104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Játsszál 4-4-2-őt nem bonyolult. Két középső védő emberfogás többiek zóna. Egyik középső középpályásod hátrafelé játsszon inkább, védekezzen, másik pedig előre játsszon, szervezzen. Csatárok közül legyen egy ember aki befejezi a támadásokat, míg egy másik aki inkább megjátssza a másikat + persze gólokat is lő. De ebben a részben nincsen "tuti taktika", felejtsd el. _Neked kell kitapasztalni, játékosokra építeni. -
Priskin.
-
CsubakkaSandor #50956 Szisztok!Gómez,Cacau,Marica,Priskin csatár 4 esböl ti kit részesitenétek elönybenn?Calami felálást tudnátok ajánlani?
-
Ellenfeleimnek a kapusai sok "How its made"-t nézhetnek, tuti látta mindegyik a "Hogyan Készült? - Kapusbravúrok" c. részt.
Játékosaim körében meg tuti az "Zéró helyzetkihasználás" c. rész a népszerű -
Rudee #50954 A forduló előtt 14 pontos előnnyel vezető Roskilde is ellátogatott hozzánk. Tavasszal 5ből 4 meccset nyertünk, jó a folytatás.
-
Ne legyél lusta. Irány Monopoli! -
mostanság leginkább senkivel, újra kellett húzni a laptopot, és még egyik fm sincsen rajta, majd a napokban sort kerítek egy kis telepítgetésre...
Btw, van egy FM06-os HSV mentésem, és egy 09-es Monopoli, mindkettő az ötödik szezonjánál tart. -
Oszt Kend hogyan és mivel?
-
jól haladsz, csak így tovább :) -
Üdv Urak!
Folytattam a Paris FC 2000-el. Valami gyomorforgatóan pocsék szezonkezdet után (8 forduló után 16. voltam) Megbuheráltam a taktikát úgy alapjaiban és már a tavalyi szinten vagyunk... Ebben a szezonban cél a 6. hely az európai kupaszereplésért.
-
Supermarioval -
Jó lesz az, idővel felfedezed minden aspektusát a gémnek és jönni fognak az eredmények. A lényeg hogy ez nem a türelmetlenek játéka. Ugye, kraawz? :D -
jáccál másik játékkal. -
CsubakkaSandor #50945 ja jó csapat kikapok mindenkitöl!!szedtem le taktika patchet azokkal se megyek semmire köln is megver 1:0 ra hátazért.lehet hogy valami cunami hullámvölgybe van a csapatom mert nagyon nem megy -
egyébként meg ne add fel, stuttgart jó kis csapat tanulásra -
le -
CsubakkaSandor #50942 le lehet mondani 1 csapatnál?
-
CsubakkaSandor #50941 a stutgarba világsztárt nem is lehet venni.nem adnak annyi pénzt igazolásokra -
Juhász nem egy világsztár, nagyon lassú. Másodosztályú csapatban jó igazolás lenne, de nem üti meg a topligák első osztályának szintjt -
"esélyt sem látok a döntetlenre sem.pedig leigazoltam júhász rolnadot a védelembe"

-
CsubakkaSandor #50938 azán mit finomitsak rajta ??a stutgartnal vagyok manager.a Bayernt megvertem 6:2 re megnyertel a ligakupát de azota semmi.a barcával kell mérköznöm a bl csoportbann de esélyt sem látok a döntetlenre sem.pedig leigazoltam júhász rolnadot a védelembe -
ezvan, ha elszúrod a taktikát, mint a való életben, itt is kikapsz, vagy ha gyengén védekezel gólt kapsz. Tanulj belőle, és finomítsd a taktikát. -
mi az a real margit? 
amúgy grat
-
CsubakkaSandor #50935 Nem!akár hogy állitom fel a csapatot és adok utasitásokat gyenge ellenfelektöl is kapok mindig 1 gólt.ami a nagyobb baj hogy átlagban csak 1 et lövök szoval tele vagyok döntetlenekkel a formám:131111 -
Nehézségi szint (csúszka) nincsen, de ha nehéz, akkor indulj a Real Margittal, Barcaval, MU, Inter, stb. Ha túl könyű, akkor vmi harmadosztály -
Üdv, mai első meccsem. 0-2-nél azt hittem ott helyben a meccsen lemondok, mondom nincs ilyen, Udine 2 lövésből nyer. Aztán sikerült 
Kúszunk felfelé, a két téli igazolás sokat segített. EL sztem tuti meglesz, de BL kellene. Na arra nagyon össze kell szednie magát a társaságnak... -13 pont. Mindegy, volt már nagyobb is a hátrány, meg kell próbálni. Hullámvölgy már megvolt a szezon elején.
-
Mar miert lehetne??Tul konnyu neked? -
CsubakkaSandor #50931 Szaisztok!A játékban lehet valajol álitani a játéknehézséget? -
Nah meek kipróbálom ezt a táblázatot!!!XD -
Aha akkor már értem ezeknek kell pl:270-nek lenni összesen hogy 7-es szintű legyen aerobicsból az edzőm az erőnléten kivűl.
Kösz akkor edzői stbátag váltás lesz.XD -
Determination+Level of Discipline+Motivation, azaz ugyanazon tulajdonságok összege, amit te is leírtál -
Kösz de nem tudod mi az a ddm?
Mert a többit azt tudom:hogy eltökéltség+fegyelem+motiváció csak a DDM az mi összesen?
Vagy vmi ilyesmi nem? -
És az exceles sheet pedig a sortin található -
Itt láthatjátok, miben reformálták meg az új patchben a csillagokat
Sőt valamelyik fm-es portálon találtam egy olyan excel sheet-et is amelyik kiszámolja neked hány csillagos a tulajdonságok alapján az edző, neked csak be kell írni a tulajdonságok értékeit. -
realgyula #50924 "4-0 rol forditottak 80 perctöl 5-4 re (PL.vallalolid)"
ezt komolyan mondod? nem akarom elhinni, hogy ilyen létezik...! -
Jah én is így vagyok ki is nyomtattam azt a táblázatot ha annak lehet monddani és az alapján igazoltam edzőket de csak 4-es szintű minden. Mit lehet csinálni? -
igaz de 03.40 kor fekudtem es 9 kor mar keltem....rohadt melo kikeszit -
Rég voltam.
4 napja elkezdtem 1 szezont Villarreallal, már a 3. szezonba járok..
1. szezonba BL elődöntős voltam Real Madrid búcsúztatott,Bajnokság viszonylag jól sikerült...
De 2. szezonomba engem is keményen szivatott a gép
BL-be Első kiesési kör Arsenal 3-3 ra búcsúztatott is,Bajnokság 6.hely 68 pontal
Real, Barca 97 pontal voltak legelöl..
Nagyon erős idény volt és méghozzá a legkisebbek vertek el mindig..vagy az utcsó percben kaptam gólt,vagy vágtak 2 szögi golt vagy csak simán 4-0 rol forditottak 80 perctöl 5-4 re (PL.vallalolid).Szóval én is igyvagyok már vele,ha a gép nyerni akar akkor nyerni is fog...
Dobok képeket is ha hazaérek.. -
Reggelt. -
rekkel már rék volt