104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    Az elso ket ev gyerekjatek volt a masodikban beertek az igazolasok es a premier ligaban mar jok voltunk.
  • Terminátor14
    Azért abba gondoljatok bele, hogy a Leeds egy elég jónevű csapat, ráadásul a 3.osztály tornymagas esélyese, szal a játékoskerete inkább másodosztályú. Szal Gubának volt 2 éve, hogy felkészüljön a PL-re...:)

Mondjuk nemtom ez mennyire meggyőző :DDD

De tényleg, aki kételkedik az eredményeiben, az lépje át a hozzászólásait, és kész.

Annó voltak már ebből problémák de a flame nem vezet semmire.

Szigorúan szerintem, persze.
  • DONGUBA
    a szezon felet az assistant jatszotta le mert lementem gyerekkel jatszani es gondoltam jatsza le o helytettem addig 5. voltam.
  • kraawz
    Éljen
  • Tojesz
    Ha azok az eredmények tényleg reálisak akkor te a játék történelmének legnagyobbjai közül vagy. Kicsit durva
  • DONGUBA
    Mit hogy felbaszod mas agyat aztan meg itt rinyalsz faszom.Uberokos vagy.
  • kraawz
    őszintén, te ezt megtűröd itt ?
  • Fabio Capello
    kedves...
  • Tojesz
    OMG,
  • Terminátor14
    Üdv a klubban :(
  • McFrost
  • Terminátor14
    Szerintem hanyagoljátok egymást, mindenkinek jobb lesz. :)

Akinek nem tetszenek Guba eredményei, az nem nézi őket és kész.
  • DONGUBA
    Nem en kezdtem vazeg.....amugyis a te nevedben irogat az ember
  • Fabio Capello
    higgadjatok le, első és utolsó figyelmeztetés.
  • DONGUBA
    Nem kell hozza sok csak jo taktika ha kell kiprobalhatod.....par jo jatekost igazoltam a taktikam meg mar naon regota ugyanaz.
  • DONGUBA
    Te hulye vagy ember?Egybol csal valaki mert te bena vagy?Vagy mire alapozod?
  • kraawz
    a csalókat kurvára nem csípem, és a többiek sem, majd megjönnek ők is
    Szerintem Capello nevében is megkérhetlek, hogy ezt a fórumot minél messzebbről kerüld el, NEM LÁTUNK ITT SZÍVESEN.

mikor .. nem tudom, min 2 éve.
  • DONGUBA
    ja en kerek elnezest akkor....sorry hogy ide mertem irni.
    Az mikor volt?
  • kraawz
    3 év alatt a 3. osztályból PL-t nyerni, ne nevettesd már ki magad :D

Bár emlékszem, mikor angol 6. osztályban azzal szórakoztál, hogy 200/200 abilitys játékosakkal mentél és az mekkora jó :D
  • DONGUBA
    nemtom.........fejtsd ki
  • kraawz
    kettőt találhatsz :D
  • DONGUBA
    ezt mire irtad?
  • kraawz
    ahhaha persze :DD
  • DONGUBA
  • DONGUBA
    no comment

• kraawz
    Scunthorpe : MU 1:1

Már csak a cselzi van idegenben, és vége ennek a 4 meccses szar szériának, jöhetnek a győzelmek :)
  • kraawz
    igen, már az 5. évem kezdem :D
  • eightmiles
    Te vagy Scunnyval?? :O
  • Terminátor14
    Pedig nem nagy cucc ám :P

Olvasd el, hogy melyik mentális tulajdonság kell még pl a támadás vagy védekezés mellé és úgy igazolj edzőt.
  • realgyula
    nekem magas ez az új cucc az edzők terén...! a 9.3-as patchről beszélek, hogy az edzők csillagai lecsökkentek 7-ről 4-5-re...
    valaki nem tudná leírni egyszerűbben, hogy hogyan lehet 7 csillagos edzőt szerezni az adott edzésfajtákra? mert ez a szorozgatós összeadós táma elég gáz :S
    légyszi valaki... :)
  • kraawz
    Legalább nem fostuk össze magunkat.. Rohadt erős védelmem is van, de mégis zsák-számra kapom a gólokat.. Arsenalnak gyengébb a védelme és kap 10 meccsenként 1 gólt, 4 évből 4x bajnok, idén is veretlen ...

• Forza Italia
    Úgy terveztem h a keret marad a PL-re és csak egy két kiegészítő embert hozok. Erre a drága elnök eladta két alapemberem mert jó ajánlat jött érte. Tisztára elegem van, h az elnök csak úgy kérdezés nélkül eladja a legjobbakat én meg kezdjem előröl az építkezést. remélem ezek a játékosok akiket hoztam beválnak. marcelo a legnagyobb név őtőle sokat is várok.
  • kraawz
    ugyan ez van, mondom

bivaly erős keretem van, de semmi nem jön

pool ellen IDEGENBEN egész 1. félidőt végigtámadom, 5p alatt 3:0ra mennek
    Aztán mire feljövök 3:2re, a 4. helyzetükből 4:2

Ha jövőre sem áll össze a csapat és nincs meg első 6 hely egyike, akkor lemondok.
  • Terminátor14
    Nem tudom mi történt :( Szvsz a patch feltétele óta csinálja, bár nemtom akkor hogy jutottam fel azonnal két osztályból is :(

Viszont most kb semmi esélyem nyerni.

Lassan ki is rúgnak.
  • zyndar
    Újabb szalámi öööö párizsi rangadó, volt itt minden, mint karácsonykor.

Termi a 6 ziccered meg durva, kitartás.
  • kraawz
    ugyanezt csinálta és csinálja velem is
  • Terminátor14
    Megint egy vicces vereség, nem lesz ez így jó :(
    1-0-ra vezettünk, sokkal jobbak voltunk, de kaptak egy tizit, onnantól meg vége volt kb, bár támadtunk azért rendesen.

• zyndar
    Se azelőttem lévő, se a mögöttem található kanyarban nem látok senkit, a 6. hely nagyon kéne pedig.
  • zyndar
    Jóvan, csíterek nem érdekelnek...
    A hiba az én készülékemben van, csak nem vágom hol.
  • Tojesz
    Arsenal kínálta a játékost 9m euróért, röhögve kaptam az alkalmon. Viszont idáig is sok volt a középső középpályásom, valakit el kell küldenem hogy ne legyen nagyon nagy verseny a posztért.