104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
XD!! Ne bánkódj nekem mindig gyenge a csapat akármit találok ki tegnap olyan jól sikerült a taktikám hogy minden meccsen kikaptam. -
Ilyen gyenge sosem volt még a csapatom. Nálam is az van mint írta lentebb vki, hogy bajnokságban sehol nem vagyunk, viszont BL-ben szépen szerepelünk. Bajnokság 10 meccs 12 pont... -
ne öljétek egymást, te is letettél már az asztalra, és kraawz is, ehhez kétség nem férhet. -
Akkor elég újonc vagy:) Én már a CM 99/00-val is játszottam:)
De a viccet félretéve nekem számtalanszor kellet rájönnöm, hogy amikor ideges voltam a játékra csakis magamnak köszönhettem. Voltak hónapok, amikor nem jétszottam vele egy rosszul sikerült karrier után, majd unalmamba belekezdtem és hosszú hónapokat játszottam, mert akkor meg jól csináltam a dolgokat és sikereket értem el.
A legjobb az volt amikor 2004-ben Győrbe költöztem fősulira és kettő másik sráccal végigjátszottuk a fősulis éveket. Nagyon kő kemény volt amikor vasárnap felértünk 8kor és hajnali 4kor még játszottunk, mert be akartuk fejezni a bajnokságot. Óriási élmények voltak az egymás elleni meccsek. Egyszóval CM/FM forever:) -
btw reggelt, nekem sem volt erőm tegnap játszani :/ -
Vagy te vagy túl jó. -
reggelt -
realgyula #50831 igen, kiírtam 1 excel fájlba az adatokat és onnan fényképeztem le! :D -
nem kell bemutatni az FMet köszönöm, 4. éve játszok vele, kívülről fújom mindenét már. Rengeteg online meccs, tornák, 15 éves karrierek, stb... -
ez meg milyen progi??? vagy csak magadnak csináltál egy excel file-t ?? :D -
Mielőtt szarozol, gondolkodj el azon, hogy más emberek hogyan érnek el sikereket a játékban, ha ez egy szar... A taktikád az lehet szar, a játékosállományod is lehet szar. Ez a játék (most már9.3) nagyon is jó.
Ahogy mondani szokták a hiba a te készülékedben van... -
Bemész az informationsbe, és jobb felső sarokban lesz vmi cuccos, amire katt, és a legördülő menüben van a stadion.
Estét és gratula mindenkinek, neked meg kitartás, ákos!
Én már nem tolom, ma nem is játszottam komolyabban vele.
Lehet, hogy holnapi programomban már nem fér bele, hogy felcsusszanjak és elköszönjek, igy biztosamibiztos alapon megteszem most.
Kellemes júliust, nyaralást, szép napokat kivánok mindenkinek! Na és persze sikerekben gazdag karriereket is :)

-
Mára meg is untam.. Új stadionavató meccs, de az FM hozza a formáját ...
-
Kb 10 meccsből 8-on, az első 5 percben az első lövésből gólt kapok. Szánalmas szar -
Egyszerűen nem látom, hogy mekkora a stadionom in-game. Eddig az Informations menü alatt volt, most merre ? -
A csapat kulcsjátékosát azt hiszem meg lehet kérni hogy beszélgetést tartson a csapattal. De nem vagyok ennem biztos, lehet az előző részben volt csak így ez. -
üdv!
egy kis segítség kéne. a helyzet az, h későn állt össze a csapat, nem sikerült a felkészülés, így természetesen borzalmasan kezdtük az évet. a morál ugye esett, egy idő után több játékos is panaszkodni kezdett, h nem elégedett a helyezésünkkel (hát még én...). ez eddig tiszta sor. azonban a nemzetközi porondon hibátlanul szereplünk, simán mentünk tovább a juve-sevilla-dinamo csoportból, szép játékkal, megbízható védekezéssel és parádés támadójátékkal húzzuk be a meccseket, de a bajnokságban egész egyszerűen impotensek vagyunk. nevetséges gólokat kapunk, cserébe mi alig találjuk el a kaput.
a kérdés tehát adott: mégis mi az istent kezdjek ezzel a helyzettel? már a morál is egész korrekt a jó bl szereplésnek köszönhetően, a játékosok fizikálisan rendben vannak, ha akarnak tudnak szépen együtt játszani. cserébe már a fél csapat sír, h jaj de rossz nekünk a bajnokságban, pedig csak pár jó eredmény kéne és újra versenyben lehetnénk akár a bajnoki címért is.
a segítségeket előre is köszönöm, minden jót! -
Kibaszom az egész szart, 4.2-t meg 4.9et kapnak a védőim. -
Elírtam, Pescara 1-2 AC Milan -
1. forduló Juventus 1-1 Pescara (91. percben egyenlítettem...)
2. forduló Pescara 2-1 AC Milan (Tavalyi bajnok, magasan a legjobb csapat a bajnokságban. Szinte lehetetlen felnőni hozzájuk)
3. forduló Fio ellen lesz, kellene három pont
Amúgy mondtam már, jó a sorsolásom
-
Everton 4:1re ver, minden bemegy nekik.... -
Kicsit bütyköltem a taktikán, 4. meccs
Scunthorpe : Liverpool 3:2
A gólokat a két ukrán csatárom rúgta, Seleznyov egyet, Zozulya duplázott (term le is rúgták érte) -
Na januári átigazolási szezonban csatlakozott hozzánk Gosztonyi András :) Az egyik legértékesebb játékosunk. Első meccsen 7.0ás érték 20perc alatt. Remélem nagy hasznára lesz a teamnek.
IRL: Antonio Valencia a United-é (Y) -
Rudee #50815 Egyik elég komoly lett ráadásul. Vádli szakadás -> 5-6 hónap pihi. Annyi "szerencse" van benne, hogy kölcsönjátékosról van szó, akit így vissza is küldök. A másik csak könyöksérülés, 3 hét kieséssel jár. -
Rudee #50814 Barátságos meccsen félidőben 3-0 ide. Gondoltam, hogy a benevezett cseréket bedobom a 2. játékrészre. Meg is történt, erre az 55. majd a 63. percben is sérülés
-
Bárkit át lehet képezni bármilyen posztra, csak idő kérdése. Nyílván 35 éves korban nem túl jó ötlet persze :D -
te kis rasszista xd -
Íme pár beígért kép:
A csapat:
A bajnokság állása:
-
Oda kell figyelni az elején, min. 4 pont kellene azért
-
realgyula #50809
ezek után szerintem meg is van Ferdinand utódja...! szerintem "kimagaslik" a többiek közül! :) -
mgkp #50808 szép eredmény, gratula! -
mgkp #50807 Scoutom találta ezt a gyereket :O, már ajánlottam is neki szerződést. Nincs is betöltve az MLS azt már a második elég jó értékekkel rendelkező amerikai ifistát találta a scout azóta mióta elküldtem Észak-Amerikába:
Nem tehetséges :) -
realgyula #50806 2. szezonban Rooneyt, Tevezt és Berbatovot átképeztem támadó kp-á! hozzáértő volt mind a 3 játékos azon a poszton, és észre se vettem és már "be is tanulták"! :)
de Jovetic még hozzáértő sincs KPJ-n! akkor oda át sem lehet képzeni nem? -
Sziasztok, befejeztem csapatommal a sokadik szezonomat, a tavalyi negyedik helyet túlszárnyaltam (kellett hozzá az Udinese veresége a Torino ellen, mert én is csak ikszeltem), és a harmadik helyre röpült a csapat. Nemzetközi porondon és kupában nem volt dicsőségteljes az idény, a hazai sorozatban kiestem a negyeddöntőben az Inter ellen, BL-ben harmadik lettem a csoportban, EL-ben pedig egyből kizuhantam a Santander ellen. Ez utóbbit már nem is vettem komolyan.
Íme tehát a Serie A 2013/2014-es szezonjának végeredménye:
Két brazil csatárom a szezon nagy részében egészséges volt, csak kisebb 1 hónapos kihagyások adódtak. Termeltek is szépen
Diasnak ez a szezon volt az áttörés, azóta persze minden valamirevaló csapat vinni akarja tőlem, de maradni fog
Még fog fejlődni bőven, jelenleg így fest a gyerek:
Mint említettem ez a szezon volt neki az áttörés:
A BL-ből év végén temérdek pénz érkezett, azt hiszem ez évben már igazi sztárra is telni fog. Leginkább olasz (válogatott) játékossal kívánok erősíteni. -
Üdv!
1 napomba került egy hülye taktkát kidolgozni de úgy látszik hogy jó lett igazatok van hogy 1 csatárral jobb játszani mert Forlán 7 gólt lőtt 1 meccsen. Van 4 védőm egy védekező középpályás és 2 középső KP 2 támadó Kp és egy csatár. -
realgyula #50803 most lesz 22 éves a játékban... -
Büfé, akkor lesz fasza jobbhátvédem Budakalászról
- eredetileg WBR, JHV poszt csak sárga, de jó lesz az!
-
Működik, nagyon is. Nihat 30 évesen tanulta meg a TKPJ posztot. Világossárgáról élénkzöldre váltott a poszt melleti kis led :) Kicsit több idő, de simán megy.
-
realgyula #50800 Pique...szerintem őt fogom hozni Ferdinand pótlására...!
Ramos és Chiellini nem akar jönni... :(
gondolkodok még Albiolon esetleg (nem azért mert IRL leigazoltuk! :D) -
hány éves Jovetic? nem tudom 18-19 év felett mennyire működik a posztátképzés, nem próbáltam még, de érdekelne engem is.