104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Az elso ket ev gyerekjatek volt a masodikban beertek az igazolasok es a premier ligaban mar jok voltunk. -
Azért abba gondoljatok bele, hogy a Leeds egy elég jónevű csapat, ráadásul a 3.osztály tornymagas esélyese, szal a játékoskerete inkább másodosztályú. Szal Gubának volt 2 éve, hogy felkészüljön a PL-re...:)
Mondjuk nemtom ez mennyire meggyőző :DDD
De tényleg, aki kételkedik az eredményeiben, az lépje át a hozzászólásait, és kész.
Annó voltak már ebből problémák de a flame nem vezet semmire.
Szigorúan szerintem, persze. -
a szezon felet az assistant jatszotta le mert lementem gyerekkel jatszani es gondoltam jatsza le o helytettem addig 5. voltam. -
Éljen 

-
Ha azok az eredmények tényleg reálisak akkor te a játék történelmének legnagyobbjai közül vagy. Kicsit durva -
Mit hogy felbaszod mas agyat aztan meg itt rinyalsz faszom.Uberokos vagy. -
őszintén, te ezt megtűröd itt ? 
-
kedves... -
OMG, -
Üdv a klubban :( -
-
Szerintem hanyagoljátok egymást, mindenkinek jobb lesz. :)
Akinek nem tetszenek Guba eredményei, az nem nézi őket és kész. -
Nem en kezdtem vazeg.....amugyis a te nevedben irogat az ember -
higgadjatok le, első és utolsó figyelmeztetés. -
Nem kell hozza sok csak jo taktika ha kell kiprobalhatod.....par jo jatekost igazoltam a taktikam meg mar naon regota ugyanaz. -
Te hulye vagy ember?Egybol csal valaki mert te bena vagy?Vagy mire alapozod? -
a csalókat kurvára nem csípem, és a többiek sem, majd megjönnek ők is
Szerintem Capello nevében is megkérhetlek, hogy ezt a fórumot minél messzebbről kerüld el, NEM LÁTUNK ITT SZÍVESEN.
mikor .. nem tudom, min 2 éve.
-
ja en kerek elnezest akkor....sorry hogy ide mertem irni.
Az mikor volt? -
3 év alatt a 3. osztályból PL-t nyerni, ne nevettesd már ki magad :D
Bár emlékszem, mikor angol 6. osztályban azzal szórakoztál, hogy 200/200 abilitys játékosakkal mentél és az mekkora jó :D -
nemtom.........fejtsd ki -
kettőt találhatsz :D -
ezt mire irtad? -
ahhaha persze :DD -
-
no comment
-
Scunthorpe : MU 1:1
Már csak a cselzi van idegenben, és vége ennek a 4 meccses szar szériának, jöhetnek a győzelmek :) -
igen, már az 5. évem kezdem :D -
Te vagy Scunnyval?? :O -
Pedig nem nagy cucc ám :P
Olvasd el, hogy melyik mentális tulajdonság kell még pl a támadás vagy védekezés mellé és úgy igazolj edzőt. -
realgyula #51089 nekem magas ez az új cucc az edzők terén...! a 9.3-as patchről beszélek, hogy az edzők csillagai lecsökkentek 7-ről 4-5-re...
valaki nem tudná leírni egyszerűbben, hogy hogyan lehet 7 csillagos edzőt szerezni az adott edzésfajtákra? mert ez a szorozgatós összeadós táma elég gáz :S
légyszi valaki... :) -
Legalább nem fostuk össze magunkat.. Rohadt erős védelmem is van, de mégis zsák-számra kapom a gólokat.. Arsenalnak gyengébb a védelme és kap 10 meccsenként 1 gólt, 4 évből 4x bajnok, idén is veretlen ...
-
Úgy terveztem h a keret marad a PL-re és csak egy két kiegészítő embert hozok. Erre a drága elnök eladta két alapemberem mert jó ajánlat jött érte. Tisztára elegem van, h az elnök csak úgy kérdezés nélkül eladja a legjobbakat én meg kezdjem előröl az építkezést. remélem ezek a játékosok akiket hoztam beválnak. marcelo a legnagyobb név őtőle sokat is várok.
-
ugyan ez van, mondom
bivaly erős keretem van, de semmi nem jön
pool ellen IDEGENBEN egész 1. félidőt végigtámadom, 5p alatt 3:0ra mennek
Aztán mire feljövök 3:2re, a 4. helyzetükből 4:2
Ha jövőre sem áll össze a csapat és nincs meg első 6 hely egyike, akkor lemondok. -
Nem tudom mi történt :( Szvsz a patch feltétele óta csinálja, bár nemtom akkor hogy jutottam fel azonnal két osztályból is :(
Viszont most kb semmi esélyem nyerni.
Lassan ki is rúgnak. -
Újabb szalámi öööö párizsi rangadó, volt itt minden, mint karácsonykor.
Termi a 6 ziccered meg durva, kitartás. -
ugyanezt csinálta és csinálja velem is -
Megint egy vicces vereség, nem lesz ez így jó :(
1-0-ra vezettünk, sokkal jobbak voltunk, de kaptak egy tizit, onnantól meg vége volt kb, bár támadtunk azért rendesen.
-
Se azelőttem lévő, se a mögöttem található kanyarban nem látok senkit, a 6. hely nagyon kéne pedig.
-
Jóvan, csíterek nem érdekelnek... 
A hiba az én készülékemben van, csak nem vágom hol. -
Arsenal kínálta a játékost 9m euróért, röhögve kaptam az alkalmon. Viszont idáig is sok volt a középső középpályásom, valakit el kell küldenem hogy ne legyen nagyon nagy verseny a posztért.