104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Eszem? Érdekes.
    Meguntam a Sportingot, mert nem volt kihivás megnyenri a bajnokságot :) Azóta letoltam a Fortuna Düsseldorffal 8 szezont, és ez a 2. a Villarreallal.
    Szóval fröcsögés előtt jó lenne tájékozódni.

Sok sikert Zorro!
  • Tojesz
    Jól bírja az öreg. Először azt hittem vmi edző lesz, de nem
  • gabor9
    na huni te már a villarrealnál vagy?? én azóta is a Sportingot menedzselem. eszed a klubokat
  • zorrobomber
    Thx, már látom hogy jó kis mentés lesz ez is :D
    Első reménybeli igazolásom
  • Tojesz
    Sok sikert hozzá
  • zorrobomber

[IMG]http://i39.tinypic.com/11alx6f.jpg[/IMG]]]
  • Rudee
    Szépen lassan körvonalazódik a keret a 2010/11es idényre. Eddig négyen mentek el, főként a keveset jáccók. Egy biztos érkező van, de 4 játékos idén is érkezhet kölcsönbe. A megmaradt lyukakat az ifisták közül (#50542 és társai) kiválasztottakkal "tömtem be".

A fizetési keret idén is szorít, remélem jövőre már jobb lesz. Profi szerződést jelen állás szerint a következő 5 évben bizos nem kötök még senkivel :D
    A tavalyi 50nel szemben idén már 73 bérletesünk van, majdnem 50%os előrelépés
  • Matthew Prosac
    nekem már összejött egészpályás kapusgól is, kirúgásból, a spanyol másodosztályban. nemkicsit röhögtem :)
  • Mike94
    te hülye állat :D:DDDDDDDDDDDD
    :ASD:ASdasdaSd
  • bexinho
    ?? :D ez kinek ment?
  • kraawz
    márk, neked bizony a kurva anyádat

mondom.. nyögd be, hogy kullancs és gazdagok vagyunk :DDDDDDDDddd érzem
  • bexinho
    Igaz 3-2-re elbuktuk, ki is estünk a kupából, de egy taktikaváltás és csere frissített a csapaton. Csak sajnos túl későn... Nos itt a második gólom:

• bexinho
    A nagy múlttal rendelkező Leicester City ellen hoztam X-re a meccset. Első félidő egyértelműen az enyém volt, de a másodikra sajnos kifulladt a csapatom. :(

• Terminátor14
    Nahh sorry all, de az előbb beígért beszámoló holnapra csúszik, rámjött a fáradtság.

Tépek is aludni, sziasztok!
  • Huni92
    Visszavágót 1-0-ra nyerte a Barca, igy ők mennek tovább :(
  • Rudee
    Egy most felkerült ifi, aki enyhén durva játékos lehet. 16 évesen könnyen alapemberré válhat. Van még egy reményteli kapus is.

• bexinho
    Ebből a csoportból, talán a Betis aki könnyen verhető. De sosem szabad lebecsülni a kisebb csapatot.
  • Huni92

Barca(2-1)-Racing(1-1)-Barca-Valencia-Betis-Madrid

Nem szopatós sorozat ám. Jupiájéó \o/
  • bexinho
    Ez a Matias Fernandez... Gondolom megkapja majd a hónap legszebb találatát, s majd évvégén is benne lesz az első 3-ban. Barca ellen szép eredmény!
  • bexinho
    Nem állunk olyan rosszul :)

• Huni92
    Ismét felálltunk a padlóról.
    VV-n nem lesz sem Eto'o, sem Marcano. Mind2 eltiltását fogja tölteni, mig Marcano meg is sérült a meccsen.

Nembaj, majd jön Bojan 'senkinemugriknálammagasabbradecsak160centivagyok' Krkic és elintéz :D

Ja, ha már csit. Mati Fernández első gólja: [URL=http://imagerz.com/QEROC0tvAwIAV11JFQVT]kicsit kamuizű, na ^^[/URL]
  • Rudee
    Simán lehet nélküle is,.
    Ez a Greve is egy igen hoki csapat és nincs is sok bátor játékos, akit le lehetne igazolni. Viszont izgalmas lehet a játék, ha saját megérzés alapján szerződtetsz új arcokat. Ha van 1-2 favorizált felállás, akkor csak tudod, hogy adott posztokra milyen tulajdonsággal bíró játékos kell. Meg ugye nem árt beépíteni pár saját nevelésű fiatalt se, ha van megfelelő.
  • bexinho
    Remek, mert már furcsa volt üresen látni a forumot :(
  • Terminátor14
    Én is vagyok, mindjárt jövök egy kis beszámolóval :)
  • Huni92
    De igen, vagyok már :)
  • bexinho
    Senki sincs? :O
  • giorgio81
    + szerb, montenegro, román
  • Terminátor14
    Persze már a hosszabbítást is a 89. percben lőtt góllal harcolták ki.
  • Terminátor14
    Hihetetlen ez a játék...

A 2*15 perces hosszabbítás elején megszerzem a vezető gólt, elkezdek időt húzni, de még az első játékrészben kap két tizit az ellenfél.

Ez mi?
  • DONGUBA
    cseh orosz ukran lengyel esetleg brazil.
  • norbinhOOO
    Csao!!!
    Lenne egy kérdésem, egy magyar nb2-es klubbal szeretnék kezdeni ti milyen bajnokságokat illetve nemzetek játékosait ajánlanátok még betöltésre???
    Előre is köszi a segítséget.
    JÓ gémet és sok kupát!!:)
  • DONGUBA
    offtopikban erdeklodjel
  • Tojesz
    Első meccs Spanyolországban 1-3-ra végződött, amit itthon kellett volna ledolgozni. A kinti meccsből kiindulva úgy gondoltam sima ügy, ott is jobbak voltunk, de min. egál.
    Ehelyett...
  • zsolt515
    Azt szeretném még kérdezni hogy nekem a 9.3.0-ás patch van fennt és letzöltöttem a GENIET kicsomagolom a kicsomagolt mappa neve FMGENIE93 ez jó a 930-as patchez?
    Mert mikor a mentésemet meg akarom nyitni ezzel a GENIVEL hibát ír ki! Légyszi segítsetek!
  • zsolt515
    Nah én is letöltöttem egy GENIE nevezetű progit csak az a aj hogy angol és nem tom mire használni.
    Légyszi segítsetek hogy ti mire használjátok vagy hogy kell használni.
    KÖSZI!
  • bexinho

A kis Aranyos gólt szerzett :)
  • zsolt515
    Az milyen az a GENIE program?
    Mit lehet vele csinálni?
  • Ngeri
    Hali
    Magyar Nb2 Fradihoz mien ligákat érdemes betöltenem?
  • kraawz
    nálam is van egy Aranyos nevű srác, Debrecenből jött :D
  • Utley
    Szerintem ne add fel!!!!Kiestél,és most 1 évig pihi a 3.ligába.Majd jön egy új elnök a következő szezon végén,és minden rendben lesz.Sok sikert hozzá!!!Cook szigeteken újoncokat avattam:)Egy 54 és 43 éves formát.Mindenki rommá ver 2meccs alatt kaptam 13 gólt...Na és majd a vb-re kijutok:D