104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• shad0w
    őszintén szólva nekem halálosan mindegy, sztem tök felesleges ezen stresszelned neked is meg bárki másnak is.
    viszont én a taktikára tényleg kíváncsi lennék, baromi kevés gólt kapsz (jó, kivéve manu meg arsenal ellen, látom nem álltál be védekezni :P)
  • DONGUBA
    ennyi fert a kepbe bele de ez mar a mondhatjuk masodik fele:)
  • DONGUBA
    ja igaz lehet jonnek majd.
    De hat a keret ez ok is jatszottak.De ennel tovabb nem erdekel csalo vagyok zarjuk le.Akinek az vagyok oruljon.Es a meccsek azok lemaradtak.

• DONGUBA
    azokra gyurok nem az oregekre.Jo beckham elfer benne:D
    Bar mar naon lassu
  • shad0w
    sosem lesz vége, most jöhet majd, h mennyiért igazoltad őket, meg h mondjuk nem is a teljes keretet fényképezted le mert a gyanúsakat áttetted gyorsan reservesbe, meg h editorral nyomtad fel a morált, visszatöltögetted a meccseket, kikerestél olyan meccs eredményeket amiken éppen nem a "csítelt" játékosok voltak a főszerplők, vagy mégjobb, nem is abból a mentésből vannak a képek :P
  • zsolt515
    Jó kis keret. Nekem is ilyen kéne. Van egy csomó fiatalod.
  • DONGUBA
    keret...

sztarjatekos

sztar2

par meccs.
  • zsolt515
    Tényleg van egy csomó olyan hogy az edzéstől Q-va magas lesz mindene!XD! De egy 4-5. osztályú csapatnál érdemes ezt berakni és mire a szezon elkezdődik az összes játékos szinte Premier Ligue szinten lesz.XD
  • ErEcH
    khmm,bocs akkor DONGUBA,lesznek képek?vagy ne is várjak tovább rá?
  • DONGUBA
    DONGUBA a nevem.
  • ErEcH
    -.-"
    minek ez a sok duma,már komolyan?
    az első hosszászolásombol sztem fellehet fogni mit mondok
    igen Don Huán képeket várok(lehet hogy ..unk)...!
  • DONGUBA
    Tehat rakjam tele ezer keppel a topikot?:)))
  • zsolt515
    Jó nincs gond!
  • ErEcH
    mire is gondolhatok?mikor azt irom meccs csapat játékos
    kik vannak csapatba?igazolások?mérkőzések?sztárpláyákrol..stb
  • DONGUBA
    pl mire gondolsz?
  • DONGUBA
    nem bantasnak szantam bocs
  • zsolt515
    Jó-jó!!! Én csak érdeklődtem! Nem kell bekapni!
  • ErEcH
    ha mégcsak nem is te éredel ezt az eredményt hanem az assistod akkor felőlem legyen az,gondold igy
    nembánom,de ha mutatnál képet csapatrol,játékosokrol pár "hihető" meccsről
    akkor hamar visszaszivnám azt a csiter dolgot..
  • DONGUBA
    Az a csit ha te jobb eredmenyt ersz el mint mas akkor vagy csalo:)
  • ErEcH
    ismerős,én is sortirol töltök már mindent..
  • zsolt515
    Jah!Xd már látom.
    Mondjuk tök mind1 mert én fmhungaryról nem tok tölteni mert ha rákattintok a szerver1 vagy 2-re nem csinál semmit!XD
  • zsolt515
    De milyen csalást lehet ehhez kitalánlni?
  • ErEcH
    sortin vagy fmhungaryn nézz szét és találsz pár dolgot dolgot,nincs olyan játék sztem amihez ne lenne csalás..
  • zsolt515
    De ehhez a játékhoz nincsenek csalások meg ilyenek.
    Vagy hát én úgy tudom!
  • ErEcH
    Csíter=Csaló
  • zsolt515
    Valaki meg mondja nekem mi az a csit? Vmi csalás vagy mi?
  • ErEcH
    Hy...
    28 meccsen 4 voltam erre áramszünet és visszaestem 10 meccsel bajnokságban 6 helyre 18 meccsen igy hát ujrakezdtem,hisz villával sokkal jobb eredményeket ellehet érni pl. huni már 2 évben bajnok volt nekem ha 4.-re sikerül

Zorroember:megkapod a képet ha szervizből visszajön az mp4-em
    bexinho:grat csak igy tovább...
    Don Guba: nem akarlak basztatni,nekem kicsit lehetetlennek tűnik hogy PL-ben 1.idényben bajnok vagy nekem Barival 1.osztályban épp hogy nem estem ki(azért is hagytam abba:D) de ha olyan jó a tacticsod mutasd,ha olyan jó a kereted képet(tudom énsem dobálom a képeket,de nem büszkélkedhetek eredményeimmel,még)
    ha meg betudod bizonyitani hogy ennyire erős csapatod hogy megtudd nyerni akk Grat..feljutó csapat 2.helyen végezni a kapott goloknál ...
    ha meg szezon felét assist játcotta akkor meg minek mutogatod assist művét?
    Termi:ha meg csitel is kit érdekel?de akkor ne azzal dicskedjen
    erröl ennyit
    további jó játékot majd még jelentkezem..
  • bexinho
    Egy remek meccs, rengeteg góllal. A York egyik rivális csapata ellen.

• Itsuki
    fogalmazási hiba történt. A játékosok beértek az utolsó évbe. hova értek be? akiket a 3.ligába vettél? vagy a championshipbe? Holczer Dávidot vagy Priskin Tamást (jó tom h nem ök,de én aztán nem tudom h kiket lehet igazolni) teljesen mind1. a játék arról szól h mindenki eltöltse unalmas perceit. ha valaki csittel akkor csittel. én nem csitelek. most nyerni van kedvem,feltettem a tcm 05öt és a 3. évbe már 3 magyar csapat indul a bl-be,2 év mulva blt akarok nyerni:D
  • pinnacle
    ÉN VAGYOK A KIRÁLY!
    ÉS PONT!
  • Fabio Capello
    Elég legyen mostmár, mindenkinek megvan az egyéni véleménye mindenkiről, ha nem tetszik nem vesszük figyelembe és kész.
  • soma22
    nalátod:)

mindenki ugy játszik ahogy akar, tud...bla-bla.

csak maradjunk emberek:)
  • DONGUBA
    jo jogos csak ez az allando gyanusitgatas....
  • soma22
    én ezt teszem, mégcsak nem is röhögök, nekem a válaszainak a hangneme nem tetszett.
  • soma22
    ha valaki csak 3x kap ki 38 meccs alatt a pl-ben, az számomra toronymagasan kiemelkedik.

te dolgod, én nem is ebbe szólok bele, csak ne ilyen hangnemben válaszolj, mint ahogy kraawz-nak tetted. nem fórumra való ez...
  • Terminátor14
    De én tényleg nem értem, hogy ezen miért kapjátok fel a vizet :)

Én is jártam az előző topikokban és tanúja voltam annak, amit annó művelt.
    Fogalmam sincs, hogy most is csítel-e, de ha igen, akkoris kit érdekel? Most komolyan, ránézel a képre, röhögsz egyet és továbblépsz :)
  • DONGUBA
    Nem kell gratulalni nekem hidd el.Volt par erdekes dolog regen valo igaz de mindig azaltal itelni erdekes.Nem toronymagas veres volt amugy ha megnezed de mind1 hagyjuk.
  • soma22
    Hát Guba!

Ismerünk már itt jópáran, vicces igazolásokkal, generált iszonyat 16 évesekkel. A leedsnek hiába VOLT nagy neve, mostanra már lófaszt sem ér, a játékoskerete is egy vicc az elején, szóval ha te ezt előtte megcsinálod hogy 3 év alatt toronymagasan nyered a pl-t akkor lábat csókolok.

Mindenesetre nem is ez a dühitő, hanem ha van egy ember aki nem csak vakon beirja a "grat"-okat, és nem istenit, hanem picit a dolgok mögé nézve objektivan kinyilvánitja a véleményét, egy nevetéssel, annak te egyből ingerülten, és visszataszitoan válaszolsz, holot a személyi igazolványodban elvileg felnőtt ember vagy...
  • DONGUBA
    Pl carbonaro nekem mindenhol bevalt es itt is rugta a golokat pedig nem egy nagy durranas.Leauge 1 40/43
    Championship 42/32
    Premier liga 35/20 az atlaga
  • kraawz
    na mindegy, további jó FMezést mindenkinek, nálam -fav :)