104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Eszem? Érdekes.
Meguntam a Sportingot, mert nem volt kihivás megnyenri a bajnokságot :) Azóta letoltam a Fortuna Düsseldorffal 8 szezont, és ez a 2. a Villarreallal.
Szóval fröcsögés előtt jó lenne tájékozódni.
Sok sikert Zorro! -
Jól bírja az öreg. Először azt hittem vmi edző lesz, de nem
-
gabor9 #50555 na huni te már a villarrealnál vagy?? én azóta is a Sportingot menedzselem. eszed a klubokat -
Thx, már látom hogy jó kis mentés lesz ez is :D
Első reménybeli igazolásom
-
Sok sikert hozzá
-
[IMG]http://i39.tinypic.com/11alx6f.jpg[/IMG]]] -
Rudee #50551 Szépen lassan körvonalazódik a keret a 2010/11es idényre. Eddig négyen mentek el, főként a keveset jáccók. Egy biztos érkező van, de 4 játékos idén is érkezhet kölcsönbe. A megmaradt lyukakat az ifisták közül (#50542 és társai) kiválasztottakkal "tömtem be".
A fizetési keret idén is szorít, remélem jövőre már jobb lesz. Profi szerződést jelen állás szerint a következő 5 évben bizos nem kötök még senkivel :D
A tavalyi 50nel szemben idén már 73 bérletesünk van, majdnem 50%os előrelépés
-
nekem már összejött egészpályás kapusgól is, kirúgásból, a spanyol másodosztályban. nemkicsit röhögtem :) -
te hülye állat :D:DDDDDDDDDDDD
:ASD:ASdasdaSd -
?? :D ez kinek ment? -
márk, neked bizony a kurva anyádat
mondom.. nyögd be, hogy kullancs és gazdagok vagyunk :DDDDDDDDddd érzem -
Igaz 3-2-re elbuktuk, ki is estünk a kupából, de egy taktikaváltás és csere frissített a csapaton. Csak sajnos túl későn... Nos itt a második gólom:
-
A nagy múlttal rendelkező Leicester City ellen hoztam X-re a meccset. Első félidő egyértelműen az enyém volt, de a másodikra sajnos kifulladt a csapatom. :(
-
Nahh sorry all, de az előbb beígért beszámoló holnapra csúszik, rámjött a fáradtság.
Tépek is aludni, sziasztok! -
Visszavágót 1-0-ra nyerte a Barca, igy ők mennek tovább :( -
Rudee #50542 Egy most felkerült ifi, aki enyhén durva játékos lehet. 16 évesen könnyen alapemberré válhat. Van még egy reményteli kapus is.
-
Ebből a csoportból, talán a Betis aki könnyen verhető. De sosem szabad lebecsülni a kisebb csapatot. -
Barca(2-1)-Racing(1-1)-Barca-Valencia-Betis-Madrid
Nem szopatós sorozat ám. Jupiájéó \o/ -
Ez a Matias Fernandez... Gondolom megkapja majd a hónap legszebb találatát, s majd évvégén is benne lesz az első 3-ban. Barca ellen szép eredmény! -
Nem állunk olyan rosszul :)
-
Ismét felálltunk a padlóról.
VV-n nem lesz sem Eto'o, sem Marcano. Mind2 eltiltását fogja tölteni, mig Marcano meg is sérült a meccsen.
Nembaj, majd jön Bojan 'senkinemugriknálammagasabbradecsak160centivagyok' Krkic és elintéz :D
Ja, ha már csit. Mati Fernández első gólja: [URL=http://imagerz.com/QEROC0tvAwIAV11JFQVT]kicsit kamuizű, na ^^[/URL] -
Rudee #50536 Simán lehet nélküle is,.
Ez a Greve is egy igen hoki csapat és nincs is sok bátor játékos, akit le lehetne igazolni. Viszont izgalmas lehet a játék, ha saját megérzés alapján szerződtetsz új arcokat. Ha van 1-2 favorizált felállás, akkor csak tudod, hogy adott posztokra milyen tulajdonsággal bíró játékos kell. Meg ugye nem árt beépíteni pár saját nevelésű fiatalt se, ha van megfelelő. -
Remek, mert már furcsa volt üresen látni a forumot :( -
Én is vagyok, mindjárt jövök egy kis beszámolóval :) -
De igen, vagyok már :) -
Senki sincs? :O -
+ szerb, montenegro, román -
Persze már a hosszabbítást is a 89. percben lőtt góllal harcolták ki. -
Hihetetlen ez a játék...
A 2*15 perces hosszabbítás elején megszerzem a vezető gólt, elkezdek időt húzni, de még az első játékrészben kap két tizit az ellenfél.
Ez mi? -
cseh orosz ukran lengyel esetleg brazil. -
norbinhOOO #50527 Csao!!!
Lenne egy kérdésem, egy magyar nb2-es klubbal szeretnék kezdeni ti milyen bajnokságokat illetve nemzetek játékosait ajánlanátok még betöltésre???
Előre is köszi a segítséget.
JÓ gémet és sok kupát!!:) -
offtopikban erdeklodjel -
Első meccs Spanyolországban 1-3-ra végződött, amit itthon kellett volna ledolgozni. A kinti meccsből kiindulva úgy gondoltam sima ügy, ott is jobbak voltunk, de min. egál.
Ehelyett... -
Azt szeretném még kérdezni hogy nekem a 9.3.0-ás patch van fennt és letzöltöttem a GENIET kicsomagolom a kicsomagolt mappa neve FMGENIE93 ez jó a 930-as patchez?
Mert mikor a mentésemet meg akarom nyitni ezzel a GENIVEL hibát ír ki! Légyszi segítsetek! -
Nah én is letöltöttem egy GENIE nevezetű progit csak az a aj hogy angol és nem tom mire használni.
Légyszi segítsetek hogy ti mire használjátok vagy hogy kell használni.
KÖSZI! -
A kis Aranyos gólt szerzett :) -
Az milyen az a GENIE program?
Mit lehet vele csinálni? -
Hali
Magyar Nb2 Fradihoz mien ligákat érdemes betöltenem? -
nálam is van egy Aranyos nevű srác, Debrecenből jött :D -
Utley #50518 Szerintem ne add fel!!!!Kiestél,és most 1 évig pihi a 3.ligába.Majd jön egy új elnök a következő szezon végén,és minden rendben lesz.Sok sikert hozzá!!!Cook szigeteken újoncokat avattam:)Egy 54 és 43 éves formát.Mindenki rommá ver 2meccs alatt kaptam 13 gólt...Na és majd a vb-re kijutok:D