104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Terminátor14
    Na szép, a sok középcsapat után most bejelentkezett értem a cselszki :(

Hát, megkapják a szokásos kosarat :D
  • Terminátor14
    Hehe, látom sokan maradtatok a jóöreg meccsmotornál :)

Retro forever! :D
  • Terminátor14
    dc,dc,dc-wbr,wbl-amc,mc,amc-st,st taktinál ti zónáznátok, vagy emberfogást?

Ha emberfogást, akkor csak a 3 belső védő, csak a szélsők is?

Eddig a zónavédekezés bejött 4-4-2-ben, de ezt a taktikát jobbnak érzem, viszont nem tudom, hogy az 5 védekező szellemű játékoshoz melyik felfogás illik jobban.

Egyelőre zónáznak, annyira nem rossz eredménnyel, de lehet, hogy ki kéne próbálnom az emberfogást is, csakhát nem kéne nagyon lecsúzni a tabellán.
  • bexinho
    Azért mindig örülök h tudunk ilyen gólt is szerezni :

• Terminátor14
    Első mentésemmel ottvoltam mindig, azóta nem megyek. Nem sok értelme van, az ass is meg tudja oldani.
  • bexinho
    Amúgy ki szokott sajtótájékoztatón részt venni? Én már nagyon unom, és mindig az asszisztens küldöm el. PErsze olyan értékűt is választok, aki nem mond hülyeségeket ha ilyen helyre kerül. :D
  • bexinho
    Az lehet, de mindig jobb előbb túl lenni a nagycsapatokon, hogy utána a kiscsapatok ellen szép menetelést mutass. Hisz ha elkapjátok a fonalat, kis csapatok ellen nem anynira sanszos elérni egy "nem morál csökkentő" eredményt, mint pl sok kiscsapat és egy nagycsapat közte. Nagycsapat tuti zakó,de az megtörheti a csapatot, ami kihatással lehet a következő kiscsapatok elleni meccsre is :S Evertont megfoghatod egy X-re sztem:)
  • bexinho
    3-2 lett a meccs Morecambe ellen... Mind1. Cél a feljutás.
  • kraawz
    Ja, 4. meccs pool, 5. everton idegenben :)

0 esély van ^^
  • bexinho
    Szerintem a bentmaradás kiharcolása van olyan nagy kihívás mint egy bajnoki cím megszerzése!!! Hidd el! Ha meglesz, nagyon öröm lesz :)
  • Terminátor14
    Na hát ez e lényeg, a megérzések mindenek előtt :D

Én mindig nagyon büszkve vagyok magamra, mikor megtalálok egy-egy szuperthetséget :) Az igazi nagyágyúknál már 1-2 hónap után látszik edzésen.
  • bexinho
    NA amíg írtam ezeket a sorokat egy 4. osztályú csapattól úgy kaptam 2 gólt 2 percen belül, h 70%ban én lőttem többet kapura, meg én uraltam a meccset. Asszem elkúrtam a félidei beszélgetést... :/ Bye-bye FA Cup :/ .... lehet a prémium kevés a srácoknak ?:/ kupákban sose menetelünk.
  • kraawz
    City : Scunthorpe 4:1

Körülbelül a csapatuk értéke 300M font volt, nincs mit hozzáfűznöm. Köv meccs majd Arsenal, az is bukó, jó szezonkezdter, 3m 0 pont.
  • bexinho
    Hát jah, akkor mind1. Bízok abban h jó értékem van már.
    Kraawz! Ne add fel! Sokat számít mit mondasz meccs előtt után, közben a fiúknak. Nekem pl. tök mást kellett mondanom mint mondjuk egy nagycsapatnál. VAn mikor eltalálom van mikor nem. Ez meglátszik nagyon az eredményen. Bár azt sajnálom h nagoyn kevés a választási lehetőség, s van amikor a játék nem ajánl fel oylan választ, amit én mondanék nekik( amit általában szoktam mondani).
  • Terminátor14
    Amennyire tudom, csak az ilyen csítprogik írják ki. (Esetleg belső editor?)
  • kraawz
    genie

Az ideivel befejezem az FMet , évek óta elszállt már sajnos.

TOttenham ellen: 1. perc, 1. helyzet, vezetnek. Egész meccsen jobbak vagyunk, 60. percben 1:1. Semmi nem történik, kapnak egy büntezőz a 75. percben, 2:1. Aztán megint semmi, szabadrúgás, fejes 3:1.
  • bexinho
    Hol nézted meg a csapat Hírnevét (annak értékét)?
  • kraawz
    és lecseréltem az edzői stábot, hoztam jó edzőket és 2 jó gyúrót :)
  • bexinho
    Ha jól tudom Nihat nem valami fiatal focista, tehát eléggé kihathat az a 4 hónap a további karrierjére. :D Szerencsétlen sérülés :S De talán pótolható játékos.
  • Huni92
    Nihatnak elszakad a vádlija a Depor ellen 2-1-re megnyert meccsen. 4 hónap pihi. Mentés és kilépés :D
  • kraawz
    Barátságos meccsen 3:1re vertük Bayernt, és közben megérkezett Felipe Monteiro !
  • bexinho
    Hol lehet megnézni a csapatom hírnevét (hány pontos)?
    Amúgy meg.... :) :D :P bocs Kraawz :

• DONGUBA
    na hazaertem melobol grat mindenkinek
  • soma22
    háát

az sem kizárt hogy eredményes lenne egy 1 csatáros kontrataktik:)
  • kraawz
    abban reménykedem , hogy többet rúgunk, mint kapunk :D

Első 3 meccs majd TOttenham (A) , City (A) , Arsenal (H) , sok jóra nem számítok...
  • soma22
    seleznyov nagy állat:)
  • kraawz
    Na, megvan az első neves igazolásom, Seleznyov eljött 10M-ért :)

Mollo ingyen jött a Monacobol (AM RL) és Luke Haruna is ( DMC-MC ) , meg pár ifi.. A védelem nem túl acélos, de oda senki nem jött, jövőre kellesz igazolni.
  • Terminátor14
    Nálam eddig minden játékban kiemelkedően jó magyar védők jöttek már a 3.-4. évben. Majd mutatok pár képet a Crewe mentésből.
  • soma22
    hozzám egyelőre még a szar generáltak sem jönnek:D

papin huzoember nálam 45 évese, azt hiszem ez sokmindent elárul:D
  • kraawz
    Megint van pénz, de csak noname generált tehetségek jönnek majd szinte, az összes neves játékos v leszarja a klubot v elviszik előlem :D
  • kraawz
    Sosem voltam nagy magyar párti, de idei gammában állat nagyon :D

Kádár 173 PA-t kapott, a gép meg ilyen 170 PAs csatárt , meg 180 PA-s magyar védőket generál :o
  • Huni92
    Továbbjutottunk a csoportból
  • soma22
    állat vagy áki:)
  • kraawz
    A reputációm viszont kúszik fel, tavaly 4700 körül volt, most már 5750 :)
  • Huni92
    Majd eladják a stadiont és játszotok a mezőn :D:D:D

Megyünk a Fernehez, 4. csoportmeccs, kiharcolhatjuk a továbbjutást.
  • Terminátor14
    Én voltam mínusz 28 körül is, úgyhogy semmi pánik :)
  • kraawz
    Kaptam 18 M-t igazolni :)

Ha csődbe megyünk, akk baszhatják a stadionbővítést ^^
  • Terminátor14
    Hát meglátjuk :D én azt vallom, hogy a gyors falábú is falábú :DD
  • zorrobomber
    Az elveidet értem, és kb én is ezt vallom, de láss, ne csak nézz :D Ilyen gyorsaságot vétek nem kihasználni a szélen.
    kraawz te meg tuti bentmaradsz!
  • Terminátor14
    Kezdésnél hozzádvágnak 30 milka eurót, szal akkora problem nem lehet ;-)