104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
őszintén szólva nekem halálosan mindegy, sztem tök felesleges ezen stresszelned neked is meg bárki másnak is.
viszont én a taktikára tényleg kíváncsi lennék, baromi kevés gólt kapsz (jó, kivéve manu meg arsenal ellen, látom nem álltál be védekezni :P) -
ennyi fert a kepbe bele de ez mar a mondhatjuk masodik fele:) -
ja igaz lehet jonnek majd.
De hat a keret ez ok is jatszottak.De ennel tovabb nem erdekel csalo vagyok zarjuk le.Akinek az vagyok oruljon.Es a meccsek azok lemaradtak.
-
azokra gyurok nem az oregekre.Jo beckham elfer benne:D
Bar mar naon lassu -
sosem lesz vége, most jöhet majd, h mennyiért igazoltad őket, meg h mondjuk nem is a teljes keretet fényképezted le mert a gyanúsakat áttetted gyorsan reservesbe, meg h editorral nyomtad fel a morált, visszatöltögetted a meccseket, kikerestél olyan meccs eredményeket amiken éppen nem a "csítelt" játékosok voltak a főszerplők, vagy mégjobb, nem is abból a mentésből vannak a képek :P -
Jó kis keret. Nekem is ilyen kéne. Van egy csomó fiatalod. -
keret...
sztarjatekos
sztar2
par meccs.
-
Tényleg van egy csomó olyan hogy az edzéstől Q-va magas lesz mindene!XD! De egy 4-5. osztályú csapatnál érdemes ezt berakni és mire a szezon elkezdődik az összes játékos szinte Premier Ligue szinten lesz.XD -
khmm,bocs akkor DONGUBA,lesznek képek?vagy ne is várjak tovább rá? -
DONGUBA a nevem. -
-.-"
minek ez a sok duma,már komolyan?
az első hosszászolásombol sztem fellehet fogni mit mondok
igen Don Huán képeket várok(lehet hogy ..unk)...! -
Tehat rakjam tele ezer keppel a topikot?:))) -
Jó nincs gond! -
mire is gondolhatok?mikor azt irom meccs csapat játékos
kik vannak csapatba?igazolások?mérkőzések?sztárpláyákrol..stb -
pl mire gondolsz? -
nem bantasnak szantam bocs -
Jó-jó!!! Én csak érdeklődtem! Nem kell bekapni! -
ha mégcsak nem is te éredel ezt az eredményt hanem az assistod akkor felőlem legyen az,gondold igy
nembánom,de ha mutatnál képet csapatrol,játékosokrol pár "hihető" meccsről
akkor hamar visszaszivnám azt a csiter dolgot.. -
Az a csit ha te jobb eredmenyt ersz el mint mas akkor vagy csalo:) -
ismerős,én is sortirol töltök már mindent.. -
Jah!Xd már látom.
Mondjuk tök mind1 mert én fmhungaryról nem tok tölteni mert ha rákattintok a szerver1 vagy 2-re nem csinál semmit!XD -
De milyen csalást lehet ehhez kitalánlni? -
sortin vagy fmhungaryn nézz szét és találsz pár dolgot dolgot,nincs olyan játék sztem amihez ne lenne csalás.. -
De ehhez a játékhoz nincsenek csalások meg ilyenek.
Vagy hát én úgy tudom! -
Csíter=Csaló -
Valaki meg mondja nekem mi az a csit? Vmi csalás vagy mi? -
Hy...
28 meccsen 4 voltam erre áramszünet és visszaestem 10 meccsel bajnokságban 6 helyre 18 meccsen
igy hát ujrakezdtem,hisz villával sokkal jobb eredményeket ellehet érni pl. huni már 2 évben bajnok volt nekem ha 4.-re sikerül 
Zorroember:megkapod a képet ha szervizből visszajön az mp4-em
bexinho:grat csak igy tovább...
Don Guba: nem akarlak basztatni,nekem kicsit lehetetlennek tűnik hogy PL-ben 1.idényben bajnok vagy nekem Barival 1.osztályban épp hogy nem estem ki(azért is hagytam abba:D) de ha olyan jó a tacticsod mutasd,ha olyan jó a kereted képet(tudom énsem dobálom a képeket,de nem büszkélkedhetek eredményeimmel,még)
ha meg betudod bizonyitani hogy ennyire erős csapatod hogy megtudd nyerni akk Grat..feljutó csapat 2.helyen végezni a kapott goloknál ...
ha meg szezon felét assist játcotta akkor meg minek mutogatod assist művét?
Termi:ha meg csitel is kit érdekel?de akkor ne azzal dicskedjen
erröl ennyit
további jó játékot majd még jelentkezem.. -
Egy remek meccs, rengeteg góllal. A York egyik rivális csapata ellen.
-
Itsuki #51130 fogalmazási hiba történt. A játékosok beértek az utolsó évbe. hova értek be? akiket a 3.ligába vettél? vagy a championshipbe? Holczer Dávidot vagy Priskin Tamást (jó tom h nem ök,de én aztán nem tudom h kiket lehet igazolni) teljesen mind1. a játék arról szól h mindenki eltöltse unalmas perceit. ha valaki csittel akkor csittel. én nem csitelek. most nyerni van kedvem,feltettem a tcm 05öt és a 3. évbe már 3 magyar csapat indul a bl-be,2 év mulva blt akarok nyerni:D -
pinnacle #51129 ÉN VAGYOK A KIRÁLY!
ÉS PONT! -
Elég legyen mostmár, mindenkinek megvan az egyéni véleménye mindenkiről, ha nem tetszik nem vesszük figyelembe és kész. -
nalátod:)
mindenki ugy játszik ahogy akar, tud...bla-bla.
csak maradjunk emberek:) -
jo jogos csak ez az allando gyanusitgatas.... -
én ezt teszem, mégcsak nem is röhögök, nekem a válaszainak a hangneme nem tetszett. -
ha valaki csak 3x kap ki 38 meccs alatt a pl-ben, az számomra toronymagasan kiemelkedik.
te dolgod, én nem is ebbe szólok bele, csak ne ilyen hangnemben válaszolj, mint ahogy kraawz-nak tetted. nem fórumra való ez... -
De én tényleg nem értem, hogy ezen miért kapjátok fel a vizet :)
Én is jártam az előző topikokban és tanúja voltam annak, amit annó művelt.
Fogalmam sincs, hogy most is csítel-e, de ha igen, akkoris kit érdekel? Most komolyan, ránézel a képre, röhögsz egyet és továbblépsz :) -
Nem kell gratulalni nekem hidd el.Volt par erdekes dolog regen valo igaz de mindig azaltal itelni erdekes.Nem toronymagas veres volt amugy ha megnezed de mind1 hagyjuk. -
Hát Guba!
Ismerünk már itt jópáran, vicces igazolásokkal, generált iszonyat 16 évesekkel. A leedsnek hiába VOLT nagy neve, mostanra már lófaszt sem ér, a játékoskerete is egy vicc az elején, szóval ha te ezt előtte megcsinálod hogy 3 év alatt toronymagasan nyered a pl-t akkor lábat csókolok.
Mindenesetre nem is ez a dühitő, hanem ha van egy ember aki nem csak vakon beirja a "grat"-okat, és nem istenit, hanem picit a dolgok mögé nézve objektivan kinyilvánitja a véleményét, egy nevetéssel, annak te egyből ingerülten, és visszataszitoan válaszolsz, holot a személyi igazolványodban elvileg felnőtt ember vagy... -
Pl carbonaro nekem mindenhol bevalt es itt is rugta a golokat pedig nem egy nagy durranas.Leauge 1 40/43
Championship 42/32
Premier liga 35/20 az atlaga -
na mindegy, további jó FMezést mindenkinek, nálam -fav :)