104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• pinnacle
    és PL-s csapatnak a tagja:D
  • Tojesz
    Grat! Nem semmi ez az angol kettő, csak bajnokiból 46 meccs
  • Tojesz
  • pinnacle
    Van egy 21 éves játékos/edzőm :D
  • eLiXir
    Csak en kapok hibauzeneteket 9.3as patchel + ha felrakom a magyaritast ? Angolul semmi problema, letezik esetleg valami masfele magyaritas ilyen problemara?
  • Utley
    Gratula!És Dániába is gratulációt postázom :)Lassan Brondby verést akarok látni :D
  • Tojesz
    Hogy nekem mennyire elegem van a csíterinterből... Olasz Kupa, rendes játékidő 1-1, erre egy 110. percben esett kamu öngóllal kiesek. Kapusom tizenhatoson kívül rárúgta a védőmre és bepattant. Már évek óta az Inter állít meg a kupában.
  • Forza Italia
    Vége az első szezonomnak.

És a legjobb játékosom
  • realgyula
    OFF topic! töltsd le azt amit huni linkelt és az olvass el című dokumentumban leírtakat pontosan,lépésről lépésre csináld meg! akkor működni fog!
  • Tojesz
    Sziasztok!
    Bajnokság felénél 4. vagyok 35 ponttal a Serie A-ban. BL csoportból kiestem, marad az UEFA Kupa, de azt már nem veszem olyan komolyan.
    Télen leigazoltam a 33 éves Ronaldinhot
  • xmogyix
    hiába bontottam a kapcsolatot a patch telepítése utána nem tudok phone activationra váltani mert csak az online van és az is be van jelölve.plíz hlp mee...
  • Gunnersboy
    NEE :DDDD
  • Huni92
    jaja, volt egy öngól is, de azt a kapusnak irták :D
  • Zsombinho
    Amikor felrakom a 9.3-at az internetkapcsolatot mindenképp meg kell szüntetni?Mert én úgy töltöttem le az FM-et,hogy benne volt a 9.1 és a 9.2 és simán kiadta,hogy phone activation.Ja és ha felraktam a magyarítást is fel kell megint nem?
  • zyndar
    Atyaég!
    Gondolom volt öngól is (talán pont emberünk szerezte?), mert az csak 12.
  • Huni92
    Isteni teljesitmény DS_:AF?AS_FA
  • Huni92

off: titeket sem hagy bejelentkezve az sg?
  • zyndar
    Amikor a képeidet nézem, mindig várom, hogy megtörténjen az a kezdőrúgás ^^
  • Huni92
    [URL=http://imagerz.com/QEROCktvAwIAV1pJQAVR]Forditani tudni kell ^^[/URL]
  • Fabio Capello
    szépséges, ebből jövőre simán feljutás lehet, nyugi :)
  • zorrobomber
  • Rudee
    Greve, Dánia 2009-10

Az őszi 2. hely már magában is meglepő volt. Utolsó forduló előtt aztán 4 csapat pályázott még az első 2 helyre (55-55-53-53 ponttal), köztük harmadikként mi is. Ez sem volt kevésbé meglepő. A záró fordulóban mindenki verhető ellenfél ellen készült és nyert is. Így végül dobogón zártuk az évet, ami a 15. helyre várt csapattól nem rossz. Ez főleg a hazai remeklésnek (12-2-1) köszönhető. Vendégként nem brillíroztunk, de azért azon eredmények alapján is 5. lett a csapat, így összességében megérdemelt a bronz.

A kerettel meg vagyok elégedve, de azért lesznek távozók.

Jövőre nem hiszem, hogy cél lehet a feljutás, de azért megpróbálom. Ez után az eredmény után talán már 1-2 ütőképes igazolást is végbe lehet vinni. Legalábbis remélem. A Mallorca ajánlott szerződést egyébként (1.1m € fizetés + 1.3m € átig. keret), de most csak Dániára koncentrálok :)
    A szezon legfájóbb vereségét az utolsó előtti meccsen aztán sikerült megbosszulni. Korában írtam, hogy egy 88 perces emberhátránynak hála, az AB Tamby saját pályánkon vert meg 3-1re. Idegenben 5-3ra nyertünk
  • Huni92
    Átállsz zónavédekezésre :)
  • kraawz
    Én olyanokat hoztam el ingyen, mint Itandje, James, Sturridge, Wilhelmsson és társaik :D
  • zyndar
    Én most Cristiano Zanettiért küzdök ingyé. Még csak 34 :)
  • kraawz
    én kaptam 200e fontot

Közben olyan neveket tudtam igazolni , hogy beszarás :D
    Majd holnap este beszámolok
  • Itsuki
    ilyenkor bedilizek és eladok mindenkit. vagy nem mentem el ugy lépek ki,vagy épitek 1 uj védelmet:D de inkább az első...
  • Terminátor14
    Az lesz lassan...
  • Utley
    Lefordulsz a kispadról:)
  • Terminátor14
    Mit lehet akkor csinálni, ha emberfogást játszom, de a nyomorult játékosaim mindig össze-vissza futkosnak, soha nem az ellenfelet fogják?
  • zyndar
    Hátőőő
  • realgyula
    mgkp,Zsombinho!
    tegyétek fel mindenképpen! sokkal jobb, én is most tettem fel! ég és föld, azt kell, hogy mondjam!
    az off topicban a leírás amivel könnyedén és egyszerűen fel lehet rakni a 9.3.0-s patchet! :)
  • zyndar
    Jó estét Urak! Mi ez a pangás?
  • xmogyix
    jah és nem eredeti a játékom.attól még menni fog a 9.3?
  • xmogyix
    honnan tudok a 9.3.0-ás patch-ez product key-t szerezni??előre is köszi
  • Utley
    Komolyan mondom hihetetlen ez a játék!Cook-szigetek kerete nem fog nagyon változni,mert 1db embert nem generált a gép már megint.Bosszúból egy 54 éves újoncot fogok avatni San Marino ellen :D
    Felkészülésre ütős csapatokat hívtam.San Marino,Ausztrália,Bolivia,Argentína,:)
    Helyezésem jelenleg:110.És Chile nyerte a VB-t :D
  • Terminátor14
    A helyedben átgondolnám azt a 4-2-4-et, nagyon csúnyán is elsülhet, márpedig az a 3-2-es vereség annyira nem durva, azért még van esélyed :)

Mindenesetre sok szerencsét ;)
  • kraawz
    kiestünk, ebből már nincs feljutás, otthon 1:0ra nyert a Bristol
  • kraawz
    Azt hiszem, idén nem lesz feljutás, a gép elintézte magának

Már 2:0ra mentem, aztán a gép 1 percre rá gólt lő. A 80. percben ad magának egy büntetőt, 2:2. A 93. percben pedig a védőmmel szögletből fejeltet egy öngólt, 2:3.

Idegenben 4-2-4el nekik megyek, lesz,ami lesz alapon.
  • kraawz
    Na, letolom az osztályozókat.

Az elődöntőben a Bristol Cityt kaptam, ők 4.-ek lettek talán. Elég erős keretük van, meglátjuk.