104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na szép, a sok középcsapat után most bejelentkezett értem a cselszki :(
Hát, megkapják a szokásos kosarat :D -
Hehe, látom sokan maradtatok a jóöreg meccsmotornál :)
Retro forever! :D -
dc,dc,dc-wbr,wbl-amc,mc,amc-st,st taktinál ti zónáznátok, vagy emberfogást?
Ha emberfogást, akkor csak a 3 belső védő, csak a szélsők is?
Eddig a zónavédekezés bejött 4-4-2-ben, de ezt a taktikát jobbnak érzem, viszont nem tudom, hogy az 5 védekező szellemű játékoshoz melyik felfogás illik jobban.
Egyelőre zónáznak, annyira nem rossz eredménnyel, de lehet, hogy ki kéne próbálnom az emberfogást is, csakhát nem kéne nagyon lecsúzni a tabellán.
-
Azért mindig örülök h tudunk ilyen gólt is szerezni :
-
Első mentésemmel ottvoltam mindig, azóta nem megyek. Nem sok értelme van, az ass is meg tudja oldani. -
Amúgy ki szokott sajtótájékoztatón részt venni? Én már nagyon unom, és mindig az asszisztens küldöm el. PErsze olyan értékűt is választok, aki nem mond hülyeségeket ha ilyen helyre kerül. :D -
Az lehet, de mindig jobb előbb túl lenni a nagycsapatokon, hogy utána a kiscsapatok ellen szép menetelést mutass. Hisz ha elkapjátok a fonalat, kis csapatok ellen nem anynira sanszos elérni egy "nem morál csökkentő" eredményt, mint pl sok kiscsapat és egy nagycsapat közte. Nagycsapat tuti zakó,de az megtörheti a csapatot, ami kihatással lehet a következő kiscsapatok elleni meccsre is :S Evertont megfoghatod egy X-re sztem:) -
3-2 lett a meccs Morecambe ellen... Mind1. Cél a feljutás. -
Ja, 4. meccs pool, 5. everton idegenben :)
0 esély van ^^ -
Szerintem a bentmaradás kiharcolása van olyan nagy kihívás mint egy bajnoki cím megszerzése!!! Hidd el! Ha meglesz, nagyon öröm lesz :) -
Na hát ez e lényeg, a megérzések mindenek előtt :D
Én mindig nagyon büszkve vagyok magamra, mikor megtalálok egy-egy szuperthetséget :) Az igazi nagyágyúknál már 1-2 hónap után látszik edzésen. -
NA amíg írtam ezeket a sorokat egy 4. osztályú csapattól úgy kaptam 2 gólt 2 percen belül, h 70%ban én lőttem többet kapura, meg én uraltam a meccset. Asszem elkúrtam a félidei beszélgetést... :/ Bye-bye FA Cup :/ .... lehet a prémium kevés a srácoknak ?:/ kupákban sose menetelünk. -
City : Scunthorpe 4:1
Körülbelül a csapatuk értéke 300M font volt, nincs mit hozzáfűznöm. Köv meccs majd Arsenal, az is bukó, jó szezonkezdter, 3m 0 pont. -
Hát jah, akkor mind1. Bízok abban h jó értékem van már.
Kraawz! Ne add fel! Sokat számít mit mondasz meccs előtt után, közben a fiúknak. Nekem pl. tök mást kellett mondanom mint mondjuk egy nagycsapatnál. VAn mikor eltalálom van mikor nem. Ez meglátszik nagyon az eredményen. Bár azt sajnálom h nagoyn kevés a választási lehetőség, s van amikor a játék nem ajánl fel oylan választ, amit én mondanék nekik( amit általában szoktam mondani). -
Amennyire tudom, csak az ilyen csítprogik írják ki. (Esetleg belső editor?) -
genie
Az ideivel befejezem az FMet , évek óta elszállt már sajnos.
TOttenham ellen: 1. perc, 1. helyzet, vezetnek. Egész meccsen jobbak vagyunk, 60. percben 1:1. Semmi nem történik, kapnak egy büntezőz a 75. percben, 2:1. Aztán megint semmi, szabadrúgás, fejes 3:1. -
Hol nézted meg a csapat Hírnevét (annak értékét)? -
és lecseréltem az edzői stábot, hoztam jó edzőket és 2 jó gyúrót :) -
Ha jól tudom Nihat nem valami fiatal focista, tehát eléggé kihathat az a 4 hónap a további karrierjére. :D Szerencsétlen sérülés :S De talán pótolható játékos. -
Nihatnak elszakad a vádlija a Depor ellen 2-1-re megnyert meccsen. 4 hónap pihi. Mentés és kilépés :D -
Barátságos meccsen 3:1re vertük Bayernt, és közben megérkezett Felipe Monteiro ! -
Hol lehet megnézni a csapatom hírnevét (hány pontos)?
Amúgy meg.... :) :D :P bocs Kraawz :
-
na hazaertem melobol grat mindenkinek -
háát
az sem kizárt hogy eredményes lenne egy 1 csatáros kontrataktik:) -
abban reménykedem , hogy többet rúgunk, mint kapunk :D
Első 3 meccs majd TOttenham (A) , City (A) , Arsenal (H) , sok jóra nem számítok... -
seleznyov nagy állat:) -
Na, megvan az első neves igazolásom, Seleznyov eljött 10M-ért :)
Mollo ingyen jött a Monacobol (AM RL) és Luke Haruna is ( DMC-MC ) , meg pár ifi.. A védelem nem túl acélos, de oda senki nem jött, jövőre kellesz igazolni. -
Nálam eddig minden játékban kiemelkedően jó magyar védők jöttek már a 3.-4. évben. Majd mutatok pár képet a Crewe mentésből. -
hozzám egyelőre még a szar generáltak sem jönnek:D
papin huzoember nálam 45 évese, azt hiszem ez sokmindent elárul:D -
Megint van pénz, de csak noname generált tehetségek jönnek majd szinte, az összes neves játékos v leszarja a klubot v elviszik előlem :D -
Sosem voltam nagy magyar párti, de idei gammában állat nagyon :D
Kádár 173 PA-t kapott, a gép meg ilyen 170 PAs csatárt , meg 180 PA-s magyar védőket generál :o -
Továbbjutottunk a csoportból -
állat vagy áki:) -
A reputációm viszont kúszik fel, tavaly 4700 körül volt, most már 5750 :) -
Majd eladják a stadiont és játszotok a mezőn :D:D:D
Megyünk a Fernehez, 4. csoportmeccs, kiharcolhatjuk a továbbjutást. -
Én voltam mínusz 28 körül is, úgyhogy semmi pánik :) -
Kaptam 18 M-t igazolni :)
Ha csődbe megyünk, akk baszhatják a stadionbővítést ^^ -
Hát meglátjuk :D én azt vallom, hogy a gyors falábú is falábú :DD -
Az elveidet értem, és kb én is ezt vallom, de láss, ne csak nézz :D Ilyen gyorsaságot vétek nem kihasználni a szélen.
kraawz te meg tuti bentmaradsz! -
Kezdésnél hozzádvágnak 30 milka eurót, szal akkora problem nem lehet ;-)