűnik muszáj lesz, és erősen malmozok hogy hol kezdjek. -
Rudee #50399 Vanlose-Greve 1-5
Simább lett, mint gondoltam. 4 gól is a 16oson kívülről esett (meg az ellenfélé is). 3 fordulóval a vége előtt 1.-től 7.-ig bárhol végezhetek még.
Az ötödik gólt (~750k) még Roberto Carlos is megirigyelhetné :) -
ha nem nyered meg az lesz a meglepetés:D