104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
rekkelt -
konkrétan nem is csak fontos, hanem a 2. legfontosabb, szvsz a 3. tényező meg a teamwork -
azaz -
realgyula #50915 eltökéltség...ha egyre gondolunk. -
-
Determination(határozottság, nemtom hogy van magyarosítva) fontos még, hogy hajtsa a bandát hátrányban. -
hát igen, a Gillingham rájött hogy lehet esélye 3-0 után - le kell rúgni a góllövőt(Basham), a gólpasszkirályt(Spitzmüller), meg még biztonság kedvéért Miskolczit és akkor majd jól nem tudok cserélni. Zseniális.
-
Úgy tudom (nekem is itt írták) hogy 9.3-ban változtak a feltételek. Ez engem nem érint mert 9.2-vel jászok -
Én leginkább azt veszem figyelembe hogy mentálisan erős legyen. Mindene ilyen 13-15 min. Tekintély meg min. 16 -
realgyula #50909 mióta felraktam a 9.3-as patchet, a 7 csillagos edzőim 5-6 csillagosra csökkentek! :S miért lehet ez? pedig ez alapján vettem őket még a 9.1-es patchel.... -
realgyula #50908 a 4. szezon közepénél tartok, és még mindig Gary Neville a csk, és Giggs a helyettes! :D
szerintem nyáron elmennek már, mert nem nagyon akarnak hosszabbítani, így új csk-t és helyettest kell választanom...! valszeg Ferdinand lesz a csk, mert eddig is ő volt a 3. számú kapitány, mivel a 2 alap csk a tartalékok között szerepel, ahogy Rio is a következő szezontól, mert a szezon végén csatlakozik Federico Fazio a csapathoz! :)
a tekintélyen kívül mit kell még figyelni a választásnál? összpontosítás? meg nyilván, hogy ne fél éve játsszon a csapatban... :D -
A kép lemaradt a írás...
-
Mindenkinek!
Én jelenleg így állok. Szoros nagyon a mezőny! Cél a 2. hely! Ha meglesz, akkor ez lesz az első évem, amikor nem kell osztályzót játszanom. Nagy teher szállna le a fiúk válláról (no meg az enyémről is), ha közvetlen feljutók lennénk. Szerencsére jó igazolásokkal, jó taktikával, edzéssel, szakmai stábbal akármilyen eredményt ellehet érni. Mondjuk fontos, h megtaláljuk az egyensúlyt a játékosok dicsérete, szidalmazása között. Ezt néha nehéz, és ez kihat a morálra. Ami ugye kihat a bajnokság állására is. -
Köszi, januártól és a két új középpályástól várom a csodát. -
Hát elég lélekromboló lehet, főleg hogy gondolom a csapatod se rossz.
Több szerencsét! ;)
Jó éjt mindenkinek, én léptem.
-
91. percben kapus mellett elgurította Irineu, mondom mesterhármas, 3 pont. Egy fenét. Kapufa, és belső részéről kipattan, védők kivágják, vissza a valóságba. Egyetlen egy jó meccsem volt a szezonban, idegenben megvertem az MU-t 2-0-ra, úgy mentem tovább a csoportból. -
És mennyivel jobb voltál... -
Nem az eredmény miatt linkelem, inkább amiatt hogy 0-3-ról sikerült felállni. Azért ez szép, pláne egy ilyen béka segge alatti morálú csapattól. 11. vagyunk...
-
Nem tudom, hogy jól gondolom-e, de szerintem a médiával az a nagy problem, hogy ők az alapján a keret alapján rangsorolnak, amivel az új szezon első napján (tehát mikor meghartározod a célt) rendelkeznek a csapatok, és ezek miatt eléggé le tudják szólni az épp feljutó csapatokat, akik ugye csak később igazolnak.
Harmadosztályban velem is volt olyan, hogy 5 góllal vertük a listavezetőt, aztán meg kikaptunk a 22.-től. Tényleg nagyon sűrű a mezőny és gyakorlatilag bármi megtörténhet :) -
Yeovil-al játszottam(League1), és attól függetlenül hogy elvertek 3-0ra, előtte média ugye az ő esélyüket harsogta, megnéztem őket, hát vérgyenge keretük van. Kitámadtam, első 20 percben beszorítottam őket, aztán 0-1 után már bukó volt, de ha én találok be(mondjuk eltaláljuk a kaput :)) simán verhettem is volna őket. -
cselzi ellen 90 percig bírtuk, az FM nem 1:0, 92.perc -
Np.
Igen, tényleg nagy ugrás, előtte meg alíg-alíg van javulás az alsóbb osztályok között.
-
OMG, BL első kiesési részében Arsenalt kaptam... THX FM, ez a szezon. ÁÁÁHhhhh -
Félreértelmeztem(késő van), szóval jogos, lehet más célért küzdeni mint a kiesés, persze, de gyakorlatban a PL nagyon nagy ugrás a Championship után. -
Pfff, senki nem mondta, hogy meg kell nyerni, azt mondtam, hogy nem a kiesés elkerülés az egyetlen reális cél :) Mért kell rögtön sarkítani? -
Ha feljössz 2 osztályt egyhuzamban és utána megnyered a pl-t akkor kívánhatsz tőlem hármat. Téma lezárva. -
Jan. elsején jön Udineseből két olasz srác a középpályámra, összesen úgy 20 m euróért. Remélem ők segítenek. -
Meghúzgáltuk az oroszlán bajszát :)
Sikerült vennem 2 jó védőt ( török generált srác és Pichu Atienza ), jövőre 1 jó csatár kellesz és jobb védő, aztán meglátjuk. -10M maradt még mindig a számlámon...
-
Huhh, ez a szezon horror... Szerintem le is mondok a bajnokságról, Olasz Kupát, vagy BL-t kell megnyerni
Olasz bajnokságban jó ha bent leszek az első 10-ben. 4. és 3. hely után ez mondanom sem kell visszaesés.
-
De te ezt az előbb nem így írtad, szó nem volt ilyesféle okfejtésről.
Teljes általánosságban írtad, hogy első éves pl-csapattal nem lehet másért küzdeni :DD Legalábbis kb ez jött le, és hogy ő hogy merészel nem elégedett lenni.
De mondom, részemről semmi problem, csak gondoltam reagálok. -
Utley #50888 Egyáltalán nem baj az,de amint olvastad a legnagyobb játékosára lecsaptak.Így ha nincs aki gólt verjen,akkor bajos a középmezőny.Ergó örülni kell a bentmaradásnak is. :) -
Nem, mint írtam, a stílussal volt problémám, de engem egyáltalán nem sértett :D
Csak még mindig nem értem miért baj az, ha vki nem a kiesés elkerüléséért akar harcolni :) -
Utley #50886 Szerinted valamit csúnyán fejeztem ki?Máskor szerintem értelmezd a szavakat,és ne legyünk agynémák.Én kérek elnézést tőled,ha megsértettelek:) -
a west brom 4 helyzetből 4:1-re ver. -
Nekem is nagyon kellett ez :), kezdett fos lenni a morál tekintve hogy az előző bajnoki bukta után a Yeovil a Johnstone's Paint Trophy keretein belül hintett nekünk egy hármast, nameg előttünk levőt vertünk simán, jóság 
-
Ez nagyon kellett... Új taktikot kreáltam, átálltam 1 csatárra :)
-
Pillanatnyilag (30 forduló körül) 3-4. helyen vagyok 2 ponttal lemaradva az 1. helyről. -
Ez milyen hangnem?
És miiért baj az, hogy vkinek vannak ambíciói?
Én is azonnal top half finsh tűztem ki annó a csapatomnak, mert képestnek éreztem rá a keretet.
Szerintem a bentmaradás csak a legvégső cél lehet, egyrészt mert el lehet hozni ingyen egy rakat jó játékost, másrészt meg a felhasználó legyen már jobb, mint a nyomi gépi managerek :P
Úgyhogy csak finoman itt a kijelentésekkel... -
Utley #50880 Komolyan mondom nem értelek téged.Egy újonc csapattal a premierbe tolod,és 16.vagy...Óriási miért nem rögtön BL-t akarsz egy tök újonc csapattal.... -
ilyenkor max azt teheted hogy meghirdeted seleznyovot 25-ért pl a többi klubnak és lehet hogy elmegy inkább azokba a klubokba. így többet kapsz érte és nem annyira fájó a búcsú :D
Mindenkinek!