104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
senki nem tud itt efemezni rajtam kívül , zárjuk le :D -
Na akkor itt most szépen MINDENKI befejezi, mert a tököm kezd telelenni az egésszel.
Mindenkinek megvan a saját véleménye a másikról, ha valami nem tetszik, hát ne vedd figyelembe.
OFF VÉGE
-
Szerintetek nem vicces amit csináltok?? Szegényt hagyjátok már.. valószínű bemegy editorba átirja a válogatott meccsek számát és utána leigazolja ja meg még belenyúl pénzügyekbe is, és eljön ide büszkélkedni a csít játékával?Mér tenné?Sztem van annyira értelmes h nem hasznal semmi illegálisat:D -
ez mar osszeeskuves elmelet gyanus vaze menj el krimi ironak:DDDD
Honnan tudsz te ezekrol ennyit ha sose probaltad.Magadat is elarulod.En legalabb bevallom hogy kiprobaltam. -
Ezt a nagy vita folyamán valaki elmagyarázná a hülyegyereknek nem azért mert csalni akarok csa mert kíváncsi! -
De ezeknek nincs mutassam Frost. -
Én a 2. vagyok balfaszXD a csalni akarás nem igaz. -
Vagy minden bántás nélkül mondom, oda írja valaki mellé, hogy egyéb nemzetisége pl.: olasz és viola, nem is kell munkavállalási. -
Uncsi a téma, az egyiket lecsalózzák, a másik balfasz meg csalni akar minden áron :P
Ennyi, játszani kellene, képeket betolni, nem másra dobálni a szart, van ennek a műfajnak is off topikja, oda mehetnek ezek a baromságok.
:D -
egyszerű,nem rakod vissza brazilra csak mikor mutatod a képet
-
De ha megvaltoztatod akkor nem brazil lesz.Mikor kijott az az editor kiprobaltam de nezd meg magad is.
Vegyuk keirrsont....raigersz atvaltod pl angolra a nemzetiseget leigazolod visszarakod brazilra ott lesz a MVE ikon a neve elott es nem jatszhat.PROBALD KI aztan mondd hogy ha nem igy van., -

-
-
Igen szűkszavú vagy
-
Hallod sortin néztem ilyen csit hülyeséget csak azt akartam megkérdezni hogy vannak ott képek és a csávókámnak egy csomó 18-19-es tudása van nagy mi az a befejezés megilyenek. Az attól a pár KB-os szartól van? -
nono,editor:
1.felvonás:vagy eleve a nemzetiséget változtatod meg
2.felvonás:vagy a nemzeti meccseihez adol párat...
-
nemtudom ezt mire érted,mertha edzés tervre akkor valamit nagyon félreértesz azokon..
mert 1 3-4. osztályú játékosbol nemlesz 1.osztályú akármit csinálsz sem csak ha editorral átfirkantod
24 éves korig fejlődik a playa és senki sem az egekbe,megvan adva (pl 180PA)meddig fejlődhet és hogy mennyiről(pl 130CA),ha 3. osztályban van 28 éves 120CA-s playad akinek PA-ja 170 az már nem fejlődheti ki..
ha nem jól tudom egészitsetek ki
-
de abban nem lehet csalni vazzzzzze -

-
ezt már nem akartam én felhozni 
-
-
XD!!! 

-
-
Teso en ott kikaptam 6:3 ra nem latod?:DD -
ne magyarazd tudom szabalyt....anderson a manutd-ben irl is kapott biztos AF is csalt:DDD
Na felreteve a viccet probald ki egyszer hogy az atigazolasi nap utolso ket napjaban probalsz olyat igazolni aki nem kapna es nekem volt aki megkapta
Brenot elutasitottak de utolso nap ujraprobaltam es megkapta a masik kettonel nem volt problema.Masodszorra mikor fellebeztem megkaptam -
Ez nem jelent semmit. Ha nem nagyválogatottak, ráadásul az utóbbi időszak válogatott mecceinek bizonyos százalékán nem léptek pályára, akkor nem játszhatnak PL-ben, ennyi. -
Énis próbáltam már úgy tolni, h editorral rakok be pénzt és lecserélem az egész csapatot, de csak idénykezdésig élveztem aztán annyi....és mégha ez játék is, azért szélsőségektől mentes szal egy frissen feljutó csapattal sztem 1 a 100hoz, h 6-3ra megvered a MUt de lehet ő ennyire szerencsés.... -
Csak az erdekelt hogy hogy tudom elcsalni a munkavallalasit. -
Breno 1513 nap
Keirrson 1471 nap
Marquinhos 1114 nap kell meg -
"Hogy lehet csitelni"XD ez jó! -
Azért még fejlődhetnek olyan szintre met elég fiatalok ha eddig ennyit fejlődtek akkor még fejlődhetnek. -
nehezen kaptak de belenyultam a jatekba es bementem a hivatalba es elinteztem nekik:Hulye kerdesre hogy valaszoljak??Azt pl hogy lehet csitelni?Megmutathatom mind brazil allampolgar es hany nap kell meg nekik hogy angolok legyenek pl.Aztan varjal ra gombot. -
Ja meg Keirrison, Marquinhos meg Breno hogyan kapott munkavállalásit? Egyáltalán ezek hogy mentek el hozzád már a 2010/11-es szezonban. Na mind1. -
nekem egyik se olyan jo pl. -
most probalok igazolni....visszavonult 3 jatekosom a padrol.De kene egy kozeppalyas is kozepre mert beckham naon lassu.Van pas fiatal a tarcsiban lehet hozom oket.Most igazoltam 2 fiatalt padra talan jok lesznek. -
Elküldöd nekem? -
Kicsit rövid a pad PL-re. -
Aha értem. Lehet én is veszek pár tizenévest de mondjuk kicsi az eséje hogy olyanok lesznek mint MESSI vagy SERGIO AGÜERO. -
Sajat gyartmany
Nekem az a meglatasom eddig hogy en egy taktikara szoktatom a csapatot sose valtok megha ki is kapok idovel megtanuljak es jook leszunk.
Ennyit kapsz belole de mondjuk ha kell elkudom.
-
Ok,Kösz a képeket..